Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Vilanus, UAB
Labai džiaugiamės, kad turėjome reikalų būtent su šia firma. Tiek bendravimas, tiek baldų kokybė puiki. Įsigyti minkštasuoliai ne tik kokybiški, bet ir gražūs, estetiški. Dėkojame už visus patarimus, renkantis prekę, kantrybę laukiant sprendimo ir operatyviai pristatytą pirkinį.
Jeigu bus galimybė, būtinai dar sugrįšime. Ačiū
Įmonė atsakingai ir laiku atliko baldų gamybos, pristatymo ir įrengimo darbus įrengiamiems socialinės paskirties būstams bei dienos užimtumo centrui. Darbuotojai tiek nešdami baldus, tiek įrenginėdami dirbo atidžiai, geranoriškai patarė ir kruopščiai atliko savo darbą.
Ačiū ir sėkmės komandai!
Viskas nuo užsakymo iki pristatymo - super!
Operatyvus, malonus bendravimas; suteikta visa papildoma informacija, išpildyti visi mūsų lūkesčiai.
Ypač dėkojame už suteiktą nuolaidą!
Gauti gaminiai realybėje daug gražesni, spalvingesni ir įdomesni nei pateikti interneto puslapyje.
O kainos ir kokybės santykis maloniai nustebino!
Baldai pagaminti per nurodytą terminą ir sutartu laiku.
Nuoširdžiai rekomenduojame UAB „Vilanus“ dėl profesionalaus, atsakingo požiūrio į klientą.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Rimi Lietuva": sporto partnerystės šiandien sprendžia daugiau nei matomumo klausimą
Kol didelė dalis mūsų kasdienybės persikelia į ekranus, sportas išlieka viena iš nedaugelio patirčių, kuri žmones vis dar suveda gyvai. Tai ypač aiškiai matyti Lietuvoje, kur pastarąjį mėnesį...
Lietuvoje pradedamas Ukrainos metalo ieškiklių surinkimas
Vilniuje oficialiai atidaroma metalo detektorių "Trembita" surinkimo linija. Šis projektas, vystomas kartu su pažangių Ukrainos gynybos technologijų gamintoju Active Alliance LLC, atveria kelią...