Su Trobos/ermitazas.lt reikalų neturėkit. Su tokiu elgesiu dar neteko susidurti. 2023 m. pavasarį pirkome elektronikos prietaisą el. parduotuvėje. Po pusmečio sugedo, pridavėme garantiniam remontui. Jau trečias mėnuo kaip prietaiso nepataiso, negrąžina, neatsako nei telefonu, nei el. paštu, net į per Vartotojų teisių apsaugos tarnybą pateiką kreipimąsi neatsakė. Būtų juokinga, jei nebūtų graudu - pasisavino daiktą ar kaip? Reikėtų minusinį vertinimą duoti, jei toks būtų.
Laba diena, Diana,
apgailestaujame dėl susiklosčiusios situacijos.
Gal galėtumėte elektroniniu paštu [email protected] atsiųsti detalesnį situacijos aprašymą (koks prietaisas, užsakymo numeris, kada buvo peduota garnatiniam servisui), kad galėtume išsiaiškinti aplinkybes ir pasirūpinti tolimesniu situacijos sprendimu.
UAB "Trobos" administracija
Nieks nebepirkite iš šitų apgavikų kontoros, nes jau ne pirmas kartas, kaip atšaukia užsakymą po 2-4 dienų. Tai buvo paskutinis mano užsakymas iš Jūsų...
Laba diena, Giedriau,
įmonės vardu nuoširdžiai atsiprašome dėl susiklosčiusios situacijos.
Siekiame visų užsakymų maksimalaus išpildymo. Kartais renkant ar pakuojant prekes pastebime broką, pažeistas pakuotes ar ne pilną komplektaciją. Galėtume pakeisti kitomis, tačiau populiarios prekės greitai išperkamos, tad nevisuomet pakanka likučio pakeitimui. Taip atsitiko ir Jūsų atveju, t.y. Jūsų pasirinktoje atsiimti prekę parduotuvėje, likutis buvo pasibaigęs, todėl užsakymas buvo atšauktas.
Informuojame, kad 2023-12-18 pinigai buvo grąžinti į Jūsų nurodytą sąskaitą.
Atsiprašome už sukeltus nepatogumus.
UAB "Trobos" administracija
Pati praščiausia prekybos platforma, kuri pardavinėja daiktus, kurių net neturi. Įšaldo sumokėtus kliento pinigus 14 d.d. ir sugeba ištarti atsiprašau. Pinigus gaunate iš kliento tą pačią minutę, kai prekė užsakoma, tai sugebėkit ir grąžinti 24H laikotarpyje. Kodėl Jūs tokie biurokratai ERMITAŽAS?
Antirekomendacija! Užsisakius kalėdinę eglutę su numatomu pristatymo terminu 12.07, 12.11 gaunu pranešimą apie grąžintą pinigų sumą į banką, pagal įmonės pavadinimą suprantu, kad grąžinimas susijęs su eglutės pirkimu. Tuomet pasitikrinus parduotuvės paskyrą, matau, kad užsakymas atšauktas, nors nebuvo apie tai informuota nei el. paštu, nei telefonu. Pasiskambinus į aptarnavimą, konsultantė informuoja, kad užsakymas atšauktas, nes nėra prekės likučio, tačiau po pokalbio patikrinus ermitazas.lt prekę vis dar leidžia užsisakyti ir nurodoma, jog prekę gausi iki Kalėdų. Klientai apgaudinėjami pačiu gražiausiu metų laiku. Tikiuosi su tokiu aptarnavimu toli neisite.. Sitaucijos net nebandoma spręsti, o einama lengviausiu keliu.
Laba diena, Evelina,
įmonės vardu nuoširdžiai atsiprašome dėl susiklosčiusios situacijos.
Atsiprašome už sukeltus nepatogumus.
UAB "Trobos" administracija
Tokios kontoros dar reikia paieškoti...
Užsakymas atsidūrė ne ten, kur turėtų, bet surasti jį tenka pačiam klientui... Niekas nesivargina paaiškinti iki galo. Kosmosas
Laba diena,
įmonės vardu atsiprašome dėl susiklosčiusios situacijos.
Informuojame, kad Jūsų situacija yra sprendžiama. Detalėsnė informacija dėl susiklosčiusios situacijos išsiųsta Jums elektroniniu paštu.
UAB "Trobos" administracija
Eilinis apleistas užsakymas dėl kurio turiu pakovoti sumokėjęs ne mažą sumą pinigų. Praėjo 6 dienos nuo užsakymo ir 4 dienos nuo pristatymo termino.
Parduota prekių daugiau negu turi konkrečioje parduotuvėje, susivežti iš kitų parduotuvių negali, pasiūlė pačiam tai padaryti. Net nepaskambina, kad turi problemų su užsakymu, tiesiog nieko nedaro. Man jau teko paskambint 4 kartus, nežinau ar nebereikės dar.
Nepavydžiu klientų aptarnavimo skyriui kurie nieko nespręndžia, bet sugeria visas negatyvias emocijas pirkėjų. Vadovų kontaktų duoti negali, ką reiškia, kad vadovai slepiasi už menkai apmokamų darbuotojų nugarų.
Beviltiška įmonė, su tokiu požiūriu labai greitai bankrutuos.
Kaip matau, ne aš vienas susidūriau su vėluojančiu ar apleistu užsakymu. Mano užsakytos padangos vėlavo jau keletą dienų, skambinau jiems 2 kartus, kad praneštų kokia situacija su užsakymu, tai sakė, kad perskambins ir suteiks informaciją. Aišku, niekas nesusisiekė, nes niekam ten neįdomu kažkokie užsakymai.Trečią kartą skambinant liepiau atšaukti užsakymą, nes labai nenoriai darbuotoja informaciją norėjo suteikti. Panašu, kad prekė net nebuvo surinkta siuntimui, išvis gal niekas to užsakymo nematė, o juk turėjo būti pristatyta prieš kelias dienas. Aš tokio tragiško darbo ir požiūrio į klientą nesu matęs. Niekada nepirkite internetu iš šitų sukčių ir nemokėkite iš anksto pinigų. Vienintelis geras dalykas, kad pinigus grąžino per kelias dienas. Bet vistiek nesitikėjau tokio apgaudinėjimo ir neprofesionalumo, visiškas dugnas.
Laba diena, p. Vytai,
įmonės vardu norime nuoširdžiai atsiprašyti už sukeltus nepatogumus.
Dėsime maksimalias pastangas, jog pagerintume klientų apsipirkimo patirtį.
Mūsų klientai ir jų teigiama apsipirkimo patirtis mums yra svarbiausia, todėl tikimės, jog šis nesklandumas nesutrukdys ir toliau apsipirkti https://www.ermitazas.lt/.
Pagarbiai, UAB "Trobos" administracija
Per vėlai peržiūrėjau komentarus - su tokia baisia kontora dar nebuvau susidūrusi. Pažadukai, užsakymo laiku neįvykdė, vėuoja pristatyti skalbimo mašiną jau dvi dienas ir net nežino, kada atveš. Pareikalavau grąžinti pinigus - sako, per dvi savaites, o kaip supratau iš kitų komentarų, nėra vilčių, kad taip ir bus. Žodžiu, kuo toliau nuo Ermitažo! Kreipsiuosi į VVAT
Papildymas: dabar dar nesulaukiu laiško dėl pinigų grąžinimo… taip ir neaišku, grąžins ar ne, kaip grąžins?..
Laba diena, p. Dovile,
apgailestaujame dėl susiklosčiusios situacijos, susijusios su užsakymo pristatymu. Informuojame, jog visais atvejais užsakymus siekiame paruošti kuo greičiau. Esant didesniam srautui, užsakymo paruošimas gali užtrukti, bet visuomet siekiame jį išpildyti per 2 darbo dienas, arba taip, kaip nurodoma užsakymo informacijoje.
Informuojame, kad pinigai šiandien bus grąžinti į Jūsų sąskaitą. Netrukus persiusime Jums elektroniniu paštu atlikto grąžinimo kopiją.
Atsiprašome už sukeltus nepatogumus
Pagarbiai, UAB "Trobos" administracija
Info centre dirba PAŽADUKAI. Buhalterija dirba aplaidžiai. Pinigų grąžinimo laukiu jau 4 savaites, vilkina, žada išsiaiškinti, bet dėja. Buhalterijos tel. įslaptintas, o infocentro telefonu bei el. paštu bendravimas tai bergždias reikalas. Matyt reikės kreiptis VVTAT, gal padės atgauti pinigus
Laba diena, p. Vidmantai,
Apgailestaujame dėl susiklosčiusios situacijos susijusios su pinigų grąžinimu ir ilgo problemos sprendimo.
Atsiprašome už sukeltus nepatogumus
Pagarbiai, UAB "Trobos" administracija
Interneto parduotuvėje 2023.08.09.buvau užsakęs prekes užsakymo nr 6KKYR8. Atsiimant prekes pastebėjau kad dalis prekių yra pažeistos ir aplankstytos. Tas prekes grąžinau. Už gražintas prekes turėjo man gražinti 30eurų 77cnt, o grąžino tik 4 eurus 40cnt. Jau ketvirtą savaitę neatgaunu savo pinigų, el. laiškus ignoruoja, telefonu vis žada, kad rytoj viską sutvarkys, o tai jau tesiasi ketvirtą savaitę.
Nepirkit iš ermitažas.lt. Apeikit kilometro spinduliu jį. Prekė sugedo, tai trečia para laukiu iš ermitažo kir man kreiltis dėl garantinio aptarnavimo. O kai pagalvojus kai reikės dar į servisą kreiptis darosi baisu. Aptarnavimas - baisiau nei baisu.
Laba diena, p. Mariau,
apgailestaujame dėl patirtų nepatogumų.
Informuojame, kad netrukus susisieksime su Jumis el.paštu ir suteiksime visą reikiamą informaciją.
Ermitažas.lt administracija
Buvo išrašyta nekorektiška sąskaita. Parašyti 3 laiškai. Skambinta tris kartus. Šiaip taip, išrašė sąskaitą.... bet nežiūri ką perrašinėja kiekius iš galvos surašė ir suma neatitinka tos sąskaitos, kurią perrašinėjo. Finale vėl parašytas laiškas reakcijos nulis. Paskambinta telefonu, kuriuo pagal juos turėtų pagelbėti, o atsakymas gautas, , atsiprašome niekuo pagelbėti negalime, turime 500 laiškų atsakysime kai tik galėsime, panašu vėl po 3 savaičių ir dar ne faktas, kad atsakys ir perrašys korektiškai sąskaitą. Žodžiu būkite atsargūs su šia įmone. Telefonu atsakinėja žmogus, bet kaip robotas tą pačią dainelę kartoja į visus klausimus
Sveiki,
labai atsiprašome dėl nepatogumų, susijusių su sąskaitos perrašymu. Persiuntėme Jums pataisytą sąskaitą fakturą, patikrinkite ir SPAM skiltį, gal laiškai nukeliavo ten.
Jei nepavyks rasti, kviečiame kreiptis telefonu
+37068599599 I-V 8-20.
Pagarbiai, UAB "Trobos" administracija
Neturėkit reikal bsu šia įmone. Prekės užsakymas vėluoja jau pusantros savaitės. Parašiau penkis laiškus ir jokio konkretaus atsakymo. Net skambinti bandžiau - nesusigaudo nei kur užsakymas nei kada pristatys, liepė, dėmesio, vėl rašyti laišką. Pinigai sumokėti ir pats turiu ieškoti kur mano prekė. Apgailėtinas požiūris į klientą, apie el. prekybos organizavimo įgūdžius iš viso tyliu.
Sveiki, p. Mariau,
su jumis netrukus susisieks klientų aptarnavimo vadybininkas ir padės rasti tinkamiausią ir greičiausią sprendimą. Labai atsiprašome už nepatogumus.
Ermitažas.lt administracija
Neturėkit reikal bsu šia įmone. Prekės užsakymas vėluoja jau pusantros savaitės. Parašiau penkis laiškus ir jokio konkretaus atsakymo. Net skambinti bandžiau - nesusigaudo nei kur užsakymas nei kada pristatys, liepė, dėmesio, vėl rašyti laišką. Pinigai sumokėti ir pats turiu ieškoti kur mano prekė. Apgailėtinas požiūris į klientą, apie el. prekybos organizavimo įgūfžius iš viso tyliu.
Jau kelinta karta prekes pristatineja per kelis kartus. Paskutinis siandien, Regina ransluostinis popierius buvo vezamas du kartus, viena deze su dviem rulonais kita su trim. Ir dar vienas vezimas buvo kitos prekes t, y pagalves. Dabar uzsisakant is jusu kompanijos reikia skirti kelias dienas laiko. ty budeti kad jo bus keliskart vezamos, tuo paciu as jau nekalbu api pristatymo kainas. Jei visas pirkinys buvo paskaicuotas 4.99 uz visa prekiu svori ir atsiskaitymo kortele vezejui paslauga, tai buvo kaina didesne uz pristatyma ir atsiskaityma. Einate ne tuo keliu.Labai nusivyliau. Problemu del kokybes prekiu ar pristatymo laiko niekad nebudavo.
Metu apsipirkima is ermitazo, nors buvau klientas virs 6 metu.
Sveiki, p. Nijole,
apgailestaujame dėl patirtų nepatogumų. Siekiame kuo labiau išpildyti pirkėjų poreikius, tad nesant pakankam likučiui vienoje parduotuvėje, komplektuojame užsakymą iš kelių parduotuvių. Taip klientams galime pasiūlyti pilnesnį asortimentą ir platesnes pristatymo galimybes. Dėl šios priežasties klientus prekės gali pasiekti per kelias siuntas, tačiau apie tai visuomet informuojame apsipirkimo kelionėje. Dėkojame, kad renkatės mus.
Ermitažas.lt administracija
TRAGEDIJA!!! El. prekyboje priima užsakymą nors prekių nėra, paima apmokėjimą, o paskui skambina su apgailestavimu ir atsiprašymais. Jei tai būtų maža firmelė, sakytum, kad neturįdami savo pinigų nori prasukti svetimus. O čia..... El. parduotuvės neprižiūri turbūt niekas. Baisu čia ir užsakynėti, bėkit nuo šios el prekybos
Sveiki, p. Gintarai,
nuoširdžiai atsiprašome. Siekiame visų užsakymų maksimalaus išpildymo. Kartais renkant ar pakuojant prekes pastebime broką, pažeistas pakuotes ar ne pilną komplektaciją. Galėtume pakeisti kitomis, tačiau populiarios prekės greitai išperkamos, tad nevisuomet pakanka likučio pakeitimui. Tokiais atvejais susisiekiame su klientu jo atsiprašydami ir grąžiname pinigus už pirkinį. Tai nėra dažni atvejai, tačiau labai nemalonūs. Atsiprašome už juos ir dėkojame, kad perkate.
Pagarbiai, UAB "Trobos" administracija
Ar Jūs skaitliukais tikrinate prekių kiekius, natūroje žiūrėdami ??? Parduotuvės darbuotojo buvau patikintas, kad savaitę jau nėra prekės, o ji pas jus pardavime traktuojasi, juokdariai. Pinigus iki šios dienos negrąžina, naudojasi, nors pripažystate klaidą.
El. parduotuvė yra NENUSPĖJAMA. Toliau nuo jos.
Renkuosi prekę, panaudoju kuponą, išmetu, maža kas noriu spalvą pakeisti, pritaikau vėl, meta klaidą - kuponas nebegalioja. Dar 50 tų niekam nereikalingų centų prašo už 600 eurų užsakymą. Varguomenė badaujanti...
Sveiki,
apgailestaujame dėl nesėkmingo pirkimo. Kad situaciją išsiaiškintume detaliau, su jumis nurodytu telefonu netrukus susisieks klientų aptarnavimo centro vadybininkas, pasirūpinsime pirkinio nuolaida. Taip pat patiksliname, jog 0, 49 EUR yra krepšelio administravimo mokestis, kuris taikomas visiems didesniems nei 19, 99 EUR vertės krepšeliams minimaliai padengti prekės pakavimo ar surinkimo kaštus.
Dar kartą nuoširdžiai atsiprašome. Tikimės, jog kita pirkimo Ermitažas.lt patirtis bus džiuginanti.
Pagarbiai, UAB "Trobos" administracija
Nusivyliau el.prekyba. Perkanciu internetu klientu aptarnavymo kokybe - 0!
Uzsakiau prekes 2023 02 21 ir iki siol negaliu jomis pasinaudoti.
Kai formavau uzsakyma - pristatyma zadejo 24/03. Taciau iki sios datos net nesugebejo surinkti prekes, kai paskabinau pazadejo pristatyti artimiausiu metu. Pristate 01/03, iskart pranesiau kad dalis prekiu atvyko pazeistos. Iki siol laukiu sprendimo. Arba negaunu atsakymo ir kartoju laiska, arba gaunu ta pati atsakyma is vyr. kliento aptarnavimo vadybininkes kad jie apgailestauja ir uzklausa nagrinejama. Atsakyma pateiks artimiausiu metu, bet ne veliau nei per 14 dienu nuo uzklausos gavimo datos. Siandien parasiau priminima kad net 14 dienu jau praejo. Atsakymo jokio negavau.
Sveiki, p. Julija,
labai atsiprašome dėl susiklosčiusios situacijos. Peržvelgsime prekių pristatymo / grąžinimo dėl broko procesus, kad jie taptų sklandesni. Jūsų pretenzija vakar buvo išspręsta ir patenkinta, prekė bus skubiai pakeista, vyr. klientų aptarnavimo vadybininkė susisieks su jumis telefonu.
Įsipareigojame užklausą dėl prekės broko išnagrinėti per 14 dienų nuo pretenzijos gavimo dienos. Prašome klientų pateikti kuo daugiau informacijos, geriausia video ar nuotraukų formatu. Tai padeda identifikuoti broko atsiradimo aplinkybes ir paspartina pretenzijos nagrinėjimo, prekės keitimo ar grąžinimo procesus.
Pagarbiai, UAB "Trobos" administracija
Nuo sausio 4 dienos UAB TROBOS (ermitazas.lt) nepataiso PVM sąskaitos faktūros ir ignoruoja laiškus, kai rašai į [email protected]. Buhalterijos kontaktai paslėpti.
Sveiki, p. Egle,
labai atsiprašome dėl nepatogumų, susijusių su sąskaitos perrašymu. Kolegos finansų skyriuje pasistengs kuo greičiau tai išspręsti. Patikrinome, jog klientų aptarnavimo centras į jūsų laiškus el. paštu atsakė nedelsiant (turime keletą datų su atsakymais), patikrinkite ir SPAM skiltį, gal laiškai nukeliavo ten. Jei nepavyks rasti, kviečiame kreiptis telefonu
+37068599599 I-VI 8-20, VII 9-18.
Sveiki,
Spamo dėžutės patikrintos, jeigu ir siuntė - nieko nebuvo, laiškai neatkeliavo, dėl to ir kartojome daug kartų tą prašymą. Vakar gavome skambutį ir tada atsiuntė laišką su koreguota sąskaita, kovo 2 dieną.
NEGRĄŽINA PINIGŲ jau 15 dienų!
www.ermitazas.lt apmokėtą užsakymą atšaukė, pinigų negrąžina, į užklausimus atsako šabloniniu tekstu, pažadais ir vis siūlo nuolaidų kuponus, galimai pasisavinti dar daugiau pinigų...
Sveiki, p. Arūnai,
apgailestaujame dėl šios situacijos. Neabejojame, kad pinigai netrukus pasieks jūsų sąskaitą. Atsiprašome ir tikimės, kad kiti pirkiniai Ermitažas.lt bus sėkmingi ir kompensuos patirtus nepatogumus. Dėkojame, kad renkatės mus.
UAB Trobos administracija
Susimokėjau už prekę gruodžio 30d., dabar jau yra sausio 6d. dar vis nemato mokėjimo ir prekė neparuošta. Parašius laišką ir pridėjus nuotraukas bankinio mokėjimo dar aiškinasi… žioplių banda.
Sveiki, p. Aurelija,
apgailestaujame dėl susiklosčiusios situacijos. Deja, mokėjimo nematėme, tad dėkojame, kad kreipėtės ir pavyko dar tą pačią dieną rasti sprendimą. Aiškinamės situacijos atsiradimo priežastis, kad išvengtume nesusipratimų ateityje. Nuoširdžiai atsiprašome ir dėkojame, kad renkatės Ermitažas.lt.
UAB Trobos administracija
Nesąžiningos vartotojų atžvilgiu nuolaidos kupono panaudojimo sąlygos. Buvo suteiktas 5 EUR vertės kuponas, kuris po užsakymo pateikimo pasiskirstė visoms prekėms po lygiai. Užsakyti buvo 4 vnt. gėrimo SUN 365 Kombucha. 2 vnt. Traditional skonio ir 2 vnt. Melissa Herb skonio. Užsakymas pateiktas 2022-01-30 19:27 su atsiėmimu 2022-01-31 19-20 val. Vilniaus Akropolio atsiėmimo punkte. Jau 2022-01-31 11:07 val. buvo gautas pranešimas, jog užsakymas suruoštas. Tačiau nebuvo surinkta nei vienas vienetas Kombucha gėrimo. 5 EUR nuolaidos kodas ant šių 4 prekių pasiskirstė taip, jog nebuvo panaudota 1, 68€ nuolaida iš 5€ nuolaidos kupono. Paskambinau į Vilniaus Akropolio Maxima infoliniją 2022-01-31 12:45 val. ir man buvo pasakyta, jog šiuo metu, t.y. praėjus 1:30 val. po užsakymo paruošimo abiejų skonių SUN365 Kombucha gėrimo yra likę 40 vnt. Kiek keista, jog iš užsakytų 4 vnt. prekių surinkėjas nerado net 1 vnt. to gėrimo? Pasikreipus į [email protected] buvo atsakyta, jog pirkdamas...
Pradžioj buvo nedrąsu užsisakyt per šią firmą, nes visgi nauja ir dar visokių atsiliepimų paskaičius. Bet pabandžiau ir dar, kaip pirmam pirkimui 10€ nuolaidą gavau. ???? prekę užsisakiau pirmadienį, o trečiadienį ji jau mano rankose. Laaabai vykęs black friday pirkinys. Taip kad imat drąsiai ir perkat ir naudojatės visom nuolaidom kurias duoda. ????
Visiskai jokio profesionalumo. Prekių dažniausiai dalis neatvaziuoja, apie grazinamus pinigus jokios informacijos. Sumokama buna viena suma, grazina kita. Niekada daugiau gyvenime nesinaudosiu ju paslaugomis, o tie kurie planuoja naudotis, tai siūlau labai gerai pagalvoti ar verta gaišti laika ir nervus.
Laba diena, Neringa,
Atsiprašome visos įmonės vardu dėl susiklosčiusios situacijos. Norime išspręsti šią problemą, todėl prašome susisiekti su mumis asmeniškai dėl šios situacijos el. paštu - [email protected]
Užsisakius stalo žaidimą 2vienetus squence.Buvo nuolaidos 40, %.2021.11.13 dieną.Sumokejau pinigus.Paskui perskaičiau komentarus ir išsigandus, et buvo jau vėlu.Prekes kurjeriui buvo atiduotos 2021.11.15.Kurjeris prekės pristatė iš Vilniaus į Klaipėda 2021.11.16.Prekes buvo visos, tvarkingos.Gal, kad prekė buvo iš maxsimos.As manau troba.lt čia nei prieko.Gali būti kaltos parduotuves ar kurjeriai.Man irgi varlė.lt pristatė televizorių puikiam stovyje, o šaldytuvą su ilenkimu, nedidelių, padarė nuolaida 100 eurų ir viskas gerai.Reikia kalbėtis, raštiškai, ne žodžiais ir viskas išsisprendžia.
Užsakius prekes - pristatytos deformuotose pakuotėse, nors išorinė pakuotė nebuvo pažeista - vadinasi buvo įdėtos jau pažeistos. Toks vaizdas, kad prekes nešęs žmogus parkrito ir sugadino tiek pakuotę tiek prekę. Gražinus defektuotas prekes atgal - kol neparašiau laiško po savaitės laiko (nors buvo kelis kartus skambinta) nebuvo patvirtintas iš pardavėjo pusės prekės gražinimas, nors buvo atgal išsiųsta sekančią dieną ir sistema automatu atsiuntė 2 laiškus apie gautą gražinimą.
Užsakymas 09.10, pristatyta 09.14, išsiųsta atgal 09.15
Deklaruojama per 3 d.d., vėliau atrašyta, kad per 5 d.d.
Šiandien 09.27 - pinigai negrąžinti.
Esu pikta, pasibaisėjusi...Užsisakiau prekes 2021.09.19 13val.Paskambino kurjeris.kad Akropolis užminuotas, tad negali surinkt ir pristatyt užsakymo.Sutikau, kad pristatytų sekančią dieną 18-19 val.Vėl fokusas.Nei kurjerio, nei prekių.Paskambinus klientų aptarnavimo tel., paklausiau muzikytės ir kad, , konsultantai užimti, , ir atsijungė.Šiais laikais toks bardakas
Pirkau vaikui batukus. Teko grazinti, nes batukai buvo per mazi. Preke buvo grazinta po keliu dienu originalioje pakuoteje taip, kaip buvo gauta. Buvo grazinta kurjeriui tuo paciu budu kaip ir buvo pristatyta. Praejo dvi savaites nuo dienos kai preke buvo iteikta kurjeriui (grazinta). Paklausus, kada bus grazinti pinigai uz preke, buvo atsakyta, kad parduotuve dar nepatvirtino prekes. Paprastai prekes nera apziurimos dvi savaites, tad nera nei prekes, nei pinigai uz preke nebuvo grazinti. Buvo pirmas ir paskutinis kartas, kada pirkau is sios parduotuves.
Nerekomenduoju. Pirmąjį užsakymą atšaukė argumentuodami, kad tos prekės nebėra, po savaitės mano atšaukta prekė kaip buvo taip ir buvo jų puslapyje, tik jau su pakelta kaina (beje kainą pakėlė iškart po užsakymo atšaukimo, atšaukė kelios valandos po užsakymo). Galvoju na tebūnie. Gavau ta proga 10 eur nuolaida kitam užsakymui. Na pabandžiui vėl užsisakyti savo norimą prekę su nuolaidos kodu. Skambutis po paros, jūsų užsakymą atšaukiame, nes prekės nėra. Praėjo beveik savaitė po antrojo bandymo atšaukimo, bet kaip ta mano prekė yra jų asortimente taip vis dar yra :)
Daug reklamos, o servizas tragiškas. Siūlė nemaža nuolaida, kai pateikiau užsakyma, pasirode brangiu prekiu neturi ir negausiu. Sutaupiau centus, negana to, su pinigu grazinimu kazkas neaiskaus. Jei neklausi, tai ir nesuzinosi, kad neatgausi atgal uz nepristatytas prekes. Atsiprase ir pazadejo per SAVAITE grazinti.. sorry, bet tikrai baisu, siais laikais, kai toks eshopu pasirinkimas…
Nuolaidu kodai nepradeda, ju jau gavau keleta, bet tikrai grizti neketinu, tai naudos is to nekazka.
Labai gaila, bet jau dvi savaitės (10 darbo dienų) negrąžinami pinigai už prekes nepristatyras pagal pirmą užsakymą ir jau savaitė (5 darbo dienos) negrazinami (negaunu pinigų į sąskaitą, iš kuriis apmokejau užsakymą) pinigai už prekes nepristatytas pagal antrą užsakymą.
Klientų aptarnavimo specialistai vis žada perduoti problemos sprendimą atsakingiems darbuotojams.
Nepristatė pusės užsakymo, kurjeris nežino kokių prekių trūksta. Paskambinus, manęs klausia kokių prekių negavau? Sakau norėčiau kad jūs man pasakytumėte, už kokias prekes atgausiu pinigus, iš lempos šauna, - aha, matau, negavote šito, šito ir šito... Nepataikė, supratau kad pinigų nebeatgausiu nes net nežino už kokias prekes man turėtu grąžinti pinigus. Reziume, nepristatė net druskos, paprastos druskos, nes maximoje dabar jos nėra. Paskaičiuoja kuriai sumai apgaus, pvz 10€ ir tai sumai prekių nepristato, ne dėl to kad jų nėra parduotuvėję. Susitarkite ką meluojate, kurjeris žada kad pinigus grąžins iškarto, telefonu jau žada per 5d.d. Bet nežino už kokias prekes. a*******i.
Lygiai ta pati situacija, užsakiau prekes, apmokėjau, iš OPAY atėjo pranešimas, kad mokėjimas įvykdytas, pinigai nuskaityti.
Toliau po 2 val el. paštu ateina kitas pranešimas, kad užsakymas atšauktas. Nei, kas atsitiko, nei kodėl, jokio paaiškinimo.
Nei pinigų, nei prekių. Paskambinus vadybininkė pasakė, kad užsakymas atšauktas, kodėl neaišku. Pinigai turės būt grąžinti per 5 d.d. Taigi laukiam kada grąžins bent pinigus.
Nepatikima parduotuvė, daugiau tikrai nepirksiu.
Nuvylė ir labai pavedė!!! Ruošiausi šventei ir užsisakiau produktų būtinų mano patiekalam ir trūko net 5 pozicijų! Išsisukti iš tokios padėties jau nebuvo kaip. Paskambinau aiškintis kur mano produktai ir kodėl neinformavo, kad neturi. Gavau atsakymą kad jie neprivalo pranešti ir nepraneša jei neturi kažkokių produktų iš maximos.
Pritariu žemiau pasisakiusiems - prekiauja prekėmis, kurių neturi. Dėl 3 prekių iš Ermitažo bent paskambino prieš 2 valandas iki pristatymo pranešti, dėl 2 prekių iš Maximos net neinformavo, jų tiesiog pirkinių maišuose nebuvo, tad turėjau skambinti (neįmanoma prisiskambinti) ir rašyti pati. Tuomet teikėsi informuoti, kad Maximoje jų tiesiog nebuvo.
Labai nekokia patirtis, nerekomenduoju gaišti savo laiko. Yra pilna kitų patikimesnių panašaus pobūdžio paslaugų.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
Milijoninė perdegimo kaina: kodėl vadovo sveikata yra kritinė verslo investicija
Vadovo perdegimas dažnai laikomas asmenine problema, kurią ignoruojant ji gali išaugti į vieną brangiausių verslo rizikų. C lygio vadovo keitimas įmonei gali atsieiti nuo 200 % iki 400 % jo...
Užaugęs kartu su valstybe: kaip vystėsi nepriklausomas Klaipėdos uostas?
Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija šiemet mini 35-erių metų sukaktį. Atkūrus Lietuvos nepriklausomybę Klaipėdos uosto direkcija buvo įsteigta kurti ir vystyti savarankišką, modernų ir...