Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Webstrum, UAB
Su Webstrum bendradarbiaujame jau apie 2 metus. Per šį laikotarpį turėjome galimybę įsitikinti aukšta jų komandos kompetencija ir profesionalumu programavimo bei svetainės priežiūros srityje. Visi darbai buvo kokybiški, atliekami laikantis nustatytų terminų, o komunikacija - sklandi, aiški ir maloni. Džiaugiamės šia partneryste ir tikimės sėkmingai dirbti kartu ir ateityje.
Su UAB Webstrum dirbame jau 3 metus ir galime drąsiai pasakyti - tai patikimas partneris. Komanda visada greitai reaguoja, pataria ir informaciją pateikia aiškiai bei profesionaliai. Labai pasiteisino jų užduočių pateikimo platforma - patogu, paprasta ir taupo laiką. Smagu dirbti su žmonėmis, kurie ne tik išmano savo darbą, bet ir nuoširdžiai rūpinasi bendru rezultatu.
Bendradarbiavimas su „Webstrum“ įmone tęsiasi jau daugiau nei penkerius metus. Vertiname jų patirtį ir pagalbą administruojant mūsų e. svetainę bei operatyviai sprendžiant kylančius techninius klausimus. Malonu bendrauti su įmonės vadovu Viliumi - jis konstruktyvus, dalykiškas, visuomet pasiūlo tinkamiausius sprendimus. Dėkojame visai "Webstrum" komandai, kad prisidedate prie sklandaus mūsų verslo veikimo!
Naudojomės programavimo ir interneto svetainės kūrimo paslaugomis. Komanda nuo pat pradžių išsamiai įsigilino į mūsų poreikius, padėjo susidėlioti tinkamą struktūrą ir pasiūlė dizaino sprendimus, kurie atitiko tiek mūsų viziją, tiek klientų patirtį. Patiko, kad viskas vyko aiškiai, laiku ir be bereikalingo sudėtingumo. Dabar turime modernų ir funkcionalų puslapį, kuris puikiai reprezentuoja mūsų veiklą.
Su Viliumi iš Webstrum mūsų įmonė dirba jau daugiau nei metus laiko. Viskas profesionaliai ir sklandžiai. Patinka, kad yra tęsimas pažadas, kuris buvo duotas dar seniai - prireikus skubios pagalbos Vilius yra visada prieinamas ir pasiekiamas arba telefonu, arba el. paštu. Rekomenduoju.
Dirbant su Webstrum, viskas praėjo labai smoothly, nuo projekto planavimo iki uždarymo. Ar buvo nesklandumų? Taip, bet tokių minimalių, kad jie tuoj pat buvo išspręsti. Vilius yra labai reaktyvus ir linkęs spręsti bet kokius iškilusius klausimus žmogus, su kuriuo buvo dirbti vienas malonumas. Nekalbu jau apie papildomą pagalbą, kurios prireikė prie svetainės pasileidimo. Tikrai rekomenduočiau rinktis Webstrum kaip internetinės svetainės kūrėjus!
Lietuvos irklavimo federacijos organizuojamos varžyboms ieškojome sprendimo, kuris padėtų optimizuoti paraiškų dalyvauti varžybose pateikimą, startinio mokesčio apmokėjimą, sportininkų duomenų bazės administravimą. Kartu su šia įmone sukūrėme elektroninę paraiškų administravimo sistemą (e-row.lt), kuri leidžia vartotojams teikti elektronines dalyvių paraiškas, koreguoti varžybose dalyvaujančių įgulų sudėtis, atlikti apmokėjimus bei automatškai gauti sąskaitas faktūras. Esame patenkinti visu sistemos kūrimo procesu ir toliau bendradarbiaujame diegdami atnaujinimus bei plėsdami sistemos funkcijas. Profesionali ir greitai reaguojanti komanda! Rekomenduojame.
Labai džiaugiamės, kad savo web projekto įgyvendinimui pasirinkome WEBSTRUM komandą. Visas projekto valdymas buvo itin sklandus - aiškiai sudėlioti procesai, savalaikė komunikacija, jokio atmestinio požiūrio į klientą. Komanda kompetetinga, įsitraukusi į projektą, užduotys buvo atliekamos labai gerai, laikantis sutartų terminų. Smagu atrasti partnerius, kuriais gali pasitikėti!
Su Webstrum komanda susipažinau ir pradėjau dirbti kuriant el. parduotuvę nedideliam, nišiniam verslui nuo nulio. Tiek kuriant svetainę, tiek vėliau dirbant su svetainės palaikymu ir einamųjų klausimų sprendimu - visada gauname profesionalią ir ne IT žmogui suprantamą pagalbą su detaliomis instrukcijomis, kurios labai pagelbėje ateityje.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Rimi Lietuva": sporto partnerystės šiandien sprendžia daugiau nei matomumo klausimą
Kol didelė dalis mūsų kasdienybės persikelia į ekranus, sportas išlieka viena iš nedaugelio patirčių, kuri žmones vis dar suveda gyvai. Tai ypač aiškiai matyti Lietuvoje, kur pastarąjį mėnesį...
Lietuvoje pradedamas Ukrainos metalo ieškiklių surinkimas
Vilniuje oficialiai atidaroma metalo detektorių "Trembita" surinkimo linija. Šis projektas, vystomas kartu su pažangių Ukrainos gynybos technologijų gamintoju Active Alliance LLC, atveria kelią...