Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę VAR LT, MB

Atsiliepimai apie VAR LT, MB

1.1

Kepimo formos nepatikimi

Nepatikimi, ignoruoja laiškus ir skambučius. Nuo užsakymo vėluoja prekės 2 savaites.Rekomendacija nieko neprikti https://kepimoformos.lt/

Siuntos negavau. Neatsako į laiškus, į žinutes, telefonu neatsiliepia, nors žadėtas pristatymo terminas senokai praėjo. Teks kreiptis į vartotojų teises. Graudu ir gaila.

Nerekomenduoju. Prekių nepristato, į žinutes ar telefonu neatsako. Teks kreiptis į valstybinę vartotojų apsaugos tarnybą.

dirba labai neatsakingai: pristatymas vietoje 2-4 d. tapo lygiai mėnuo, prekės pristatytos ne tokios kokios užsakytos buvo (skiriasi formelių išmatavimai, o tai yra svarbu), taip pat neatitinka prekių kiekis. Nekontaktuoja nei el. paštu nei telefonu. Prekės atsiųstos į ne tą paštomatą, tai sukėlė nepatogumų. Reikia vengti tokių pardavėjų, kurie negerbia nei pirkėjo ir savęs tuo pačiu...todėl tikrai nerekomenduoju pirkti kepimo formos.lt

Pinigai sumokėti, užsakymas neįvykdytas. Tiesiog tokiu būdu įformintos vagystės iš žmonių, kurie užsakė prekes. Pradžioje buvo nukeliamas pristatymo terminas, šiuo metu iš viso kontaktų nėra. Gaila kad taip elgiamasi. Pareiškus pageidavimą nutraukti užsakymą iš viso neliko jokių kontaktų: neatsako nei į žinutes nei į skambučius.

Neatsakingi, negerbia kliento. Prekę pristato suplėšytoje pakuotėje. Apie suplėšytą pakuotę neinformuoja. Patarimas- saugokitės tokios įmonės. Neklausia ar nieko tokio, tai sako savrbu turinys. O kad pirkinys skirtas dovanai, jiem vienodai. Taip turinys nepažeistas, bet apdriskusi pakuotė dovanai nežinau, atrodo tarsi paimta iš šiukšlyno. Venkite tokios įmonės, geriau ratu apeiti. Normalios įmonės rašo iškart, kad pakuotė pažeista. O čia nei puse žodelio nepasako. Kiaulės akis įsistatę.

Aš formelių taip ir negavau. Parašius el. paštu vis meluojama, kad gausiu prekes rytoj arba poryt, bet siuntos numerio taip ir nesugebama pateikti (tikriausiai todėl, kad jo neturi, nes neišsiunčia prekių). Įtariu, kad tiesiog perka pigiai prekes iš kiniečių ir bando tas 3 savaites, kol ateis iš Kinijos, maustyti savo klientus. Viskas su tuo gerai, aš suprantu, kad ir toks verslas gali būti, bet reikia atvirai tai deklaruoti, nes aš ir pati galiu iš kiniečių užsisakyti, bet čia prie prekių datos buvo nurodytos, tai galvojau, kad turi sandėlyje ir nereiks ilgai laukti.
      Daviau kelias žvaigždutes, nes nusprendus atšaukti užsakymą ir susigrąžinti pinigus, viskas vyko sklandžiai. Dar tą pačią dieną atšaukė užsakymą, o pinigus atgavau kitą darbo dieną.

susidurus su šia internetine parduotuve liko labai prasti prisiminimai.
      Užsakius prekę teko labai ilgai laukti kol bus įvykdytas užsakymas, kone išsireikalauti arba išsiūsti prekę arba grąžinti pinigus.
      toliau pristatymas buvo nurodytas į omnivos paštomatą, kur man patogu pasiimti.Tačiau nieko nesuderinus užsakymas buvo Išsiustas į LP EXPRESS paštomatą, kuris randasi visai kitoje gyvenvietėje, kur man teko važiuoti viešuoju transportu sukėlė daug nepatogumu ir papildomų išlaidų. O pasiėmus siuntinį paaiškėjo, kad išvis įdėtos ne tos kepimo formelės kurias užsakiau.Ačiū už "puikų" aptarnavimą Niekam nerekomenduoju pirkti šioje internetinėje parduotuvėje"KEPIMOFORMOS.LT"

Ukmergės g. 241, LT-07100 Vilnius.
      Veiklos sritys: interneto parduotuvės; buitinė technika; didmeninė prekyba; įrankiai; kompiuteriai ir programinė įranga; kompiuterių remontas, it paslaugos; mažmeninė prekyba; telekomunikacijos, ryšio priemonės; vaikų prekės; video ir audio aparatūra, paslaugos, remontas.
      KAI REIKIA KAINOS IR PATARIMOVARLE.LT – užsakomųjų parduotuvėlių tinklas, kuriose galima užsisakyti ir atsiimti didžiumą kompiuterinės ir buitinės technikos prekių už internetinę kainą. Mes esame tarsi tarpinis variantas tarp didelių prekybos centrų ir internetinių parduotuvių. VARLĖS dirba su didžiaisiais...
      S. Konarskio g. 2-99, LT-03122 Vilnius.
      Veiklos sritys: interneto parduotuvės; buitinė technika; didmeninė prekyba; įrankiai; kompiuteriai ir programinė įranga; kompiuterių remontas, it paslaugos; mažmeninė prekyba; sporto, turizmo reikmenys; telekomunikacijos, ryšio priemonės; vaikų prekės; video ir audio aparatūra, paslaugos, remontas.
      Internetinė parduotuvė www.rde.lt – vieno iš didžiausių Latvijoje prekybos tinklo „RD Electronics“ atstovas Lietuvoje.Prekiaujame populiariausių prekės ženklų kompiuteriais, mobiliaisiais telefonais, stambiąja ir smulkiąja buitine technika. RDE.LT yra oficialus 250 gamintojų atstovas, todėl savo klientams galime...
      Trakų g. 3, LT-01132 Vilnius.
      Veiklos sritys: interneto parduotuvės; apranga, drabužiai; kosmetika, parfumerija.
      LYDERIAUJANTIS MADOS PREKIŲ IŠPARDAVIMŲ KLUBAS BALTIJOS ŠALYSE!MemberShop Jums siūlo neįtikėtinas nuolaidas tokiems prekiniams ženklams kaip: Furla, Calvin Klein, Guess, Gino Rossi, Adidas, Geox, Diesel ir daug kitų.New Mood – tai mados gerbėjų rojus internete! Naujausios kolekcijos, trokštamiausių prekių ženklų...
      Kalvarijų g. 125B-11 korpusas, LT-08221 Vilnius.
      Veiklos sritys: švaros, valymo paslaugos; didmeninė prekyba; higienos reikmenys; interneto parduotuvės.
      „Švaros desantas“ ir partneriai, UAB – profesionalios valymo paslaugosŠvaros ir higienos prekės - https://eshop.svarosdesantas.lt/Įmonė „Švaros desantas“ ir partneriai, UAB teikia plataus spektro patalpų ir aplinkos valymo bei priežiūros paslaugas tiek privatiems, tiek verslo klientams. Įmonės tikslas – užtikrinti...
      Šeimyniškių g. 3, LT-09312 Vilnius.
      Veiklos sritys: kosmetika, parfumerija; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba.
      DROGAS – tai didžiausias mažmeninės prekybos grožio, sveikatos, higienos ir buitinių prekių tinklas Baltijos šalyse.DROGAS savo klientams siūlo daugiau nei 10 000 kasdienio naudojimo prekių: dekoratyvinės kosmetikos, veido ir kūno priežiūros priemonių, plaukų dažų, plaukų priežiūros ir modeliavimo priemonių, asmens...