Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę SUNNAS, MB
Noriu padėkoti visai Sunnus komandai už profesionalias konsultacijas, operatyvų darbą bei greitai įrengtą Saulės elektrinės sistemą su kaupikliu! Puikus, kokybiškas, nuoširdus ir operatyvus darbas! Visas projektas buvo padarytas per 1, 5 savaitės: nuo pirmo skambučio iki pilno įrengimo! Ačiū ir toliau sėkmės projektuose!
Esame labai patenkinti bendradarbiavimu su Sunnas įmone, kuri profesionaliai sumontavo saulės elektrinę ant mūsų stogo. Viskas nuo pirmo kontakto iki galutinio darbo atlikimo vyko sklandžiai ir laiku. Komanda aiškiai paaiškino visus techninius sprendimus, greitai reagavo į klausimus bei pasiūlė optimalų sprendimą pagal mūsų poreikius. Darbai atlikti kokybiškai, tvarkingai ir su atsakomybe. Drąsiai rekomenduojame Sunnas visiems, ieškantiems patikimo partnerio saulės elektrinės įrengimui
Didziausios rekomendacijos siai imonei!
Kaip ten sakoma? Man panorejus, siai imonei patikejus - turim igyvendinta projekta.
Pradedant dokumentacija, paraiskom, puikiu ir operatyviu darbu. Baigiant tuo, kad laukia ir kiti projektai ateityje, tai rodo, mano, kaip uzsakoves pasitenkinima sios imones darbais, komunikacija, operatyvumu ir rezultatais.
Saulės elektrinę statėme patys, tačiau pirkome įrangą ir konstrukciją reikalingą įrengimui. Atvyko į vietą, apžiūrėjo objektą, įvertino mūsų situaciją individualiai, parengė projektą, numatė visus galimus pokyčius ateityje, prekes pristatė greičiau nei tikėjomės ir prie viso šito davė daug gerų patarimų į ką atkreipti dėmesį įrengimo metu. Didžiausios rekomendacijos!
Labai džiaugiuosi pasirinkusi šią įmonę. Nuo pat pirmo kontakto iki elektrinės paleidimo - profesionalumas, aiškumas ir draugiškas bendravimas. Gavau atsakymus į visus klausimus, pasirūpino visais dokumentais ir užtikrino sklandų prosesą. Rekomenduoju visiems, kurie ieško patikimo partnerio tvariems sprendimams.
Nuo pat pirmos pažinties dienos su šia įmone viskas ėjosi kaip per sviestą. Vadovas iš karto informavo apie galima APVA paramą saulės elektrinėms, ko pasekoje spėjome pateikti paraišką dar net nepasirašę darbų rangos sutarties. Viskas buvo labai operatyvu, saulės elektrinė sumontavo per pusdienį ir dienos pabaigoje ji jau gamino energiją. Kas patiko labiausiai, tai kad net ir po visų galutinių atsiskaitymų, įmonės vadovas noriai pakeldavo telefono ragelį ir atsakydavo į rūpimus klausimus, padėjo viską susitvarkyti Eso savitarnoje. Ačiū Jums labai, o iš mano pusės skrieja didelės rekomendacijos rinktis jus.
Linkiu šiai įmonei ir toliau vertintį kiekvieną savo klientą, kaip tą puikiai daro šios įmonės vadovas su savo komanda. Sėkmės
Galimybė užfiksuoti patrauklią grąžą 3 metų laikotarpiui
Įmonių obligacijos – tarpinė stotelė tarp indėlių ir akcijų. Šiuo metu platinamos nekilnojamojo turto nuomos ir valdymo bendrovė AB "Agathum" obligacijos – gera proga užfiksuoti 9% grąžą 3 metų...
OWEXX lauko ekranų tinklas: nauji ekranai Vilniuje
Dvipusis lauko ekranas Laisvės prospekto ir Justiniškių gatvės sankryžoje papildo OWEXX lauko ekranų pasiūlą Vilniaus mieste ir suteikia dar vieną reklamos platformą ryškiai, matomai ir...
D. Dundulis: kiekvienas sprendimas dirba efektyvumui, klientams ir darbuotojams
Per beveik tris "Norfos" veiklos dešimtmečius gerokai pasikeitė ir asortimentas, ir pirkėjų pageidaujamų prekių kokybė. "Devyniasdešimtųjų pabaigoje pasiūlius kokybiškiausių ar geresnės kokybės...