Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Todesa, UAB

Atsiliepimai apie Todesa, UAB

GPS meistras - kokybę vertinantis meistras

6.9

Išsiuntė vieną iš dviejų prekių, kol viską, išsiaiškinau teko susidurti su labai nemaloniu bendravimu.

Mindaugas

Gerbiamas Mindaugai, kartais logistikoje įvyksta klaidų, nesame niekas šventi, tačiau Jums niekas nesuteikė teisės telefono pokalbiuose su kolegėmis, moterimis nei rėkti ant jų, nei ant kelių raidžių siuntinėtis. Jei Jūsų gyvenime tai priimtina, tai mums nepriimtina. Visos problemos ir klaidos išspręstos, galite dar 10 atsiliepimų parašyti, bet turėkite nors lašą padorumo atsiprašyti moterų.

Mindaugas

Labai atsiprašau tos jūsų vadinamos moters, nes truputi buvau šoke nuo jos bendravimo stiliaus. Ir jums pone Ričardai bandau atrašyti panašiu jūsų damų pokalbio stiliumi. (Ko tu nori? Nepatinka komentarai? Neskaityk! Ir nerašyk diedai čia nesąmonių.)

Nemaloni patirtis su garantiniu aptarnavimu. Šiek tiek išsiplėsiu:
      2025-12-30 pirkau alkotesterį Alcodetector S80. Po mažiau nei 3 mėn. ~60 pūtimų alkotesterio sensorius sugedo (ar galimai buvo brokuotas).
      2026-03-03 pridaviau į garantinį remontą, kuris truko 22 dienas, ir nuvykus jo atsiimti teko susimokėti 20eur už remontą (tiesiog sukalibravo), po remonto alkotesteris vistiek neveikė, tada pora dienų įrodinėjau, kad jis tikrai neveikia ir vėl išsiuntė į remontą (03.27).
      04.16 pagaliau atgavau veikiantį alkotesterį... Bet dėl sumokėtų 20eur už bereikšmį "remontą" nebuvo užsiminta : (
      Nuoskaudos didelės nelaikau, bet situacija tikrai nesmagi.

Rolandas

Sveiki, labai liūdna skaityti tokius komentarus, tik papildysime postą tai, kas yra prekės pakuotėje (foto). Komentaras turėtų būti padalintas ir tiekėjui, kas tuo pačiu juos tvarko, kalibruoja :)
      Mes patys jų nei tvarkome, nei kalibruojame, tik esame "tarpinė" tarp Jūsų ir serviso/garantinio.

20€ yra kalibravimo kaina, o ne remonto. Visad yra lydintis raštas prieš kalibravimą ir po kalibravimo. Rašte nurodyta kaina, kas tai atliko, kada ir visi parametrai.

Iškalibruoti galima ir iš pirmų pūtimų, net ir Drager'į už 3000€.

Visą Jūsų informaciją perduosime importuotojui ir jo servisui.

Ačiū už pastabas.

tn-1-1122660.jpg
      Rolandas

Ačiū už atsakymą, bet šiek tiek nukrypote nuo pagrindinio fakto, alkotesteris buvo pristatytas remontui, nes neveikė, o ne kalibravimui. Kalibravimo akte buvo matomos labai minimalios paklaidos (po antro remonto ir kalibravimo jos tapo žymiai didesnės). Priduodamas alkotesterį jau supratau, kad jis bus siunčiamas tiekėjui, nors Jūsų puslapyje galimą pagalvoti jog viską atliekate vietoje (foto).

Redaguota (2026-04-20 14:26:23)
      tn-1-1122706.jpg

Puiki atsakinga įmonė. Norėčiau padėkoti vadybininkei p. Kristinai - tenka nemažai pirkti elektroninėse parduotuvėse, bet mane nustebino, kaip operatyviai ir supratingai dirba p. Kristina.

Sveiki,
      bendravome Kauno parduotuvėje su dviem konsultantais, vardų neatsimenu. Moteris juodais plaukais sėdinti prie stalo ir kaip supratau pamaino ar parduotuvės viršininkas. Pastaba jums!- Turėkite gėdos bendraudami ir prukštydami į veidą žmogui kuris kreipiasi į jus ir perką techniką kuri brangesnė rinkos kainos. Kada parduodi esate pirmi, kada prisiimti reikia atsakomybę, tai darote bjauriai..

P.s grąžinau automobilio registratorių apie kurį kalbėjo vadybininkas, kuris pateikė visiškai ne tokią informaciją apie daiktą, kokia ištiesų buvo. Aptarnavimą vertinu LABAI BLOGAI!

Edvinas

Kaip negražu Edvinai... Jums išimties tvarka, buvo leista grąžinti naudotą išdrąskytą elektronikos prekę, vaizdo kamera, nors pagal įstatymą tokios tvarkos nėra. Nuo pirmos akimirkos rėkimas didelėmis akimis, lyg kažkas Jums kažką būtų blogo padaręs. Mažų mažiausiai reikėjo apsaugą iškviesti, bet ne, nusileidome balsą keliančiam klientui, o finale dar 1 žvaigždutę su komentaru įpaišėte. Visus kvailiais aplink laikote, nulis kultūringumo, visi kalti ir lygioje vietoje kalnas konfliktų. Aš kaip direktorius, tikrai neleisiu žeminti mano kolektyvo žmonių, stojau ir stosiu už žmonės prieš kuriuos taip nepagarbiai į akis šoka jaunuolis ir ypač taip rėkti ant moterų kurios Jums nieko nepadarė.

Edvinas

Atsakymas į Ričardas Pūkas komentarą.
      Ričardai,
      Jūsų komentaras - puikus pavyzdys, kodėl mano atsiliepimas buvo tikslus.
      Mano atsiliepimas nėra „puolimas“, tai grįžtamasis ryšys apie prastą aptarnavimą.
      „Išimties tvarka“ grąžinta prekė tik patvirtina jūsų taisyklių problemas.
      Konfliktas kilo dėl darbuotojų elgesio, o ne kliento. Vieši kaltinimai dėl „nulis kultūringumo“ tik patvirtina kritiką - klientas nepuola, jis fiksuoja realią situaciją.

Edvinas

Nei Jūs, nei Jūsų iš ChatGPT net nesupratote, kad LT įstatymų tvarka nėra mūsų tvarka. Net nesupratote... Pasiskaitykite kurios prekės grąžinamos, kurios ne. Nepaisant, kad su moterimis elgetės šlykščiau nei šlykštu, mes vistik padarėme Jums išimtis. Net to nesupratote.

Pažiūrėjome Jūsų pačio veikla... Sulauksite gal tokio kliento kaip Jūs pats, suprasite kaip elgiatės. Ir visas tas skandalas dėl vaizdo registratorius? Dieve dieve... rimtai?

Žema ir gėda mums už Jus, o aš kaip vyras ir darbdavys dar kartą pasakysiu - neleisiu nei žeminti, nei rėkti, nei kolioti moterų kurios Jums nieko nepadarė.

Galite eiti toliau pasitarti su savo DI.

Atsakymas į Ričardas Pūkas komentarą.

Tavo komentarai emocionalūs ir be faktų. Vietoje konkrečios situacijos vėl pereini prie asmeniškumų ir moralizavimo, kurie nesusiję su problema.Faktas, kad elgiesi nemandagiai su savo netiksliais teiginiais netgi apie DI:). Tavo kaltinimai dėl elgesio yra nepagrįsti ir tik parodo diskusijos lygį.
      Kaip įmonės direktoriaus toks tavo bendravimas kelia rimtų abejonių dėl tavo kompetencijos ir profesionalumo.

P.S akivaizdu, kad prašai savo kolegų ar šeimos narių po kiekvieno blogo komentaro parašyti seriją gerų komentarų, kad tik niekas neįtartu koks ištikrųjų esi. Dėl to tu taip ir pergyveni su baime:)

Patinka video youtube. Konsultuoja ir sprendžia iškilusias bėdas operatyviai. Taip ir toliau

Nusivylias kamerų kokybia, neatitinka ta ka pateikia (reklamuoja)isbandes neviena ju prekia, baisiai baisu,.
      Biznis yra biznis

Redaguota (2026-03-02 11:51:32)
      Mantautas

Sveiki Mantautai Sveg****.

Priešingai nuo kitų įmonių, mes reklamų nedarome, o rodome kamerų darbą, rezultatą, skirtumus ir yra 100+ video kuriuose kalbame apie įvairiausius kamerų niuansus, galimybes. Mes vieninteliai turime expo autobusą, kuriame yra gausu IP kamerų, mes vieninteliai turime galimybę ir pristatome expo autobusą į vietą, kad klientas prieš perkant matytų kamerų darbą.

Bet kokiu atveju, dėkui už komentarą, druskos šiek tiek visad yra gerai :)

P.s. mes visad atvirai sakėme, kad WiFi kameros yra buitinio lygio sprendimai. Kamerų pasirinkimo kainų rėžiai nuo ~50€ iki 15-20 tūkstančių, pasirinkimas pas mus 500+ kamerų. Jūs pirkote WiFi kamerą, buitinio lygio sprendimą.

Redaguota (2026-03-02 11:51:32)

Laba diena, noriu pasidalinti savo patirtimi su GPS meistras.
      Nupirkau iš jų robotą vėjapjovę. Sugedo tą pačią dieną. Pats nuvežiau atgal.
      Kas labai buvo nemalonu tai, kad roboto pagrindinė plokštė sugedo. Jie ją pakeitė ir gražino atgal po pusantro mėnesio. Esmė, nusipirkau brokuotą remontuotą robotą už naujo kainą.
      Nerekomenduoju

Romualdas

Vienas tekstas, daug komentarų, per visur kur tik įmanoma - puikiai padirbėjote. Šaunu. Ta proga pakomentuosime Jums ir N-kartą, kad ir kiti ateityje žinotų :)

Pas mus ar kitus pirkite MOVA/DREAME - jų servisas yra Vilniue, TSC, deja tik jie ir tik jie juos tvarko.
      Perkant prekę, aprašyme tai yra nurodyta.
      Mums labai gaila, kad taip dirba MOVA/Dreame servisas ir deja 2025m patirtis nebuvo maloni ir mums. To neslepiame konsultuojant, tą drąsiai rašome ir viešai, čia.

Kaip pvz: Telia, Bite, Tele2 perkant Samsung, Iphone ar kitą telefoną - ne salonas juos tvarko, o tam skirtas autorizuotas servisas, o jis su MOVA/Dreame yra toks koks yra. Labai gaila ir mums, ir Jums.

tn-1-1100945.jpg

Atrodė rimta firma, bet ištikro geriau reikalų neturėt, kol prietaisas veikė viskas gerai, sugedus garantiniu laikotarpiu vengia atsakomybės, daugiau nieko nepirksiu ir kitiem nerekomenduoju

Egidijus

Sveiki.
      Būkite viešumoje atviras iki galo, nes Jums niekas neatsuko nugaros ir jokios atsakomybės nevengia. Buvote pas mus ir Jūs pats kapryzingai atsisakėte palikti Reolink pakraunamą kamerą garantinio servisui, apsisukęs išėjote.

Užbėgant komentarams už akių, papildomai parašysime raštu: garantija suteikiama pakraunamai kamerai kartu su baterija. Garantija fiksuojama pagal kameros serijos numerį. Kad nebūtų gudravimų iš klientų, kuomet įdedama kitos kameros bloga baterija (yra pasitaikę praktikoje) - kamera paliekama garantiniame kartu su baterija. Jūs nepalikote kameros pats. RMA kodas vis dar galioja. Jei po komentaro gyvai bus nesmagu užsukti, galite atsiųsti kamerą :)

tn-1-1100964.jpg

Nerealus jūs!

Tiesiog puiku

Puikus ir greitas aptarnavimas

Puikus ir profesionalus aptarnavimas.
      Darbai atlikti greitai ir kokybiškai. Dėkojame už lankstumą, aiškią komunikaciją ir atsakingą požiūrį į klientą.
      Geriausios rekomendacijos!

Labai nustebau gavęs dovanų ! Dėkui !

Puikiai kokybiskai, bei greitai atliktas darbas.

Vilmantas Karpavicius

Labai patenkintas

Ačiū už puikias konsultacijas. Tikrai padėjote išsirinkti daiktą kuris džiugina.

Is sios ymones esu pirkes vaizdo registratoriu ir DCK zoles pjovimo robota dabar nemokamai patobulino robota viska testuoja parodo soc tinkluose buvo kile su robotu pernai nesklandumu viska operatyviai issprende mano nuomone pardavejas labai ziuri savo darba seis laikais mazai tokiu yra dauguma ziuri tik ykisti preke ir poto neina susisneket tikrai REKOMENDUOJU GPS meistra nes si ymone testuodama ir rodydama visuomeniai parodo ir +ir- prekiu telieka klientui atsirinkti tariu didely AČIU sei ymoniai????

Labai puikus ir greitas aptarnavimas malonus ir draugiskas kolektyvas

Kokybė ir patikimumas, aukščiausias lygis.

Puikus, malonus ir greitas aptarnavimas.

Labai šaunus aptarnavimas!

Didžiausios rekomendacijos! Su GPS meistrais draugaujame ne vienerius metus. Katik įdiegė vaizdo stebėjimo sistemą naujame objekte.
      Operatyviai, patikimai, geromis kainomis!
      Ypatingas ačiū Laimis Vilčinskas už operatyvią pagalbą ir aiškius pamokymus!
      Sėkmės!

Noriu nuoširdžiai padėkoti Deividui už puiku aptarnavimą ir profesionalumą. Rekomenduoju "GPS meistras" visiems, kas vertina kokybę ir patikimumą!

Labai džiaugiuosi įsigijęs IMOU kamerą - vaizdo kokybė puiki, visos funkcijos veikia sklandžiai, o valdymas per programėlę paprastas ir patogus. Kamera patikimai veikia tiek dieną, tiek naktį, todėl jaučiuosi ramiau dėl savo turto saugumo.

Taip pat noriu pagirti įmonę už puikų aptarnavimą - nuo pat pirmo kontakto viskas vyko profesionaliai, gavau aiškius atsakymus į klausimus ir pagalbą nustatant įrangą. Pristatymas buvo greitas, o bendravimas malonus ir dėmesingas.

Rekomenduoju tiek IMOU kamerą, tiek šią įmonę visiems, ieškantiems kokybiško produkto ir patikimos klientų priežiūros.

Ačiū, konsultantui Deividui už pagalbą ir bendradarbiavimą del žoles roboto darbo pjovimą. Tikimes kad su pagalba meistrų mūsų robotas padarys savo darbą be priekaištų.QA3

Sveiki.Vertinu jūsu darba.Labai šauniau ir operatyviai dirbate.

Labai profesionali įmonė - aptarnavimas malonus, darbuotoja Raimonda paslaugi ir kompetentingi. Buvo tikrai malonu bendradarbiauti

Pirkau Dream vejos robotą. Sugedo po poros dienų.Teko ilgai laukti, kol servisas patvirtins gedimą ir tiesą pasakius jau buvau bepradedąs pykti. Tačiau, GPS meistras visgi atsakingai parūpino kitą analogišką robotą ir vasaros veja vėl graži. Taigi, sakyčiau tikrai atsakingas požiūris į klientą. Atsakomybės prisiemimas ir gera darbinė praktika. Rekomenduoju šią įmonę

Geri specelistai gerai išmanantis savo darba, rekomenduoju????

Tikrai labai nustebino, kaip viskas paprasta su šiuo robotuku, o kas labiausiai patiko, tai lietuviška programėlė. Veikia tyliai, pjauna kruopščiai, o svarbiausia - nereikia sukti galvos kas tą kiemą šiandien eis šienauti. Labai geras daiktas. Nuoširdžiai rekomenduoju, jei norisi mažiau rūpesčių. Ačiū už naują šeimos narį Sauliuką ????

tn-1-1024214.jpg

Pateikiama neteisinga informacija dėl prekių nurodyta kad pasiekiama o tikrovėj neaišku kada bus ta prekė žada viena o paskui kalba kita. Nusivyliau nors pagal apžvalgas tikrai atrodė labai profesionaliai. Neapsigaukite!!!

Redaguota (2025-06-10 16:13:14)
      Egidijus

Laba diena, aprašyme nurodyta laukiamo papildymo data, tad dėl sąžiningumo, paliekame nuotrauką. Prekės sandėlyje ir prekės fizinėje parduotuvėje nėra tas pats. Visad galite paskambinti prieš formuodami lizingą. Mes priimame visą kritiką, esame dėl visko kalti ir su tuo sutinkami, net dėl logistikos ir kurjerių darbo, nors tai net ne nuo mūsų priklauso. Suprantame Jūsų norą nuo greičiau turėti vejos robotą, bet sezono įkarščio metu, visame pasaulyje ir su visais modeliais kartais tenka palaukti.
      Gražios Jums vasaros.

Redaguota (2025-06-10 16:13:14)
      tn-1-1024153.jpg

Labai aiški konsultacija, kamavau apie 8 kartus su 101 klausimu, pristatė segway vejos robotą sekančią dieną

tn-1-1000505.jpeg

Pirkau alkotesterį Drager 4000.

Ačiū merginai už konsultaciją ir labai puikų bei profesionalų aptarnavimą.

10+ labai operatyviai konsultuoja, padeda atrinkti poreikius atitinkančius įrenginius. Rekomenduoju. Savo srities specialistai.

Puikus servisas!

Rekomenduoju!Puikiai sumontavo stebejimo sistema, viskas ivyko greitai ir kokybiskai.Aciu Gps Meistras darbuotojams.

tn-1-992278.jpg

Pirktas Segway vejos robotas, pristatė sekančią darbo dieną. Konsultacija net blondinei suprantama :}

tn-1-990975.jpg

Naktį kaip dieną be jokio kameros naktinio pašvietimo, prieš tai ex kameros nematė net tvoros. Po darbų nepaliko šiukšlių

tn-1-990307.jpg

Per 1sav kamerų stebėjimo įranga atvyko į Vokietiją. Susimontavome patys, o gpsmeistrai viską suprogramavo nuotoliu. Kameros seka, didelė terirorija. Sprendimai kosminiai. DE tokia sistema apie x3 kartus brangiau kainuoja.

Įsigijau norimą kamerą, pakonsultavo patarė kokia rinktis. Gavus kamerą gavau pilną instrukciją nuo A iki Z. Daug bendravimo iš mano pusės, mielai atsakė visus klausimus padėjo ir patarė. Nustatė kameros nustatymus nuotoliu ir t.t. Geriausi specialistai Lietuvoje! Tik didžiausios rekomendacijos ! Prisegu kameros kokybės foto. Už lango realus vaizdas o per telefoną vaizdas iš kameros! Bomba. Ačiū!

tn-1-984964.jpeg

Kreipiausi ne kartą, ir visus kartus buvo gautas labai išsamus ir aiškus paaiškinimas apie prekes, net apie pajungimus ir eksploataciją. Tačiau didžiausias pliusas kolektyvui, kad patarė kaip išleidžiant mažiau, bet gauti daugiau kokybės ir vis tiek filmuoti tai, ką reikia nepraleidžiant jokio sklypo plotelio. Rekomenduoju!!!

Pakeitė seną kamerų sistemą i naują. Kamerų parodos autobusas yra idealus sprendimas išsirenkant kameras. Darbai atlikti tvarkingai

Jūs rimtai?

o jūs rimtai taip su savo klientais bendraujate? tamsta naujųjų metų rytą neišsiblaivėte ir kažkokie ožiai atsirado? vyrukui su neveikiančiu registratoriumi irgi riebią žinutę palikote. gėda, kaip jūs dar egzistuojat ir jus reklamuoja. palieku nuotrauką, riebių komentarų IP sutampa su jūsų, Ričardai.

tn-1-976138.png

Noriu labai padėkoti šios įmonės savininkui už operatyviai ir profesionaliai Išspręsta Problema.Didelis Didelis Ačiū.

Pirkau seniai registratorių, puikiai iki šių dienu veikia. Labai atsakingas ir išsamus kontentas socialiniuose tinkluose, nes aktualu isirengti kameras namų apsaugai. Sėmės ir ateinančias 2025 metais!

Rekomenduoju nesinaudoti šios įmonės paslaugomis, kiekvieną verslo sprendimą stipriai apgalvoti. Įmonės direktorius Ričardas Pūkas nesąžiningai, be gailesčio apgaudinėja žmones. Prisidengia įstatymais, bando juos apeiti. Pažiūrėjus iš pirmo žvilgsnio, sėkminga, plačio spektro įmonė. Pažiūrėjus iš antro žvilgsnio, visiškas "bardakas", su klientais nesiskaitoma, prisidengiama maloniais žodžiais, kultūringumu ir įstatymais.

Mano asmeniniu atvėju - apturėjau problemą su registratorium. Susisiekiau įmonės nurodytais kontaktais, paaiškinau situaciją, iškarto buvo paprašyta įrodymų. Padariau screen recording, nuotraukas, vaizdo įrašus. Juose matėsi, kad registratorius išvien persikrauna, prie programėlės prisijungti niekaip negaliu. Parkavimo funkcija visiškai neveikia, tiesiog nusipirkau prietaisą, kad jis nieko nefilmuotų, tik skleistų keistus garsus ir stipriai kaistų. Prieš perkant registratorių, visos problemos, buvo aptartos su įmonės konsultantu. Jisai tikino, kad registratorius...

llll

Aurimai, nesuprantame Jūsų pykčio ir nusivylimo. Jums sugedo registratorius, galimai buvo brokuotas, visko gali pasitaikyti, juk ne mes gaminame juos - tam ir skirta 24mėn garantija, kad klientas neliktų nemalonioje situacijoje. Registratorius pakeistas Jums nauju ir su nauju nėra nei gedimų, nei problemų. Kur čia kokios apgaulės? :)
      Įstatymas nėra numatęs, kad Jums grąžinti pinigus, o to reikalaujate dabar net neturint jokių problemų.
      Jums raštu pažadėjome, kad jei kiltų kokios problemos, atsirastų trūkumas, gedimas ar bet kas - mes Jums leisime pasirinkti kitą registratorių - net jei įstatymas to ir nenumato... Po šio laiško Jums, sulaukėme riebaus komentaro, kad esame apgaudinėtojai...

llll

Atsakymas: Sveiki, kadangi Garmin registratoriai turi itin retus atvejus, kuomet yra gedimas, Jums buvo pakeistas nauju, nesigilinant į aplinkybes. Nespėjus Jums gauti pakeisto registratoriaus, kuomet jis dar buvo pas mus, jau sakėte, kad jis blogas ir Jis jums netinka ir pareikalavote pakeisti į ką nors kitą, nes pasak google - jie blogi.
      Viskas būtų suprantama, jei Jūs būtumėt gavę pakeistą, bet ne, jis dar buvo pas mus. Va čia Jūs ir įsižeidėt, pradėjote kelti perteklines sąlygas, ką mes ir paminėjome: neprivalome pagal įstatymą (o ne kad nedarome). Tada pradėjote grasinti ir šantažuoti - tą dabar ir darote. Faktas tas, įrenginys pakeistas veikia, nėra problemų ir dabar pristatote save kaip auką, lyg mes būtume blogiečiai ar Jus apgavę. Taip nėra.

Registratorių tiekimas yra iš oficialaus Garmin atstovo Lietuvoje. Visad galite oficialiai kreiptis su savo įrenginiu į atstovą, jei jau mes tokie blogiečiai :)

Beja, Garmin reguliariai naujina modelis, tai vyksta kas 1-2...

Kėdainių statyba

Žemo išsilavinimo, kaip supratau direktorius, galvoja kad visi jį apgaudinėja. Atvykus iš kart buvo užduotas klausimas ar pas mus pirkot. Nepasitiki savo klientais. Visur mato apgavikus. Turbūt sprendžia pagal save.

Kėdainių statyba

Laba diena, normalus įprastas ir mandagiai užduotas paprastas klausimas, nes pas mus perkant vienas ar kitas prekes, tam tikras paslaugas gauna arba gerokai žemesne kaina, kai kurios paslaugos visa gyvenimą taikomos nemokamai :)
      Pasiteiravus - Jūsų reakcija ir atsakas nustebino, tiesą sakant per daug daug metų, dar taip neteko matyti. Atleiskite, kad Jūs taip įžeidė toks paprastas ir elementarus klausimas. Juk pas mus užsuka klientai pirkę prekes ir pas kitus.

Apie apgaudinėjimus iš vis nebuvo jokios temos, tad mums tokios net minties nebuvo, o kodėl Jums toks paprastas klausimas generuoja mintis apie apgavystes pakomentuoti negalime. Gero Garmin naudojimo.

Pirkom dvi kameras. Vienos maitinimo laidas neveikė

Jurga

Laba diena, jei yra kokių nors problemų dėl (spėjame) WiFi kameros maitinimo laido, patartume pristatyti, perduoti, atsiųsti, užvežti mums į parduotuvę Kaune, Jonavos g. 204a. Per maždaug 10 000 parduotų kamerų, turėjome 2-3 temas su maitinimo laidais, nemeluosime, tačiau visais atvejais buvo nesandarus, neapsaugotas nuo vandens maitinimo lizdas, tačiau net nesant garantiniui gedimui, visiems pakeitėme nemokamai, tad nematome jokios problemos šią temą išspręsti ir Jums. Tik ar čia reikia rašyti komentarą - spręsti Jums, manome paprasčiau mums perduoti pakrovimo laidą.

Ričardas Pūkas

Kamera nebuvo net pakabinta. Tik išpakuota. Jūsų aptarnavimo lygis 90 metu stuliumi. Atvažiuokit 200 km ir mes patikrinę pakeisim. Nusipirkti parduotuvėje buvo paprasčiau.

Jurga

Mes neturime jokio informacijos iš Jūsų, buvo ar nebuvo kamera pajungta. Nėra jokios problemos Jums padėti. Niekas nieko neignoruoja ir tik pasakėme, kad tokios temos yra itin super retos, kurias mes išsprendžiame net jei jos ne garantinės. Gal būt tai 90-ųjų lygis, čia pakomentuoti negalime.

Kažkada reikėjo prekės ir mačiau, kad po darbo nespėsiu atlėkti, tai nežinau ar pardavėjas, ar pats direktorius palaukė pusvalandį po darbo valandų, rimtai žiūri į kiekvieną klientą. Prekė nebuvo brangi, bet labai reikėjo ????

Labai operatyvu, sklandu, profesionalu - nuo konsultacijų iki įrengimo. Ačiū už parinktus kokybiškus sprendimus, kantrybę edukuojant ir gerą kainą!!!

Viršutinė g. 25, LT-92258 Klaipėda.
      Veiklos sritys: saugos tarnybos; apsaugos sistemos patalpoms; priešgaisrinė sauga, sistemos; vaizdo stebėjimo sistemos.
      ARGUS – viena didžiausių ir ilgiausią patirtį Lietuvoje turinčių saugos paslaugų įmonių, daugiau nei 30 metų teikianti kompleksinius saugos sprendimus verslui ir privatiems klientams. Įmonė yra lietuviško kapitalo, rinkos lyderė, besivadovaujanti atsakingo ir tvaraus verslo principais.ARGUS specializuojasi...
      Žemaitės g. 15, LT-03118 Vilnius.
      Veiklos sritys: telekomunikacijos, ryšio priemonės; interneto parduotuvės; interneto paslaugos; kompiuteriai ir programinė įranga; mažmeninė prekyba; televizija ir radijas; vaizdo stebėjimo sistemos.
      Savo klientams siūlome greičiausią BITĖS 5G ryšį, kuriuo jau gali naudotis beveik 2 mln. Lietuvos gyventojų. BITĖS 5G ryšys ypač stabilus, todėl juo patogu naudotis tiek namuose, tiek išmaniuosiuose įrenginiuose. BITĖ taip pat savo klientams teikia naujos kartos televiziją namams „Go3“, duomenų perdavimo, daiktų...
      Liongino Baliukevičiaus-Dzūko g. 50, Vilnius.
      Veiklos sritys: telekomunikacijos, ryšio priemonės; interneto paslaugos; interneto svetainių kūrimas, talpinimas; televizija ir radijas; vaizdo stebėjimo sistemos.
      Fastlink – sparčiai besiplečianti interneto, išmaniosios televizijos, vaizdo stebėjimo ir kitas inovatyvias IT paslaugas, PRIVATIEMS ir VERSLO klientams, teikianti bendrovė, kuri Lietuvos rinkoje veikia virš 20 metų.Fastlink yra pirmasis paslaugų tiekėjas Lietuvoje, siūlantis savo klientams 4K (ULTRA HD) išmaniąją...
      Laisvės pr. 10, LT-04215 Vilnius.
      Veiklos sritys: saugos tarnybos; apsaugos sistemos patalpoms; mokymo kursai; priešgaisrinė sauga, sistemos; vaizdo stebėjimo sistemos.
      „Ekskomisarų biuras“ yra pirmoji ir didžiausia saugos tarnyba Lietuvoje, įkurta 1994 m., teikianti visas saugos paslaugas. Ilgametė mūsų patirtis bei pažangiausių technologijų naudojimas leidžia užtikrinti aukščiausios kokybės paslaugas.Tai daugiau nei 1 700 darbuotojų komanda, kurioje dirba profesionalūs...
      Riešės g. 2, Riešės k., LT-14266 Vilniaus r.
      Veiklos sritys: energetika; apsaugos sistemos patalpoms; dujos, dujų įranga; elektros instaliacijos darbai; inžineriniai tinklai ir sistemos; priešgaisrinė sauga, sistemos; telekomunikacijos, ryšio priemonės; vaizdo stebėjimo sistemos.
      UAB ,,Connecto Lietuva“ - Estijos kapitalo įmonių grupei priklausanti įmonė, kuri projektuoja, stato ir prižiūri elektros, telekomunikacijų ir dujų tinklus. Pagrindinis mūsų tikslas – užtikrinti nepertraukiamą elektros ir ryšio paslaugų, nuo kurių priklauso paprasti piliečiai, bendruomenės ir įmonės...