Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę TE taškas, UAB
Keitėme JEEP markės (pirktas LT, salone) automobilio tepalus Ttaškas, darbuotojas "nenunulino" keitimo priminimo kompiuteryje, pakartotinai atvykus taip pat jam nepavyko to padaryti. Po kurio laiko automobilio kompiuteris pradėjo rodyti ir kitas klaidas su variklio simboliu, nugabenus automobilį į atstovybę buvo atliktas testavimas ir patvirtinta, kad tai dėl "nenunulinto" kompiuterio ir jokio kito gedimo nėra. Paskambinus į Ttaškas ir papasakojus apie sugaištą laiką ir šią situaciją, darbuotojas buvo grubus, su nepasitenkinimu paklausė: tai ko jūs dabar norite? Čia toks automobilis, kartais pavyksta, o kartais ne... Jeigu tepalai keičiami išskirtinai tik tam tikrų markių automobiliams, turbūt nereiktų apsiimti to darbo, kurio neišmanoma, o paskui dar ir klientas lieka kaltas... Daugiau niekad į šią įmonę nebesikreipsime.
2023-11-27: tepalo, filtro ir kuro filtro pakeitimas 30€. Nepigu, bet tiek to, bent eilėje laukti nereikėjo.
2024-02-10: tie patys darbai (medžiagos abejais atvejais mano) jau 50€. Ir dar maždaug valandą pralaukiau kol vieną auto dviese aptarnavo.
Kitą kartą bus jau 70€? Tikriausiai. Bet ne man, nes tikrai negrįšiu.
Tai buvo pirmas ir paskutinis apsilankymas T Taške.
Šiaulių padalinyje buvo pakeistas tepalas ir tepalo filtras. Iš po apsilankymo mašina pravažiavus apie 20 km, (kai užkaista variklis), pradeda šaukti, kad nepakankamas alyvos slėgis ir liepia stoti, nebevažiuoti.
Ačiū už papildomus stresus, nervus, važinėjimus po servisus ir bėdos sprendimo ieškojimus.
Galų gale nusipirkome tinkamą, kokybišką tepalo filtrą, patys pasikeitėme ir bėda dingo.
O ir neaišku kokį tepalą supylė, nes ką užrašė ant lapuko, kurį pritvirtina po kapotu, nei vienas servisistas neatsakė kas tai per tepalas. Esmė, kad pinigai išmesti į orą, nes patys pasikeitėme ir tepalus.
Kitas atvejis kitos mašinos.
Šiaulių padalinyje lankėsi pirmą ir taip pat paskutinį kartą.
Keitė tepalus, tepalo filtrą ir greičių dėžės alyvą.
Iš po greičių dėžės alyvos ketimo pradėjo mušti bėgius.
Reziume, tikrai taip, apeikite šią vietą. Ką patys pasidarysite, tai bent žinosit ką ir kaip supylėt į savo mašinas.
Kažkada buvo normalios kainos, bet šįkart atvažiavus su savo tepalais ir filtrais pasakė, kad pakeitimas kainuos mažiausiai 50€ (kuro ir tepalo filtrų ir tepalo keitimas). Pasak jų jei pirkčiau jų filtrus, keitimas būtų nemokamas. Kuro filtras pas juos kainuoja ~15€ ir keičia nemokamai, bet jei atsivežiau savo, už darba prašo 20€. Nesiriša anet logiškai tokie įkainiai. Sėkmės jums viliotis klientūra su tokiu požiūriu, nekeista, kad paskutiniu metu jūsų garažai visada tušti :)
Man tai pasiūlė tepalus pirkti pas juos. Sakė permoku pirkdamas kitur. Bet paskaičiavus, kad pas juos tepalas 7, 90€/ltr 5W-40 pilnai sintetinis. Mano automobiliui reikalingi 5 litrai. Aš už Total tepalą 5W-40 pilnai sintetinį, 5 litrų bakelį sumokėjau 20€. Pas juos man tas pats gautųsi 39, 50€ už 5 litrus. O filtras nežinau kiek, bet filtrą gavau už 4€. Jaučiu, kad pas juos būtų žymiai brangiau. Gal net dvigubai. Matyt dėl to, tokios ir tepalo keitimo kainos. Nes niekas neperka iš jų, nei tepalų, nei filtrų kosminėm kainom.
"Ignitis gamybos" vadovė: žalioji energetika neįmanoma be rezervinių pajėgumų
Sparčiai plečiantis vėjo ir saulės energetikai, Lietuvos elektros sistemai vis labiau reikia lankstumo ir rezervinių pajėgumų, galinčių akimirksniu reaguoti į gamybos bei vartojimo svyravimus. Po...
Lietuva 2030 ir neapibrėžtumo ekonomika: kaip prisitaiko organizacijos
Technologijos, demografija, tvarumas ir geopolitika šiandien vienu metu keičia Lietuvos verslo aplinką, o neapibrėžtumas tampa nuolatine būsena. Verslas vis dar laukia stabilumo, tačiau realybė...
D. Dundulis: šiuolaikinė prekių pristatymo sistema vairuotojų ir transporto poreikį sumažino bent 5 kartus
Prieš tris dešimtmečius pradėtos kurti "Norfos" parduotuvės išgyveno ne vieną technologinį ir organizacinį pokytį. 1997 m. Vilniuje atidaryta pirmoji "Norfa" šiandien pasikeitusi neatpažįstamai –...