Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Stingeris, UAB
Darbuotojų atidumą ir dėmesingumą vertinu aukščiausiu balu. Ketinau įsigyti dėvėtą ginklą, užsukau apsidairyti, o man viską kantriai aprodė, paaiškino trūkumus, atkreipė dėmesį į svarbius parametrus, išardė/sudėjo ir patarė dėl papildomų dalių bei priežiūros priemonių. Įsigijau tą pat dieną ir iki šiol esu patenkintas pardavėjo rekomendacija ir savo pasirinkimu. Kitą kart užsukau pasidairyt naujų modelių, čia jau kitas pardavėjas kantriai aiškino ir vis dėliojo naujus ginklus ant staliuko priešais bei komentavo jų savybes, suprasdamas, kad galiu ir nieko neįsigyti. Man skirtą laiką ir asmeninį dėmesį vertinu su pagarba ir dideliu dėkingumu savo darbui atsidavusiems profesionalams. Užsuksiu.
Labai stipriai prasilenkia gražus interjeras su aptarnavimo ir bendravimo kokybe. Atvykus į Vilniuje esančias parduotuves jausmas toks lyg esi kaltas jog atvykai ir nori įsigyti prekių už tūkstantį ir daugiau eurų. Teiraujantis konkrečiais klausimais apie prekes, atsakymai šalti ir nemalonūs. Įmonės vadovui stipriai siūlyčiau persižiūrėti savo personalą ir pergalvoti apmokėjimo tvarką, kad darbuotojai turėtų daugiau motyvacijos ir noro padėti išleisti tuos tūkstančius, o ne numuštu visus norus. Kitam kartui norint kažką įsigyti, išliko noras aplenkti šias parduotuves ir geriau ieškotis prekių internete ar pasirinkti kitą pardavėją.
Užsukau į „Ginklai.lt“ parduotuvę ir likau nemaloniai nustebintas aptarnavimo kokybe. Jaunas darbuotojas bendravo nemandagiai ir nepagarbiai - kreipėsi „tu“ forma, o uždavus klausimų buvo jaučiama arogancija.
Manau, kad tokio pobūdžio parduotuvėje profesionalus, pagarbus ir korektiškas bendravimas su klientais turėtų būti savaime suprantamas dalykas. Deja, ši patirtis buvo priešinga.
Tikrai nerekomenduoju.
Pati geriausia Vilniaus ginklu parduotuvė. Dirba žmones kurie supranta ir normaliai bendrauja su klientais. Savo užsakimu Fx DRS labai patenkintas,... Turbūt vienintelė ginklu parduotuvė kur ji galima buvo užsakiti.. Aišku norėtųsi kad jusu asortimente atsirastu daugiau pneumatiniu šoviniu kalibrui 6, 35 o ypač slagu, kokiu čekišku JSB arba kitu gamintoju. PS. tu kurie tiktu mano FX DRS pagal dėtuvės ilgį ????
Puikūs pardavėjai Vilniaus Ateities 10 g.parduotuvė ir saudykla. Mano galva tai auksto ligio specealistai kurios teko sutikti Vilniuja. Profisionalus atsakimai i uzdotus klausimus. Taip pat tikrai patars koki gynkla ir kam jus naudosit ar saviginai ar sportui. Rasit galima be galo. Tikrai patariu ir rekomenduoju sia parduotuve.
Profesionalūs savo srities specialistai - Ateities g. 10 Vilniuje. Padėjo išsirinkti pirmąjį ginklą, detaliau papasakojo pagrindinius skirtumus, privalumus ir trūkumus. Draugiškas ir kantrus personalas. Per pirmą treniruotę padėjo susipažinti su ginklu, išmokė kaip tinkamai eksploatuoti ir šaudyti.
Rekomenduoju 100% !
Šiandien teko apsilankyti ginklai.lt šaudykloje Ateities g., patiko ir net labai. Šaudykla prižiūrėta, švari, tvarkinga, taikiniai paruošti, vėdinimas veikė kuo puikiausiai. Personalas irgi nesnaudė, puikiai aptarnavo ir kas kart vis ateidavo pasižiūrėti kaip sekasi šaudyti ir vis dalino patarimus kaip pagerinti šaudymą ir atlikus korekcijas pavyko taikliau sušaudyti. Po šaudymo turėjau porą klausimų apie ginklus, tai konsultantas suteikė begalę informacijos tiek apie pistoletus, tiek apie ilguosius ginklus. Tai manau mano nauji ginklai bus iš šios parduotuvės!!!
Pradėjus šaudyti teko apsilankyti ne vienoje Vilniaus šaudykloje, tačiau Ateities g. 10 šaudykla patiko labiausiai. Profesionalūs, rimti instruktoriai, atsakingai žiūri į savo darbą, stengiasi ne tik išmokyti, bet ir sukurti bendrus įgūdžius ginklo valdymui. Dabar, vieną kartą per mėnesį turime reguliarią praktiką. Ačiū už Jūsų atsidavimą.
Susireiksminus imone, konsultantas visiskas kovidiotas. Liepe laukti lauke, nes matgi be kaukes, nors pasakiau aiskiai, kad neprivalau deveti del astmos. Norejau pirkti glock17 is to nesusiprarimo, geriau pasilaikysiu pinigus nei atiduosiu juos tokiai "nuostabiai i klienta orientuotai" imonei. Sekmes versle pupuliai
Sveiki,
atsiprašome dėl nepatogumų. kadangi dėl pandemijos keliami reikalavimai dėvėti kaukę, pardavėjas teisėtai paprašė dėvėti kaukę, jei dėl kokių nors priežaščių Jums neprivaloma dėvėti kaukės, reikėjo pateikti tai patvirtinantį dokumentą. Kadangi parduotuvė neturi didelio ploto, dėl pandemijos nuspręsta aptarnauti po du lankytojus, kad užtikrinti lankytojų saugumą. Dar kartą atsiprašome už nepatogumus.
Nerekomenduoju taip pat.
Vilniaus šaudyklos dėl elementaraus nemokėjimo bendrauti su žmonėmis.
Taip pat neatsakinėjama į užklausimus iš elektroninės parduotuvės.
Atvykus į kitą parduotuvę pasiteirauti dėl prekės esančios el. parduotuvėje atsakoma kad nežino ar išvis kada galės pristatyti ginklą kuris rodomas el. parduotuvės tinklapyje, laiko gaišinimas gaunasi visomis prasmėmis.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
Nyderlandai nuo liepos 1 d. įveda kelių mokestį sunkvežimiams už nuvažiuotą kilometrą
Nuo š. m. liepos 1 d. Nyderlandai įveda kelių mokestį sunkvežimiams, kurį reikės mokėti už nuvažiuotą kilometrą. Jis Nyderlandų ir užsienio transporto priemonėms bus taikomas beveik visuose šalies...
TECE primena: geriamojo vandens kokybė priklauso ir nuo vamzdynų
Pasak vokiečių vandens inžinerijos kūrėjos ir gamintojos, kompanijos TECE prekybos padalinio Lietuvoje, bendrovės "TECE Baltikum" direktoriaus Regimanto Mikučionio, prastas namo vamzdynas gali...