Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę UAB "TRAIDA"
Kaip bendruomenės vadovas, esu labai patenkintas šios įmonės darbu įrengiant vaikų žaidimų aikštelę. Komanda dirbo profesionaliai, atsižvelgė į mūsų poreikius ir pasiūlė saugius bei kokybiškus sprendimus.
Darbai atlikti laiku, komunikacija buvo sklandi, o galutinis rezultatas pranoko lūkesčius. Aikštelė tapo mėgstama vieta vaikams ir visai bendruomenei.
Rekomenduoju kaip patikimą ir atsakingą partnerį.
Esame labai patenkinti UAB „Traida“ darbu ir rekomenduojame kaip patikimą partnerį. Prieš kelerius metus įmonė sumontavo mūsų bendrijos vaikų žaidimų aikštelę - darbai atlikti kokybiškai, laiku ir sutartomis sąlygomis. Visos eksploatacijos metu į mūsų užklausas buvo reaguojama greitai ir profesionaliai, o atsiradę smulkūs defektai buvo operatyviai pašalinti.
Noriu padėkoti UAB "Traida" kolektyvui. Kiek teko bendrauti labai šiltas ir geras požiūris į klientą - visada patars, atsižvelgs į kliento norus ir galimybes. Darbus atliko greitai ir kokybiškai. Ačiū darbų vadovui Nerijui ir vadybininkui Kiprui. Visiems sėkmės, sveikatos, gerų darbų ir kantrybės su klientais. Kalvarijos seniūnija.
Malonu dirbti, Įmonei, UAB Traida.
Atlyginimai, aukščiaulio lygio, Vadovas aukščiausio lygio, vadybininkai taip pat, nudirbti darbai, darbu kokybe, ir nesvarbu kiek kainuos, svarbu, gerai ir kokybiškai, medžiagos ir produkcija, sertifikuota, visos garantijos, įmones, UAB Traidos, požiuris, tiek i klientus ir i darbuotojus, pranašumas Kokybė ir nenumatytu, problemu, sprendimas. Daug ka išmokome ir esame labai dėkingi, Pauliui, įmonės vadovui.
Super aukščiausio lygio, įmonė UAB Traida.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Rimi Lietuva": sporto partnerystės šiandien sprendžia daugiau nei matomumo klausimą
Kol didelė dalis mūsų kasdienybės persikelia į ekranus, sportas išlieka viena iš nedaugelio patirčių, kuri žmones vis dar suveda gyvai. Tai ypač aiškiai matyti Lietuvoje, kur pastarąjį mėnesį...
Lietuvoje pradedamas Ukrainos metalo ieškiklių surinkimas
Vilniuje oficialiai atidaroma metalo detektorių "Trembita" surinkimo linija. Šis projektas, vystomas kartu su pažangių Ukrainos gynybos technologijų gamintoju Active Alliance LLC, atveria kelią...