Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę VIMAVA, MB

Atsiliepimai apie VIMAVA, MB

5.9

Prekių nėra. Dvi savaites laukta patvirtinimo dėl pristatymo, atėjo laiškas, kad neturi, pinigus gražins per 14 d.d., laukiam mėnesį, nieko. Nebedirba e.parduotuvė iš esmės. Į el paštus nebeatsako.

Prekės siunčiamos sulamdytose pakuotėse.
      Pardavėjas meluoja, kad čia pirkėjas jas pats sulamdė.
      Nepirkit čia.

Įmonėje dirbantys asmenys bendrauja labai šiurkščiai su klientais. Vienintelis tikslas - parduoti ir pamiršti. Dabar siuntinėja žemos vertės naujienlaiškius su naujomis akcijomis. Jei lyginat Luko prekybą su kitais ir esminis dalykas yra kaina - sumokekit geriau brangiau, nei turėkite reikalų su Luko prekyba.

Įmonė klaidų karalystė. Tai sandėlis savaitę beveik laiko užsakymo nepastebi, tai "sistema" nesupranta, kad prekė nepetelpa į paštomatą ir išsiunčia po Lietuvą pasivažinėti prekę. O smagiausia kai vadybininkai užblokuoja kliento skambučius, nes mat per daug nori kad užsakius ir sumokėjus už prekę ją gautum. Jei jums norisi gadintis nervus, gaišti laiką tai Luko prekyba kaip tik Jums. Bet jei vis tik vertinate savo laiką, ne taip kaip ši "š*******o kontora" tai apeikit šia įstaigą (sunku pavadint e-parduotuve) kuo didesniu spinduliu.

Nerekomenduoju turėti reikalų su šia įmone. Prekės atkeliavo pažeistos, pardavėjas bendrauja piktai. Tikrai nėra ta vieta kurią rekomenduočiau kitiems.

Prekės aprašyme buvo klaida, dėl to prekę teko grąžinti. Džiaugiuosi, kad pardavėjas grąžino pinigus ir už siuntimą, tai kelia pasitikėjimą parduotuve.

Norėjau padėkoti Jūsų komandai už profesionalumą, atsakingumą ir pažadų įvykdymą. Įsigijau dviračio užraktą, prekės
      aprašymas buvo aiškus ir svarbiausia parašyta mūsų gimtąja kalba. Daugelyje kitų el. parduotuvių prekių aprašymai
      neišverstos, dėl to kyla daug neaiškumų.
      Luko prekybos svetainė man patiko pats prekių užsakymas, labai paprastas ir aiškus. Svetainės navigacija taip pat aiški.
      el. paštu gauni aiškią informaciją. Kai norėjau pasiteirauti apie vieną prekę atrašė labai greitai.
      Visais atvejais skiriu 10 balų!
      P.S.
      Užsakytą pekę gavau laiku

Mindaugas

Labai patenkintas šia įmonę. PRISTATYMAS GREITAS greitas ir susimokėti galėjau gavęs prekes.
      Sėkmės jums.

Draugė rekomendavo šią el.parduotuvę. Ankščiau lukoprekyba.lt nebuvau girdėjusi. Užsisakiau skalbimo mašiną su užnešimu į 5 aukštą. Nežinojau, kad galima gauti tokią paslaugą. Skalbimo mašiną gavau ir esu labai dėkinga įmonės darbuotojui. Rekomenduoju ir nesigailiu, kad čia užsisakiau!

Prekė pristatyta greitai. Viskas puiku. Ir ačiū už šokoladą :)

Patys nemaloniausi ir nemandagūs pardavėjai.Malonūs kol parduoda. Jei reikia spręsti jų padarytą problemą, tiesiog padės telefono ragelį.Nerekomenduoju, jei nenorite turėti problemos

Danguole

Danguole, išklausius pokalbio įrašą, girdisi jūsų pakeltas balso tonas ir įžeidinėjantis žodžiai. Todėl darbuotojas pokalbį su jumis ir nutraukė.

Esu labai patenkintas. Užsakiau prekę gavau sekančia diena. Jeigu kažko reikės, butinai apsilankysiu jūsu parduotuveje. Sekmės jūms ????

Superinis aptarnavimas, puikus bendravimas su klientu, bei atsižvelgiant į jo poreikius, pasiūlytą geriausią prekė ir kainą.Greitas pristatymas.
      P.s Linkiu šiai įmonei klestėjimo ir tobulėjimo.
      Tikrai dar sugrįšiu ne kartą.

Labai didelis ir platus pasirinkimas. Viska galima rasti greitai ir patogiai. Pristatymas greitas. Sakausi ne primą kartą, labai patenkinta.

Užsakius šaldytuvą gavau prekę Vilniuje tą pačią dieną labai nustebino! Ačiū už greitą ir kokybišką darbą.

Puiki el. parduotuvė, didelis prekių pasirinkimas bei greitas prekių pristatymas.
      REKOMENDUOJU!!!

Viskas buvo puiku. Uzsakinejau preke, rode kad turi 3 vnt sandeli, atsiuntimas trys dienos. Bet preke gavau per dvi dienas nuo uzsakymo. Dekui uz operatyvuma.

Jokiu būdu nieko nepirkite iš šios kontoros - visiškas nesiskaitymas su klientais. Iš pradžių, nepristatė prekės per žadėtas 3d. Kai pradėjome teirautis, kur mūsų prekė, atsakė, kad prekė pristatyta, o jei negavome - turime patys ieškoti ir aiškintis, kur ji. Galų gale patys išsiaiškino, kad prekės negavome, nes buvo per didelė, jog būtų galima pristatyti ją į paštomatą, todėl prekė sugrįžo atgal. Išsiuntė pakartotinai, tačiau prekė mus pasiekė tuomet, kai buvome išvykę trijų savaičių atostogų. Grįžus iš atostogų patikrinome prekę, paaiiškėjo, kad ji netinka. Tačiau pardavjas atsisako priimti prekę atgal, argumentuodamas, kad praėjo 14 d. nuo prekės įsigijimo. Jeigu prekė būtų pristatyta laiku, tokios problemos nebūtume turėję, bandome tai paaiškinti pardavėjui, tačiau jis atsako, kad jam neįdomu, kur mes buvome ir ką mes veikėme tris savaites.

lukoprekyba.lt
      Lina

Laba diena, Lina

Jūsų informaciją yra klaidinga.
      Prekę mes jums pristatėme per 3 d.d. tik netilpo į paštomatą, nes buvo klaida, o klaidų pasitaiko pas visus ir prekė grįžo atgal pas mus, kad kurjerių įmonėje yra spraga tai tikrai tą supratome, nes nerodė, kad prekė grįžo tuo adresu iš kur ir išvažiavo, o rodė, kad pristatyta gavėjui šiuo atveju jums. Todėl mes jums atsakėme, kad prekę jūs gavote, nes mes pasakėme ką matome pagal jūsų siuntos nr iš kurjerių įmonės el puslapio. Tai nereikia rašyti, kad prekės jums nepristatėme. Susisiekus su jūsų vyrų ir pasitikslinus adresą prekė jums buvo išsiųsta jūsų tėvui į namus. Išsiaiškinome mes labai greitai kur yra prekė ir kodėl ji grįžo atgal. Visą situaciją jūsų vyrui buvo paaiškinta. Nuo pakartotino išsiuntimo praėjo 14 d. Tikrai nėra tokio įstatymo, kad vartotojas išvažiuoja atostogų ir grįžęs gali gražinti prekes pvz po 15 d ar pusmečio. Tikrai Lina pardavėjui nėra įdomus svetimų žmonių gyvenimai ką veikia ir kur leidžia laiką.

Lina
      lukoprekyba.lt

Štai ir vėl pademonstravote, kad esate ne į klientus orientuotas žmogus, o ginčus mėgstantis asmuo.
      Prekė pristatyta laikoma ne tuomet, kai jūs ją išsiunčiate, o tuomet kai ji pasiekia klientą. Prekė mums buvo pristatyta vasario 13 d., apie tai, kad norime ją grąžinti, parašėme vasario 25d. Vasario 27 d. Jūs mums parašote, kd 14 dienų jau praėjo.
      Mes jums žmogiškai bandom paaiškinti, kad jeigu prekė mus būtų pasiekusi laiku, t.y. per 3d nuo tada, kai už ją sumokėjome, tokios problemos iš viso nebūtų kilę. Jūsų pažadas klientui - kad prekė bus pristatyta (t.y. pasieks klientą) per 3 d, nebuvo išpildytas. Prekę kurjeris atvežė tada, kai buvome isvykę ir niekaip negalėjome jos apziūreti. Apziūrėjome iš karto grįžę ir iš karto jums parašėme. Jeigu vadovautumetės žmogiškumu, tikrai nesiginčytumėte, o paieškotumėte sprendimo. Deja, toks jūsų požiūris yra visiškai nepriimtinas.

Dar kartą perskaitykite ką parašėte - prekę mes jums pristatėme, tik ji netilpo į pastomatą, todėl jūsų nepasiekė. Ar tikrai tai vadinate prekės pristatymu??? :)))) ar jums tikrai viskas gerai su logika???

Rasote, kad greitai išsiaiškinote, kur pradingo siunta. Tačiai praleidote tą dalį, kad siuntos pradėjote ieškoti tik po eilinio ginčo (kai mes parašėme kd prekės negavome, jūs parašėte kad gavome, ir liepėte patirms aiškintis ir ieškoti). Ieškoti pradėjote tk tada, kai jums parasėme, kad jūs esate atsakingas uz tai, kad jūsų prekės pasiektų klientus, ir jūs turite bendradarbiavimo sutartį su kurjerių įmone, kuri jums turi padeti tai uztikrinti. Ne klientai turi aiskintis ir ieskoti, kur prapuole ju nusipirkta preke.

Perku, jau ne kartą šitoje internetinėje parduotuvėje, labai malonus aptarnavimas. Yra galimybė atvažiuoti ir atsiimti "ofise", Klaipėdoje. REKOMENDUOJU!
      o perkant internetinėse parduotuvės, dažnai pasitaiko, kad užsakai, ateina žinutė, kad viskas ok, o paskui skambutis ir "atsiprašau" negalime pristatyti prekės, kai jau žmogeliukas patikrina užsakymą, o ne programos. Kiek kartų taip pigu.lt yra buvę, paskutinis kartas bigbox.lt (UAB ELECTRONIC TRADE).
      O Luko prekybos kolektyvui norėčiau palinkėti sėkmės!

Reikėtų aiškiau dirbti su klientais ir pokalbio metu neišjungti telefono. Buvo užsakyta prekė pinigai sumokėti gavau atsakymą kad viskas gerai per 3dd pristatys. Po kelių valandų rašo kad prekės nebeturi. Teisinasi kad pinigai grąžinami jokios bėdos. Bėda tame kad lauki prekės poto sužinai kad neturi. Tai gal Iškarto reikia rašyti kad neturime. Kitiems nerekomenduočiau nepatikimi pardavėjai.

ARUNAS

Lukoprekyba.lt

Su klientais mes dirbame aiškiai, tik p. Arūnai, ne su jumis. Jūs šaukiate į ragelį ir kaltinate mus kokie mes blogi. Tikrai nesiklausysime jūsų rėkimo. Bandėme jums paaiškinti telefonu ir dar dar parašysime:

Prekės likutį rodė vieną 1 vnt. Prekių likučiai neatsinaujina per kelias sekundes ar minutes. Tą pačią informaciją matėme ir mes, kad yra 1 vnt. Kol jūs padarėte užsakymą, kažkas prekę nupirko prieš jus, tai normalu. Kad jūs teigiate, kad po kelių valandų to tikrai nebuvo. Galime jums pateikti užsakymo laiką, atšaukimo užsakymo laiką ir pinigų grąžinimo laiką. Atsakymą dėl užsakymo gavote apytiksliai po valandos ir pinigai jums grąžinti buvo iškarto.

Tikimės, kad būsimi klientai dėl šios situacijos žiūrės ramiau ;)

O mūsų pasitikėjimų ir prekių pristatymo greičiu šiai dienai džiaugiasi ne vienas tūkstantis klientų.

ARUNAS
      Lukoprekyba.lt

Prieš pravedant pinigus dar buvau paskambines ir paklausiau ar galiu mokėti ar tikrai turite tą prekę. Tai tokiu nepatenkintų balsu (tipo durnelį tu jeigu matai kad rodo kad turime tą prekę tai vadinasi kad turime) ko čia klausinėti gali pirkti. Tikrai suprantu kad viską matote tiksliai dėl laiko (kai norite). Gal galima tiksliai parašyti kelintą valandą nupirkta tą prekė. Jeigu jūs pirmą paimate pinigus poto ieškote tos prekės tada taip ir gaunasi. Sėkmės darbuose tik nesireklamuokite kad visko tiek turite o kai reikia konkretumo 0.

Upės g. 23, LT-08128 Vilnius.
      Veiklos sritys: telekomunikacijos, ryšio priemonės; interneto paslaugos; mažmeninė prekyba; televizija ir radijas.
      TELE2 – didžiausias mobiliojo ryšio operatorius Lietuvoje, turintis daugiausia SIM kortelių šalyje. Nuo veiklos pradžios 2000 m. bendrovė nuosekliai siekia vieno tikslo – siūlyti žmonių poreikius atitinkančius sprendimus už geriausią kainą.Šiandien TELE2 teikia visas pagrindines telekomunikacijų paslaugas: mobilųjį...
      Upės g. 23, Vilnius.
      Ozo g. 25, LT-07150 Vilnius.
      Veiklos sritys: įrankiai; buitinė technika; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba; statybinės medžiagos; tvirtinimo detalės, elementai; ūkio prekės.
      ERMITAŽAS – vienas didžiausių mažmeninės prekybos tinklų prekiaujančių sodo, statybų, apdailos, augalų bei namų apyvokos prekėmis visoje Lietuvoje ir internetu www.ermitazas.lt. Tinklą sudaro 9 fizinės parduotuvės (Vilniuje, Kaune (2), Klaipėdoje, Šiauliuose, Utenoje, Jonavoje, Ukmergėje ir Mažeikiuose) bei...
      Islandijos pl. 32B, LT-47446 Kaunas.
      Veiklos sritys: statybinės medžiagos; buitinė technika; didmeninė prekyba; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba.
      Nr. 1 DIY („Pasidaryk pats“) tinklas Baltijos šalyse. Šiandien po „Kesko Senukai“ vėliava veikia keturi prekių ženklai – „Senukai“, „K-Senukai“, „K-Rauta“ ir „1A“. Jie jungia 92 nuosavas ir franšizės pagrindu veikiančių parduotuves ir 6 elektronines parduotuves Baltijos šalyse.ESAME TEN, KUR PATOGIAUSIA KLIENTAMS...
      Šeimyniškių g. 3, LT-09312 Vilnius.
      Veiklos sritys: kosmetika, parfumerija; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba.
      DROGAS – tai didžiausias mažmeninės prekybos grožio, sveikatos, higienos ir buitinių prekių tinklas Baltijos šalyse.DROGAS savo klientams siūlo daugiau nei 10 000 kasdienio naudojimo prekių: dekoratyvinės kosmetikos, veido ir kūno priežiūros priemonių, plaukų dažų, plaukų priežiūros ir modeliavimo priemonių, asmens...