Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Techruna, UAB

Atsiliepimai apie Techruna, UAB

6.5

Super

Esu labai patenkintas išsamia informacija, patarimais, puikus aptarnavimas ir geras rezultatas.

Modesto greitis, profesionalumas ir paslaugumas nulėmė, kad automobilis buvo įsigytas iš Techrunos.

Nuoširdžiai dėkojame vadybininkui Modestui už puikų aptarnavimą ir profesionalumą įsigyjant naują automobilį. Visas procesas vyko sklandžiai, aiškiai ir be jokio streso. Modestas buvo paslaugus, kantrus, atsakė į visus klausimus, pateikė išsamią informaciją ir padėjo priimti geriausią sprendimą pagal mūsų poreikius. Jautėsi nuoširdus dėmesys klientui ir atsakomybė už rezultatą. Tikrai rekomenduojame ir džiaugiamės pasirinkę būtent šį vadybininką!

Džiaugiuosi pirkiniu.o apsispręsti padėjo Techrunos konsultantas Modestas, kuris puikiai išmano savo darba.

Nuoširdžiai dėkoju auto salono vadybininkui Modestui už nepriekaištingą darbą! Jis - tikras savo srities profesionalas: išmanantis, dėmesingas, malonus ir labai atsakingas. Automobilio pirkimo procesą Modestas lydėjo nuo pradžios iki pabaigos - aiškiai viską paaiškino, padėjo išsirinkti tinkamiausią variantą ir pasirūpino, kad visas procesas vyktų sklandžiai bei be jokių rūpesčių.
      Labai malonu bendrauti su tokiu žmogumi, kuris tikrai myli savo darbą ir vertina klientą. Rekomenduoju Modestą visiems, kurie ieško profesionalaus ir patikimo specialisto automobilių srityje.Sėkmės ir kantrybės Modestai, kaip sakėte, , Kvailu klausimų nebūna, , i juos randant atsakymus.AČIŪ

Ačiū Modestui už profesionalumą, atsakingumą. Nuoširdžiausi linkėjimai. Buvo atsakyta į visus klausimus, darbas atliktas 10 balu.

Ačiū visai UAB "Techruna" komandai - 10/10! Tikri savo srities žinovai ir profesionalai! Kartu su jumis esu apie 20 m. ir nė karto nepasigailėjau, kad automobilius perku čia. Nuoširdus AČIŪ pardavimų vadybininkui Modestui už pagalbą renkantis automobilį. Malonus bendravimas, kokybiškas aptarnavimas. Aiškiai ir suprantamai atsakoma į visus iškilusius klausimus. Rekomenduoju užsukti ir patiems įsitikinti!

10/10 Patys aukščiausi įvertinimai. Ačiū Modestui už profesionalumą, atsakingumą, kantrybę. Nuoširdžiausi linkėjimai.

Salone pirkome naują automobilį ir likome labai patenkinti aptarnavimo kokybe. Ačiū mus aptarnavusiam vadybininkui Modestui.

Naujo automobilio pirkimas sklandus ir greitas. Buvo atsakyta į visus klausimus su kaupu.

Modestui 10/10 balų už profesionalų aptarnavimą.

Rekomenduoju visiems labai malonus aptarnavimas ir automobilis super!

Ačiū Robertai ir Modestui už patarimus ir pagalbą įsigyjant automobilį. Aukščiausio lygio aptarnavimas!

Ačiū už puiku automobilį ir malonu bendravimą

Gerai dirba vadybininkas Modestas, rekomenduoju, atvykite į saloną nesididžiokite.

Ačiū Modestui, aiškiai viską papasakojo, padėjo išsirinkti tinkamiausią automobilį, supažintino su technologijomis, davė puikių patarimų, labai operatyviai sutvarkė dokumentus, atsižvelgė į mūsų norus. Puikus vadybininkas!

Mano nuomone šis vadybininkas Modestas yra labai neprofesionalus. Emocijų žmogus, turi problemų. Kreipiantis reikėtų pasidomėti su kuo reikės bendrauti ir ar šis susireikšminęs žmogus galės Jums skirti savo laiko ir panašiai. Nes pasikėlimas didelis... gėda man asmeniškai, kad teko net bendrauti su juo... prieš pačią įmonę nieko neigiamo neturiu. Rekomenduočiau vadovybei pasikalbėti ir pastatyti į savo vietą darbuotoją, kuris darbo metu persekioja telefono skambučiais, jokiai būdais nepalikite savo telefono numerio!!! Jei gerbiamas ponas turi norų, kad atsiliepimas iš rimtos įmonės atsiliepimų dingtų, tegul paskambina ir atsiprašo. Jis tikrai žinos kas tas Andrius..

Mode
      Andrius

Labai liūdna, kad esate toks....

Rekomenduotume, bent kartą užsukti į svečius.
      Randamės Klaipėda Bangų g25.

P.s Andrius Širvys dirbantis Sumeda.

Aciu Modestui, padejo issirinkti, atsake issamiai i klausimus

Modestas tikras vadybininkas, profas.

Didžiausia rekomendacija, vadybininkas Modestas puikus savo srities specialistas! Paskambinus tiesiog pasikonsultuoti apie tam tikrus Nissan modelius viską išsamiai papasakojo ir patarė. Ačiū!

Modestas the best????????

Geriausi atsiliepimai apie vadybininką Modestą. Labai išsamiai pateikė visą informaciją, už ir prieš apie skirtingus automobilių modelius ir padėjo išsirinkti tinkamiausią. Atsakė į visus iškilusius klausimus, greitai sutvarkė visus reikiamus dokumentus Rekomenduoju! :)

Tik patys geriausi atsiliepimai apie vadybininką Modestą, Viskas aiškiai ir suprantamai atsakyta į visus klausimus. Jau antras auto is Techrunos, galbūt ir nepaskutinis. Sekmes Modestui ir visam kolektyvui.

Dėkinga vadybininkui Modestui už profesionalius patarimus, už paprastai ir aiškiai pateikta informacija ir malonų bendravimą. Labai džiaugiuosi nauju automobiliu. Rekomenduoju!

Ieškojau konkretaus automobilio modelio su konkrečia komplektacija, tai vienintelė Techruna pasiūlė ir už gerą kainą. Labai dėkoju Modestui už naujo automobilio įsigijimą ir puikų aptarnavimą. Negaliu atsidžiaugti. Geriausi linkėjimai.

Dėkoju už pagalbą išsirenkant automobilį vadybininkui Modestui! Buvo atsakyta į visus klausimus, darbas atliktas greitai. Negaliu atsidžiaugti Nissan Juke.

Dėkoju Modestui už profesionalumą, už puikų aptarnavimą ir patarimus įsigyjant naują automobilį

Neseniai nusipirkau naują automobilį "Nissan Qashqai" iš "Techruna" Klaipėdoje. Ačiū pardavimų vadybininkui Modestui, už puikų aptarnavimą ir patarimus. Rekomenduoju.

Norėčiau padėkoti UAB "Techruna" pardavimo vadybininkui Modestui Štulčiui už profesionalumą, draugiškumą, kantrybę bendraujant su klientais: rinkausi naują automobilį, kreipiausi į įvairius salonus Klaipėdoje, atlikau bandomuosius važiavimus, lyginau, bendravau - bendravimas su Modestu suvaidino svarbų vaidmenį renkantis Nissan automobilį. Buvo malonu kreiptis į jį visais klausimais, taip pat ir pakartotinais - visada su šypsena, maloniai ir išsamiai suteikė visą mane dominančią informaciją. Džiaugiuosi dabar vairuodamas savo naująjį Nissan e-power !

Dėkoju už profesionalų darbą, bei nuoširdų bendravimą vadybininkui Modestui. Atsakė į visus man dominančius klausimus, padėjo išsirinkti automobilį '' Nissan ARIYA''. Džiaugiuosiu šiuo pirkiniu, tai Ačiū Modestui !

Labai gerai buvau aptarnautas ir patenkintas nauju automobiliu. Buvo viskas aiškiai ir suprantamai informuotas. Viskas vyko sklandžiai. malonu, kad žmones dirbantys šioje įmonėj yra malonus ir suprantantys savo darbą. Labai dėkingas Modestui ir Robertui.Ačiū

Prasidėjo viskas nuo to, kad viena diena, važinėdamiesi Klaipėdos gatvėmis, pastebėjome, kad esam prie Techrunos Nissan salono. Jeigu jau esam čia, nusprendėm užsukti pažiūreti, pabandyti, pravažiuoti su nauja Nissan mašina, juo labiau planavom pakeisti. Tada susipažinom su Modestu Štulcu, kuris išsamiai ir smulkmeniškai papasakojo apie kiekviena dominančią mašiną salone, toleruojant ir kitus mašinų gamintojus. Aplamai, visas salonas paliko gera įspūdį. Prieš rašant šį atsiliepimą, pražiūrejau senesnius komentarus ir tikrai galiu patvirtinti, kad dirba 24/7, per savo išeigines ir atostogos. Rašant elektroninius laiškus ar skambinant, gavau atsakymą į kiekvieną laišką, atsiliepęs į kiekvieną skambutį, atsakė į kiekvieną užduotą klausimą. Tik vėliau sužinojau, kad tuo tarpu jis buvo atostoguose. Pats bendravimas vyko labai paprasta forma. Elektroninių laiškų su papildoma info nereikejo laukti, viskas buvo laiku. Supratau, kad perkant mašina iš Techrunos, ja bus pilnai pasirūpinta,...

Rasa Stonkuviene

Čia dirba nuostabus, mandagus ir visada pasiruose padeti darbuotojai. Ypatingas Aciu Robertas ir Modestui.

Ačiū Modestui už operativumą ir spredimus.Rekomneduoju

Ačiū Modestui už profesionalu ir greita darbą.Esu labai patenkintas nuostabiu pirkiniu, linkiu ir toliau džiuginti klientus, bei kuo daugiau parduoti šių nuostabių automobilių.

Puikus bendravimas.profesionalus aptarnavimas.Modestas geriausias.

Ačiū, puikus aptarnavimas.

Vaida Pužauskienė

Puikus aptarnavimas, greitas dokumentu tvarkymas, vertingi patarimai, betarpiškas bendravimas. Sėkmės!

Viskas greitai ir profesionalu. Ačiū Irmantei už pagalbą.

Ačiū už puikų ir nepriekaištingą aptarnavimą!!!

Ačiū Modestui už profesionalu ir greita darbą.Esame labai patenkinti nuostabiu pirkiniu, dar karta Ačiū !

Idealus aptarnavimas, detalūs paaiškinimai ir neprikaištingas mandagumas. Aciu

Tik patys geriausi atsiliepimai apie sia imone.Labai dziaugiuosi sutikes nuostabu vadybininka Modesta.Bendravimas labai profesionalus, i laiskus atsako laiku, jei negali atsakyti butinai perskambins.Jau antras auto is Techrunos, galbut ir nepaskutinis.Sekmes Modestui ir visam kolektyvui.

„Jūs turite žinoti, ką daro kiti, ploti jų pastangoms, pripažinti jų sėkmę ir skatinti juos siekti. Kai visi vieni kitiems padedame, laimi visi “. - Jimas Stovallas, amerikiečių rašytojas. Aplodismentai Modestui!

Albinas Daubaras

Aptarnavimas be priekaištų - korektiška, profesionalu. 10 balų.

Malonus aptarnavimas, šaunus vadybininkas p. Modestas. Pataria visais klausimais. Rekomenduoju!

Tariu aciu vadybininkui Modestui uz puiku bendravima uz jo kantrybe, kol sulaukiau savo auto, nes skambinau ne viena syki, viska graziai paaiskindavo, o pasiemus automobili, taip pat viska nuosekliai parode ir paaiskino, tad ir toliau linkiu sekmes darbe ir kuo daugiau parduot automobiliu.Rekomenduoju visiems uzsukti i si puiku salona.

Ačiu už profesionalu aptarnavymą. Labai puikus vadibyninkas Modestas ir jo asistentė. Labai norečiau, kad taip pat aptarnautu ir servize.

Dovile Baguziene

Labai patenkinta Jūsu imonės darbuotoju kompetentingumu. Aptar avimas puikus. Ačiū.

Geležinio Vilko g. 53, LT-08217 Vilnius.
      Veiklos sritys: automobilių prekyba; akumuliatoriai; autokosmetika; automobilių dalys; automobilių nuoma; automobilių techninė apžiūra; autoservisai; padangos, ratlankiai; tepalai, alyvos.
      UAB ARX AUTO yra oficialus Škoda atstovas Vilniaus mieste. Jūsų patogumui įmonė turi du prekybos salonus Vilniuje, adresu: Geležinio Vilko g. 53 ir Dubliškių g. 7. Vykdoma veikla ir teikiamos paslaugos: - prekyba naujais Škoda automobiliais; - prekyba naudotais automobiliais; - prekyba originaliomis dalimis ir...
      Žalgirio g. 122, LT-09300 Vilnius.
      Veiklos sritys: automobilių prekyba; automobilių dalys; automobilių nuoma; automobilių techninė apžiūra; autoservisai.
      „Tokvila“ centre suteikiamas visas kompleksas paslaugų, reikalingų TOYOTA automobilių įsigijimui ir jų eksploatacijai:nauji ir naudoti TOYOTA automobiliai;automobilių registravimas;kvalifikuotas automobilių techninis aptarnavimas ir remontas;automobilių kėbulų remontas;techninė pagalba kelyje;automobilių...
      Vyšnialaukio g. 7, Patašinės k., LT-69104 Marijampolė.
      Veiklos sritys: automobilių prekyba; automobilių nuoma; finansai; tarpininkavimas.
      „NoriuAuto“ – patikimas partneris naudotų automobilių įsigijimui ir finansavimui.Mūsų veikla orientuota į klientų poreikius, todėl siūlome kruopščiai atrinktą naudotų automobilių asortimentą bei vienas palankiausių lizingo ir finansavimo sąlygų rinkoje.Turėdami ilgametę patirtį automobilių prekybos ir finansavimo...
      Perspektyvos g. 10-1, Kaunas.
      Veiklos sritys: sunkvežimių pardavimas, dalys, servisas; automobilių nuoma; automobilių prekyba; autoservisai; tepalai, alyvos; žemės ūkio technika.
      UAB „Adampolis Holding“ yra 2017 m. įkurta įmonė, valdanti ir vystanti prekių ženklą „Adampolis Group“.„Adampolis Group“ apjungia skirtingose transporto ir technikos srityse veikiančias įmones į vieną grupę ir leidžia kryptingai siekti bendrų grupės strateginių tikslų.Įmonių grupę sudaro UAB „Adampolis“, UAB „VL...
      9-ojo Forto g. 63, LT-48101 Kaunas.
      Veiklos sritys: autoservisai; automobilių prekyba; automobilių stiklai; automobilių techninė apžiūra; padangos, ratlankiai; pagalba kelyje; tepalai, alyvos.
      AUTOFORTAS - viena didžiausių transporto priemonių remonto įmonių Lietuvoje.Trumpai apie musJau daugiau nei 30 metų automobilių remonto srityje dirbanti įmonė teikia visas autoserviso paslaugas. Šiai dienai AUTOFORTAS remontui turi virš 3900 kv.m. plotą ir surinkusi profesionalią virš 40 kvalifikuotų darbuotojų...