Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Utma, MB
Nepirkite transliaciju ir nepirkite bilietu į kovas nes jos suplanuotos, akivaizdus tasku vengimas, bandysim islaikyti savo didziausia turta (Dominyka). Gėda žmones nemokantis koviniu kovu akivaidžiai mato pralaimejima Dirkcio, tuo metu ji 14metu profesionalu sporta sportuojantis atletas pabredzia kad nera sansu kad Dirkstys laimejo, beeet Utma nusprendzia kitaip.
Niekaip nesugeba sutvarkyti parduodamos transliacijos. Pinigus kainuoja tikrai ne mažus, o kokybė žemiau plintuso. Ištisai stringa, pakimba, reikia perkrauti iš naujo, tada vėl suvedinėti kodą, tiesiog tragedija. Gėda tokio dydžio organizacijai turėtų būti imti pinigus už tokios katastrofiškos kokybės transliacijas.
Darykit ka nors dėl savo transliaciju arba gražinkit pinigus, dar vakar buvo kreiptasi i utma dėl šio klausimo kad pasirupintu jog transliacija nestrigtu, bet toks ispudis susidaro kad visai neidomu tos pastabos ir komentarai, dar tik pradzia transliacijos o jau stringa tai veliau is vis nebus imanoma ziuret toks jausmas. Apgailetina jog nesugebat ispresti besitesianciu transliaciju.
Kas per nesamone, gyvenu Lietuvoi, žiūriu Lietuviškos organizacijos kovas, ir kodel dabar puse renginio Lietuviškai, puse angliškai, kas per nesamone??? Kaip man jaustis jei aš mokejau už PPV ir nesuprantu anglu kalbos?? Labai blogai daugiau nebepirksiu. Kur dingo Lietuvos komentatoriai????
nezinau koks jusu sprendimo budas del transliaciju, visada ieskot kaltu ir bandot kazka apkalinti, taciau nei vieno karto per tiek nesamoniu neuzkirtot niekam kelio, 2 kovos visiskai nematytos, gal pagaliau pradekit grazinti pinigus uz tai ka nesugebat dorai ir atsakingai padaryti.
Aciu
Ziauri transliacija pinigai i bala, nebeislaukus pokyciu tiesiog isjungiau ir nebeziurejau. Tragedija vidury baltos dienos nuvogti 20€. Kokybiska transliacija visur afisuojama bet iki tos kokybes kaip iki menulio. Maziau nervu ir pinigines atzvilgiu tiesiog nebeperkant ir nebestebint paciu tragiškiausių transliacijų per visa mano gyvenima.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
Milijoninė perdegimo kaina: kodėl vadovo sveikata yra kritinė verslo investicija
Vadovo perdegimas dažnai laikomas asmenine problema, kurią ignoruojant ji gali išaugti į vieną brangiausių verslo rizikų. C lygio vadovo keitimas įmonei gali atsieiti nuo 200 % iki 400 % jo...
Užaugęs kartu su valstybe: kaip vystėsi nepriklausomas Klaipėdos uostas?
Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija šiemet mini 35-erių metų sukaktį. Atkūrus Lietuvos nepriklausomybę Klaipėdos uosto direkcija buvo įsteigta kurti ir vystyti savarankišką, modernų ir...