Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę UAB "Interpreka"
Veža prekes iš Vokietijos ir Lenkijos ko pasekoje kaip kuriems gamintojas negalioja garantija. Būkite atsargūs.
Garantija suteikia gamintojas, 24 mėn. fiziniam asmeniui, gamintojo autorizuotas servisas atlieka garantiją pagal pirkimo dokumentus. Kaip numato LR įstatymai.
Jūsų aprašyta situacija neįmanoma, prašome nurodyti konkrečiai kokiai prekei nebuvo atliktas garantinis ir susisiekti su mūsų įmone?
Internetinė parduotuvė tausa.lt tiesiog NESUSITVARKO su terminais ir klaidina pirkėjus (naudodamiesi jų pinigais papildant apyvartines lėšas). Turėjome nemalonios patirties anksčiau. Teko net atšaukti užsakymą. Todėl prieš perkant prekę buvo konkrečiai klausiama dėl pristatymo terminų. Iš pradžių buvo nustatytas pristatymo terminas 1-2 savaitės. Po apmokėjimo, tą pačią dieną, atėjo informacija, kad prekės reikės laukti 2-3 savaites. Praėjus 4 savaitėms, atsiuntė el.paštu pranešimą, kad prekės reikės laukti dar 2-3 savaites. Tad iš 1-2 savaičių išėjo 6-7 savaitės. Dar neaišku, ar tikrai gausime. Ir tai ne pirmas kartas. "Ant tų pačių grėblių". Todėl paskutinis kartas, kai kažką užsakiau šioje parduotuvėje.
Labai apgailestauju dėl susiklosčiusios situacijos, pasiteisinti nelabai galim, mus pavedė tiekėjas ir teminas perkaltas kelis kartus, tai kaip ir mūsų atsakomybėje. Kaip jau informavome, kad bet kuriuo momentu galite atšaukti užsakymą ir mes iš karto grąžinsime mokėjimą. Tokia situacija nėra naudinga ir mums. Iškilus problemoms bandoms spręsti problemą abipusiu sutarimu.
Dar kartą atsiprašome už nepatogumus
Likau nusivylęs
- pirkau internetinėje parduotuvėje "TAUSA" kaitlentę, tiksliau tik pervedžiau pinigus ir veltui pralaukiau 17 dienų. Paskambinus pasiteirauti kodėl vis dar negaunu nors deklaruoja pristatymą per 7-13 dienų atsakė, kad mažiausiai savaitę dar reikės laukti, jei netinka atšaukite užsakymą. Tą ir padariau.
Pliusas tik tas, kad pinigus gražino sekančią dieną po pareikalavimo.
Nyderlandai nuo liepos 1 d. įveda kelių mokestį sunkvežimiams už nuvažiuotą kilometrą
Nuo š. m. liepos 1 d. Nyderlandai įveda kelių mokestį sunkvežimiams, kurį reikės mokėti už nuvažiuotą kilometrą. Jis Nyderlandų ir užsienio transporto priemonėms bus taikomas beveik visuose šalies...
TECE primena: geriamojo vandens kokybė priklauso ir nuo vamzdynų
Pasak vokiečių vandens inžinerijos kūrėjos ir gamintojos, kompanijos TECE prekybos padalinio Lietuvoje, bendrovės "TECE Baltikum" direktoriaus Regimanto Mikučionio, prastas namo vamzdynas gali...
AB "Agathum" pradeda platinti 2 mln. Eur dydžio ir 9% pajamingumo obligacijų emisiją
Nekilnojamojo turto nuomos ir valdymo bendrovė AB "Agathum" 2026 m. birželio 4 d. pradeda platinti viešą 3 metų trukmės ir 2 mln. Eur vertės obligacijų emisiją, už kurią siūlomos 9% metinės...