Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Vikrus, UAB

Atsiliepimai apie Vikrus, UAB

Kreditavimo rizika:

3.4

Šią įmonę ir darbuotojus pažįstu jau daug metų. Nesikeičia, dirba pagrinde tie patys. Atsiliepimai tik geri ir jų žiniomis bei kompetencija pasitikiu. Senai, gal prieš kokius 20 metų teko darytis VW Transporter ir Mazda 323 dyzelinių variklių kapitalinius remontus. Viskas gerai, Transporter širdis iki šiol puikiai veikia, o nepatenkintų ar konkurentų rašytojų tai visuomet atsiranda.

Purstukus restuaravo visus 4 ir viską sakė patikrino su kuro sistema jokių problemu nėra taipogi sakė kad garantija 6menesiai po 6 mėnesių sugedo vienas purstukas nuvaziavus pas juos sako 3 mėnesiai garantija tik ir Sako mokėk vėl pinigus atrestauruosime, cia tipo normaliai pagal juos savo broko nepripažįsta. nerekomenduoju niekam restauruoti ten !!!!!!!!!!!!!

Baisi skyle, apgaviku melagiu kontora, skiedzia pudrina smegenis kiek gali, pinigus lupa uz darbus kuriu neatliko. Kai pradejus grasint inspekcijom tik tada pinigus grazino uz darbus KURIU NEREIKEJO ATLIKTI (keisti purkstukus automobilio)

Patikrinus esamus purkstukus kitur, pasirodo, kad jie visiskai geri, o cia beveik 300 euru isviliot bando apgaules budu. a*******i s*****i, apeiti kuo toliau ir isvis pasidomet reikia kaip alga 700 ir ten tikrai ne po 700 uzdirba tepaliniai

Remontavau cia Toyota avensis 2002 purkstukus, sumokejau puse masinos kainos, bet kolkas esu patenkintas, auto kaip kita, traukia kaip zveris, o as megstu but pirmas, kuriasi zymiai lengviau ir kuro akivaizdziai maziau valgo.
      Daug blogu atsiliepimu, bet as pas juos ir Honda civik tvarkiau itempeja.
      Nieko blogo pasakyt negaliu, gal tik daugoka Eu.

Paskambinau telefonu paklaust ar parduot turi common rail siurblio naujas gumeles, nes mano leist pradėjo, atsake ne, bet galim sutvarkyt. Paklausus kiek, atsake kad kaina nuo 100-130e ir i viršų (matyt vietoje pagal žmogų įvertina kiek nulupt išeis), nes reikia reguliuot poto siurblį, ant stendo matuot slegi, dar paminėjo, kad čia bus tikrai plundžeris išsidėvėjęs?!? ir t.t iškarto bando apgydyt klientą ir nulupt kalną pinigų, pasakiau ačiū viso gero, nuvežiau į kita įmone kuri užsiema siurbliais, už 30e man pakeitė visas siurblio gumeles ir atsake kad nereikia čia nieko reguliuot nes pats kompas reguliuoja slėgi, ne mechaninis siurblys. Sudėjau atgal viską ir mašina puikiai važiuoja. Rekomenduoju apeit šituos apgavikus

Stanislovas
      Alfa fanas

Simtu procentu taip ir daro, pritariu visiskai, jie ziuri, kad jeigu nesupranti tai ir prasideda skiedykla

Teko remontuotis ir stambiai ir smulkiai.Tame tarpe ir purkštukų patikra ir remontu.Viskas buvo padaryta kokybiškai.Visa bėda, kad patekti į remontą greitai nepavyksta, nes matomai yra daug klientų, tiesa kainos gal ir aukštokos, nes tokių specialistų yra mažai.

Jus kuom ten uzsiemat? jai nemokat daryt dyzeliniu purkstuku tai kam apsiemat? Du kartus pas jus veziau toyotos purkstukus, (o kas apmokes mano laika ir darba?) atrestauravot ale, paemet kruva pinigu, kodavot o purkstukai ale atrestauruoti prie +40 laipsniu isvis grybauja, o anot jusu lapu viskas idealiai. Rezultatas viso remonto gavosi kad grigiskese padare purkstukus mano klientui nes buvo blogai atrestauruoti, automobilis pradejo normaliai dirbti o klientas mane i teisma paduoda mano autoservisa. Tad laukit sveciu ir geriau tegu virsininkai buna vietoj kad lakstyt paskuj jieskot nereiketu. Nerekomenduoju niekam sitos istaigos. Dar bus oficialiai paviesinta visur kur tik imanoma (facebook, televizija, automobiliu portalai ir antireklama visuose autosporto renginiu puslapiuose), irasyti pokalbiai telefoniniai ir vaizdo medziagos. Susimatysim ant dienu ;)

Gavau rekomendacija is patikimo zmogaus, kad tai yra vienas geriausiu purkstuku tvarkymo servisas, taciau situacija visiskai kitokia, teko nusivilti du kart:

1. 2016 07 dienos tiksliai nepamenu atvykau tvarkyti automobilio.
      Pasirodo purkstuku nereikejo tvarkyti, jie buvo geri, nors buvau pakviestas i laboratorija, kur rode meginius kiek daug nesvarumo kuro sistemoje ir kad 3 is 4 purkstuku yra ties "mirties" riba. Nuvezus i kita servisa, nes tvarkymo kaina tikrai per didele, pasiule isvalyti kuro baka. Isvalius kuro baka dingo ir problemos. Sutaupiau solidzia pinigu suma, taciau servisu nusivyliau.

2. 2017 07 07 vykau tech. apziuros. Ji nepraeita, pasirodo ispjautas katalizatorius. Sis servisas buvo vienintelis per visus metus kuri aplankiau, ir daugiau neisivaizduoju kur galejo ispjauti, nes masina visus metus negedo ir nesilankiau niekur kitur. Pirmojoje dalyje bakas buvo valomas pas save garaze.
      Negana norejo apgauti ir "nugrezti" solidzia suma pinigu tai plius gavau ir...

Stanislovas
      Tadas

Man lygiai ta pati sake 3 is 4 purkstuku jau mire, nors kitur pasake vazinek ir dziaukis. p.s. vazineju ir dziaugiuosi su tais paciais purkstukais, Prakeikti kraugeriai daugiau nieko

Atvežiau darbo, kuris turbūt nepatiko meistrui, tai bendravo taip, kad eičiau iš čia, nes nieks nepadės, o kai visdėlto padarė tai nulupo pinigų taip, kad kitą kartą neičiau. Įdomus požiūris.

Vien pavadinimas viska pasako-vikrus paimti pinigus, o vietoj pataisymo-pagadina daugiau...
      Priraso gedimu daugiau nei yra, pinigus nulupa-o efekto jokio. a*******i!
      V E N K I T!

Kompetencijos-nulis... vežiau purkštukus patikrinti.... (gal 10 kokiu) Nieko konkrečiai ne pasako, ne pataria kaip problema išspręsti....
      Patikrina purkštuką pasako kad "lavonas" " į šiukšlių dėže" ar pan. Paklausiau ką galima padaryti.... Atsakymo ne gavau....
      Toks jausmas kad klientų jiems visiškai ne reikia.
      Nuvažiavau į kitą įmonė, ne rašysiu pavadinimo, kad ne butu reklama, pasirodo reikėjo tiesiog viena purkštuką pravalyti o kita sureguliuoti.....Niekam ne rekomenduoju tikrinti purkštukų ten. Normalaus atsakymo ne gausite ir tik pinigus išmesite.
      Dėl kitų šios firmos teikiamų paslaugų nieko ne galiu parašyti, bet ne bijokite sumokėti brangiau kitoje vietoje už purkštukų patikrą nes šitoje firmoje normalaus atsakymo arba patarimo jus ne sulauksite.

Vladas
      Nikolajus

ar galima suzinot kitos imones pavadinima?

Du kartus veziau ta pacia galvute patikrinimui ir slifavimui. Kaskart surinkus toliau dumino variklis. Galiausiai buvo nuvezta i Asvela, kur iskart pasake ir parode kur kiaura galvute. Daugiau sito serviso paslaugom nesinaudosiu, nes nervu, laiko ir pinigu isleista nemazai, o efekto jokio.

Buvom darę traktoriaus variklio remontą. Paslaugų kokybe ir aptarnavimu likome patenkinti. Šlifavome nissan sunny variklio galvą - jokių pastabų neturime. Tikrinome šiandien almerą - diagnostika. Esame patenkinti.
      Likome patenkinti aukšta paslaugų kokybe, profesionalumu ir nuoširdžiu bendravimu. Ačiū!

2013 07 24buvau sutarusi kad atvarysiu audi remontui del zvakiu ir kolektoriaus tarpiniu remonto nuvykus atejo meistras papurske ant cilindru kazkokio skyscio sako cia viskas tvarkoje nors vienas is cilindru dankteliu buvo pritvirtintas sriegiais su geleste kaip suprantu kad neismustu, odel kolektoriaus tarpiniu atsake kad tai daug darbo ir mes nedarom. tai kaip tada suprast telefonu sako viena atvykus kita, o internete savo puslapyje teige kad viska remontuojam kas susija su varikliais tai stai kokie gabus meistrai dirba vikrus firmoi

Pylos g. 27, Maciuičių k., LT-96159 Klaipėdos r.
      Veiklos sritys: pramonės įrengimai; gamyba; grūdininkystė; krautuvai, keltuvai, liftai; maisto gamybos ir perdirbimo įrengimai; matavimo prietaisai; metalas, apdirbimas, gaminiai; pašarai, gyvulinis maistas; projektavimas; sandėliavimas; technologinė įranga; žemės ūkio technika; žemės ūkis, paslaugos; židiniai, krosnys.
      Pagrindinės veiklos:Technologinių linijų kūrimas, gamyba ir montavimas;Uosto krovos įrangos projektavimas, gamyba ir montavimas;Grūdų transportavimo sistemų gamyba ir montavimas;Grūdų valymo, perdirbimo bei sandėliavimo įrenginių gamyba ir montavimas;Trąšų transportavimo sistemų gamyba ir montavimas;Trąšų fasavimo...
      Rodūnios kelias g. 11, LT-02189 Vilnius.
      Veiklos sritys: metalas, apdirbimas, gaminiai; hidraulika, pneumatika; metalo konstrukcijos, angarai; metalų pardavimas, supirkimas.
      Įmonė prekiauja:VAMZDŽIAI:Preciziniai apvalus ir profiliniai baldų gamybai ploniasieniai vamzdžiai (visi išmatavimai)Apvalus storasieniai vamzdžiai (visi išmatavimai)Didelio tikslumo besiuliai šaltai traukti preciziniai vamzdžiai (visi išmatavimai)Didelio tikslumo suvirinti šaltai traukti preciziniai vamzdžiai...
      A. Juozapavičiaus pr. 3, Kaunas.
      Veiklos sritys: metalas, apdirbimas, gaminiai; eksportas; gamyba; pramonės įrengimai; statybinės medžiagos; tvirtinimo detalės, elementai.
      Pagrindinė UAB „KAGNETA“ veikla – metalo ir plastiko apdirbimas. Taip pat metalo tekinimas, frezavimas, sriegimas, gręžimas, štampavimas. Metalo gaminių gamyba bei visi darbai, susiję su metalo apdorojimu.UAB „KAGNETA“ suprojektuos ir pagamins įvairius nestandartinius metalo gaminius. Įmonė taip pat siūlo...
      Lazdijų g. 17, Šventežeris, LT-67203 Lazdijų r.
      Veiklos sritys: metalas, apdirbimas, gaminiai; gamyba; metalo konstrukcijos, angarai; suvirinimas ir suvirinimo aparatai.
      UAB BALTIC METAL CONSTRUCTIONS yra lietuviško kapitalo įmonė, kurią 2014 metais įkūrė ambicingų ir metalo pramonę puikiai išmanančių bendraminčių komanda.Mūsų įmonės pagrindinės veiklos sritys yra:metalinių konstrukcijų, slėginių indų ir įvairių talpyklų gamybajuodo ir nerūdijančio plieno bei aliuminio...
      Gamyklų g. 4, LT-68108 Marijampolė.
      Veiklos sritys: metalo konstrukcijos, angarai; didmeninė prekyba; eksportas; gamyba; metalas, apdirbimas, gaminiai; moduliniai namai; patalpų nuoma; statyba; telekomunikacijos, ryšio priemonės.
      UAB koncernas „ALGA“ specializuojasi metalo konstrukcijų gamyboje, projektavime, statyboje ir inžinerinių sprendimų įgyvendinime Lietuvoje ir užsienyje. Įmonė aptarnauja pramonės, statybos, telekomunikacijų ir infrastruktūros sektorius.Bendrovė užtikrina aukštą gaminių kokybę, saugumą ir atitiktį tarptautiniams...