Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Vakein, MB

Atsiliepimai apie Vakein, MB

Hipposapp | Hipposelect

2.2

Patikimas ir rinkoje labai reikalingas paslaugos tiekėjas.

Turi nemažai skolų

Atsargiai, nemoka mokesčių inspekcijai, VMI skola jau pasiekė 8857, 23 Eur

tn-1-1021697.png

Nemokus, nemoka ne tik VMI ar SODRAI, bet be neoficialių įsiskolinimų darbuotojams, patalpų nuomotojams, turi oficialių įsiskolinimų kitoms įmonės (žiūrėti prisegtuką). Detalesnius duomenis galite rasti www.okredo.lt suvedę įmonės pavadinimą ir skolas ir bylas ir kas įmonės direktorius ir kt.

tn-1-993393.png
      Conlex.lt skolų išieškojimas/pirkimas
      Nemokus

Jei esate ar buvote šios įmonės darbuotojas ir negaunate atlyginimo, kuris Jums priklauso, susisiekite su mumis. Padėsime atgauti Jūsų pinigus.

NESIVELKITE TIKRAS SCAM'AS, nemokus, nevykdo apie 6 mėn įsipareigojimų pagal sutartį, telefonu neina prisiskambinti, kitomis ryšio priemonėmis irgi nepasiekiamas, tuoj sueis terminai bus pradėtos procedūros.

Įmonės skolas Sodrai ir VMI galite pažiūrėti čia: https://rekvizitai.vz.lt/imone/vakein/skolos-sodrai/

Slepiasi ir nuo darbo inspekcijos (žiūrėti prisegtuką).

tn-1-988629.png

Visi nukentėję parašykite man į paštą [email protected]

Ne tik nemokus, bet vengiantis vykdyti bet kokius įsipareigojimus ir labai labai nenori viešų neigiamų ir teisingų komentarų, VISI KAS NUKENTĖJOTE PAKOMENTUOKITE BŪTINAI PARŠYKITE ATSILIEPIMĄ, O KAS NORI JUNGTIS PRIE BENDRŲ PROCEDŪRŲ PAKOMENTUOKITE ŠĮ ATSILIEPIMĄ IR AŠ SUSISIEKSIU.

Kas yra įmonės vadovas/direktorius galite rasti www.okredo.lt sistemoje įvedę įmonės pavadinimą, o radę vardą pavardę ten pat suvedę asmens vardą ir pavardę galite rasti kurioms įmonėm vadovauja (žiūrėti prisegtus paveikslėlius).

Ten taip pat galite rasti informaciją apie įmonių skolas ir esamas bylas išskyrus darbo ginčo komisijos bylas. Ieškome galimybės paviešinti buvusias esamas darbo ginčų komisijos bylas apie šią įmonę, laukite tęsinio.

tn-1-987641.png tn-1-987641-686.png

Nesąžiningas, nemokus darbdavys. Nemoka atlyginimų, mokeščių, atostoginių, nedeklaruoja pajamų. Reguliariai darbo ginčų komisijos posėdžiuose dalyvauja, moka tik pažadus dalinti, išnaudoja biurokratinių procesų ilgumą savo naudai. Darbo ginčų komisija ir anstoliai kasdienybė

J. Basanavičiaus g. 10B, LT-01118 Vilnius.
      Veiklos sritys: draudimas; investicinė veikla; konsultacijų paslaugos.
      „UAB „PZU Lietuva gyvybės draudimas“ – nuo 2001 m. veikianti gyvybės draudimo bendrovė, turinti ilgametę patirtį, nuo 2004 m. atstovaujanti tarptautinį PZU prekės ženklą Lietuvoje.Privatiems klientams siūlome platų gyvybės ir sveikatos draudimo paslaugų spektrą, verslui – inovatyvius darbuotojų apsaugos ir...
      Šeimyniškių g. 1A, LT-09312 Vilnius.
      Veiklos sritys: reklamos paslaugos; konsultacijų paslaugos; tyrimai, ekspertizės.
      Mūsų specializacija - pardavimai telefonu. Tai mūsų išskirtinumas. Esame pardavimo specialistai ir puoselėjame pardavimo kultūrą įmonėje, nepriimame įeinančių skambučių. Žvelgiame užsakovo akimis: netaikome jokio minučių apmokestinimo, mokate tik už pasiektus rezultatus.Pardavimai fiziniams asmenimsParduodame...
      Žemaitės g. 21-101, Vilnius.
      Veiklos sritys: telekomunikacijos, ryšio priemonės; informacijos teikimas; konsultacijų paslaugos; reklamos paslaugos; skolų išieškojimas; tarpininkavimas; tyrimai, ekspertizės.
      Planas Chuliganas – kontaktų centras, kuriame daugiau nei 400 darbuotojų Vilniaus, Kauno, Rygos ir Talino ofisuose užsiima:Klientų aptarnavimuTelemarketinguPardavimo vizitų organizavimuSkolų valdymuMes turime būti partneriais, jei:Jums svarbu, kad dirbame visą parą, nepriklausomai nuo to ar tai Kūčių vakaras, ar...
      Savanorių pr. 363, LT-51480 Kaunas.
      Veiklos sritys: kompiuterių programinės įrangos kūrimas; kompiuteriai ir programinė įranga; konsultacijų paslaugos.
      Transformuokite verslo procesus, analizuokite duomenis realiuoju laiku, paruoškite saugią hibridinę darbo vietą.Verslo analitika | Duomenų apdorojimasDidelių duomenų apdorojimo architektūros parinkimas atsižvelgiant į saugumo, našumo, duomenų atnaujinimo reikalavimus, duomenų apdorojimo procesų grandinės...
      J. Basanavičiaus g. 10, LT-01118 Vilnius.
      Veiklos sritys: draudimas; investicinė veikla; konsultacijų paslaugos.
      „Lietuvos draudimas“ yra didžiausia ir ilgiausią patirtį turinti ne gyvybės draudimo bendrovė Baltijos šalyse, teikianti platų draudimo paslaugų spektrą tiek privatiems, tiek verslo klientams.Įmonė nuolat diegia inovacijas, kad klientams užtikrintų greitą ir efektyvų nuostolių atlyginimą bei aukštą aptarnavimo...