Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Urtė, UAB
Labai blogai. Pasisaugokite, sugadino mums šventes. Prieš užsakymą atsiunčia jums žinutę, kad patvirtintumėte, jog priimsite prekę tokią, kokia bus (grąžinimų nedaro) ir pasakius, kad jeigu prekė neatitiks to, ką jie siūlo savo nuotraukose - tiesiog be pasiaiškinimo atšaukia užsakymą ir pasako, kad viskas gaminama skubant, tai suprask, kad gali būti brokų arba ne ta prekė, kurią užsisakėte. Rekomenduoju perkant svarbioms progoms ieškotis atsakingesnės įmonės.
Taip. Šioje vietoje per griežtai sureagavome. Už tai atsiprašome. Tačiau šiuo įtemptu prekybininkams šventiniu laikotarpiu tikrai nenorime grąžinimų ir nepagrįstų pretenzijų dėl spalvos, audinio ir pan. Viską darome individualiai ir kiekvienas grąžinimas mums yra problema. Ypač su nestandartiniais ar individualiais užrašais, nes tokios prekės pardavimas yra praktiškai neįmanomas. Todėl matydami riziką, kad prekė gali būti grąžinta, atsisakėme priimti užsakymą. Apie broką jokių ginčų nėra. Prekės yra priimamos atgal. Kalba daugiau apie tai, kai pretenzijos būna daugiau, kad ne to tikėjosi, nepatiko, spalva atrodo kitokia ir pan.
Blogiau negali ir būti, pateikta nuotrauka neatitinka realybės, spalvos skiriasi kaip diena ir naktis. Nerekomenduoju!
Sunku net reaguoti į šį atsiliepimą be emocijų. Klientė arogantiškai ir ultimatyviai pareikalavo grąžinti už chalatą sumokėtus pinigus. Argumentas buvo, kad nepatinka chalato audinys. Paaiškinus situaciją, kad visa informacija yra nurodyta prekės aprašyme, atsakymas buvo, kad šiais laikais niekas aprašymų neskaito. Ėjome į kompromisą, nors buvome visiškai teisūs, ir pasiūlėme bei grąžinome dalį sumokėtų lėšų. Buvo gąsdinama Vartotojų teisėmis, bet nesikreipė, nes nebuvo jokių pagrįstų argumentų. Apmaudu ir tiek.
Draugu ir artimuju skatinama noriu parasyti, kad esu nusivylusi Siauliu personalu.
Uzsakiau issiuvyneti ant issirinktos prekes, kaip nurodyta ju interneto puslapyje.Rezultatas mane nuvyle.Gal delto, kad atejau tiesiai is darbo, su darbiniais rubais. Man net geda butu prasyti susimoketi uz toki issiuvynejima.
Labai esu pikta, tiesiog pasityciojimas. Prisegu kaip reklamuojasi ir kaip issiuvynejo.
Pateikta spalvų paletė visiškai neatitinka realių spalvų. Vietoj tamsiai rudos spalvos chalato atsiuntė šviesiai rudą ir nesutinka prekės pasiimti atgal, tikina, kad tai ir yra tamsiai ruda.
Pateikėme argumentus dėl šios situacijos. Gaila, bet jūsų neįtikino ir kreipėtės į Vartotojų teises. Deja, atvejis buvo išnagrinėtas ne jūsų naudai ir pretenzija atmesta.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Polestar" tęsia plėtrą Europoje – pradedama prekyba Baltijos šalyse
Galingų ir sportiškų elektromobilių gamintojas "Polestar" 2026 metais atidarys tris naujas atstovybes Baltijos šalyse, kurios įsikurs Vilniuje, Taline ir Rygoje. Plėtra vykdoma bendradarbiaujant...
Kur patikimai įdarbinti 100 tūkst. eurų?
Turint keliasdešimt tūkstančių ar 100 tūkst. eurų laisvų lėšų, norisi tuos pinigus patikimai įdarbinti. Tad kyla klausimas, kaip tai padaryti?