Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę STEU, MB

Atsiliepimai apie STEU, MB

4.9

Gerbiami negatyvių komentarų autoriai skirtingais vardais su tuo pačiu IP.
      Rekomenduojame prisistatyti arba utelizuoti savo įrenginius.

Bėkit kuo toliau nuo šios įmonės!! Nurenks taip, kad liksite basi ir dar prigąsdinti. Darbai atlikti nebus, nes kaskart vilkins laiką, kad nedaryti dėl vienokių ar kitokių priežasčių.

Niekam nerekomenduoju šios įmonės. Labai gražiai kalba, labai gražiai įtikina, parodo save iš gražios pusės, bet pasekoje vien tik pažadai, darbų atlikimas lygus nuliui, pinigų pasisavinimas ir galų gale dingimas. Atsargiai su šiuo asmeniu Vytautas Paplauskas. Keičia įmonių pavadinimus, kaip kojines. Niekaip nesuprantu, kaip tokius dar žemė nešioja, nieko jam nėra švento, jei net sugeba apsukti neįgalius žmones. Gėda!!!

M.B.STEU

Gerbiamasis - rašantis iš skirtingų IP šio "čiato" negatyvus lankytojau...norėtumėm Jūsų paprašyti :
      - neskleisti kenksmingų savo nuomonių, kurios yra netik melagingos bet ir supainiotos su juridiniais bei fiziniais interesais...;
      - prašytume nejuodinti įmonės savininko bei įmonės drabstant purvais su tikslu kenkti.

Visa info yra neteisinga. Jei yra nedidelis ginčas iš nelabai sąžiningo užsakovo pusės ir jis bus išspręstas teisiniu arba diplomatiniu keliu.

Įmoņėje darbų kokybė gerėjanti dėka kvalifikuotų darbuotojų.

Manome neverta naudotis smulkiais nesklandumais ir pūsti didelį burbulą.

Pagarbiai,
      M.B.STEU
      [email protected]

Labai keista, kad taip melagingai kai kurie rašo apie šią įmonę, gal kokia konkuruojanti firma ?
      Pas mus dirbo ši, STEU Vytauto įmonė ir atliko viską puikiai ir už padorią kainą ! Plius davėm dar papildomų, jiems nepriklausančių darbų, kuriuos atliko puikiai !
      Su šia įmone viskas yra puikiai !

Taip pat pritariu, jog Vytautas Paplauskas yra etatinis skolininkas... Ne viena užvesta byla anstolių sistemoje. Kelios atidarytos įmonėlės turinčios daugybė skolų, Paplausko vardu užvesta ne viena skolų išieškojimo byla, nuo kelių šimtų eurų iki keliolikos tūkstančių. Asmuo drąsiai pasirašinėja sutartis, žinodamas, jog turi N+K skolų ir dar viena jau neturės jokios prasmės. Vienas iš tinkamų sprendimų yra kaupti įrodymus ir teikti ieškinį teismui pagal Baudžiamąjį kodeksą, jeigu asmuo vengia sumokėti baudą, teismas gali pakeisti baudą laisvės apribojimu.

Mes teiksime jungtinį ieškinį šiam asmeniui.Jis šiuo metu apsimeta UAB Mekosa Lt darbuotoju.Samdo nelegalius darbuotojus už darbą neatsikaito, avansą paima didelį, darbų neatlieka sutartu laiku, o ką atliko -brokas.Užsakėme ekspeetizę statybų inspekcijos.Pinigus prevest nurodė į kito žmogaus ne įmonės darbuotojo Dovydo Paplausko sąskaitą. Galimas sukčiavimas.

Buvome LT ir patikėjome atlikti remonto ir rekonstrukcijos darbus. Kokybe likome patenkinti, darbų vadovas V. Paplauskas mūsų nenuvylė. Ačiu.

Atliko darbus puikiai. Svarbu laiku spėjo, nes mums reikėjo skubiai. Darbai buvo prieinama kaina.

Atsiliepimai bus surenkami ir daromos išvados
      Atsiliepimus teikite: https://writers-frank-class-wage.trycloudflare.com

Dar balandžio mėnesį užsakytos paslaugos kad ieškomi meistrai aikštelės iš trinkelių įrengimui. Netrukus telefonų susiekė A. Agejevas, kuris tada dirbo mb "STEU" ir pasisiūlė įrengti aikštelę 24m2 už 1300eur. Pasirašėme sutartį aikštelė turėjo būti įrengta nuo 04 11 iki 04 15. Iki šiol yra tik iškastas aikštelės pagrindas ir atvežta smėlio. Nors mb STEU pervesti yra 990eur. Iki šiol buvo tik pažadai, kad kitą savaitę bus padaryta, taip praėjo 3.5mėn ir darbai toliau, nevykdomi, šiuo metu net neatsakoma į užklausimus.
      O šita įmonė mb "STEU" ir A.Agejevas, kaip matau, toliau reklamuoja savo paslaugas, nors prisiimtų įsipareigojimų nevykdo.
      Sutartis sudaryta su mb "Steu"

Sveiki,
      daugiau kaip metai laiko negaliu atgauti skolos iš šios įmonės vadovo. Metus laiko, kiekvieną savaitę, žada atsiskaityti kitą savaitę.
      Antstoliams puikiai pažįstama persona. Prasiskolinęs.
      MB " EU Statyba" iškelta bankroto byla, Įtuomet įsteigta nauja MB "STEU".
      P.S į komentarus reaguojantis "JURISTAS", darau prielaidą, yra tas pats Vytautas Paplauskas. Vien tik iš teksto turinio ir gramatinių klaidų, galima suprasti, jog tai ne teisinį išsilavinimą turinčio žmogaus parašytas tekstas...
      BŪKITE ATSARGŪS!

Bambirbija
      Gintarė

Visi žino ir supranta, kad jūs parašėte 100%-ę tiesą. Tokių aferistų dar reikėtų paieškoti.........

Sveiki, gerbiamieji. Pastebėta labai daug, o tiksliau visi komentarai nuo 2023-06-20 yra nepagrįsti ir melagingi. Taipogi kontervitos vadovo Vytauto parašytas atsiliepimas, vertėtų paskaityti jo įmonės kometarus. Komentarai šie yra šmeižtas, kurių tikslas aiškus - žmogus, kuris yra paliuosuotas drabstosi purvais. Viešoje erdvėje komentuoti gali visi apie bet ką, tačiau ir čia yra atsakomybė, kad ir kaip būtų keista. Norintiems ir turintiems pretenzijų šiai įmonei ar jos vadovui siūlome savo poreikius ir norus surašyti šiuo el.paštu [email protected]
      Komentarai nuo šiol jau bus analizuojami ir tikrinami.

Labai nepatikimas vadovas, darbus atlieka nekokybiškai, nedabaigia iki galo. Meluoja visiems ir darbuotojams ir darbų užsakovams.

Nepatikimas. Buvo sutarti konkretūs darbai už konkrečią sumą. Nesulaukus jokių žinių ir paskambinus pasiteirauti, buvo pasakyta, kad tkių projektų neudaro ir sutarta kaina per maža.

Vytautas
      Algimantas

Dar vienas melagis. Feik komentaras ir šis

Vytautas

Vytautai, prisiimk daigiau atsakomybės už savo žodžius, nereiks komentaruose teisintis. Tavo pažadai už prisiimtus darbus yra Fake.

M.B."STEU"
      Algimantas

Algimantai, tu gal paskambink, jei žinai manr...mano tel turėtum turėt, jei nesi feik sukurtas. Nereiks čia rašinėti nesąmonių ir gaišinti laiką...nebent kokioj smėlio dėžei pametei kastuvėlį, tai čia rašinėji. Reiks pasidomėti pas administratorių Jūsų kontaktais.

Labai būtų smagu sužinoti kas tokie taip rašo, kai nei vadovas nei samdomas personalas toks niekada nebuvo ir labai jau norėtųsi atkreipti dėmesį į parašytą laiką...
      2023-06-25 02:53:31
      IP 2i23s1fi;
      2023-06-25 02:46:08
      IP 2i23s1fi;
      2023-06-25 02:43:43
      IP 2juf414q;
      2023-06-25 02:35:24
      IP 28m82b09.
      Aš kaip įmonės vadovas, galiu garantuoti, jog tai mano darbuotjo apie kurį esu parašęs, vaikiškas kerštas ir noras kenkti. Visi kas žino šitą įmonę supranta, kad nėrataip kaipapibūdinama...na o buvusiam darbuotjui siūlau susirūpinti pasekmėm tiek už šmeižtą, tiek už apkalbas, o svarbiausia pasisavintas lėšas, kurą, inventorių teks grąžinti.

Sveiki nerekomenduoju šia imone. samde mus isvezti siuksles partizanu g kaune. siukles isvezem atsiskaitymo negavom. atsargiai su sia imone.

Aplinkos tvarkymas ir šiukšliu išvežimas Kaune ir 50 km aplink

Vadovas Vytautas mus samdė nupjauti tujas Zapyškis Kauno raj, tujos buvo nupjautos, žadėjo sumokėti pavedimu, bet taip ir negavom atsiskaitymo. Nerekomenduojam šia imone.

Imonė vadovas nemoka pinigus už atliktus darbus.Skambini klausi kada bus pinigai atsakymas vien tas pats, rytoj…

Vadovas nesumoka už atliktus darbus jau 4 mėnesius, samdė mane nelegaliai dirbti. Nerekomenduoju dirbt šitoi imonei.

Nesumoka už atliktus darbus, žada rytoj ir rytoj

Nepatikima įmonė, pinigų nesumoka už atliktus darbus. Puse metu seka pasakas, kad neturi pinigų ir taip diena iš dienos kol galiausiai užblokuoja ir nebekelia ragelio…

Vadovas Vytautas Paplauskas nesumoka už paslaugas! Atsargiai! Su šia įmone tik pinigai į priekį.

Vytautas vadovas mums skoloje už šiukšlių išvežimą ir nesumoka iki šių dienų! Atsargiai visi, įspėju! Kas dar nukentėjo ir nori teikti ieškinį kartu? El.p [email protected] arba tel. 860216463

Vilties g. 20A, Panevėžys.
      Veiklos sritys: statyba; apželdinimas ir aplinkos tvarkymas; elektros instaliacijos darbai; fasadas, fasado apdaila; griovimas, gręžimas; inžineriniai tinklai ir sistemos; metalo konstrukcijos, angarai; projektavimas; santechnika; šiltinimas, renovacija; statybinės medžiagos; statybos technika, įranga, nuoma; stogų dangos, paslaugos; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas.
      Ilgas amžius, UAB – tai patikima ir sėkmingai besiplečianti statybos bendrovė, teikianti visas su statybų sektoriumi susijusias paslaugas. Įmonė orientuota į aukštą darbų kokybę, profesionalumą bei ilgalaikę vertę užsakovams, todėl siekia tapti patikimu partneriu kiekviename statybos projekto etape – nuo pirminės...
      Granito g. 6, LT-02241 Vilnius.
      Veiklos sritys: statyba; betonas ir betono gaminiai; griovimas, gręžimas; inžineriniai tinklai ir sistemos; kelių tiesimas, remontas, tiltai; kita veikla; metalo konstrukcijos, angarai; projektavimas; statybinės medžiagos; statybos technika, įranga, nuoma; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas.
      Tilsta, UAB stato ir remontuoja įvairiausių konstrukcijų ir sudėtingumo tiltus ir viadukus – plieninius ir gelžbetoninius, medinius ir plienbetonius, iš surenkamų elementų ir monolitinius, su iš anksto įtempta ir karkasine armatūra bei kt. Stato ir mažesnius betoninius, metalinius, medinius, vantinius ir...
      Tilžės g. 128a, LT-77160 Šiauliai.
      Veiklos sritys: statyba; darbo paieška, įdarbinimas; elektros instaliacijos darbai; fasadas, fasado apdaila; personalo atranka; stogų dangos, paslaugos; vartai, tvoros.
      STATYBOS PASLAUGOS IR PATIKIMI DARBUOTOJAI Nuo Lietuvos iki tarptautinių projektų. Mes valdome visą sudėtingų statybų gyvavimo ciklą ir garantuojame, kad visada bus tinkama kvalifikuota komanda, užtikrinanti sklandų įgyvendinimą nuo koncepcijos iki užbaigimo.Greita. Atsakinga. Profesionalu.STATYBOS PASLAUGOSSveiki...
      Drobės g. 25D, LT-45191 Kaunas.
      Veiklos sritys: statyba; elektros instaliacijos darbai; fasadas, fasado apdaila; geodezija, kartografija; griovimas, gręžimas; inžineriniai tinklai ir sistemos; metalo konstrukcijos, angarai; pastatų administravimas; projektavimas; santechnika; sienos, lubos; šildymas, įrenginiai; šiltinimas, renovacija; statybos technika, įranga, nuoma; stogų dangos, paslaugos; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas; vėdinimas, kondicionavimas.
      Agentus, UAB stato naujus pastatus bei renovuoja ir rekonstruoja senus statinius:Naujų pastatų statyba: visuomeniniai pastatai ir prekybos paskirties pastatai, gyvenamieji pastatai bei įvairūs individualūs pastatai, sandėliavimo paskirties pastatai, biurų statyba visoje Lietuvoje. Pastatų remontas, renovacija...
      Kalvarijos g. 9, Kaunas.
      Veiklos sritys: statyba; elektros instaliacijos darbai; fasadas, fasado apdaila; griovimas, gręžimas; inžineriniai tinklai ir sistemos; patalpų apdaila, remontas; santechnika; šiltinimas, renovacija; statybos technika, įranga, nuoma; stogų dangos, paslaugos; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas.
      UAB VERSLO – tai statybos įmonė, įkurta 2012 metais ir pasižyminti solidžia statybų sektoriuje sukaupta darbo patirtimi, apimančia projektus ne tik Kauno regione, bet ir visoje Lietuvoje.Mūsų tikslas – laiku, kokybiškai ir inovatyviai vykdomi klientui duoti įsipareigojimai bei buvimas patikimu partneriu nuo...