Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę UAB "Va komanda"
Esu labai patenkinta bendradarbiavimu su VA komanda. Darbai nuo A-Z įrengiant patalpas buvo atlikti profesionaliai, kruopščiai ir laiku. VA Komanda įsiklausė į poreikius, pasiūlė įdomius ir praktiškus sprendimus ir viso proceso metu jautėsi atsakomybė bei rūpestis galutiniu rezultatu. Džiaugiuosi pasirinkusi, drąsiai rekomenduoju!
VA Komanda atliko puikų darbą mano buto įrengimo projekte. Darbai buvo atlikti kokybiškai ir labai greitai. Visi mano pageidavimai buvo išgirsti ir įgyvendinti, kas leido sukurti būtent tokią aplinką, kokios norėjau. Esu patenkinta jų paslaugomis ir tikrai rekomenduočiau VA Komandą visiems, kurie ieško profesionalių ir patikimų apdailos specialistų.
Labai ačiū "Va komandai" už puikiai, greitai ir kokybiškai atliktą darbą! ]Pasiūlė įvairių dizaino sprendimų, kurie ne tik pagražino būstą, bet ir suteikė praktiškumo bei patogumo.
Komanda tikrai profesionali, greitai komunikuoja, sprendžia iškilusius kausimus, iš kart pasiūlo sprendimą. Darbuotojai itin tvarkingi, labai mandagūs.
Tikrai didžiausios rekomendacijos, nenusivilsite :)
Labai patiko bendradarbiavimas su šia įmone įsirenginėjant vonios kambarį. Man tik reikėjo išsirinkti ko noriu arba pasakyt, ko maždaug noriu, visada sulaukdavau prekių pasiūlymo, nereikėjo važinėt ir ieškot pačiai. Visos prekės, medžiagos pristatytos, labai glaudi ir aiški komunikacija dėl darbų eigos. Darbininkai labai malonūs, tvarkingi, duoda patarimus, atsižvelgia į norus. Po darbų viską susitvarkė. Nuoširdžiai galiu pasakyt, kad buvo vienas maloniausių remonto darbų su mažiausiai rūpesčio, maloniu aptarnavimu ir profesionalumu. Tikrai rekomenduoju!
"Civinity" išplatino didžiausią obligacijų emisiją grupės istorijoje: pritraukė 13,54 mln. Eur; net pusė investicijų sumos – iš mažmeninių investuotojų
Pastatų priežiūros, inžinerinių ir technologinių sprendimų grupė "Civinity" sėkmingai užbaigė viešos obligacijų emisijos siūlymą pagal iki 50 mln. Eur vertės obligacijų programą. Per platinimą...
Darbas, kurį verta "pasimatuoti": atvirų durų dienos įveikia oficialumo barjerus
"Dažnai pagalvoju apie tam tikrą darbą, profesiją ar įmonę, tačiau abejoju, nes nebandžiau, nepažįstu įmonės iš vidaus ir nežinau, ar tai man tiks."
"Surfshark" IT saugumo vadovas: kiekviena aktualija – įrankis atakai
Kibernetinės grėsmės Lietuvoje sparčiai evoliucionuoja ir tampa kasdiene verslo bei visuomenės realybe. Sukčių taikiklyje šiandien esame visi, nepriklausomai nuo įmonės dydžio ar užimamų pareigų...