Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Tik darbas, UAB

Atsiliepimai apie Tik darbas, UAB

Kreditavimo rizika:
    Patikimos įdarbinimo užsienyje paslaugos.

5.1

Dabat tik prisijungus žiūrėsiu kaip bus toliau

Dirba tikrai labai gerai, bent jau nuo 2021m, kas ankciau buvo nebeaktualu

Pralošė bylą, teismas aiškiai pasakė, kad šitos įmonės sutartys yra švelniai tariant nenaudingos tiems, kurie ieško darbo, skaitykite bylą:

Kęstutis Navickas

Labas vakaras, tiems, kas domisi UAB "TIK DARBAS" kontora, yra grupė facebook, adresu:

Ten žmonės dalijasi savo patirtais įspūdžiais.

Su Pagarba, - Kęstutis

tn-1-290576.png

Ar daug žmonių esate nukentėję nuo "Tik darbas"?

Paskaitymui :)

Taip esam

Sveiki kas yra isvaziave i Norvegija parasikyte kaip ten salygos [email protected]

Ar dauk zmoniu yra nukenteja nuo "Tik darbas" ?

Važiuojam
      Zmogus

Sveikas o tu nukentėjai?

Ar daug žmonių yra nukentėjusių nuo TIK DARBAS?

This agency do not display their cell phone number on their website which is one of the indications that you cannot trust agency. Second thing that they mention in their contract which is complete nuances like paying upfront 150 Euro which you supposed going to receive back if you're going to work long enough. The amount of time that mentions in the contract. Plus they want you to pay fine if you decide to leave the job too soon. What if I decide after 1 month that the job is not for me. I've been to so many agencies in England and I never came across two things like this. I have a feeling that this agency soon going to rename its name. In my opinion you should avoid this agency like plague. I hope I helped a lot for you.

Sveiki, gal kas yra išvykę ar buvo išvykę per šią agentūra padirbėi į olandijos sandėlius? Įdomu ar viskas vyksta be apgavyščių ir legaliai, nes tikrai keista, kad viskas tvarkoma tik el paštu, neina net pasiskambinti. Jei ka galite parašykite el paštu man [email protected] Ačiū

Kas isvaziave gal susisiektu. Kaip ten [email protected]

Pastyebejau sios imones siulomus darbus. Pagalvojau wtf.. kaipjie galipasiulyti daugiau negu pats tiesioginis darbdavys gali susimoketi. Taigi parasiau as jiems el laiska su paprastu klausimu del darbo. Ypac domino Danija. Nesiunciau jokio cv ir panasiai tik klausima apie siuloma darba. Stai koki atsakyma as gavau

Toliau Jūsų veiksmų eiga tokia:
      Jeigu Jums tinka visos sąlygos - JŪS;

1. Rašotės sutartis ir mokate grąžinamą užstatą 150 EUR/asmeniui.

Grąžinamas užstatas yra mokamas tam, kad Jūs įvykdytumėte savo įsipareigojimą atidirbti minmalų nustatytą laikotarpį paskirtoje darbo vietoje.
      Užstatas bus grąžintas Jums, kai atidirbsite visą kontrakto laiką pagal atskirą Užstato sutartį.

Užstatas mokamas, kad iš dabo vietos nauda būtų ne tik Jums, bet ir užsienio darbdaviams bei mums.
      Tai nėra mokestis už jokias UAB Tik darbas paslaugas.
      Taip yra stengiamasi sumažintį "darbo turistų" kiekį; tokių kurie laksto po naujus kontraktus.

Ši sąlyga - galioja visiems mūsų...

Parasykit kas per sita firma isvaziaves i Norvegija [email protected]

Laba diena,

Gal galite kas nors parašyti į el.pašta kas yra šiuo metu išvažiavę pagal skelbimą el. prekių sandėliuose Norvegijoje?
      [email protected]

Laba diena. Ieškausi darbo užsieny. Internete radau šitą įmonę TIK DARBAS. Tačiau suabejojau. Visų pirma - jokios informacijos apie įmonės vadovus. Kiek neįprasta. Nes ko čia slėpti? Nėra telefonų. Kitą kartą, būtų patogiau paskambinti ir pakalbėti. Nes ne visi, kad ir koks šiandieną išmanus pasaulis, interneto ryšio ir kompiuterių neturi.

Kitas pastebėjimas. Įmonė rekvizitai.lt įvertinta daug vartotojų. Kiek netikėta. Kadangi logiškas klausimas. kodėl taip aktyviai nevertinamos kitos įmonės. Kurios teikia paslaugų didesniu kiekiu. Ir pro juos praeina žymiai didesnis vartotojų srautas.

Kitas pastebėjimas. Jeigu. Įmonė yra sėkminga. Kodėl. Ilgą laiką kapsi skola Sodrai? Viso labo dirba tik trys žmonės. tai gal susiimkit.

Kitas pastebėjimas. Yra teigiamų komentarų. Nors parašyti iš skirtingų IP. Ar tik nebus, kad tekstas padiktuotas vieno ir to pačio žmogaus. Atkreipkit dėmesį - labai sakinių struktūra vienoda. Kapoti, trupi. Sakiniai. Kiek prieš žmogaus prigimtį. Nes...

sveiki.ar kas nors yra ar buvo isvaziave per sia agentura.laukiu ats i el pasta [email protected]

sveiki, prasau susisiekti dirbusiu per sia firma. Lauksiu
      [email protected]

Sveiki, gal kas vaziavo persita agentura ar dabar yra isvaziave gali parasyti man el.pastu [email protected]

Sveiki, ar galit kas apie šią firmą parašyt man i el.paštą, ar ji patikima ir ar viskas gerai, ačiū.
      [email protected]

Geros salygos dirbti ir gyventi Norveguose. Rekomenduoju sita agentura. Is savo patirties.

Dirbo brolis su savo žmona per vasaros laikotarpį Danijoje. Darbo vieta teko jiems gėlių sandėlyje. Viskas gerai sakė, bet darbas nelengvas, kai 10 valandų reikia ant kojų prastovėti darbe. Jie dirbo 4 mėnesius nuo Gegužio iki Rugsėjo mėnesio. Patikima firma darbui.

Puiki profesionali agentura.

Sutinku pilnai.

Geras organizuotumas, viskas greitai ir operatyviai. Aiškiai pateiktos sąlygos, pagalba susitvarkant reikiamus dokumentus.

sveiki.parasykit i el.pasta atsiliepima.kas buvo isvaziave per sia agentura.tikdarbas.lt

Labas vakaras gal kas gali susisiekti kas yra važiavę per šią agentūrą į Norvegiją, ar šiuo metu dirbančių Norvegijoje?

Man irgi įdomu, taip pat prieš keletą dienų gavome pasiūlymą dirbti Norvegijoje.

Dirbau vasarą Danijoje. Kosmetikos sandėlyje. Užsakymų surinkėja. Viskas buvo super.
      Ačiū - uab Tik darbui.

Sveiki, gal kas neseniai vykote y Norvegija per sia agentura ar galite papasakoti placiau ar galima pasitiketi?

Man ir butu idomu

Norėdamas skaidrumo ir kritikuodamas, asmuo neslepia savo tapatybės ir nerašo iš "trolinio" el. pašto adreso.

Bet vistiek atsakysime:

1. Niekas neslepia vadovo duomenų. Visi duomenys yra prieinami per Valstybinę Įmonę Registrų centras.

2. Pagal naujus įsytatymus dėl Asmens duomenų informacijos apsaugos negalime ir neprivalome viešinti darbuotojų, vadovų ar akcininkų asmeninės informacijos. Šie asmenys nėra vieši. Telefono numerio buvimas ar nebuvimas neapsprendžia paslaugų kokybės jokiu aspektu. Tai tik sumažina spekuliacijų galimybes neįrodomais neva įvykusiais žodiniais pažadais. Atsakome į visus el. laiškus, todėl nematome jokio teisinio ir moralinio pagrindo pretenzijoms dėl tel. nr.

3. Taip pat griežtai saugome ir savo partnerių, ir klientų privatumą bei asmeninius duomenis.

4. Darbas On Line principu yra svarbus argumentas, nes Jūs rašotės sutartis su įmone - juridiniu asmeniu, o ne su fiziniais asmenimis. Mūsų įmonę teisiniuose ginčuose atstovauja Advokatų...

Įmonė neatrodo patikima dėl keleto priežasčių. Visų pirma, jokia save gerbianti įmonė neslepia vadovo vardo, kontaktinio tel. nr. ir pan. Tai, kad vykdoma online veikla, nėra validus argumentas. Prie įtarimų prisideda ir amžina skola Sodrai (tiesa, svyruojanti, bet egzistuojanti iš esmės nuo pat įmonės veiklos pradžios praeitais metais). Antra, faktas, kad įmonei nuolat tenka gintis (dažnai pačiai puolant) solidumo neprideda ir tik sustiprina įtarimus, kad kažkas čia ne taip. Patariu geriau patiems ieškotis darbo arba susirasti tikrai patikimą ir ilgai veikiančią agentūrą.

Svki planuojame vykti i norvegija per sia imone, ar tikrai viskas patikima, ar apgyvendina geromis salygomis :) ?

Esu patenkintas šia agentūra - viska puikiai sutvarkė ir nieko pačiam nereikėjo daryti. Tai idealu pirmą kartą vykstant į užsienį - kitaip būtų daug reikalų ir streso dėl darbo paieškų ir gyvenamos vietos. O čia viskas itin sklandžiai. Viskas paruošta ir sutvarkyta. Todėl labai džiaugiuosi, kad užsakiau paslaugas.
      2017 metų gruodį norėjau išvykti į užsienį padirbėti ir po savaitės man jau buvo suorganizuota darbo vieta, kelionė ir visas apgyvendinimas. Agentūra suorganizavo transportą iki pat vietos kur apgyvendina. Kitą dieną vairuotuojas nuvežė į pokalbį, priėmė į darbą ir dar kitą dieną jau dirbau 8val per dieną, tai visus du mėnesius kol buvau Olandijoje. Gavau nesudėtingą darbą, švarų - apžiūrėti laptopus, planšetinius kompiuterius, perinstaliuoti operacines sistemas ir t.t. Tai galėjau ir papildomų valandų imti - buvo sudarytos tokios sąlygos. Esu patenkintas tiek darbu, tiek apgyvenimo sąlygomis. Būčiau pasilikęs ir ilgiau, tačiau gavau pasiūlymą pagal specialybę Lietuvoje.

Ar tikrai viskas taip gerai? Mes norime vaziuoti, bet bijome, kad nebutu apgavysčių, nes tel numerio nera ir bendrauja tik el. Pastu:)

Kartu su manim buvo dar mazdaug keturi Lietuviai atvyke per sia agentura, sekmingai dirbantys. Manau nera ko bijoti, Olandijoj darbu labai daug, tai net neapsimoketu apgaudineti :)

Geras darbas Danijoje prie geliu. surado agentura ir nuveze iki vietos. Man viskas tinka.

Man per Tikdarbas teko dirbti Norvegijoje 3 mėnesius. Dirbau žuvies gamykloje. Paties darbo pobūdis tikrai nelengvas. Tačiau visos kitos sąlygos ištiesų buvo labai geros. Uždarbis 185 norges kronos į valandą. O, valandų gaudavome po 50 per savaitę atidirbti. Manau, kad tikrai padorios sąlygos viskam ir galima pasitikėti ir užsidirbti padoriai.
      Ačiū visiems.

gal galit kasnors kontaktus numest, dirbantis Olandijoje logistikos sandeliuose, butu idomu susisiekt pasiklausinet realiai paciu isvykusiu zmoniu, nes cia tuos atsiliepimus gali ir pati imone pasirasyt. Is anksto aciu.

Aš taip pat turėjau daug abejonių, kai kreipiausi dėl darbo užsienyje į UAB "Tik darbas". Yra agentūrų, kurios žmones apgauna, todėl nenuostabu, kad visada yra nepasitikėjimo ir baimės, ypač išvykstantiems pirmą kartą arba jau nukentėjusiems nuo nesąžiningų agentūrų. Bet dabar tikrai galiu drąsiai pasakyti, kad UAB "Tik darbas" tikrai patikima ir atsakingai dirbanti įmonė. Jau antra savaitė dirbu Olandijoje. Darbas tikrai nesunkus, gyvenimo ir darbo sąlygos geros, viskas buvo tvarkoma operatyviai. Rekomenduoju

Gal galit detaliau? Po kiek laiko nusiimtus visus dokumentus gavote atsakymą? Kad buvo surastas darbas ?

SVEIKI. Gal yra dirbančių sandėliuose šiuo metu ir galėtų daugiau informacijos suteikti apie gyvenimo sąlygas? ačiū.

ir programos kaina 160euru, be keliones, o idarbinimas rasomas nemokamas.

Rimtai dirbanti kompanija. Darbas Olandijoje garantuotas. Pats darbinausi ir patyriau. Salygos tikrai geros ir darbas uztikrintas.
      Alga mokama laiku. Jokiu "siurprizu" nemaloniu nebuvo visa darbo laika. Dirbau 4 menesius su Philips prekem logistikos kompanijoje. Galite ramiai dirbti vaziuoti ir kitiems rekomenduoti.

Sveikas, duok kontaktus

Niekas neapgavo tikrai mūsų šeimynos, įdarbino mano vyrą nuo rugsėjo mėnesio į Daniją į morkų fabrikėlį. viskas gerai sekasi jam ir esame patenkinti įdarbinimu per UAB Tik darbas.

O kaip su anglu kalba, ten labai reikalinga ji?

Galima pasitiketi šita agentura. Taip aš manau nes dirba mano draugas jau nuo Rugsėjo mėnesio kepykloje Danijoje. Viskas atitinka duotus agentūros pažadus ir sutartį.
      Planuoju Sausio mėnėsį ir aš važiuoti su seserimi ten dirbti.

Galiu rekomenduoti, nes pats pasitikiu šia agentūra.
      Dirbau nuo rugpjūčio mėn iki Lapkričio 2d. Danijoje kepykloje. Grįžau tik vakar.
      Viskas buvo taip kaip žadėjo agentūra. Galima pasitikėti, ir darbo ir būsto atžvilgiu.
      Dokumentai tvarkomi internetu, tikrai patogu niekur važinėti nereikia.
      Važiuosiu po Naujų vėl per šitą agentūrą.

labas ar mokejai uz i darbinima?

Dirba Olandijoje mano draugas. Dirba Venray mieste logistikos sandelyje. Pakuoja prekes pagal uzsakymo lapus. Jau 3 savaites dirba. Sake geros salygos. Gerai sekasi. Alga 11 euru per valanda.
      Prase parasyti komentara.
      Mano ir draugo nuomone UAB Tik Darbas yra patikima darbo agentura.
      Vaidas.
      Kaunas.

O draugas nemoka kompiuteriu naudotis?

Dirbau Amsterdame 3 menesius prekybos centre sandelyje. Rusiavom prekes ir paruosinejom i sales paletes pagal uzsakymu lapus. Darbas nelengvas, bet dinamiskas ir neatsibosta vienoj vietoj stoveti.
      Esu patenkintas sitos agenturos darbu.
      Rimtautas.

Patikimai idarbino Olandijoje, prekybos centro sandeliuose, aptarnaujantis personalas. Alga 11 eur per valanda. Bustas surastas. Salygos puikios ir darbe ir buste. Dirbau 3 menesius. Jau dabar Lietuvoje.

Gedimino pr. 26, LT-01104 Vilnius.
      Veiklos sritys: darbo paieška, įdarbinimas; konsultacijų paslaugos; personalo atranka.
      BIURO – didžiausia įdarbinimo ir personalo atrankų įmonė Baltijos šalyse, per savo gyvavimo metus padėjusi įsidarbinti maždaug 50 tūkst. žmonių!Beveik du dešimtmečius veikdama žmogiškųjų išteklių valdymo srityje ir bendradarbiaudama su įvairių sričių bei dydžių įmonėmis Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje, BIURO įgijo...
      Pulko g. 5, LT-62137 Alytus.
      Veiklos sritys: personalo atranka; darbo paieška, įdarbinimas; konsultacijų paslaugos.
      UAB Personalas - Įmonė teikianti personalo atrankos bei laikinojo įdarbinimo paslaugas Lietuvoje bei kitose Europos šalyse. Pagrindinės šalys kuriose dirbame : Lietuva, Vokietija, Švedija, Suomija, Danija, Austrija.Mūsų citata : "Suprantame, kad darbas žmogui yra neatsiejama gyvenimo dalis, todėl visada savo...
      J. Basanavičiaus g. 15, Vilnius.
      „Emplonet – vadovų bei aukštos kvalifikacijos specialistų paieškos, atrankos ir išlaikymo sprendimus teikianti įmonė. Pagrindinės Emplonet teikiamos paslaugos: įvairių grandžių vadovų ir specialistų paieška ir atranka IT, finansų, žmogiškųjų išteklių, teisės, NT, pramonės, inžinerijos, pardavimų, energetikos...
      Smolensko g. 10D-4, LT-03201 Vilnius.
      Mes – Talent Lab – tikime, kad kiekvienas žmogus gali dirbti ne tik tai, ką moka, tačiau ir tai, ką iš tiesų mėgsta ir myli. Jau daugiau kaip dešimt metų padedame savo klientams ieškodami išskirtinių talentų. Veikiame greitai ir efektyviai, siekdami savo klientams suteikti tai ko jie tikisi. Dirbdami naudojame...
      Radvilų Dvaro g. 4-1, LT-48320 Kaunas.
      Veiklos sritys: darbo paieška, įdarbinimas; personalo atranka; transporto paslaugos.
      CargoJob LT – patikimas partneris profesionalių vairuotojų atrankoje --- +370 622 70 770CargoJob LT – patikima ir profesionali įmonė, specializuojanti krovininio transporto vairuotojų atrankoje ir įdarbinime įdarbinimas Lietuvoje o dirbama Vokietijoje.Mūsų tikslas – sujungti atsakingus, motyvuotus vairuotojus su...