Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Thinkfin, UAB
Esame labai patenkinti tiek bendradarbiavimo rezultatu, tiek pačia darbo eiga. Rūta ne tik profesionaliai atlieka savo darbą, bet ir neįtikėtinai aiškiai, struktūruotai išdėsto visą informaciją, todėl procesas vyksta sklandžiai ir be jokių nesklandumų. Rezultatas viršijo lūkesčius jau dabar. Didžiausios rekomendacijos Rūtai!
THINKFIN išsiskiria moderniu ir itin praktišku požiūriu į finansų valdymą bei verslo strategiją. Jie sugeba suderinti gilią analitinę patirtį su inovatyviais sprendimais. Nesvarbu, ar tai būtų verslo modelio gryninimas, finansinis raštingumas, ar finansavimo pritraukimas - jų įžvalgos visada taiklios ir pritaikomos praktikoje. Labai džiaugiamės bendradarbiavimu!
Jei ieškote partnerių, kurie padėtų ne pasiklysti Europos Sąjungos paramos ir struktūrinių fondų labirintuose, THINKFIN yra geriausias pasirinkimas. Nuo pirmos susitikimo minutės jautėsi didelė kompetencija: struktūrizuotas požiūris, aiškus rizikų vertinimas, preciziškai paruošti dokumentai ir gebėjimas suvaldyti net įtempčiausius terminus. Tai komanda, kuri ne tiesiog pildo paraiškas, o kuria realią pridėtinę vertę verslo ateičiai. Rekomenduoju 100%!
Puiki patirtis bendradarbiaujant su „Thinkfin“. Nuo pat pirmo kontakto - labai malonus ir profesionalus bendravimas. Jaučiasi, kad kiekvienam klientui skiriamas individualus dėmesys, įsigilinama į verslo situaciją ir pasiūlomi realiai pritaikomi sprendimai.
Labai vertinu nuolatinį ryšį - visada galima greitai gauti atsakymus, konsultacijas ir aiškią grįžtamąją informaciją. Konsultacijos išsamios, kantrios ir orientuotos į rezultatą.
Atskirai norisi paminėti vadovę - akivaizdu, kad žmogus „dega“ savo veikla, yra įsitraukusi ir nuoširdžiai siekia geriausio rezultato klientui.
Tikrai rekomenduoju visiems, kas ieško patikimo finansų partnerio.
Rūtos kontaktą kaip labai rekomenduojamą gavau parašiusi užklausiamąjį postą verslių moterų grupėje.Rūta neskaičiavo laiko konsultuodama, greitai pagavo idėją ir prie viso to konsultuodama mano užklausą užaugino į praplėstą ateities viziją, patikėjo idėja taip kaip savo su tokia energija, kad abejonių daryti tai ar ne - neliko.Nesustodama dėstė informaciją, net ir tą, kurios nebūčiau sugalvojus paklausti.Jautėsi, kad jinai jau žino ko reikia.Retai pasitaiko konsultacija, kur nereikia traukti iformacijos ar atsakymų.Suprantu, kodėl net paskelbus užklausiamąjį postą gavau ne vieną rekomendaciją su Rūtos vardu.Linkiu sėkmės ir nuostabių klientų šiai įmonei.Dėkinga.
Nuoširdžiai dėkoju ThinkFin komandai už asmeninę finansų valdymo konsultaciją. Niekur kitur nebuvau sutikusi tokio nuoširdaus rūpesčio savo klientais ir atsidavimo savo darbui. Tai žmonės puikiai išmanantys finansų rinką ir duodantys geriausius patarimus savo klientams. Kreipiuosi į šiuos žmones jau ne pirmą kartą ir dar ne kartą kreipsiuosi. Esu labai dėkinga, ačiū!!!
Jau seniai svarsčiau, kad reikia su kuo nors pasikonsultuoti pensijinių fondų ir kitais finansiniais klausimais, bet buvo sunku surasti žmones kurie būtų patikimi. Įmonę ThinkFin man parekomendavo šeimos nariai kurie bendraudami su ThinkFin komanda turėjo labai teigiamą patirtį. Džiaugiuosi, kad aš paklausiau gero patarimo ir užsisakiau konsultaciją. Mano finasinė situacija buvo išanalizuota ir pasiūlyti geriausi sprendimai pritaikyti konkrečiai mano atvejui. Dabar man daugelis niuansų yra aiškesni, dėkoju komadai už nuoširdų ir greitą darbą.
Noriu ThinkFin komandai, kuri prisidėjo prie tolimesnės besikuriančios įmonės veiklos bei savo idėjomis, pasiūlymais bei pagalba, padidino bendrąją komandos motyvacija dirbti ties iškeltais tikslais.
Nuo pat pirmo susitikimo, išdėsčius ateities norus bei poreikius - iškart pradėjo siūlyti galimybes, sprendimus tam tikriems poreikiams, kurie keltų problemų ilgesniame laiko periode.
Ačiū jiems dar kartą, rekomenduoju 100%, jei norite, kad Jūsų ateities projektas pirmautų.
Labai noriu padėkoti įmonės ThinkFin komandai, be kurios nuoširdaus noro padėti, greičiausiai nebūtų įvykęs NT pirkimas. Procesas buvo pradėtas dar nepasamdžius įmonės. Įmonė buvo įjungta į procesą, kai buvo pastebėti požymiai, kad gali kilti sunkumų. Pasirinkau ThinkFin, nes daug metų pažįstų šios įminės įkūrėją ir žinau kaip nuostabiai ji dirba. Visos komandos didžiulio darbo dėka, užsistagnavęs procesas dėl pasikeitusių sąlygų rinkoje, sudėtingo pardavėjo ir kitų rimtų problemų - įvyko. Labai nuoširdus ir didelis AČIŪ už profesionalią pagalbą, moralinį palaikymą viso sudėtingo proceso metu ir pasiektą nuostabų rezultatą.
ThinkFin - tai komanda, kuri ne tiesiog dirba, o kuria vertę.
Buvau nustebintas, kaip tiksliai jie suprato mano verslo esmę ir viziją. Nereikėjo aiškinti dvigubai - jie tiesiog pajuto. Rezultatai kalba patys už save: vizualinis identitetas, kuris atspindi mano prekės ženklą 100 %, ir komunikacija, kuri įtraukia.
Darbų eiga - sklandi, terminai - laikomi, bendravimas - malonus ir profesionalus.
Jeigu norite tikrų partnerių, o ne „dar vienos agentūros“, rekomenduoju ThinkFin iš visos širdies.
Esu be galo dėkinga ThinkFin komandai - tai profesionalai, kuriems rūpi rezultatas ir klientas!
Nuo pat pirmo susitikimo viskas vyko sklandžiai ir aiškiai. Jie ne tik išklausė mano poreikius, bet ir pasiūlė sprendimus, apie kuriuos net nebūčiau pagalvojusi. Sukūrė brandbook’ą, pasirūpino vizualais, įrašais - viskas apgalvota iki smulkmenų.
Dirbti su jais buvo vienas malonumas! Rekomenduoju 100 % tiems, kurie vertina kokybę, kūrybiškumą ir atsakingą požiūrį.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
Milijoninė perdegimo kaina: kodėl vadovo sveikata yra kritinė verslo investicija
Vadovo perdegimas dažnai laikomas asmenine problema, kurią ignoruojant ji gali išaugti į vieną brangiausių verslo rizikų. C lygio vadovo keitimas įmonei gali atsieiti nuo 200 % iki 400 % jo...
Užaugęs kartu su valstybe: kaip vystėsi nepriklausomas Klaipėdos uostas?
Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija šiemet mini 35-erių metų sukaktį. Atkūrus Lietuvos nepriklausomybę Klaipėdos uosto direkcija buvo įsteigta kurti ir vystyti savarankišką, modernų ir...