Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę TERMAS, UAB

Atsiliepimai apie TERMAS, UAB

Kreditavimo rizika:
    Parenkame Jums tinkantį šiltinimo būdą.

6.3

Rekomenduoju įmonę UAB TERMAS, nes ne tik atliko šiltinimo darbus, bet ir patikrino namo sandarumą bei patarė, kur reikia pasitaisyti, kad namuose būtų šilta.

Dėkui už konsultaciją perdangos šiltinimui pučiama vata bei garo izoliacijos montavimą. Viskas atlikta operatyviai ir kokybiškai. Rekomenduoju!!!

Dėkui už išsamią konsultaciją ir atliktus šiltinimo darbus. Sėkmės darbuose.

Nustebau išgirdęs apie žieminį poliuretaną, ir šiuo periodu pasirinkau jį, tai Huntsman kokybiškos poliuretano putos. Darbai atlikti tvarkingai ir kruopščiai. Rekomenduoju.

Paprašėme atlikti daugiabučio termovizinę apžiūrą, tai apžiūra buvo atlikta netgi panaudojus Droną. Drono termovizija parodė stogo defektus. Ačiū už išsamią termoviziją.

Dėkui Gediminui už atliktą akredituotos laboratorijos sandarumo bandymą, viską išsamiai paaiškino. Šaunuolis.

Atliko oro tarpo šiltinimą termoputomis, prasidėjus šildymo sezonui, pasijuto pokytis, oro temperatūra pakilo. Rekomneduoju !!!

Norime padėkoti už puikiai atliktą mūsų namo apšiltinimą. Nuo pat pirmo kontakto komanda atrodė patikima ir profesionali. gavome aiškią konsultaciją, patarimus bei pasiūlymą, pritaikytą mūsų namui. Darbai buvo atlikti greitai, tvarkingai, o svarbiausia - kokybiškai. Rezultatus pajutome iškart, namuose žymiai šilčiau, mažiau šilumos nuostolių, o vasarą karštis taip pat nebe taip jaučiausi. Likome labai patenkinti ir drąsiai rekomenduojame visiems, kas ieško patikimo šiltinimo sprendimo! Linkėjimai vadybininkui Domantui:)

Atliko oro tarpo šiltinimo paslaugas termoputomis Šiauliuose. Šaunuoliai vyrai, darbai atlikti kokybiškai, viskas išsamiai paaiškinta.

Atlikti šiltinimo darbai poliuretano putomis Kaune. Kokybiškai apšiltintas stogas.

Atliktas oro tarpo šiltinimas Panevėžyje termoputomis. Meistrai paaiškino šiltinimo technologiją, paliko tvarkingą aplinką. Administracija atsiuntė reikalingus dokumentus toliau tvarkyti APVAI.

puikiai atlikti darbai keramzito valymas bei oro tarpo užpūtimas. Dėkui jum už kokybiškai atliktus darbus.

Marius Kaunas

Sveiki, dėkui Mariau už atsiliepimą.

Savo srities profesonalai, darbus atliko kokybiškai, rekomenduoju!

Albertas

Sveiki, dėkui už gerą atsiliepimą.

Puikiai atliko senų spalių nusiurbimo darbus. Vyrai dirbo puikiai ! Ačiū ! Panevėžys

Tomas

Sveiki Tomai, dėkui už gerą atsiliepimą.

Ačiū už nuolatinį bendradarbiavimą ir kokybiškai atliekamus darbus!!! Nuo administracijos iki statybininkų vyksta konkretūs susitarimai ir objektų įgyvendinimas. Sieksime ir toliau dirbti kartu.

Statytojai

Dėkui už puikų komentarą.

Nuoširdus ačiū uab Termas už kokybiškai atliktus darbus.

Eimantas

Sveiki, dėkui Eimantai už gerą atsiliepimą.

Puiki komanda.

Giedrius

Dėkojame Jums už puikų atsiliepimą !!!

Greitai ir kokybiškai atliko apšiltinimo darbus.

Mantas

Sveiki, dėkui už gerą atsiliepimą !!!

Kęstutis Rimkus

Dėkojame už kokybiškai atliktus darbus, sąžiningi ir malonūs žmonės.

Kęstutis Rimkus

Laba diena, dėkojame už atsiliepimą !!!

Nuoširdžiai dėkoju TERMAS, UAB komandai už profesionalų, greitą ir atsakingai padarytą darbą. Žiemą patarė kreipti dėl termovizijos. Šaunuoliai!

Ačiū Jums už gerą atsiliepimą. Labai malonu !

Labai rekomenduoju firmą, , Termas"tai puikūs savo srities profisionalai puikiai išmanantys savo darbą ir jį kokybiškai atliekantys
      Ačiū vadybininkui Mantui už kantrybę ir išsamų paaiškinimą

Edita

Laba diena, dėkojame Jums už puikų atsiliepimą !

Rekomenduoju. Šiltino perdangą biria vata, viskas super. Direktorius malonus ir konkretus žmogus, atsako į visus rūpimus klausimus. Atvykę darbininkai normalūs, nebimbinėja be reikalo, po savęs paliko tvarką. Šaunuoliai, ačiū.

Kokybiškai ir greitai atliko oro tarpo šiltinimo darbus.

Laba diena, noriu padėkoti UAB Termas komandai už kokybiškai sumontuotas plėveles perdangai, bei jos apšiltinimą akmens vata. Po atliktų darbus atliko Nemokamą tarpinį sandarumą testą!!! AČIŪ!!!

......

Norėjau apšiltinti stogą-palėpę. Patyrus ne vieną apgaulę ar nuostolį statybos metu, buvo sunku priimti tinkamą sprendimą. Praleidau savaitgalį prie kompiuterio susipažindama su šiuos darbus atliekančiomis įmonėmis. Perskaičiau atsiliepimus, įmonių skelbiamą informaciją, bet nepasidarė aiškiau nei ramiau. Praradus viltį surasti tinkamą įmonę, gavau [email protected] nuorodą pateikti savo pasiūlymą šiltinimo įmonėms. Vasario 5 d. rytą jau sulaukiau skambučio iš įmonės „Termas“, o po 3 val. jau sudarėme sutartį. Vasario 6 d. buvo atlikti šiltinimo darbai. Šios įmonės darbą vertinu „Puikiai“. Meistrai buvo mandagūs, kultūringi, darbštūs... Darbą atliko per pusdienį, sutvarkė darbo aplinką. Rinkitės įmonę „Termas“, nes jie darbą atlieka kokybiškai ir tikrai yra šiltinimo profesionalai!

Vyda Urnikienė

Laba diena, labai malonu skaityti puikų komentarą. Dėkojame už įvertinimą !

UAB Sveika Statyba

Puikūs partneriai, visada laikosi duoto žodžio. Rekomenduojame

Dekui vadybininkui Romui už bendradarbiavima. Gavau kompetentingu patarimu net tik šiltinimo darbams, bet ir visam pasiruošimui.

Nustebau pamatęs meistrę???? bet po to nustebau pamatęs kokybiškai atliktą darbą, sumontuotas plėveles ir šiltinimą Paroc vata. Linkiu išlaikyti tokią pačią kokybę ir atsakomybę.

Šaunuoliai darbuotojai, kurie atliko tarpo šiltinimo darbus !!! Po apšiltinimo darbų, pasijuto namuose pokyčiai. Ačiū už malonų ir profesionalų vadybininko ir darbuotojų bendravimą. Sėkmės darbuose.

Meistras Mantas viska atliko profesionaliai, kokybiskai.I visus klausimus, neaiskumus atsake, paaiskino.Kulturingas.

UAB "Termas"
      Alvydas

Dėkojame už atsiliepimą, Mantui perdavėme įvertinimą:)

Atliktu darbu esame patenkiti, tačiau negavome žadėtos nuolaidos akcijos laikotarpiu užsakant paslaugą. Internete buvo nurodyta, kad užsakant šiltinimo paslaugą ir sudarius sutartį iki 2020-12-25 gausime nuolaidą.
      Kai atliko darbus ir suskaičiavo sunaudotas medžiagas tai nuolaidos neliko.
      Gaila, kad dirbate gerai, bet nesilaikote žodžio.

Susisiekus su vadovu buvo patvirtinta, kad už Paroc akmens vatos kg. kaina 1, 1 eur. yra kaina be nuolaidos. Taip ir gavome sąskaitoje.

Aš pasikartosiu.Nustebino statybininkų bendravimo lygis, mandagumas, kruopštumas, puikus pasiruošimas darbams ir darbų atlikimas.AČIŪ.

Ar yra kas sioje firmoje putesi oro tarpa?koks efektas ar pasiteisino?

UAB "Termas"
      Raimonda

Laba diena, susisiekite su mumis telefonu 861122060, galėsime pateikti rekomendacijų iš buvusių klientų.

UAB "Gintauto statyba"

Tai fima kuri teršia savo vardą. Vien tik pažadai. Po 8 mėnesių laukimo jokio darbo neatliko ir siūlo kreiptis pas savo konkurentus. Ačių dievui kad ir neatliko jokių darbų. Siūlau tikrai nesikreipti.

Patenkinta likau darbais, rudenį apšiltinus per šalčius labai pasijuto efektas, plius dar nemokamai patikrino. Rekomenduoju

Esu patenkintas atliktais darbais.

Moderni įmonė. Šaunuoliai, puikiai dirba. Jų paslaugos prieš apdailą tiesiog yra būtinos. O jeigu svajojate apie A klasę ar šiaip norite ekonomiškai gyventi naujai statomame name, greičiausiai reikės ne tik jų testo, bet ir konsultacijos, kurią jie nuoširdžiai suteikia be jokio papildomo atlygio testo metu.

Sėkmės!

Komentarai parodo vis didejantį UAB, Termas" konkurencingumą rinkoje ir vis daugiau nepatenkintų konkurentų, kurie primytiviu būdu siekia pakenkti. Rašykite kur nuplėšė, kas nuplėšė koks jūsų vardas?Labai norime susisiekti su nepatenkintais ir nusivylusiais, jei padarėme klaidų galėtume padaryti, kad tai nepsikartotų.

Vitalijus
      Aurimas

Nori gali atvaziuoti ir paskaiciuoti stogo plota. Ir pažiūrėti išrašyta saskaita? Tada ir sakyk, ar klientai ar konkurentai…

Esu labai patenkinta UAB "Termas" įmonės darbu, darbuotojau viską labai aiškiai paaiškino kas susiję su šiltinimu, visus darbus atliko greitai ir sutvarkė aplinką, kas man, kaip moteriai paliko dideli ispudi.

Šiltinimo darbais likau patenkintas, vyrai dirbo profesionaliai. Žiema kreipsiuos dėl termovizijos

Didelis ačiū už profesionalų ir operatyvų darbą. Darbas atliktas greitai per pusdienį, viskas padarė švariai, viskas šiukšles išsišlavė ir išsivežė. Sėkmės vyrai darbuose.

Dėkoju UAB Termas darbuotojams už greitai ir operatyviai apšiltinta namą. Kad gyvename šilčiau pasijuto iškart atvėsus orams

Švitrigailos g. 19, LT-03228 Vilnius.
      Veiklos sritys: statyba; nekilnojamasis turtas; projektavimas; šiltinimas, renovacija.
      Esame generalinis rangovas kokybiškai ir profesionaliai teikiantis rangos bei statybos paslaugas. Nuo 2013 metų sukaupėme didelę vienetinių, unikalių projektų patirtį, todėl esame įpratę ne remtis trafaretais, bet kiekvieną projektą išpildyti individualiai. Nuolat ieškome iššūkių – statome ir rekonstruojame...
      Laisvės pr. 60, LT-05120 Vilnius.
      Veiklos sritys: statyba; apželdinimas ir aplinkos tvarkymas; fasadas, fasado apdaila; mediniai namai; metalo konstrukcijos, angarai; moduliniai namai; patalpų apdaila, remontas; šildymas, įrenginiai; šiltinimas, renovacija; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas; vėdinimas, kondicionavimas.
      Eurostatybų sprendimai, UAB – patikima statybos įmonė, teikianti profesionalias statybos, inžinerinių tinklų bei aplinkotvarkos paslaugas visoje Lietuvoje. Įmonė specializuojasi tiek komercinių, tiek gyvenamųjų objektų statyboje, užtikrindama aukštą darbų kokybę, terminų laikymąsi ir efektyvius sprendimus...
      Veiverių g. 9B-62, LT-11346 Vilnius.
      Veiklos sritys: šiltinimas, renovacija; elektros instaliacijos darbai; fasadas, fasado apdaila; inžineriniai tinklai ir sistemos; metalo konstrukcijos, angarai; santechnika; sienos, lubos; šildymas, įrenginiai; statyba; stogų dangos, paslaugos; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas; vėdinimas, kondicionavimas.
      ARTERA GROUP – patikimas partneris statybos ir renovacijos srityjeUAB „ARTERA GROUP“ – profesionali statybos ir renovacijos darbų įmonė, teikianti platų paslaugų spektrą visoje Lietuvoje.Mūsų specializacija – daugiabučių namų renovacija, pastatų rekonstrukcija, kapitalinis remontas, šiltinimas, apdailos darbai ir...
      Kirtimų g. 49, Vilnius.
      Veiklos sritys: statyba; patalpų apdaila, remontas; šiltinimas, renovacija; statybos technika, įranga, nuoma.
      BALTCON – statybos sprendimai nuo idėjos iki raktųBALTCON – patikima statybų įmonė, teikianti visapusiškas statybos paslaugas nuo projektavimo iki pilno objekto įrengimo. Įmonė specializuojasi gyvenamųjų ir komercinių pastatų statyboje, užtikrindama aukštą darbų kokybę, aiškius terminus ir profesionalų projekto...
      Jurbarko g. 2A, Kaunas.
      Veiklos sritys: šildymas, įrenginiai; inžineriniai tinklai ir sistemos; santechnika; šiltinimas, renovacija; vėdinimas, kondicionavimas.
      UAB „Liunetė“ – patikimi sprendimai nuo idėjos iki įgyvendinimoDirbame nuo 1992 metų. Specializuojamės lauko tinklų ir vidaus sistemų projektavime, įrengime, montavime bei priežiūroje. Įgyvendiname įvairaus sudėtingumo statybų ir NT projektus Lietuvoje ir Vokietijoje, užtikrindami kokybę, tikslumą ir darbų atlikimą...