Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Tax Back Solution, IĮ
Patikima įmonė. Visada atsakydavo į visus klausimus, visada noriai bendraudavo. Žinau ką reiškia tvarkytis vaiko pinigus, viena įmonė man juos 3ečius metus tvarko Danijoje ir niekaip nesutvarko, vis reikia pačiai ieškoti, o šios įmonės darbuotojos visą tvarkymo laiką noriai bendravo ir pinigėliai jau sąskaitoje. Beja dar kas man keista, neplėšikavo, kaip kitos įmonės, paprašė tik simbolinės sumos. Tikrai dar kreipsiuosi ir visiems rekomenduosiu.
Tik neigiamas. Nekvalifikuoti darbuotojai.. net nesaiteike paaiskinti nes patys nezino vokietijos istatymu. Pamirsta klientui susakyti apie visus reikalingus dok. Paskui tempiamas laikas. Reikejo visus puse metu skubinti kad vis siustu reikalingus dok i vokietija. Zodziu nerekomenduoju tikrai
Jurga, o kas negerai jums? Nes kaip tik zadu kreiptis del pinigeliu is Vokietijos
Atsiliepimas sumaisytas su kita imone. Norejau palikti rttax. Taciau isivele klaida
Pridaviau dokumentus, žiūrėsiu kaip ten bus, matau atsiliepimus ir jie tikrai nedžiugina ;/ Nenoriu tikėti komentarais, todėl susilaikysiu kurį laiką ir laaauksiu. Pranešiu, kokia situacija po visko. Tiesa ta, kad savų sunkiai uždirbtų pinigų tikrai niekam nedovanosiu, ir kovosiu už save nors ir iki teismų, bet, žinoma, esant sklandžiam grąžinimui atsiliepsiu tik teigiamai ir rekomenduosiu kitiems. Pamatysim kaip čia bus.
Kazkokia s*******o kontora. Jau 6men laukiu kazkokiu ziniu ir jie vis nieko nezino, dabar bandysim atsiimti originalius paliktus dokumentus ir ziuresim kuo cia baigsis toliau. Niekam nepatariu, matosi kad meluoja. Liepia emeila parasyt su info, nusiunciam emeila, tada tylu kelis men, mes paskambinam, tada jie sako kad negavo emeilo ir taip pasaka begalo. a*******i
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Rimi Lietuva": sporto partnerystės šiandien sprendžia daugiau nei matomumo klausimą
Kol didelė dalis mūsų kasdienybės persikelia į ekranus, sportas išlieka viena iš nedaugelio patirčių, kuri žmones vis dar suveda gyvai. Tai ypač aiškiai matyti Lietuvoje, kur pastarąjį mėnesį...
Lietuvoje pradedamas Ukrainos metalo ieškiklių surinkimas
Vilniuje oficialiai atidaroma metalo detektorių "Trembita" surinkimo linija. Šis projektas, vystomas kartu su pažangių Ukrainos gynybos technologijų gamintoju Active Alliance LLC, atveria kelią...