Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Vidalis, UAB

Atsiliepimai apie Vidalis, UAB

Kreditavimo rizika:

4.9

Užsakėme šviestuvus lapkričio 9 dieną. Pažadėjo per 2 sav. gauti ir pranešti kada bus galima atvykti atsiimti, tačiau palaukus 3 sav. nuvykome į Kauno parduotuvę pasiteirauti dėl šviestuvų, gavome atsakymą, kad turėtų gauti kitą savaitę, "viskas gerai, praneš". Palaukėme dar pažadėtą vieną savaitę, per ją buvo skambinta ne vieną kartą mūsų pačių, tačiau net nebuvo kelta telefono. Atvykus prieš šventes, pareiškė jog bus kitais metais, nes stipriai vėluoja siuntos. Šiandien, sausio 31 dieną, paskambinus dėl šviestuvų, buvo atsakyta, kad "šviestuvai dar nėra gamykloje, nes nepadaro". Atšaukėme užsakymą ir su didžiausiu piktumu bei nusivylimu nerekomenduojame šios įmonės ties visais aspektais.

Šviestuvo laukiau 3 savaites. Prie užsakymų skilties niekur nėra paminėta pristatymo laiko/termino. Tik kontaktuoti su sandeliu -tai “prisikontaktavau”. Dėl negauto šviestuvo teko atidėti remontus dėl laiku negauto šviestuvo. Aptarnavimas katastrofiškas, paskambinus paklausti dėl šviestuvo, atsakymai nuolat buvo: “Kitą savaitę bus”, “už transportavimą jie neatsakingi”. Tai klausimas, kieno problema? Pirkėjo ar pardavėjo, jeigu tiekimas katastrofiškas ir nuolat trūksta informacijos apie užsakymo atvykimą - tai skamba ne pirkėjo problema????? Nei tolerancijos, nei konkretumo. Kaip sako tiekėjas: “Laukite skambučio.” Kontaktuota buvo su Vilniumi. O didžiausios pagyros Kauno Urmo bazės vyrukui. Itin malonus vyras, parodo, paaiškina suteikia informaciją. Dėja, Vilniaus tiekėjams/pardavėjams tikrai yra ko pasimokyti! ???? Tai šią vieną žvaigždutę dedu tik dėl Urmo bazės pardavėjo. Kitaip su aptarnavimu ir prekių gavimu laiku būtų 0⭐️

Nustebino operatyvus prekių pristatymas, o kokybė atitiko lūkesčius

Super! Esu labai patenkintas

Nusipirkus sviestuva, parduotuveje jo nepatikrinus, namie tenka nusivilti kuomet ji pajungi ir jis nesviecia.Viskas buvo pajungta teisingai, tiesiog gamyklinis brokas.Atvezus atgal i parduotuve cia pat paaiskinama, kad bus atliekamas garantinis aptarnavimas.Taip ir “iskisamos” brokuotos prekes zmonems.Nei daikto, nei pinigu!Tie patys sviestuvai kinijoje uz dvigubai mazesne kaina.Tad patiems spresti kuriuos “saraskinus” rinktis.

Rekomenduoju šią įmonę. Aptarnavimas greitas ir puikus, kainos irgi "normalios". Ieškojome didesnio kiekio taškinių lempų, tai nei Ermitažas, nei Senukai, nei Depo neturėjo. Džiaugiuosi, kad netyčia atradau šią įmonę. Užsakytas prekes pristatė tą pačią dieną (Vilniuje).

Labai didelis prekių pasirinkimas, puikus kainos ir kokybės santykis. Užsisakius internetu prekes atvežė kitą dieną.. Rekomenduoju

Pirkome sviestuvus visam namui Kauno Urmo miestelyje isikurusioje Vidalis parduotuveje. Aptarnavimu likome labai patenkinti, buvo issamiai atsakyta i visus mums rupimus klausimus, kompetetingai parinkti musu patalpoms tinkantys svistuvai. Veikia be priekaistu tiek sviestuvai tiek toje pacioje imoneje isigytos LED lemputes. Visiems rekomenduojame apsilankyti, neliksite nusivyle.....

Esu patenkinta UAB "Vidalis" darbu - greitai gavau kokybišką prekę, man buvo atsakyta į visus iškilusius klausimus

Isigijome lemputes ir sviestuvelius likome patenkinti vienu žodžiu gerai ir greitai.

Ateities pl. 31, LT-52167 Kaunas.
      Veiklos sritys: elektros dalys ir įranga; didmeninė prekyba; elektros montavimo medžiagos; energetika; statybinės medžiagos; šviesos sistemos, šviestuvai.
      Mažmeninė ir didmeninė prekyba elektros komponentais, instaliacijos medžiagomis, dalimis, saulės elektrinių įranga – pagrindinė Elektra LT, UAB veikla.Elektra LT, UAB yra:V-TAC oficialūs atstovai LietuvojeElettrocanali oficialūs atstovai LietuvojeZext oficialūs atstovai LietuvojeTibox oficialūs atstovai...
      Veiverių g. 151, Kaunas.
      Veiklos sritys: šviesos sistemos, šviestuvai; didmeninė prekyba; elektros dalys ir įranga; elektros montavimo medžiagos; įrankiai; kita veikla; mažmeninė prekyba.
      By & N, UAB – Prekinis ženklas LEDlife.By & N, UAB – LEDlife yra viena iš LED apšvietimo lyderių Lietuvoje, siūlanti kompleksinius sprendimus, nuo apšvietimo projektavimo iki įrangos diegimo. 2017 metais tapome nugalėtojais tarp visų gavusių „Gazėlė“ apdovanojimą Kauno zonoje . Mūsų klientų sąraše – pirmaujančios...
      Lukšio g. 15, LT-09132 Vilnius.
      Veiklos sritys: šviesos sistemos, šviestuvai; didmeninė prekyba; elektros dalys ir įranga; elektros montavimo medžiagos; mažmeninė prekyba; projektavimas.
      “Šviesos technologijos” UAB veikla:Apšvietimo projektavimas ir skaičiavimas.Vidaus ir lauko šviestuvai, lauko stulpai ir stulpeliai, protingo namo sistemos, instaliaciniai gaminiai, lauko baldai ir įranga.Apšvietimo projektų vizualizacijos.Elektros instaliavimo darbai.PRODUKTAIVidaus šviestuvaiLauko...
      Geležies g. 10, Girkalių k., LT-92372 Klaipėdos r.
      Veiklos sritys: šviesos sistemos, šviestuvai; elektros dalys ir įranga; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba; reklamos paslaugos.
      Alaga uab- profesionalų komanda žengianti koja kojon su naujausiomis LED apšvietimo technologijomis. Mes stengiamės prekiauti tuo, ką turime sandėliuose, tuo kas yra mūsų įšbandyta ir patikima. Ką pas mus rasite:- LED šviestuvai;- LED lemputės;- LED švieslentės;- LED juosta;- Pakabinami šviestuvai;- T5. T8. LED...
      Savanorių pr. 176F, LT-03154 Vilnius.
      Veiklos sritys: šviesos sistemos, šviestuvai; baldai (gamyba); baldai (prekyba); baldų gamybos medžiagos, furnitūra; gamyba.
      Ralko – modernūs LED apšvietimo ir durų sistemų sprendimai„Ralko“ – inovatyvi įmonė, tiekianti šiuolaikiškus LED apšvietimo sprendimus, stumdomų ir varstomų durų sistemas bei įvairius interjero techninius komponentus. Įmonės specializacija – funkcionalūs, patvarūs ir moderniam interjerui pritaikyti sprendimai tiek...