Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę UAB "Visual solutions"
Nesusilaikysiu, parašysiu, labai keistas marketingas. Nuolaida tik perkant už 150 €, nepasiekiau, ok, bala nematė, bet paskui prekei dar neatkeliavus į paštomatą pradeda be sustojimo siūlyti nuolaidos kodą. Žinote, toks pavėluotas dosnumas. Kai jau nebereikia. Ir vėl - perkant už 150. Gal jūs atitrūkę nuo realybės. Esate specifinių prekių parduotuvė, šiaip kažkokių prekių neprisimesi, pas jus perkama gal tik kartą gyvenime, tai jei norite duoti nuolaidą, duokite iš karto arba iš viso nesiūlykite. Geriau išsiųskite prekę operatyviai, o ne kada patogu.
Įsivertinkite prieš pirkdami iš jų sudėtingesnę įrangą, kad kai ateis laikas atnaujinti arba pakoreguot kažką, kone pusę metų ieškosit, lauksit, žadės, vėl ieškosit, vėl žadės vėl lauksit o paskui pasakys, kad jiems neapsimoka tokie darbai, nors tokią paslaugą teikia. O pirkėjui dėkis kur nori su problemom.
Gaila, yra kolektyve šaunių darbuotojų, sėkmės jiems, nes toks vadovybės trumparegiškas požiūris griauna gerą vardą.
Rinkoje atsakingos, į bendadarbiavimą orientuotos ir savo vardą saugančios įmonės nesielgia principu "parduoti ir užsiblokuoti".
Jau ne vienerius metus tęsiasi mūsų bendradarbiavimas su Gerb. Aurimu ir "Stebkam" kolektyvu ! Džiaugiamės ir didžiuojamės, kad pavyko užmegzti santykį ir bendradarbiauti, kai mūsų reabilitacijos centrui yra reikalinga pagalba su stebėjimo įranga. Konkrečiai jos komponentais, kuriuos ne visada sau galime leisti įsigyti, arba reikia tada, kai nėra už ką. Paskutinis mūsų įgyvendintas nedidelis užmanymas su kitos dalies reabilitacijos pastato stebėjimu. Nuotraukose. Ačiū už techninės dalies pagalbą ir suteikimą. Ir žinoma palaikymą savo atstovaujama produkcija mūsų socialinės iniciatyvos. Linkėjimai,
Norime padėkoti UAB "Visual Solutions" "Stebkam" Vadovui Eimantui Vereniui ir jo Kolektyvui, už ne vieną kartą suteiktą pagalbą ir patarimus mūsų viešajai įstaigai video stebėjimo klausimais. Mūsų bendradarbiavimas trunka jau ne pirmus metus, ir galime pasidžiaugti įmonės socialiniu atsakingumu, bendravimu ir konkrečia galimybe padėti įranga, kuri mums kartais yra sudėtinga įsigyti - IP kameromis ar tam tikrais jų priedėliais. Nesenai padovanotas "PoE" tinklo komutatorius dar labiau palengvino mūsų teritorijos priežiūrą ir saugumą. Sakome Ačiū, ir esame tikrai dėkingi už dar vieną mūsų socialinei veiklai neabejingą Lietuvos įmonę. Smagu, kai turi draugų ! Linkėjimai, VšĮ "Taikos Kelias"
Labai prastas bendravimas. Problema kad gavus užsakymą, ir pastebėjus kad prietaisas neveikia, reikia parašyti daug laiškų, skambinti ir aiškinti kas nutiko (pakartotinai). Praėjus savaitei po visko ir priminus kad problema neišspręsta problemos sprendimas atsiranda (užsiminus apie VVAT). Beje puslapyje nėra nieko apie garantinį servisą (kokia tvarka ir reikia daryti).
Visas savo gyvenamo namo vaizdo stebėjimo sistemas ir priežiūrą patikėjau įmonei Visual Solutions UAB.
Jau keli metai, kai mano stebėjimo sistemų, programinės įrangos priežiūros, valdymo, konfigūravimo bei integravimu su kitais įrenginiais darbus atlieka Lukas Juknevičius.
Abejonių nepaliko šio specialisto kompetencija, įgūdžiai, žinios bei asmeninės savybės.
Rekomenduoju šią įmonę ieškantiems.
"Ignitis gamybos" vadovė: žalioji energetika neįmanoma be rezervinių pajėgumų
Sparčiai plečiantis vėjo ir saulės energetikai, Lietuvos elektros sistemai vis labiau reikia lankstumo ir rezervinių pajėgumų, galinčių akimirksniu reaguoti į gamybos bei vartojimo svyravimus. Po...
Lietuva 2030 ir neapibrėžtumo ekonomika: kaip prisitaiko organizacijos
Technologijos, demografija, tvarumas ir geopolitika šiandien vienu metu keičia Lietuvos verslo aplinką, o neapibrėžtumas tampa nuolatine būsena. Verslas vis dar laukia stabilumo, tačiau realybė...
D. Dundulis: šiuolaikinė prekių pristatymo sistema vairuotojų ir transporto poreikį sumažino bent 5 kartus
Prieš tris dešimtmečius pradėtos kurti "Norfos" parduotuvės išgyveno ne vieną technologinį ir organizacinį pokytį. 1997 m. Vilniuje atidaryta pirmoji "Norfa" šiandien pasikeitusi neatpažįstamai –...