Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę UAB "SIMPLEA"
NEREKOMENDUOJU šio pardavėjo. Įsigijus keramikinį virdulį ir nulūžus dangtelio rankenėlei 3-ią naudojimo dieną, pasikreipus į pardavė - pristatytą nekokybišką prekė pralaikė >2 savaites ir nepripažino gamyklinio broko, tam nepateikė jokio pagrindimo. Lankstumo nulis- kokia taikoma garantija net neaišku- bet tikrai ne keramikinei daliai- TAD APLENKITE šį PARDAVĖJĄ, nes liksite ir be prekės ir be pinigų.
❌ Prekę grąžinau kitą dieną po pirkimo - nenaudotą, su visais priedais. Grąžinimo atsisakyta: neva plėvelė nuimta, įbrėžimai. Nors prekė grąžinta kitą dieną, ji buvo siųsta į „garantinį patikrinimą“ - nelogiška. Viena darbuotoja užsiminė, kad „priimtų“, bet sprendimą lėmė vadovybė. Ar tikrai garantinis skyrius negali pats apgadinti prekės? Varle.lt - didelis vardas, bet atsakomybės trūksta. Nepirkite, jei neketinate visko fiksuoti - kitaip liksite kalti be kaltės.
Dėkojame už Jūsų atsiliepimą. Kiekviena grąžinta prekė vertinama objektyviai, pagal teisės aktus ir kokybės standartus. Šiuo atveju garantinis skyrius nustatė pažeidimus (nuimta plėvelė, įbrėžimai), todėl prekė negalėjo būti priimta kaip nenaudota. Suprantame Jūsų nepasitenkinimą, tačiau sprendimai priimami remiantis faktais, ne asmeninėmis nuomonėmis. Jei turite klausimų - rašykite mums el. paštu [email protected]. Dialogas padeda rasti sprendimus.
Lygiai ta pati situacija ir man, tik su kitu įrenginiu, 100% tas pats - nuklijuota plėvelė ir menamas įbrėžimas, skamba taip, lyg įprastinė rutina šitoje kontoroje. Tai man buvo paskutinis pirkinys šitoje "krautuvėje", jokių įsipareigojimų, jokių teisių, jokių garantijų, absurdiška kaip tokia veikla apskritai dar neuždaryta.. Rekomenduoju kreiptis į vartotojų teises, kaip padariau ir aš, todėl dabar vyksta nagrinėjimas ir laukiu nuosprendžio. Kuo daugiau kreipsis nusivylę klientai tuo bus geriau.
Su įmone viskas gerai.
Čia, kad rašo kaškas kad ikgai taiso ir panašiai, juk ne ši įmonė gamina tuos daiktus ir ne ji taiso, yra gamintojai kurie prieš jus šiukšlinasi. Taip ir rašykite tokio gamintojo servisas “šudinai” atlieka darbus… įmonė ši juk netaiso, perparduoda tūkstančių gamintojų produktus.
Daugiau jokių prekių iš varle.lt. Nusipirkus nekokybišką naują prekę, kurią pabandžius iš karto nepilnai veikė, negrąžino už ją pinigų, o sakė, kad turi daryti diagnostiką, teko laukti 6 savaites, o po to privertė pasiimti remontuotą prekę, nors buvo prašyme užpildytas pageidavimas, kad būtų grąžinti pinigai. Prekė - dulkių siurblys-šluota. Pareiškė, kad jis naudotas. Įdomu, kaip reikėjo nustatyti, kad jo neveikia mygtukas - nesifiksuoja, reikia visada laikyti, nepabandžius kelias sekundes siurbti? Vadinasi, vietoj naujos kokybiškos prekės, gauni remontuotą, o vartotojų teisės yra ignoruojamos.
Jei planuojate pirkti ką nors iš Varlė.lt, tai nepirkite. Pardavinėja sudaužytus daiktus ir nenori priimti atgal. Jeigu vis dėlto pavyksta grąžinti, tai sako, kad jie pinigų iš karto grąžinti negali ir kad darys diagnostiką. Ką ten diagnozuoti, kai akivaizdu, kad daiktas sudaužytas? Tada sako, tai kodėl neapžiūrėjote vietoje? Įdomu, kaip mes galėjome apžiūrėti vietoje, kai dūžis pasimatė tik bandant nuimti apsauginę ekrano plėvelę. Daiktas - televizorius. Tai dabar neturim nei televizoriaus, nei pinigų. Tik kažkokį popierių, kuriame p[arašyta, kad jie, neva, atliks diagnostiką ir priims sprendimą. Mums nereikia sprendimo. Mums reikia pinigų už daiktą, kurio neturime ir nenorime.
Sveiki, į UAB "Simplea" 2024-05-14 atiduotas garantiniam remontui (0061015210)siurblys-šluota, pirktas UAB "Varlė". Sutartyje pažymima, kad serviso darbai gali užtrukti 8 savaites ir logistika 7 darbo dienos. Skambinome "n" kartų, visada palaukite arba leiskite mes informuosime Jus per 24 val., bet reikdavo patiems skambinti. Rašyta į [email protected], atsakymas negautas. Siurblį atgavome 2024-08-08. Remontas truko 12 savaičių. 3 mėnesiai be dulkių siurblio. Garantija 24 mėnesiai minus 3 mėnesiai.
Simplea-Varle.lt nevykdo užsakymų.
Laba diena, ačiū už jūsų komentarą, deja pateikėte tik teiginį, be jokių faktų, todėl dateliau pakomentuoti negalime. Norim pabrėžti, kad mūsų įmonė jau 15 metų sėkmingai vykdo klientų užsakymus, be galo daug klientų mus pasirenka pakartotinai kaip patikimą pardavėją, žinoma kaip ir gyvenime nutinka visko, tad negalime išvengti ir klaidų, kurios kartais yra dėl mūsų kaltės, kartais nuo mūsų nepriklauso, bet mes iš klaidų darome išvadas - spredžiame kiekvieną nemalonią situaciją individauliai, tad visuomet raginame klientus išreikšti savo pastabas ar pasiūlymus mūsų dedikuotu el. paštu : [email protected] AČIŪ!
Pirkau printerį. Nuolatinės problemos su juo. Garantinis aptarnavimas tiesiog ignoruoja ir neatsako.
Laba diena, suprantame jūsų nusivylimą ir norime jus patikinti, kad rimtai žiūrime į visus klientų skundus ir pastabas mums. Norėdami geriau ištirti šią problemą ir suteikti jums tinkamą sprendimą, prašome pateikti daugiau informacijos apie šią situaciją el. paštu : [email protected]
Mūsų klientų aptarnavimo komanda susisieks su jumis kuo greičiau, kad išspręstų šią problemą. AČIŪ
Simplea - Varlė, gerai jei perki ir daiktas kokybiškas, bet jei mano atveju buvo sugedęs, tai jau du mėnesiai nei daikto, nei pinigų grąžinimo. Kada tai įvyks, Simplea negali atsakyti.
Laba diena, gaila kad taip nutiko, raginame savo komentarus ir pastabas rašyti mums tiesiai į [email protected], už problemų sprendimą atsakingi darbuotojai pasidomės dėl jūsų minimos situacijos ir suteiks detalią informaciją ir galimus sprendimus. Tikimės, kad bendradarbiaudami galėsime greitai ir efektyviai išspręsti šią problemą.
Viskas su šia įmone yra labai gerai, direktorius Darius labai žmogiškas ir progresyvus, bei sukalbamas įmonės vadovas. Įmonė ivestuoja į savo darbuotoja ir vertina jį. Toli gražu ne kiekvienoje įmonėje yra toks požiūris į darbuotoja.
Sprendžiant iš darbuotojų bendravimo su klientais, direktorius turėtų gerokai padirbėti su jais, jei jau jis toks žmogiškas ir progresyvus.
Nerekomenduoju darbintis. Vadovė Gintarė yra labai nemalonus žmogus. Bandyti susitarti net dėl vienos dienos laisvos yra neįmanoma. Darbuotojas yra 0. Įmonėje kuriama nuolatinė nemaloni atmosfera. Nuolatinis mobingas, priekaištai ir jokios vadovo pozytivios lyderystės.
Dėja, bet tenka būti dažnu klientu. Esu ne kartą matęs, kaip Gintarė elgiasi su klientais ir su darbuotojais. Nesuprantu, kodėl Darius jos neišmeta. Esu matęs, kaip jis po to atsiprašinėja kliento dėl jos. Esu matęs, kaip ant darbuotojo prie klientų rėkia. Jeigu jos neišmes, tai nežinau, kaip ilgai šita įmonė laikysis. Pats Darius normalus žmogus, o ir verslo vadybininkas Ramūnas tikrai draugiškas. Kitų darbuotojų ne taip žinau
Aptarnavimas, kurio net nera.
Vadybininkas tiesiog ignoruoja paklausimus.
Jokio griztano rysio klientams.
Geriausias atsakymas pacios varles, kad simplea tik francize.
Ir jie isvis nieko nezino, nieko nepades.
Seniau, kai siulydavo konkurencingas kainas, buvo galima susitaikyti, nes perki pigiau. Bet kainos pakilo, deja, bet imones kultura ne.
Jei rasite kazka varlej, geriau rinkites kita pardaveja.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Polestar" tęsia plėtrą Europoje – pradedama prekyba Baltijos šalyse
Galingų ir sportiškų elektromobilių gamintojas "Polestar" 2026 metais atidarys tris naujas atstovybes Baltijos šalyse, kurios įsikurs Vilniuje, Taline ir Rygoje. Plėtra vykdoma bendradarbiaujant...
Kur patikimai įdarbinti 100 tūkst. eurų?
Turint keliasdešimt tūkstančių ar 100 tūkst. eurų laisvų lėšų, norisi tuos pinigus patikimai įdarbinti. Tad kyla klausimas, kaip tai padaryti?