Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Technis, UAB
Padėka ir pagarba Ričardui- santechnikų Vadovui, kuris profesionaliai vadovavo ir atliko darbus, keičiant vandens vamzdynus namo r0syje adresu: Kaunas, Žeimenos g.72. Ir ypač dėkinga, kad Jis darbo eigoje greitai reagavo i gyventojų klausimus, prašymus (iš mano pastebėjimų).
Ačiū ir Komandai, dirbusiems šiame sunkiame ir atsakingame darbe. Rezultatas- pastebimas plika akimi ir jaučimas uosle- vandens kokyės pasikeitė.
Ačiū Jums Vyrai už Jūsų triūsą.
Koks džiaugsmas, kad dabar jau nebereikės tempti sunkių vandens bambalių iš parduotuvės.
Su geriausiais linkėjimais
Monika
Brangi, Monika. Manau Jūs kažką supainiojote - UAB Technis ir profesionaliai atlikti darbai, visi darbai atlikti už kuriuos sumokėjote ? Darbuotojai ir jų vadovas bendravo su gyventojais, atsakinėjo į klausimus ir reagavo į pastabas - na kažkokia fantastika. Mūsų patirtis Baltų pr. 121 name tokia, kad nei jų, nei UAB Technis dukterinės įmonės UAB Tekanas prie darbų prileisti nerekomenduojame. Tiek santechnikos, tiek dažymo, tiek pašto dėžučių kabinimo darbuose " specialistai" pasirodė kaip visiskos netikšos. Atsakomybės neprisiima, savo palikto broko netvarko, o pasiteiravus apie tai ką jie darys, išgirsti Mano Būstas mieliausią frazę - padarysim, pamatysit.
Dirbau sitoj imonej nepatarciau niekam ten patekti apgavo ant 4 dienu niekas neidarbino keicia zmones vos ne kasdien dave vale kaskokiam be tevu vadovauti Riciardui o jisai apgaudineja kiek gali turbut ir istos firmos vagia kaisioja kaskokius dokumentus pasirsyti uz medziagas is pradziu sutarem po 40euru paskui po 50euru galiausiai 4 dienas atidirbau skambinu kada atiduosi sako nieko as tau neskolingas pamirsk cia butinai reiktu susidometi sita firma mokesciu inspekcijai zinau tikrai moka niaoficialiai ir dirba nelegaliai nevisi bet tikrai rastu nelegaliu darbuotoju.
Įmonė laimėjusi konkursą dėl vandentiekio magistralinių vamzdynų keitimo, darbuotojai absoliučiai neturintys moralės, nemokantys elementarių bendravimo įgūdžių su klientu. Dėl paprastos klaidos - skubėjimo baigti darbus greičiau buvo pamiršta atsukti vandenį daugiabučio gyventojams, bandant komunikuoti ir prašyti išspręsti problemą, buvom išjuokti, kad skambiname po darbo valandų (mes irgi dirbame ir darbo valandomis nematome ar namuose vanduo yra), darbuotojas bendravo šlykščiai, pakeltu balso tonu, iš pradžių problemą išspręsti norėjo galiausiai buvo pasakyta "Nu ir gerai, mergaite, pabusi be vandens". Tai neatrodo mandagus darbuotojo bendravimas, o tuo labiau darbo klaidų sprendimas. Nerekomenduoju :)
Apgailestaujame ir nuoširdžiai atsiprašome už netoleruotiną, netinkamą bei nepagarbų mūsų įmonės darbuotojo elgesį su Jumis, kaip paslaugos gavėju. Bendrovė nedelsiant išsiaiškins aplinkybes bei už šį įvykį atsakingą asmenį. Savo ruožtu, mūsų įmonė, atlikdama numatytus vamzdynų keitimo darbus daugiabučiuose, neišvengiamai susijusius su gyventojų patiriamais nepatogumais, privalomai informuoja gyventojus apie tai. Tikimės, kad atliktų darbų rezultatas ateityje sumažins jūsų gyvenamojo namo problemas, galinčias kilti dėl susidėvėjusių vandens vamzdynų.
ačiū už atsakyma ponia I.D.Gajauskiene, bet negi negalite parašyti kiek užsakovui (mano bustas) kainavo pas jus užsakytos paslaugos, pagal mūsų paskaičiavimus kaina 1277euru, nurodyta iš, , lubų''su kažkokiais neaiškiais priedais, norėtume aiškumo.
Gintautai, manau tu turėtum būti šiek tiek protingesnis ir neieškoti išmatose aromato. Aš ne vieną žmogų žinau kuris dirba iki šiol tenais. Visą laiką yra ten kažkoks nesusipratimas. Ilona - yra tiesiog Avataras, nežinau kaip suvokia iš vis pagarbos, kultūros, moralės ir doros savybes. Kiek pažįstu darbuotojų visi apgaudinėjami, atlgos didelėm sumom neišmokėtos buvo. Ir dėl to niekada nebus kalta tamsta direkotrė. Vis pačio darbininko atsiranda kažkokia kaltė, o kai tik prieina kalba apie įvairių dokumentų klastojimą, tai visi komentarai pašalinami. Ilona supranta, kad apgaudinėti žmogų yra labai pagarbu, o pasidalinimas nuomonės čia tada jau pasidaro lb didelis įžeidimas ir tuoj pat į puslapio administratorių kreipiamasi kad ta tema komentarai būtų pašalinti. Suprantu, kad žmogus žmogui ne visada yra lygus, bet čia yra ultra išskirtinis atvejis. Sėkmės ieškant atsakymo!
iškilo klausymas-Kaune A.Smetonos al. 65 name jūsų įstaiga pakabino naujas pašto dėžutes, gyventojams pateikta kaina virš 1277 eurų.Domėjausi internete kainos įvairiose įmonėse vidutiniškai 12, 50 euro viena sekcija su PVM, name 32 butai būtu kaina apie 400 eurų, negi pristatimas ir pakabinimas įkainuotas 877eurų nesamoninga sąskaita-norėčiau paaiškinimo.Iš anksto dėkingas už atsakyma.
Mūsų įmonė laikosi nuomonės, kad tokio pobūdžio klausimai turėtų būti sprendžiami ne Rekvizitai.lt atsiliepimų skiltyje - techniniams klausimams išsiaiškinti yra begalės kitų formų. Paminėtina, kad UAB "Technis" atliktų darbų užsakovas yra jūsų namo administratorius (ne gyventojų bendrija), kuris numatomų darbų poreikį/pobūdį bei jų kainas visada derina su objekto savininkais. Todėl laikydamasi sutartinių įsipareigojimų, UAB "Technis" neatsakinėja į anoniminius paklausimus ir rekomenduoja jums kreiptis į namą administruojančią bendrovę.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Atsinaujinančios energetikos investicijos" atskleidė savo investuotojų struktūrą: stebi naują tendenciją
Ilgą laiką investicijos į atsinaujinančią energetiką mūsų regione buvo vertinamos kaip sudėtinga infrastruktūros sritis, kurioje dominuoja stambūs fondai bei profesionalūs rinkos dalyviai. Tačiau...
Istorinis Žvėryno projektas atveriamas ir smulkiesiems investuotojams
Vilniaus Žvėryne vystomas nekilnojamojo turto projektas tampa vienu ryškiausių šių metų premium segmento projektų sostinėje. Beveik hektaro teritorijoje planuojamas daugiafunkcis kompleksas...