Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Vingtera, MB

Atsiliepimai apie Vingtera, MB

Prekės užsakymas įvyko labai sklandžiai ir greitai. Pristatymas greitesnis nei žadama, pirkinį vežęs kurjeris iš anksto susisiekia, pasiderina laiką ir maloniai bendrauja. Buvo malonu pirkti pas Jus :)

Esu labai patenkinta aptarnavimu. Buvau išklausyta, gavau profesionalius ir labai greitus atsakymus. Prekių pristatymas stulbinantis, ne tik greičiu, (tik 2 dienos), bet ir pristatymo kaina, net kurjerio - vairuotojo bendravimas, mane nustebino. Puiki įmonė su maloniu savininku ir puikia komanda.

Viskas super, rekomenduoju!!!

Puiki įmonė, prekės kokybiškos, pristatymas sklandus, sėkmės tolimesnėje veikloje

Kainos konkurencingos, pristatė greit, didelis ačiū.

Elektronine parduotuve veikia be jokiu trigdziu. Labai greitai po prekiu uzsakymo gavau isankstine saskaita, man prekes pristate jau kita dena po saskaitos apmokejimo. Malonus bendravimas, tiek konsultanto tiek vairuotojo. Pristatymo kaina nebrangi. Zodziu aptarnavimas auksciausio lygio. Aciu ;)

Patiko bendravimas nuo pirmos dienos. Aptarėme ką reikėjo, padarėme kaip reikėjo. Likau patenkintas tiek kainomis, tiek bendravimu. Prekes pristatė greičiau nei tikėjausi, prieš tai dar paskambinę iš anksto. Linkiu sėkmės, darote viską teisingai :)

Ačiû,
      Kokybiškai ir greitai įvykdė užsakymą.Nekilo jokių nesklandumų

Rimta nuolaida prekėms+ pristatymas nemokamas.Tai džiugina begalo.

Prekes pristatytos jau kita darbo diena. Pasiule geriausia kaina. Rekomenduojame.

Konkurencinga kaina, sklandus bei mandagus bendravimas, operatyvus prekių pristatymas - akivaizdus pavyzdys norinčių ir gebančių dirbti su klientais, ko reiktų pasimokinti nemažai daliai didelių senbuvių įmonių. Pagarba ir palaikykit lygį!

Stipri Šeima, VšĮ

Sklandus bendravimas, gera kaina ir greitai suorganizuotas pristatymas, net į atokesnę vietą. Rekomenduojame!

Tik geriausi atsiliepimai. Greitas ir malonus bendravimas, operatyvus pristatymas ir geriausia kaina Lietuvoje

Viską daro greit ir gerai.

Viskas operatyviai, dirba gerai, prekes kaina geriausia Lietuvoje.

Viskas puikiai, malonus bendravimas, greitas pristatymas ir gera kaina.

Visas pirkimo procesas praėjo puikiai! Greitas prekių pristatymas, puikus bendravimas telefonu ir profesionali pagalba.

Aptarnavimas 100 balu
      Aptarnavo Vitalijus.
      Viskas aiskiai nuosekliai, pritaike nuolaida, bendrauta ir po darbo valandu.
      Esu labai patenkintas imones ir personalo darbu.

Puikus, sklandus bendravimas, greitas pristatymas!! rekomenduoju

Ačiu už operatyvumą. Prekės buvo pristatytos greitai. Rekomenduoju.

Sveiki, WOW didelis Ačiū užsisakes prekės gavau jas sekančia dieną įvertinimas 10 su +.

Labai normali įmonė. Viskas vyksta sklandžiai.. Patariantys darbuotojai. Labai greitas prekių pristatymas. Rekomenduoju visiems.

Esu labai patenkinta, bendravimas malonus, darbuotojai visada patars ir pasirūpins, kad prekes pasiektu kuo greičiau pirkėją, rekomenduoju.

Daubos g. 1C, LT-78150 Šiauliai.
      Veiklos sritys: mediena, jos gaminiai; malkos, kuras šildymui; pirtys ir baseinai; vartai, tvoros.
      TMBR – jūsų namams, sodui ir ūkiui!TMBR Šiauliai – patikima medienos produktų prekybos ir gamybos įmonė, veikianti Šiauliuose bei visame Šiaulių regione. Įmonė specializuojasi aukštos kokybės statybinės, apdailos ir terasinės medienos prekyboje, medienos apdirbime bei individualių sprendimų gamyboje privatiems...
      Įmonių g. 13, Garliava, LT-53204 Kauno r.
      Veiklos sritys: mediena, jos gaminiai; fasadas, fasado apdaila; gamyba; malkos, kuras šildymui; stogų dangos, paslaugos; tvirtinimo detalės, elementai; vartai, tvoros.
      UAB Vlatausa - jau daugiau nei 20 metų užsiima maumedžio, pušies, eglės, ąžuolo medienos prekyba bei apdirbimu.Taip pat galime įgyvendinti individualius nestandartinius užsakymus.Jūsų patogumui sukomplektuosime visas reikalingas medžiagas jūsų namo stogui, terasai, fasadui ar tvorai. Taip pat atliekame montavimo...
      Įmonių g. 13, Garliava, LT-53204 Kauno r.
      Veiklos sritys: mediena, jos gaminiai; fasadas, fasado apdaila; gamyba; interjero apdailos medžiagos; stogų dangos, paslaugos; tvirtinimo detalės, elementai; vartai, tvoros.
      UAB Dragonwood.eu komanda sėmėsi patirties iš savo srities ekspertų ilgą laiką. Ir tik tam, kad ištobulintų jau esamus medienos darbo procesus, pagreitintų darbo eigą bei svarbiausia – gerintų produktų kokybę.Klientui mes skirsime visą savo dėmesį nuo užsakymo parengimo iki prekės pristatytos į namus.„Shou Sugi...
      Draugystės g. 12A, LT-51260 Kaunas.
      Veiklos sritys: baldų gamybos medžiagos, furnitūra; baldai (gamyba); didmeninė prekyba; eksportas; importas; įrankiai; mažmeninė prekyba; mediena, jos gaminiai; šviesos sistemos, šviestuvai.
      ULMAS, UAB – didmeninė ir mažmeninė prekyba baldų gamybos medžiagomis: baldinė furnitūra, apdailinta baldinė plokštė, stalviršiai, compact HPL, žaliavinės plokštės kaip fanera, MDF, MDP, HDF, OSB. Korpusinių baldų ruošinių gamyba: baldinių detalių pjovimas, briaunų klijavimas, skylių gręžimas, frezavimas ir t.t...
      Šnipiškių g. 2-12, LT-09309 Vilnius.
      Veiklos sritys: durys, raktai, spynos; didmeninė prekyba; eksportas; fasadas, fasado apdaila; interjero apdailos medžiagos; langai; mažmeninė prekyba; mediena, jos gaminiai; metalas, apdirbimas, gaminiai; statybinės medžiagos; stiklas ir jo gaminiai; vartai, tvoros; žaliuzės, užuolaidos, roletai.
      Plastikinių ir aliuminio langų, stumdomų sistemų, šarvuotų ir vidaus durų, plieninių, metalinių vartų gamintoja "UAB ALDASA" sėkmingai veikianti jau daugiau nei 20 metų, pirmoji Lietuvoje sertifikavo aukščiausios 6-os saugumo klasės šarvuotas duris. Modernios gamybos technologijos ir naudojamos tik aukštos kokybės...