Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę OC VISION Lietuva, UAB
Vakar turėjome vizitą su vaiku optikoje „Vision Express“, A. Vienuolio g. 14, Vilniuje. Gavau priminimą tiek į el. paštą, tiek telefonu, todėl atvykome nurodytu laiku. Tačiau nuvykus buvo pasakyta, kad darbuotoja atostogauja.
Labai nuvylė toks neatsakingas ir neatidus požiūris į klientą, ypač kai dėl vizito teko imti laisvadienį darbe ir vykti į vietą specialiai. Bent jau apie atšauktą vizitą buvo galima informuoti iš anksto.
Labai prastas aptarnavimas Kauno skyriuje (Akropolis). Pasigailėtinas konsultantės elgesys ir nenoras dirbti stebina.
Pritariu, neseniai teko irgi apsilankyti Kauno Akropolyje, labai nemalonų aptarnavimą paliko, viena iš darbuotojų, dar dabar gailiuosi, kad pirkau iš ten.Tokio apatiškumo ir lyg pasišaipymo dar neteko matyti.Ko be paklaustum visur nemalonus atsakymas.Net ir paskambinus pasiteirauti, apie buvusias akcijas, buvo atžagarus atsakymas.Galėčiau išsakyti daug, bet gal kažkas iš vadovybės atkreips dėmesį.
Niekam nerekomenduoju Vision Express optikos salono Panoramoje. Ten iškilus problemai tiesiog bandoma atsikratyt kliento.
Pasiūloma nuvažiuoti tą pačią dieną į kitą jų saloną, kur "dirba" meistras, bet nuvažiavus į Akropolį pasirodo, kad meistras tą dieną apskritai nedirba. Varinėja klientus, kad tik nuo galvos nušoktų. Ir apskritai, kiek Vilniuje pasitaikė aptarnavime konsultantų, tai daugelis neturi nei žinių, nei klientų aptarnavimo tinkamos patirties, pildo pirkimo/pardavimo dokumentus, akinių pasą su klaidom, o atvažiavus į akių patikrą, gydytojai vėluoja (Ozo salonas Vilniuje). Apeikit Vision Express, tikrai blogos patirtys su jais.
Aptarnavimas Kauno Akropolyje nemalonus. Kelios merginos labai malonios, bet viena, spėju vadovė, vardo nežinau, bet buvo su Tom Ford akiniais labai nemaloni. Kaip ir gydytoja bandė įkišt viską ko nereik ir kas brangiausia. Ir pardavimą perėmė sau, turbūt bonusą gaus ji, ne darbuotoja kuri man padėjo išsirinkti akinius.
Taip pat pirkau Tom Ford akinius kur, kaip vėliau sužinojau, turi būti speciali poliravimo šluostė skirta šiems akiniams (ne stiklams, o patiems akiniams), gaila bet ji buvo išimta. O atskirai jos pirkt nėra.
Nerekomenduoju Vision express, jai yra galymybe geriau neturet reikalu, susigundziau uzsakyti lesius, kadangi paskelbe nuolaida 35 pricentus, salone Ozas Vilniuje imokejau avansa, sake laukti 4-6 savaites, nesileisiu i smulkmenas, skambinta ir klausta ne karta, vis laukyt ryt poryt turi but ir bingo praejus 7 savaitem po uzsakymo, po eilinio mano skambučio pranese, kad stringa tiekimas ir gali arba grazint pinigus, ar pasiulyti kita tiekeja palaukti teks dar 7 savaites, nesuprantama vieno ar nieks neuzsako lesiu ir jie nezino kad stringa tiekimas pranesti, suejus terminui net nesidomi kur uzsakymas
Stipriai rekomenduoju apeiti įmonę. Akinius nešioju jau nuo pauglystės bet pirmą kartą gyvenime turiu tokia blogą patirtį. Akinius parinko blogai, bandė keisti, bet vis tiek nepavyko jiems surasti problemos, dabar stalčiuje guli 250EUR pirkinys ir įmonė atsisako prisiimti kaltę, pinigų negrąžina. Pirma ir paskutini kartą, kas skaitys stipriai rekomenduoju eiti bet kur kitur tik ne čia :)
Noriu padėkoti Kauno „Megos“ (Islandijos pl.) „Vision Express“ komandai. Turėjau nusiskundimų dėl lęšių dangos nusidėvėjimo, tačiau personalas problemą sprendė labai korektiškai ir profesionaliai. Viskas buvo sutvarkyta be jokių nesklandumų. Puikus pavyzdys, kaip reikia bendrauti su klientais!
Lankėmės „Vision Express“ salone Šiaulių Akropolyje, buvome iš anksto užsiregistravę akių patikrinimui. Deja, dar prieš patikrą konsultantė perspėjo, kad po patikrinimo būtinai turėsime pirkti akinius, todėl nusprendėme paslaugos atsisakyti.
Toks pasakymas labai atgraso klientus - sprendimas pirkti turėtų būti kliento pasirinkimas, o ne išankstinė sąlyga. Ironiška tai, kad galbūt būtume akinius ir nusipirkę, tačiau toks spaudimas iš karto sukėlė nepasitikėjimą.
Manau, kad salonų vadovams vertėtų daugiau dėmesio skirti personalo apmokymui ir klientų aptarnavimo kultūrai.
Išsirinkau akinius, tačiau kai jau norėjau juos įsigyti, jų nebebuvo. Vis užeidavau pasižiūrėti, gal atsivežė. Mane užkalbino Jūsų darbuotojas, paklausė, ko ieškau. Mano norimus akinius užsakė.
Kadangi dar abejojau dėl akinių formos, vis užsukdavau į saloną pasimatuoti. Darbuotojos visada maloniai bendravo.
Kai jau užsukau įsigyti (šiandien), gavau pilną puikią pagalbą. Ačiū labai.
Labai prasta patirtis. Užsakiau kontaktinius lešius. Darbuotojas pranešė kad pagaminimo ir pristatymo laikotarpis 2-3 sav. Pareikalavo sumoketi pilną sumą kitaip užsakymas nebus pradėtas gaminti. Na okay. Po 3 sav. negavęs užsakymo paskambinau pasiteirauti, ir gavau atsakymą kad lešiai gaminami 3-4 sav ir mano lešiai bus paruošti kitą savaitę. Vėl po savaites negavęs užsukau i Vilniaus Akropolio filialą pasiteirauti dėl užsakymo, gavau atsakymą kad lešiai gaminami 4-6 sav ir mano lešiai bus paruošti dar kitą savaitę. Teko skristi atostogų be lešių. Ir galu gale, grįžęs dar po savaites paskambinau ir pasiklausiau kaip reikalai su lešiais, gavau atsakymą kad gaminami 2+ mėn ir kolkas nėra…
Deja, mano patirtis šiandien Vision Express salone PC Ozas, buvo labai neigiama. Pirmą kartą lankantis, darbuotojai ir gydytoja buvo nuostabūs, tačiau šiandien, atsiimant akinius, susidūriau su labai nemandagią ir nepagarbią darbuotojos reakciją iš kitos pamainos. Užklausius apie receptą, darbuotoja atsakė grubiu nepatenkintu tonu. Išmokite bendravimo kultūros su klijentas. Be to, akinių dėklas buvo purvinas, tarsi jau naudotas. Kai paklausiau apie tai, atsakymas buvo „toks mums buvo atsiųstas“.Tikėjausi profesionalaus aptarnavimo ir tvarkingų, švarių prekių. Labai tikiuosi, kad vadovybė atkreips dėmesį į šią situaciją ir imsis priemonių, kad tokie atvejai nepasikartotų.
Kauno Megos optika. Super! Mergaitė padėjo kruopščiai išsirinkti rėmelius, o ir akinukai buvo pagaminti mažiau nei per valanda!❤️ Didelis Ačiū Konsultantei iš didžiosios K! Dovilei, kuri ne tik padėjo išsirinkti man geriausiai tinkančius rėmelius, bet ir išsamiai papasakojo apie akinių stiklus. Taip pat didelis Ačiū technikei, už krupštumą ir atidumą. Ne kartą dar grįžus pas jus merginos????
Kaunas Mega vision express parduotuve. Apsilankiau konsultacijai del akiniu lesiu ir akiniu remeliu, mane aptarnavusi konsultante buvo mokine, kuri maloniai bendravo, pasiule pasidaryti akiu patikra, supazindino su tuomet buvusiomis nuolaidomis, sutikau ir pradejom visa procesa kuriuo metu besimokanti konsultante vesdama i kasa turejo klausimu berods direktorei kuri sedejo atskiroje patalpoje ir paprasius pagalbos atejo ir nemaloniai bendravo su mokine buvo nejauku ir net nemalonu stebeti uzsakymo eiga. Atmosfera kolektyve tikrai nekokia
Nuoširdžiai dėkojame Jums už komentarą ir pastebėjimus.
Mums labai svarbi kiekviena patirtis, tiek mūsų klientų, tiek mūsų darbuotojų, todėl Jūsų atsiliepimą vertiname labai rimtai. Apgailestaujame, kad vizito metu susidarė nejauki situacija - tai neatitinka mūsų siekiamos aptarnavimo kokybės ir komandinės atmosferos standartų.
Situaciją būtinai pasiaiškinsime, o prireikus - imsimės atitinkamų veiksmų, kad tokios patirtys nesikartotų ateityje.
Dar kartą ačiū, kad dalinatės savo įspūdžiais ir taip prisidedate prie geresnės aptarnavimo kokybės vystymo bei darbo aplinkos kūrimo mūsų salonuose.
Nerekomeduoju.Pagamino akinius, kurių negalėjau nešioti. Pagal gydytojos paaiškinimą neprisinešiojo, Kad taip gali atsitikti nebuvau informuota. Apgaudinėjami klientai.
Apgailestaujame, kad Jūsų patirtis mūsų salone nepateisino lūkesčių.
Suprantame Jūsų nusivylimą ir apgailestaujame, jei trūko aiškesnio paaiškinimo dėl akinių pratinimosi proceso: nors daugeliui klientų akiniai tinka iš karto, tam tikrais atvejais gali prireikti laiko prisitaikyti.
Norėtume išsamiau išsiaiškinti šią situaciją ir rasti galimą sprendimą. Jeigu turite tokią galimybę, kviečiame kreiptis į mus paštu [email protected] arba užsukti į saloną, kuriame buvo gaminami akiniai.
NEREKOMENDUOJU šioje įmonėje pirkti akinių. Svarbu, parduoti už didelė kainą, o parinkti nelabai moka. Po to tikina, kad padarė gerai ir turiu priprasit. Jau porą metų bandau priprasti, tačiau net galva po ilgesnio dėvėjimo sukasi. Tada vienintelė palaima užsidėti kitos įmonės akinius.
Dėkojame už komentarą.
Labai gaila, kad Jūsų patirtis mūsų salone jus nuvylė.
Vertiname Jūsų atsiliepimą ir norėtume išsamiau išsiaiškinti situaciją, tad jei yra galimybė- parašykite mums apie šią situaciją detaliau adresu: [email protected]
TRAGEDIJA akių gydytojos nustato netikslingą informaciją, akiniai perkami paduodami į rankas be dėkliuko maišelio nepagarba savo gaminiams ir klientui …. Perki vaikui akinukus tik už rėmelį 120 ir dar prašo susimokėti už dėkliuką … baisu
Tragedija, bet perku antrą, trečią kartą - ir dar pirksiu?????
:D tingiu rašyti visą prieš istoriją, jeigu vadovybei įdomu galiu pakomentuoti. Pradedant nuo žemo aptarnavimo pardavimo iki gydytojų. Antras pirkimas buvo priklausomas nuo pirmo … komentuoja žemo lygio pardavėjos konsultantės kurios neapmokintos komunikacijos ir elemtariu pardavėjos konsultacijos pradmenu. LINKIU ĮMONEI TOBULĖTI ;)
Deja, bet komentuoja ne konsultantė-pardavėja ;) Jau seniai jus atpažinau pagal IP - visur rašote neigiamus atsiliepimus apie įmones, bandydama išsigalvotais kaltinimais prisiteisti kompensacijas. Apgailėtina
Dėkojame už Jūsų pastebėjimus ir atsiprašome dėl nemalonios patirties.
Norime informuoti, kad ne visi gamintojai teikia akinių dėklus kartu su rėmeliais, todėl kai kuriais atvejais jie nėra įtraukti į akinių kainą. Vis dėlto suprantame, kad tai gali sukelti nepatogumų.
Ateityje atsižvelgsime į šį aspektą ir ieškosime sprendimų, kaip šią situaciją pagerinti.
Dėkojame, kad dalinatės savo nuomone - tai mums padeda tobulėti.
Absoliučios antirekomendacijos. Atėjus išsirinkti akinių rėmelių konsultantės pernelyg užsiėmusios klientui padėti išsirinkti tinkamus rėmelius, pakonsultuoti ar patarti.
Akinius pagamino per pora savaičių, tačiau nepamatavę akių centrų, neįvertinę cilindrų netoleravimo, dėl ko akinių buvo neįmanoma nešioti dėl išsiliejusio vaizdo. Darkart apsilankius optikoje bei atsinešus jų pagamintus akinius, buvo pasiūlyta iš naujo užsiregistruoti akių patikrai kitą dieną, tik jau pas kitą gydytoją - atrodo kiek keistai, nes ir pirmą kartą akys buvo tikrintos taip pat šios optikos gydytojos - tai kaip tuomet vertinti gydytojų kompetenciją? Galiausiai akiniai turėjo būti išsiųsti perdarymui (pažadėta juos pagaminti vėl per pora savaičių - absurdas), tačiau po poros dienų sulaukiau skambučio su kvietimu ateiti išsirinkti kitus rėmelius arba atsiimti pinigus, mat anksčiau išsirinkti rėmeliai nebetinka gamybai (išmatavus akių centrus) - apie tokią tikimybę, žinoma, pirmo vizito metu manęs niekas...
Dėkojame už išsakytą nusivylimą. Labai gaila, kad Jūsų lūkesčiai nebuvo pateisinti. Kiekvieną situaciją ar problemą nagrinėjame ir aiškinamės, kad tai daugiau nepasikartotų ateityje.
Akiniai buvo apmokėti draudimo lėšomis, todėl grąžinimas atliktas draudimo kompanijai.
Pasitikrinusi akis ir sužinojusi, kad man reikalingi akiniai skaitymui, pradėjau rėmelių paieškas. Lapkričio 16 dieną visai atsitiktinai užsukau į Vision Express saloną A. Vienuolio gatvėje. Mane labai šiltai ir su šypsenomis veide pasitiko dvi jaunos merginos, viena iš jų, matyt, buvo gydytoja, nes vilkėjo baltą chalatą. Papasakojau joms, kad akinių dar nesu nešiojusi ir nesu tikra, kokie rėmeliai man tiktų. Merginos pasiūlė pasimatuoti įvairius rėmelius - skirtingų formų, spalvų, medžiagų. Tai man davė supratimą kas man tinka, patinka ir kas nepatinka, į ką turėčiau atsižvelgti besirinkdama rėmelius skaitymo akiniams. Esu be galo dėkinga joms už kantrybę. Nors akinukų šįkart neįsigijau, nes vis dar noriu "susigyventi" su mintimi, kad turėsiu nešioti akinius, bet jau žinau, kad sugrįšiu į šį saloną! Ačiū Jums, merginos, dar susitiksime. ????
Dėkojame už gražius žodžius ir tikimės, kad dar ne kartą susimatysime Vision Express optikos salone.
Noriu labai padėkoti Vision Express kolektyvui dirbančiam Megos prekybos centre. Puikus konsultavimas nuo išsirenkant rėmelius iki akių patikros ir akinių išdavimo. Labai džiaugiuosi naujais akiniais. Malonus, paslaugus ir profesionalus kolektyvas. Ypač dėkoju konsultantei vardu Edita.
Sėkmės darbuose!
Dėkojame, kad vertinate mūsų darbą ir pastangas! Jūsų atgalinis ryšys padeda mums tobulėti ir būti dar geresniems.
Sia optika pasirinkau, nes radau man tikamus akiniu remelius tai nusprendziau cia ir pasittikrinti regejima, darytis akinius ir uzssisakyti kontaktinius lesius (Siauliu akropolis).aptarnaujantis personalas pasirode malonus, padejo pasirinkti akinius.optometrininke Daimona Siriakoviene mano regejima patikrino per 15-20min.na ir zinoma netiko akiniu stikrumai, visiskai "pievos", kontaktiniai lesiai taip pat nustatyti blogai.Pinigai jau buvo sumoketi.atejus antra kart, kad pertikrintu ir perdarytu akinius ir uzsakytu naujus lesius, prasidejo irodinejaimai, kad reikia priprasti prie nauju akiniu ir t.t..bande save pateisinti.bet as akinius nesioju jau apie 30metu tai man tokie ju issiknisinejimai juoka kelia, bando kazka apgauti.tai galu gale pakviete kita optometrininke kuri pertikrino regejima naujiems akiniu stiklams.bet jai irgi ilgai turejau irodineti, kad viena akis mato zymiai blogiau, netikejo tiesiog manim ka sakau. pavargau irodinejant.tai po valandos laiko nustatinejimo...
Esu labai nusivylusi aptarnavimu Vision Express. Pirkome akinius už 268 EUR. Atiduodant pagamintus akinius juos įteikė į rankas su klausimu tiesiog ar turite kur įsidėti nes nepirkote dėkliuko. Nepirkome, nes turime jų daug namuose. Bet atiduodant pagamintus optikoje įsigytus akinius nei mažo nei popierinio nei jokio dėklo, voko, maišelio sakė pasiūlyti negali, nes tokia įmonės politika. Tiesiog akinius, dokumentus, receptą, išimtus demontracinius stiklus įduoda į rankas. O kur dingo kliento aptarnavimo rūpestis? (Client experience?). Daugiau nepirksiu niekada ir kitiems nerekomanduoju.
Esame dėkingi už pasidalintą patirtį. Labai gaila, kad nuvylėme, bet užtikriname, kad stengiamės kuo skubiau reaguoti į Jūsų išsakytas pastabas.
Įmonė nepaiso klientų nusiskundimų, nelinkę priimti kompromisų. Rekomenduoju prieš įsigyjant akinius šioje optikoje, pasiskaityti, kiek daug neigiamų patirčių iš klientų atsiliepimuose. Jų skelbiama 'žemos kainos garantija' tik marketinginis triukas. Jie net negali pasiūlyti savo viduje galiojančios akcijos. Užsisakius akinius, juos dar tebegaminant atsirado akcija, paprašius pritaikyti nuolaidą, visiškas ignoras. Labai nustebino, kad jie neduoda garantijos akiniams metams, o siūlo papildomą mokestį už akinių draudimą. To dar neteko girdėti nei vienoje kitoje optikoje. Rekomendacija nepirkti iš jų, o jei jau nusprendėte įsigyti, nemokėkite visos sumos iš anksto, kol dar nepagaminti akiniai.
Puikus Klaipėdos Akropolio personalas. Labai paslaugus, viską paaiškina, pasitinka su šypsena.
Tik galėtų būti šiek tiek daugiau akinukų rėmelių pasirinkimo. Bet personalui 10 balų!
Turėjau skaudžia bendravimo patirtį. Malonus, daug žadantis, gražiai pasakojantis apie kokybę naudojamu lęšių, kol padarai užsakymą. Kai pinigai sumokėti baigiasi visos pasakos. Už kokybę atsako tik pats užsakovas. Prašiau pateikti naudojamų lęšių informacinius, kokybę patvirtinančius dokumentus, bet taip ir negavau.
Bukite budrus ! Nepatikimas pardavėjas.
Turėjau akių korekcijos operaciją ir man reikėjo išsirinkti akinius nuo saulės. Buvau nuolatinė Fielmann klientė, tačiau norėjau pabandyti kitą optiką, pasirinkti akinius nuo saulės. Atvykau į Vision Express Kauno Akropolyje, buvo daug akinių, žinojau apytiksliai ko man reikia, tačiau neįsivaizdavau, kokie akiniai tiktų, norėjau konsultacijos. Pirmą kartą, kai užėjau, buvo žmonių ir konsultantės buvo užimtos, tad išėjau ir grįžau po 30 minučių. Trys konsultantės šokinėjo apie vieną klientę, o jai išėjus atrodė, kad manęs net nemato. Vienintelė, kuri man padėjo, buvo mergaitė, kuri, kaip supratau, buvo praktikantė. Priėjus pirkti, viena konstultantė gana kandžiai bendravo su pačia praktikante, matėsi, jog ji nemėgsta savo darbo arba žmonių. Tada nelabai suprantu, kodėl tokie žmonės sėdi tokioje vietoje, kur reikia su žmonėmis bendrauti. Vienintelė priežastis, kodėl nevertinu 1 žvaigždute yra dėl tos praktikantės, kuriai esu labai dėkinga, tačiau šio salono nerekomenduoju.
Dėkojame Jums už žinutę. Atsiprašome dėl nemalonios patirties ir pažymime, kad Jūsų nuomonė mums itin svarbi. Norime Jus patikinti, kad nuolat siekiame tobulėti, mums svarbus kiekvienas į VISIO EXPRESS užsukęs klientas, kad po apsilankymas paliktų pozityvią patirtį. Vis dėlto tikimės, kad suteiksime mums progą pateisinti Jūsų lūkesčius ateityje.
Kauno akropolyje Vision express pardavėjos buvo nuostabios, draugiškos ir išmanančios savo darbą, likau labai labai patenkinta išsirinkusi tobulus akinius. Taip pat labai maloni gydytoja
Darbuotojos, Panoramos prekybos centro, buvo nekompetetingos ir priešiškai nusiteikusios dėl joms sudaromo "papildomo" darbo, o paprašius akinių lęšiams uždėti apsaugą nuo mėlynųjų ekranų buvo atsakyta, kad tai nėra tokios galimybės ir priklauso tik antirefleksinė danga. Tuomet pasiūliau sumokėti papildomai už šią paslaugą, jeigu ji nėra kompensuojama, tačiau man buvo atrėžta, kad tokios galimybės nėra. Tai ar tikrai tokios galimybės nėra ar tai vėl darbuotojų nekompetencija?
Apsilankymas paliko labai slogų įspūdį apie požiūrį į darbą ir bendravimo kultūrą.
Esame dėkingi už pasidalintą patirtį. Stengiamės kuo skubiau reaguoti į Jūsų išsakytas pastabas.
Lankiausi ir pirkau Gedimino pr., Vilnius “Vision express” salone akinius. Noriu pasidžiaugti maloniais ir kompetetingais konsultantais! Profesionaliai suteikė reikiamą informaciją renkantis akinius, padėjo išsirinkti tinkamiausią akinių rėmelį ir taip pat pasiūlė įsigyti nuo saulės akinius. Šiltai ir maloniai bendravo. Dar kartą didelis ačiū!
Niekam nerekomenduoju šioje optikoje tureti reikalų.Darbuotojai malonūs tik kol užsisakai akinius... Iškilus problemoms jos nesprendźiamos (kitose optikose elgiamasi su klientais kitaip).
Ačiū, kad skyrėte laiko ir palikote atsiliepimą. Mes labai stengiamės, kad kiekvieno kliento patirtis būtų maloni, ir labai apgailestaujame, kad šį kartą nepavyko patenkinti Jūsų lūkesčių.
Norėtume tai išspręsti ir kuo greičiau rasti jums tinkantį sprendimą. Parašykite mums laišką [email protected], norime įsigilinti ir geriau suprasti situaciją.
Sveiki. Užsisakėme akinius Vilniaus Akropolio Vision Exspress salone prieš nepilnas dvi savaites. Labai maloniai mus sutiko ir padėjo išsirinkti mums tinkančius akinių rėmelius.Ačiū konsultantėms už kantrybę ir malonų aptarnavimą.
Šiandiena jau atsiėmėme pagamintus akinius.
Linkime Jūsų kolektyvui visada išlikti tokiais maloniais ir dėmesingais.
Dėkojame.
Laba diena.Labai esu nusivylusi Kauno Megos Vision Exspress darbuotojom, kaip nusipirkau akinukus prieš keliata metu, kurie tikrai nebuvo pigus, po keliu apsilankymo remontui pardavėja pasiūlė nusipirkti akinukų valymo purskikli, kur po pirmo papurskimo sugadino akinių stiklus.Atvykau vėl pas darbuotojas, pasake, kad negali būti, sakė, kad turbut ploviau su indu plovikliu.Teko keisti stiklus kur vėl buvo nepigus o šiandiena vėl nustebino …..atveziau tuos pacius akinukus su nuluzusia ausele pasake remonto kaina, bet paaiskino, kad suremontuoti bus neimanoma, bet palikti parodys meistrui.Paprasiau kad gal tada padetu kazkuri mergina issirinkti kitus, jeigu napataisomi, tai merginos pareiske, kad elite ir rinkites.Buvau nustebusi tokiu aptarnavimu, o nebuvo nei vieno pirkejo.Pasiemiau akinius ir nuejau i priesais Fielmann kur aptarnavo super maloniai.
Dėkojame už išsakytą nusivylimą. Labai gaila, kad Jūsų lūkesčiai nebuvo pateisinti. Kiekvieną situaciją ar problemą nagrinėjame ir aiškinamės, kad tai daugiau nepasikartotų.
Užsisakiau akinius Vilniaus Akropolio salone, rėmą pasirinkti padėjo konsultantė. Regos patikra taipogi buvo atlikta toje pačioje optikoje. Kai atėjau pasiimti akinius, paaiškėjo, kad su akiniais negaliu skaityti, raidės susilieja. Dar kartą patikrino regėjimą ir akinius, nustatė, kad centrai neteisingai nustatyti. Akinius nusiuntė tvarkyti. Antrą kartą atėjus, vėl supratau, kad negaliu skaityti su akiniais. Paprašiau grąžinti avansą. Vadovė sakė, kas akiniai negrąžinama prekė, kad trečią kartą akinių nedarys. Užsisakiau akinius Fielmanne, padarė puikiai! Vision express tiesiog padovanojau 100 EUR. Daugiau niekada nesikreipsiu. Prastas aptarnavimo bei specialistų kompetencijos lygis.
Dėkojame, kad pasidalinote. Jūsų atsiliepimai padeda mums tobulėti. Nagrinėjame šią problemą ir tikimės ją greitai bei tikslingai išspręsti.
Ilgą laiką esam Vision Express Kauno Akropolyje klientais visa šeima, bet šį kartą likom nusivylę, su mintim keisti Optiką kitiems akiniams.
Sugedus sūnaus akinių kojelei, remontas 2-3 savaitės. Švelniai tariant keisti terminai pakeisti vienai detalei Lietuvos teritorijoje. Vaikui stiklus reikia keisti kas pusmetį, todėl papildomus akinukus turėti didelė prabanga, juolab, kad taikomi užsakomieji lęšiai, bet į nieką neatsižvelgiant, remonto darbai trunka mano galva tikrai nenormaliai ilgai ir vaikui labai sunku be akinių būti 2-3 savaites.
Apgailestaujame dėl patirtų nepatogumų. Sieksime užtikrinti, kad ateityje panašūs atvejai nepasikartotų.
labas, pagal akcija nuvykus nemokamam regos patikrinimui, gydytojos teko laukti 45 min.Patikrinus rega ir nesutikus pirkti siulomu akiniu, buvo paprasyta sumoketi 10 euru uz patikra.Primygtinai buvo siuloma pirkti, netgi nemandagiai ir ilgai buvo neatiduodamas receptas, teisinantis kompiuterio strigimu.
Laba diena,
Dėkoju Kauno optikos salono darbuotojai Rūtelei už malonu aptarnavimą ir kantrybę dirbant su senjorais.Sekmės Rūtelei ir visam Vision Express kolektyvui
Pagarbiai
V-B. Narbutiene
Sveiki,
Nuvylė. Pagalbos!!! Š.m. rugpjūčio 21 d. Vilnius, Justiniškių g. 91 salone gydytoja patikrino regėjimą, sumokėjau 65 Eur ir įsigijau naujus akinius skaitymui, bet matau su jais ne geriau, nei su senaisiais. Pasiūlė kreiptis į polikliniką. Viskas. O gal akiniai netikusiai pagaminti, gal suklysta nustatant regėjimą? Nei geresnių akinių, nei pinigų. Man 75 -eri, o tokiame amžiuje svarbiausia gerai matyti, akinių patogumas ir pigumas, bet apie galimybę įsigyti akinius pigiau "Viskas įskaičiuota" net neužsiminė... Sužinojau tai dabar atsitiktinai. Nors akinių rėmelius rinkausi būtent iš tos vitrinos. Jaučiuosi apgauta. Pirkau dar kitus akinius televizoriui žiūrėti, dar 62 Eur., tame tarpe 10 Eur. už akinių spaudimo pamatavimą mano sutikimu ir 7 Eur. už akinių parinkimą perkant...?! Bent jau matau su jais gerai, mažiau pykta, kad ir brangūs. Manau, kad gydytoja siūlydama specialiai nieko nepaaiškina, neinformuoja apie pigesnius variantus... Trūksta elementaraus žmogiškumo....
Apgailestaujame, kad nepateisinome Jūsų lūkesčių. Esame dėkingi, kad pasidalinote savo įžvalgomis, jos padės mums gerinti klientų apsipirkimų patirtį ateityje
O kodėl gerinsit darbą tik ateityje? Tai pradėkit nuo manęs, nukentėjusios nuo jūsų prasto darbo. Patikrinkit regėjimą dar kartą ir įstatykite stipresnius, kad normaliai galėčiau skaityti. Žadėti lengva. Vis ateityje, o dabar???
Laba diena,
susisiekėme su Jumis, tikimės, kad Jūsų lūkesčius pateisinome.
Atvykus i Vienuolio salona, gydytojos nera, bet vizito atsaukti ir informuoti nesugebejo. Apgailetinas poziuris i klienta.
Nežinau kaip kituose miestuose, bet Mažeikiuose salonas tikra katastrofa, negana to kad tenka akinius atiduoti į garantinį nepraėjus nė metams tai dar po garantinio sugeba dirbančios “specialistės” juos dar labiau sugadinti. Lęšiai krenta iš rėmelių, išlanksto taip kad nešioti išvis neįmanoma. Dėkui kad yra kitos optikos mieste kur dirba patikimi specialistai ir ištaiso padarytus brokus. Pinigai kaip į s***nę.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Polestar" tęsia plėtrą Europoje – pradedama prekyba Baltijos šalyse
Galingų ir sportiškų elektromobilių gamintojas "Polestar" 2026 metais atidarys tris naujas atstovybes Baltijos šalyse, kurios įsikurs Vilniuje, Taline ir Rygoje. Plėtra vykdoma bendradarbiaujant...
Kur patikimai įdarbinti 100 tūkst. eurų?
Turint keliasdešimt tūkstančių ar 100 tūkst. eurų laisvų lėšų, norisi tuos pinigus patikimai įdarbinti. Tad kyla klausimas, kaip tai padaryti?