Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę UAB "Sakrusta"

Atsiliepimai apie UAB "Sakrusta"

Kreditavimo rizika:

5.9

Esu labai patenkinta atradusi sakrusta.lt, kainos puikios, o kokybė superinė, kas liečia minkštiklius, tai labai gerai kvepia, servetėlės taip pat, pristatymas labai greitas.

puikus kainos ir kokybės santykis!

Gera kaina ir kokybe. Pristatymas greitas. Ačiū jums

Puikios prekės ir itin greitas pristatymas! Perkame jau ne pirmą kartą tiek kavą, tiek buitinę chemiją ir visada esame labai patenkinti. Ačiū Jums

Perkame kavą įmonės reikmėms, esame pirkę daug kartų. Tačiau pastebėjome, kad jau kelintą kartą kai kuriose originaliose pakuotėse kava yra tikrai ne originali. Lavazza Qualita Oro tikrai ne ta. Labai apmaudu, nes nupirktas nemažas kiekis, o kava tiesiog "baisi". Kvapas ir išvaizda pačių pupelių primena pigiausias kavos rūšis. Pinigai sumokėti, o gerti neįmanoma...

Dėkinga. Prekes gavau labai greitai ir kokybiškas. Tikrai sugrįšiu.

Super!!!! Ačiū Jums

Pirkau skalbimo priemones, siuntimo metu išsiliejus skalbikliui buvo apgadintos kitos kartu buvusios prekės. Problemos buvo išspręstos per porą dienų, įmonė pakeitė sugadintas prekės naujomis. Laikau labai patenkinta! Prekės kokybiškos.

Labai greitas pristatymas, užsisakinėjau lavazzą kavą, pink stuff produkciją, bei tesori minkštiklius, viskuom likau patenkinta.

Esu pastovi klientė. Visada buvau patenkinta, tačiau šį kartą labai nusivyliau. Kavą perku tik sau. Kad siuntimas būtų nemokamas, automatiškai imu didesnį kiekį.... Kava galioja tik iki gruodžio mėnesio. Aš viena niekaip neisgersiu. Labai nusivyliau

Labai geras aptarnavimas, ir padorios kainos. Lankausi dažnai šioje parduotuvėje, direktorius ir jo darbuotojai malonūs ir paslaugūs, prekės geros kokybės. Rekomenduoju!

Puikios prekės ir geros kainos. Greitas pristatymas. Labai džiaugiuosi Jus atradusi. Sėkmės darbuose!

Tikrai labai gera parduotuvė, rekomenduoju

Labai geros kokybės kava, tikrai vokiška. Geras aptarnavimas, greitas pristatymas.

Esu pastovi klijentė, visada džiaugiuosi prekiu kaina ir greitu pristatimu.
      Labai geros buitinės chemijos kainos.

Labai ačiū už kokybiškas prekes. Pristatymas greitas, viskas suderinta. Rekomenduoju.

Nuostabios kokybės prekes, kainų santikis,
      Bendravimas 100 % šaunuoliai ! Atsižvelgta į klientą.
      Ačiū jums

UAB "Sakrusta" prisitaręs direktoriumi, K.Šakalinio pasiteiravus, kodėl prekės parduodamos, be nurodytų kainų ir kainos skiriasi tai pačiai prekei (nes ankstesniame apsipirkime pastebėjau namuose, kad kai kurios prekės buvo pasibaigusio galiojimo termino). Pasiteirauta kodėl daugeliui prekių, praktiškai kelių savaičių laikotarpyje baigiasi galiojimo terminas ir kodėl visada neduodamas kasos kvitas apsiperkant.
      Direktorius rėkė paduosiu tave į teismą ir susidorosiu, pradėjo smurtauti, stumdėsi trenkė į šoną, kvietė į kiemą kur nėra kamerų, agresyviai elgėsi, nuolatos rodė kliento atžvilgiu nepadorius gestus, tokiu būdu pažeisdamas viešąją tvarką. Toliau

išėjęs į lauką nuolatos fotografavo kliento automobilį, jo valstybinius numerius, išorę ir viduje esančius daiktus.

Kaip teigė šis asmuo, kad internete parašyta, jog tai išparduotuvė, tačiau nei iškaboje ant parduotuvės, nei internetiniame puslapyje niekur nėra parašyta jog tai išparduotuvė. Visos prekės su ribotu galiojimo...

Naugarduko g. 84, LT-03160 Vilnius.
      Veiklos sritys: maisto parduotuvės; maisto produktai; mažmeninė prekyba; ūkio prekės.
      Prekybos tinklą „Maxima“ valdanti bendrovė MAXIMA LT, UAB – lietuviško kapitalo įmonė, viena didžiausių mokesčių mokėtojų ir darbo vietų kūrėja šalyje.Didžiuojamės, kad esame lietuviškas prekybos tinklas. Daugiau nei du trečdaliai siūlomo šviežio maisto „Maximos“ parduotuvėse yra lietuviškas, o Lietuvoje pagamintos...
      Pilaitės pr. 42, LT-06222 Vilnius.
      Veiklos sritys: maisto parduotuvės; didmeninė prekyba; interneto parduotuvės; konditerija, saldumynai; maisto gamyba; maisto produktai; mažmeninė prekyba; ūkio prekės.
      „IKI“ nuolat vadovaujasi vertybe „Aistra pirmauti“, kuri atsispindi tiek pasiekimuose, tiek drąsiose inovacijose.Pirmieji Lietuvoje pristatėme prancūziškus kepinius – kruasanus ir bagetes, atidarėme autonominę parduotuvę Vilniuje, įdiegėme savitarnos kasas ir elektronines kainų etiketes.Šie sprendimai atspindi mūsų...
      Totorių g. 24-8, LT-01121 Vilnius.
      Veiklos sritys: maisto parduotuvės; didmeninė prekyba; interneto parduotuvės; konditerija, saldumynai; maisto produktai; mažmeninė prekyba; sveiki produktai.
      Gourmet Life gimė iš smalsumo ir aistros gurmaniškam maistui, noro nuolatos ragauti kažką naujo, užuosti naujus aromatus, pajusti naujus skonius ir dalintis jais su klientais. Nuolatos domimės ir ieškome aukščiausios kokybės naujienų iš viso pasaulio. Ypatingas dėmesys skiriamas produktų sudėčiai, kainos ir kokybės...
      Sedos g. 35A, LT-87101 Telšiai.
      Veiklos sritys: maisto parduotuvės; didmeninė prekyba; konditerija, saldumynai; maisto produktai; mažmeninė prekyba; ūkio prekės.
      UAB „Čia Market“ – Žemaitijos krašto tradicijas puoselėjanti įmonė, pradėjusi savo veiklą nuo 1996 m. Įsteigta įmonė turėjo UAB „Žemaitijos prekyba“ pavadinimą ir savo veiklą vykdė keliose pieno produktais prekiaujančiose parduotuvėse. Nuo 2006 m. vyko didesnė įmonės plėtra, o 2011 m. įmonė pakeitė pavadinimą į UAB...
      Viekšnių g. 20B, LT-89235 Mažeikiai.
      Veiklos sritys: naminiai gyvūnai, maistas, reikmenys; maisto parduotuvės; mažmeninė prekyba.
      Romgvita, UAB – Jūsų patikimas partneris jau beveik 20 metųRomgvita, UAB – tai beveik du dešimtmečius sėkmingai veikianti įmonė, kurios pagrindinė veikla – mažmeninė prekyba augintinių prekėmis, gyvūnų pašarais bei įvairiais laisvalaikio, sodo, daržo ir buities reikmenimis. Ilgametė patirtis, atsakingas požiūris į...