Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Lietuvos techninės apžiūros įmonių asociacija "Transeksta"

Atsiliepimai apie Lietuvos techninės apžiūros įmonių asociacija "Transeksta"

3.6

Turiu ne vieną automobilį. Juos prižiūriu. Nuoširdžiai siūlau vengti VILIJAMPOLĖS TAS, Kaunas, Raudondvario pl. 234. Ten nuvykus visada iškyla kažkokių keistų ir nepaaiškinamų nesusipratimų. Kontrolieriai pikti, nemandagūs ir nuolatos kabinėjasi prie smulkmenų. Šiandien buvau atvykęs į pakartotinę apžiūrą su žmonos automobiliu. Turėjo patikrinti dešinio priekinio rūko žibinto apšvietimo kampą. Jį buvau pakeitęs nauju, nes buvo išdegęs reflektorius. Priėjimas prie jo reguliavimo labai sudėtingas reikalaujantis nuimti ratą. Šviesos srautas buvo ant ribos. Kontrolierius pradėjo tyčiotis ir prametė mane pro duris. Turėsiu vėl gaišti brangų laiką ir registruotis pakartotinei apžiūrai.

Labai šauni administracijos darbuotoja Viršuliškėse, Vilniuje. Matosi savo vietoje, viską maloniai paaiškino. Ačiū.

Labai nepatogu, kai nėra galimybės už paslaugas sumokėti internetu per PaySera, ar Revolut. Apsileidimas. Labai blogai.

Esu sužavėta registracijos paprastumo, aiškumo, patogaus aptarnavimo automatizavimo, jokio stovėjimo eilėse, ir - svarbiausia - aptarnavusio techniko malonaus elgesio, paslaugumo ir profesionalumo. Defektą vieną radus turėjau nuvykti pakartotinei apžiūrai, ir vėlgi - tai padariau itin lengvai, nes jų sistemoje jau viskas buvo pažymėta, kas buvo reikalinga pakartotinės apžiūros registracijai ir atitinkamai mažesnio įkainio apmokėjimui. Lankiausi Vilniuje, Užubalių km.

Nori uzsiregistruot i apziura ir mazam mieste tipo du men i prieki ale vietu nera. Malat suda kaip ir regitra

Lietuvos Respublikos kelių transporto priemonių registro duomenys (tvarkytojas - valstybės įmonė „Regitra“)
      Valstybinis registracijos numeris ACT743
      Gamybinė markė (gamintojo prekės pavadinimas) SEAT
      Komercinis pavadinimas CORDOBA
      Identifikavimo numeris VSSZZZ6LZ4R190976
      Tipo patvirtinimo numeris / nacionalinis tipo patvirtinimo ar individualaus patvirtinimo (leidimo) numeris LT*130*M1*00330*11
      Kategorija, klasė, kėbulo kodas M1-AA-
      Pirmosios registracijos arba modelio metai 2004
      Spalva RAUDONA
      Parengtos eksploatuoti transporto priemonės masė, kg 1186
      Didžiausia techniškai leidžiama pakrautos transporto priemonės masė, kg 1594
      Variklio darbinis tūris, cm3 1390
      Didžiausia naudingoji galia, kW 55
      Degalų tipas arba galios šaltinis Benzinas
      Sėdimų vietų skaičius, įskaitant vairuotojo vietą 5
      Būsena registre Įregistruota
      Dalyvavimas viešajame eisme Leidžiamas
      Tikrinta 2024-05-13 11:27:04
      Centralizuotosios techninės apžiūros duomenų bazės duomenys (tvarkytojas - Lietuvos...

1. Kodėl ir kuo rementis techninės apžiūros centre Panevėžyje Basanavičiaus gatvėje panaikintas atsiskaitymas grynaisiais pinigais ????
      2. Kodėl apie tai, žmogus, atvykęs tiesiai į apžiūrą nustatutu laiku tik tada sužino apie būtinybę mokėti TIK kortele ?????
      3. Ką daryti jei atvykęs žmogus kortelės neturi ?????????
      4. Kodėl sumokėti internetu neturi galimybės jei žmogus naudojasi Medicinos banku ??????
      5. Kaip susimokėti už paslaugą jei esi Medicinos banko klijentas ir kortelės neturi ???????
      6. Kodėl Jums yra leidžiama tokia savivalė ir diskriminacija Lietuvos piliečių atžvilgiu, ir ar Jums negalioja Lietuvoje veikiantys įstatymai ??????
      Kas konkrečiai kontroliuoja Jūsų veiklą ir kuriai valstybės priežiūros tarnybai galėčiau pateikti susiklosčiusią informaciją ???

Jau ne pirma karta atlieku tech apžiūra Prienuose, Vilniaus g. Visada lieku patenkintas ten dirbančių profesionalų darbu ir patarimais. Šaunuoliai!

Noriu padėkoti techninę apžiūrą atliekantiems darbuotojams Šiauliuose, adresu Vilniaus g. 8. Labai maloniai ir mandagiai bendrauja, nėra nereikalingo kabinėjimosi, viską paaiškina. Nors teko atvykti pakartotinai, pašalinus rastus trūkumus, tai nuotaikos nesugadino. Ačiū vyrai už malonų bendravimą. Sėkmės darbuose.

Techninę apžiūrą atlikau. Lentvario g.1. Apžiūros rezultatais patenkintas, nors nurodė daug trūkumų. Visi trūkumai pagristi. Aptarnavimas kultūringas..

Subačiaus g. 8-9, LT-01302 Vilnius.
      Veiklos sritys: parodos, mugės; eksportas; importas; informacijos teikimas; kelionės; konsultacijų paslaugos; oro transportas, aviacija; pramogos ir poilsis; projektavimas; reklamos paslaugos; renginių organizavimas; sąjungos, fondai, asociacijos.
      Dalyvavimas tarptautinėse parodoseNuo 1994 metų Autarė organizuoja Lietuvos įmonių dalyvavimą užsienyje vykstančiose tarptautinėse specializuotose parodose. Mūsų atstovaujamos kompanijos - tai patys didžiausi parodų organizatoriai Rytų ir Vakarų Europoje. Kiekvienais metais Jūs turite pasirinkimą iš maždaug 100-to...
      Žalgirio g. 131, LT-08217 Vilnius.
      Veiklos sritys: tyrimai, ekspertizės; informacijos teikimas; sąjungos, fondai, asociacijos; saugos tarnybos; teisinės paslaugos.
      Mūsų tikslas - padėti žmogui ar juridiniam asmeniui sudėtingiausioje situacijoje, be abejo, išsaugant patikėtą paslaptį, padėti klientams realizuoti jų teises bei teisėtus interesus, teikti informacines-tiriamąsias paslaugas ne tik Vilniuje ir kituose šalies miestuose, bet ir už Lietuvos ribųPRIVATAUS DETEKTYVO...