Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Wake Systems, UAB
Tikrai super aptarnavimas, malonus imones direktorius Ricardas. Viska isaskino, parode jau paruosta masina dengimui dinitrolio dangomis, visa darbu procedura papasakojo kai kas vyks. Viskas padaryta tobula. Automobilis isvaziavo puikios bukles kaip ir atvaziavo. Automobilis dengiamas buvo naujas tik is salono isvazeves. Sertifikatas, garantija, atliktu darbu saras ir dar video kaip vyko darbai dave. Rekomenduoju. Viskas padaryta tobula. Dabar po pisantro menesio atvaziuosiu tik dugna isplaut pas juos ir kaip tik patikrins kaip danga laikosi :-) Super. Galima tikrai nepergyventi del automobilio, visokiu davykliu itt.... Viskas daroma pagal technologija atsakingai.
Pamokytas karčios patirties dėl ant kelių pilamos druskos, kreipiausi į šią įmonę, kad ši padengtų perkamo automobilio dugną antikorozine danga.
Pats asmeniškai šiame procese nedalyvavau, bet pateiktas šios įmonės įrašytas vaizdo laikmena maloniai nustebino:
1. Prieš atliekant antikorozinę padengimo procedūrą, automobilio apatinė dalis buvo visiškai „nurengta“, o kėbulas buvo apklijuotas apsauginėmis plėvelėmis.
2. Po dienos automobilio dugnas neatpažįstamai pasikeitė - visas kėbulo dugnas, ertmės ir t.t. buvo padengtas storu antikorozinės medžiagos sluoksniu - buvo dengiama keliais etapais.
Tiesa, kai atgavau automobilį, tai jautėsi dar stiprokas dervos kvapas, reikėjo saloną ir pavedinti.
Gavau ir instrukciją, kad dar bent kelioms savaitėms reikėtų susilaikyti nuo važinėjimo per balas ar upės brastas (kol nesukietėjo derva).
Bet labiausiai nustebino pavėžėtas kaimynas, kuris stebėjosi, kokia puiki automobilio salono izoliacija, nes beveik visai nesigirdi kelio keliamo...
Mano akimis įmonė dirba labai tvarkingai. Buvau palindęs po mašina tiek, kiek suprantu aš šitam reikale, darbai atlikti labai kokybiškai. Labiausiai man įtiko aptarnavimas, buvo paaiškintos visos smulkmenos darbų, visi darbų etapai ir niuansai buvo nufilmuoti, įkelti į atmintuką ir perduoti man po darbų su visais dokumentais ir garantijom. Jau nekalbu apie tai, kad yra suteikiamas pamaininis automobilis už tikrai prieinamą kainą. Labai ačiū "antikorozijoscentras.lt " komandai!
Norime pasidalinti geru atsiliepimu, nes labai patiko šios firmos vyrukų aptarnavimas ir padarytas darbas. Giminaitis patarė padaryti antikorozinį padengimą mūsų 7 m VW Tauran ir parekomendavo daryti Vilniuje tik pas tuos vyrukus. Kadangi aš iš Anykščių, tai pasiūlė ir pakaitinį automobilį. Buvau tikrai nustebusi aptarnavimu, viską aprodė ką darys ant kito automobilio kurį kaip tik ir darė, tai net man, moteriai pasirodė viskas suprantama. Automobilį atidavė neištepliotą, viską išaiškino ką darė ir kokia priežiūra toliau reikalinga, dar ir video įrašą davė įrašę į usb kartu su garantiniu kvitu. Tai kai nuvariau po savaitėlės keisti tepalus pas savo meistriuką ir tą įrašą dar pažiūrėti daviau, tai irgi buvo sužavėtas tokiu darbu. Didelis, didelis ačiū antikorozijoscentras vyrukams, kad mano automobilį taip profesionaliai apsaugojote nuo surūdijimo. Rekomenduosiu jus visiems.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Rimi Lietuva": sporto partnerystės šiandien sprendžia daugiau nei matomumo klausimą
Kol didelė dalis mūsų kasdienybės persikelia į ekranus, sportas išlieka viena iš nedaugelio patirčių, kuri žmones vis dar suveda gyvai. Tai ypač aiškiai matyti Lietuvoje, kur pastarąjį mėnesį...
Lietuvoje pradedamas Ukrainos metalo ieškiklių surinkimas
Vilniuje oficialiai atidaroma metalo detektorių "Trembita" surinkimo linija. Šis projektas, vystomas kartu su pažangių Ukrainos gynybos technologijų gamintoju Active Alliance LLC, atveria kelią...