Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę VM robotika, UAB

Atsiliepimai apie VM robotika, UAB

Kreditavimo rizika:
    Odoo sistema ir AI sprendimai verslui

7.5

I worked closely with VM Robotika for several years as the single point of contact on our ERP implementation project - from gap analysis to go-live and ongoing maintenance and support. We had strict deadlines and complex processes, but thanks to their expertise, structured approach, and people-oriented mindset, we successfully delivered the project, met timelines, and covered all must-have requirements. VM Robotika helped us prioritize tasks, suggested practical solutions, and adapted them to our needs. Their reaction time was always great, responses were informative and helpful. Working with this company you never feel left alone as a client.

Kreipėmės dėl Odoo verslo valdymo sistemos mokymų ir tikrai nesigailim. Patiko, kad niekas nieko nebruko - išklausė, kas mums aktualiausia ir pagal tai viską pritaikė. Jaučiasi, kad žmonės supranta savo sritį ir nori padėti, o ne tik parduoti. Rekomenduoju!

MB Šviesiau Tamsiau

Dirbame su LongRun nuo pat mūsų įmonės įsikūrimo. Esame labai dėkingi už profesionalias konsultacijas ir efektyvų procesų gerinimą. Greita reakcija ir sklandi komunikacija užtikrina, kad visada gausime reikiamą pagalbą ir sprendimus iškilusiems verslo iššūkiams.

Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų gen. direktorius Dr. Almantas Danilevičius

Didėjant Rūmų narių skaičiui ir augant skaitmenizacijos poreikiui patobulinome narystės administravimo metodus. Susitikimo su p. Audriumi metu radome sprendimus efektyviam ir nuosekliam darbo su nariais organizavimui. Tolimesnis darbas su įdiegtais įrankiais nenutrūksta, nuolat tobuliname Odoo sistemą, kad ji labiausiai atitiktų poreikius.

UAB TF „Transmitto”

Įvykus Covid pandemijai reikėjo pastiprinimo kaip valdyti 50 darbuotojų įmonės procesus, užtikrinti efektyvų nuotolinį darbą. Audrius įdiegė susirinkimų metodikas, išgrynino skyrių KPI. Padėjo stiprius pagrindus pardavimų procesų suvaldymui, įdiegė Odoo CRM sistemą, padėjo pardavimų vadybininkams valdyti prieštaravimus, konsultavo IT įrankių klausimais. Pusantrų metų darbas kartu davė realius rezultatus ir ilgalaikę mūsų draugystę.

Aleksandras B. (Prekesnamams)

Dalyvavome Odoo verslo valdymo sistemos mokymuose, sužavėjo nuoširdus noras įsigilinti į mūsų veiklos specifiką ir rasti būtent mums tinkamus įrankius bei sprendinius.

Gediminas J. (Būsto automatika,UAB)

Išaugus objektų skaičiui, tapo sudėtinga deleguoti darbus bei tam skiriamą laiką. Ieškojome įrankio, kuri padėtų „sustatyti‘ nuoseklų pasiplanavimą, vykdymą ir kontrolę. Trys mėnesiai mokymo mums davė neįkainojamos naudos, visas kolektyvas suprato, kaip susiplanuoti darbus. Dėkingi InTechOps ir asmeniškai p. Audriui už kantrybę ir nuoseklumą.

Partizanų g. 15A, LT-50203 Kaunas.
      Veiklos sritys: kompiuterių programinės įrangos kūrimas.
      Terra IT, UAB – patikimas IT partneris, kuriantis pažangius ir efektyvius verslo valdymo sprendimus įvairioms įmonėms visoje Lietuvoje. Specializuojamės verslo valdymo sistemų, transporto ir logistikos valdymo, projektų valdymo, gamybos valdymo ERP, CRM sprendimų, duomenų analizės ir procesų automatizavimo...
      Juozo Balčikonio g. 3, Vilnius.
      Veiklos sritys: kompiuterių programinės įrangos kūrimas; automatizavimas, automatika; kompiuteriai ir programinė įranga; kompiuterių remontas, it paslaugos; konsultacijų paslaugos; medicininė įranga.
      „Auriga Baltics“ apima visus užsakomųjų programinės įrangos inžinerijos paslaugų aspektus ir daug dėmesio skiria įterptosioms sistemoms, medicinos prietaisų programinei įrangai, pramonės automatizavimui, IoT ir Big Data sprendimams. Sužinok daugiau apie karjeros galimybes: https://auriga.com/eu/vacancies/
      Ozo g. 12A, Simbiocity Penta, LT-08200 Vilnius.
      Veiklos sritys: kompiuterių programinės įrangos kūrimas; biuro įranga; kompiuteriai ir programinė įranga; konsultacijų paslaugos; telekomunikacijos, ryšio priemonės.
      Hanna verslo valdymo sistema - įrankis tvarkingesniam pardavimų, projektų, klientų aptarnavimo ir kt. procesų valdymui. Hanna moduliai atitinka svarbiausius jūsų verslo procesus ir leidžia juos paprastai valdyti vienoje vietoje.Hanna tikslas - tvarkingi ir skaitmenizuoti Jūsų verslo procesai, patogūs įrankiai...
      Ulonų g. 2, LT-08245 Vilnius.
      Veiklos sritys: kompiuterių programinės įrangos kūrimas; apskaita; interneto paslaugos; kita veikla; kompiuteriai ir programinė įranga; kompiuterių remontas, it paslaugos.
      UAB „Edrana Baltic“ – tai viena didžiausių programinės įrangos kūrėjų Baltijos šalyse. Įmonė specializuojasi sudėtingų verslo ir veiklos valdymo sistemų, panaudojant pažangias IT technologijas, kūrime ir diegime, atlieka jų autorinę bei techninę priežiūrą, teikia konsultacijas ir aptarnavimą, vykdo vartotojų mokymų...
      Gedimino pr. 5-3, Vilnius.
      Veiklos sritys: bankai, bankinės operacijos; finansai; kompiuterių programinės įrangos kūrimas; tarpininkavimas.
      UAB „Bankera“ – įmonė valdanti Informacinių technologijų (IT) ir kompetencijų centrą Lietuvoje, kuris teikia programavimo ir kitas IT sprendimų paslaugas. Įmonės sukurti produktai bus diegiami ES bei kitose pasaulio šalyse finansinę veiklą vykdančioms įmonėms. Pagrindinis „Bankera“ tikslas – kurti finansų rinkai...