Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Stebulė, UAB

Atsiliepimai apie Stebulė, UAB

Kreditavimo rizika:

5.6

UAB Stebulei priklausanti tvarkyti teritorija yra neprižiūrima. Rudenį lapai nešluoti, nors Vilniaus miesto savivaldybė atsakė, kad bus sutvarkyta iki 2025-12-15. Deja lapai tik suvaryti į krūvas. Slidūs takai prie laiptinių nepabarstomi net po pakartotinų prašymų programėlėje „Tvarkau miestą“ ar prašymo telefonu. Apkasų g. 31 kiemas vis dar kaip ledas. Nors Tvarkau miestą pažymėta, kad šaligatvis pabarstytas, tačiau matyt turėta omenyje „pakrapyta“, nes to pabarstymo smėlio ir druskos mišiniu labai reiktų paieškot.

Kodėl Prie kalvarijų 138 namo nieks nesugriebia lapų, šiandien mačiau du vyrukai su pūtikliais praėjo pro šalį

Jūs visai netvarkote Antakalnio 65 kiemo ir aplinkos. Ne kartą kreipiausi, kodėl jūsų darbuotojai tokie tinginiai?

Labai prastas darbas, komunikacija tragiška. Žolė nešienaujama savavališkai Salininkuose, reikia skambinti ir prašyti nušienauti. Kas karta tam tikrų plotų netvarko, nors ir yra paprašyta. Moteris, pakelianti ragelį kalba nemandagiai, su sarkazmu, neprofesionaliai, neišklauso, pertraukinėja ir klausia kodėl namo gyventojai skambinėja. Tas pats vyksta žiemą su sniego nukasimu, per visus metus, kiek gyvuoja Stebulė sniegą valė tik kartą (kai buvo beveik nuvalyta mūsų pačių).
      Labai nekompetetingi darbuotojai, nenorintys dirbti savo darbo. Niekada dar neteko susidurti su tokia absurdiška situacija.

Vietoj druskų konteinerių - druskos kalnai viduryje šaligatvių. Šitaip ir darbuojasi "Stebulė".

tn-1-894145.jpeg

Žirmūnų rajonuose kiemsargiai valo gatvės taip, kad mėta visą sniegą ant laiptų, neįmanoma išeiti iš daugiabučio. Galima sulaužyti rankos, kojos. Čia dabar taip pagal nauja technologija tvarko gatvės? Anksčiau niekada nebuvo tokios netvarkos kaip dabar. Prašau atsižvelgti į ši situacija, nes jūsų darbuotojai kiemsargiai visiškai mus ignoruoja.

tn-1-878179.jpg

Vilnius, Verkių 1 visai nevalytas kiemas! Žmonės krenta, su vežimu nepravažiuosi!!!

Kiek galite barstyti tos druskos. Keturkojams, augalams ir batams vieni nuostoliai. Tenka vaikščioti gatvėmis, nes nėra šaligatvių be druskos. Pasipilkite sau ant šlapios odos, kad suprastumėte daromą poveikį keturkojams. Kauksite ir jūs !

Firmos vadovai sureagavo greitai i skunda ir sutvarkyta problema Ačiū.

Sveiki, norejau pranešt kad visiškai netvarkomi laiptai Valakampio tilto, tiltas kuris eina per upę, iš Valakampio pusies visi laiptai užversti lapais.Tikiosi bus sutvarkita ir nereikės siųsti nuotraukų i Viliaus miesto savivaldybė. Ačiū ir lauksiu atsakymo.

Sveiki. Rasau Z. Paneriu mikro rajono Vaduvos gt. 32, 34, 36, 38 namu gyventoju vardu nes mes tuo saligatviu negalesim vaikscioti nes auga didziausios zoles. Nesimato nei vieno kiemsargio renkant siuksles. Tiesiog jie iki musu namu neateina. Noretume kad pravaziuotumete ir pasiziuretumete. O jai ne tai kreipsimes i Vilniaus savivaldybe. Aciu

Šendien Jeruzalės raj. Prie ateities g 3namo, prie el transformatorinės rengta katineliu serykla, ten pasodinti vijokliniai augalai, tai Šiknarankis, su trimeriu juos pažeidė, puse nupjovė.. Tikrinkite, jų blaivumą, nes pjauna tai bet kaip, palieka gabalus, nenupjautus, kur aukščiau kur, žemiau.. arba išvis išskuta iki smėlio.. Nupjauna ir geles, pilni šaligatviai žolės.. Blaivas, taip dyrbti negali..!

Vilniaus 65 DNSB

Ačiū jūsų darbuotojam už suteiktą pagalba dėl išvežimo nukirptos krumu šakas, Pagarbiai bendrijos pirmininkė Ana Žičkienė

Naujoji Vilnia.Linksmoji 57 dirba labai neatsakingas kiemsargis.Prieina ir užgaulioja, nemandagus, aiškina kaip reikia valyti mašina, šaligatviai būna nevalyti ir slidūs, nevisur pavalyti.

Tinginiu pantys ryte pakeverzojo su kastuvais Jeruzales stoteleje 7:45 pasirode apie 11:30 kai galejo smeliu pabarstyti tai nesamonęs dare keli vyrukai buvo matomai apsvaigę nuo alkoholio sklido nemalonus kvapas mačiau pats kai kibo prie žmonių išlipančiu iš autobuso (kur tu su tuo kastuvu keverzoji kai žmonės lipa iš autobuso su kastuvais vos ne per kojas) Dirbo jie keliese kai buvo pasakyta kad dirba tinginiai buvo moteris matyt vadybininke tai vaikinas apie 20 m pasake kad rašys į savivaldybę už blogai atliktus darbus pasiuntė tolyn keikesi užsirašiau mašinos numerius KJV 654 Aš tai pat parašiau i policiją ir savivaldybę Negalima taip elgtis reikia atsisakyti tokios įmonės paslaugų !!!! Su žmonėm reikia bendrauti kaip su žmonėm o ne kaip su šunimis !!!

Jeruzalės 27 bendrabučio kiemai yra nevalomi visiškai! Praeiti neina o apie išvaževima su mašina išvis tyliu…BAISU! Pernai buvo valoma, kodėl šeis metais nėra valomas sniegas? Bendrabučio laiptai tai pat nėra valomi! Seniem žmonėm aplamai neina išeiti. Prieiti prie šiukšledėžiu prieiti irgi neina. Prašau kažka daryti arba kreipsimės kitur. Už ka tada jiem yra mokamos algos! Foto pridėti dėje neleidžia…

Žaliųjų ežerų g.1, Vilnius

Nuoširdus ačiū UAB Stebulė darbuotojams už puikiai atliekamus darbus su medžiais, želdiniais. O, Įmonės vadovams už greitą ir gerą darbų organizavimą. Linkime sėkmės ir kuo geriausios kloties.

Žaliųjų ežerų g.1, Vilnius

Labai dėkojame UAB Stebulė darbuotojų komandai už profesionaliai atliktą darbą už kompetencija pozicijos apgynimą dėl medžių tvarkymo ir genėjimo. Su visa pagarba profesionaliai komandai. Gerbiamieji labai vertinkime sunkiai ir ištvermingai dirbančius žmones.

Kodėl nieks netvarko.nešluoja kiemo teritorijos
      Kalvarijų 138.144 gyvenamųjų namų.pilna po vėtros šakų.medžio atskalų
      Pernai tvarkė mano būstas brigada kasdiem šlavė

Jau rašiau kad nevaloma 138 namo kiemo keliukai kurie grįsti trinkelėm išėjus iš laiptinės reikia bristi per pusnis

Prašom išvalyti kalvarijų 138 kieme plytelėmis grįstą keliuką kurio jūsų technika nevalo deja ir kiemsargis nevalo sunku eiti į autobuso stotelę

Reikia isvalyti sniega Didlaukio g. 54-52-54 Neeina pravaziuot su vezimeliu ir praeiti pesciomis.

Mykolas Žebrauskas

Na nekenčiu tiesiog, kodėl būtina pjaut žolę prie daugiabučių taip anksti ryte, nekenčiu

Šiandien jūsų darbuotojai Rinktinės g prie 41 namo genėjo aplaužytas šakas. Rašyčiau pliusą, jei nebūtų paliktas gabalas, kur buvo lūžis. Prie jų sukosi vyrukas, taip atrodė, kad vyresnis pareigom. Bet ar jis (jie) nematė, kad prie namo kampo stovi jau nuo praėjusios žiemos išdžiūvęs beržas? Ar jo nereikia pašalint. Per vėjus trupa šakos. Ir dabar tai matos ant žemės. Gal tik man?

Kokie mėsininkai dirba įmonėje "Stebulė"? Ar jie ką nors išmano apie medžių genėjimą?? Tai medžių naikintojai, kapotojai, žudikai! Senamiesčio kieme išpjovė tvirtus brandžius topolius (topolis pats geriausias oro filtras, neveltui juos sodino prie geležinkelio), apgenėjo liepas palikdami medžių stagarus, tos liepos po tokių profų genėtojų žūs. Pažeidė visų kitų medžių pusiausvyros centrą, jie tapo neatsparūs vėjams, esant didesniam vėjui jie paprasčiausiai nuluš. Žalias gražus kiemas virto asfalto gabalu, gyventojai pasmerkti dūsti. Kodėl pjaunami sveiki medžiai? Kodėl darbą dirba tie kas jo visiškai neišmano ir tie kurie nekenčia gamtos ir žalumos? Kada baigsis ši savivalė?

Noriu padėkoti įmonės darbuotojams Pranui ir Kaziui už nuostabiai atlikta darbą prie namo esančio Gabijos g, Vilniuje.
      Šauni komanda išmananti savo darbo, tikri profesionalai.
      Dar karta nuoširdžiai dekoju ir linkiu sekmingo darbo ateityje.

Darbuotojai atvyke prie "Didlaukio šešetuko" iš pačio ryto, tačiau tik stoviniuoja, rūko arba miega mašinoje :) Atvykęs darbų vadovas ar kas jis, dar sugebėjo nusišlapinti už mašinos :D Jei moka uz valandas, tai kam dirbti :) gal laukia kazko, nežine :)

Audronė Janulevičienė

O aš noriu apie gerus dalykus brūkštelti. Turime didelį kiema: Antakalnio 58 - Vileišio 21.... Visada daug lapú, daug sniego, šiukšliú. Šiais metais kiemsargis vaikšto su STEBULĖ įmonės liemene. Surenka kiekviena šiukšlyrę, nuorūká! Šiandien ryte stebiu: vaikšto rūkydamas ir renka šiukšles. Manau stebėsiu, kur nuorūká nušveis. Žinokite, atėjo iki savo šiukšliú maišo ir įmetė!!!! Vasará žolė buvo pjaunama daugybę kartú. Rudeniniai lapai visi išvežti. Kieme turime laukinę kriaušę ir obelú. Visi krituoliai per tris kokius kartus surinkti!!!! Ir va: anadien atvežė smėlio į vaikú aikštelę - net netelpa!!!! FAN-TAS-TI-KA!

tn-1-289974.jpeg

Gerb. direktoriau,
      prie mūsų namo Didlaukio g. 42 yra pastatyti požeminiai konteineriai, žalia veja išardyta, o šaligatviai užteršti žemėmis ir moliu. Darbai, kaip suprantama, nebaigti. Aplinką reikės visvien sutvarkyti Savivaldybės paskirtai organizacijai, tačiau tai reikės dar laukti, bet vaikščioti šaligatviais reikia dabar. Gyventojai mina purvynėlį ir eina į laiptines ir butus, tais šaligatviais šliaužia pensininkai ir motinos su vežimėliais. Prašymas vienas, būkit atsakingi už savo pareigą, nuvalykite žemes ir molį nuo šaligatvių, nelaukite rimtesnių skundų. Ačiū už supratimą.

Labai nuosirdziai noreciau padekoti Stebules darbuotojams uz puiku ir kruopstu darba, priziurint Antakalnio g. 118 namo aplinka.Aciu uz darbuotoju mandaguma, atsakinguma ir savalaiki darbu atlikima.

Sveiki, apie 3 savaites atgal Žirmūnų gatvei 36. Jusu firmos darbininkai tvarkesi prie mano daugiabucio namo.. Darba atliko blogai, sugriebe lapus i viena kruva ir taip viska paliko nors buvo su transportu i kuri galima buvo viska sukraut.. Iki sios dienas lapai guli jau supuvo ir jaučiasi kvapas.. Nes dirbo jauni vaikinai ir jiems buvo svarbiau stoveti telefonuose nei tvarkyti aplinka.

pirmininkė I.Venskienė DNSB A.Goštauto 4,Vilniuje

Dėkojame UAB "Stebulė" darbuotojų komandai, vadovas Justinas Stankevičius, už profesionaliai atliktus želdinių tvarkymo / genėjimo darbus vidinėje kiemo teritorijoje, prie daugiabučių namų A.Goštauto g. 4 ir A. Jakšto 26, Vilniuje,.
      Ačiū !
      Linkime visokeriopos Sėkmės Jūsų darbuose!

Arvydas Baniulis

Musu kieme (Rinktines 47), buvo nuluzo medzio saka.Atvaziavo Stebules masina su 5 (!) zmonemis.Du iskart kazkur nuejo, trys nuejo sakos tvarkyt.Viena pjauna, du sakeles krauna i kruveles.O butu uzteke VIENO zmogaus- atvaziuoja, supjauna ir sakeles sukrauna (ar issiveza).Ar jums atrodo normalu, kad penkiese dirba vieno zmogaus darba?Apie kokia vergove cia vienas raso...Dykaduoniu dykaduoniai.

Arnoldas
      Arvydas Baniulis

O jus galvojat kad mašina važiuoja tik del jusu šakos? Yra kur reikes visu 5 žmoniu :)

Sveiki, jusu darbuotojai dirba vergoves salygomis. Šiandien keli iš ju naikina jau nupiautu didžiuliu medžiu kelmus priešais Antakalnio g.58 nama Vilniuje. Žmones pasipiktine del darbuotoju išnaudojimo. Aišku, ranku darbas pigesnis, bet su technika, skirta kelmams rauti galima per diena išrauti kažin kiek o šie vergai per diena kažin ar susitvarkys. Mes nufilmavom, nufotografavom ir ko gero paviešinsim toki darba. Šimašius viena tuja pjove su superine technika, o čia verčiat dirbti su pirmykščio žmogaus irankiais.

tn-1-140020.jpg

As pastebejau, kad beveik visi Jusu firmos sienautojai be apsauginiu ausiniu. Argi pagal oficialias darbo taisykles jas privaloma deveti, kaip ta pati apsaugini salma? Tik vienas kitas su ausinemis ir tai turbut uz savo pinigus nupirke. Gerinkim darbo salygas savo darbininkams.

Noriu paklausti, ar kada nors tikrinotekaip dirba jusu darbuotojai Zemuose paneriuose, ypac Vaduvos stoteleje?

Dėkoju "Stebulės" vadovybei už rūpestį, tvarkant Naujininkų rajono teritoriją. Pastoviai matau, kaip darbuotojai tvarko, barsto smėlį, valo šaligatvius su technika net išeiginėmis dienomis. Iki Jūsų nė viena įmonė taip netvarkė.
      Dėkui!
      Vaivorykštės g. 18 namo
      įgaliotinis V.Šumskas

Laba diena. Noriu padėkoti kiemsargiams ir jų vadovei Janinai Giedrytei (pavardę sužinojau Naujininkų seniūnijoje), kurie valo Naujininkuose. Rudenį išvalė, išvežė lapus ir kitas šiūkšles, o tokių švarių šaligatvių dar nematėme. Žiemą einame kaip vasarą, jokių problemų. Manau, kad tokius darbuotojus reikia skatinti (nors moraliai). Linkime visam kolektyvui gerų 2013m. Kapsų 28 gyventojų vardu Bendrijos pirmininkė Kazimiera.

Vandžiogalos pl. 106G, Domeikavos k., LT-54358 Kauno r.
      Veiklos sritys: apželdinimas ir aplinkos tvarkymas; atliekų tvarkymas; aukštalipių paslaugos; daržininkystė, sodininkystė; miškininkystė; miško, sodo, vejos technika.
      „Arbora” savo klientams siūlo platų aplinkos tvarkymo ir medžių priežiūros paslaugų pasirinkimą. Mes nuolat plečiame įmonės specialistų kompetencijos ribas, sistemingai modernizuojame ir didiname techninę bazę, gebame priimti neeilinius iššūkius ir nebijome pokyčių.Klientai ir jų individualūs poreikiai įpareigoja...
      Laisvės pr. 60, LT-05120 Vilnius.
      Veiklos sritys: statyba; apželdinimas ir aplinkos tvarkymas; fasadas, fasado apdaila; mediniai namai; metalo konstrukcijos, angarai; moduliniai namai; patalpų apdaila, remontas; šildymas, įrenginiai; šiltinimas, renovacija; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas; vėdinimas, kondicionavimas.
      Eurostatybų sprendimai, UAB – patikima statybos įmonė, teikianti profesionalias statybos, inžinerinių tinklų bei aplinkotvarkos paslaugas visoje Lietuvoje. Įmonė specializuojasi tiek komercinių, tiek gyvenamųjų objektų statyboje, užtikrindama aukštą darbų kokybę, terminų laikymąsi ir efektyvius sprendimus...
      Raudondvario pl. 147, LT-47192 Kaunas.
      Veiklos sritys: statyba; apželdinimas ir aplinkos tvarkymas; atliekų tvarkymas; inžineriniai tinklai ir sistemos; įrankiai; kelių tiesimas, remontas, tiltai; krautuvai, keltuvai, liftai; naudingosios iškasenos; statybos technika, įranga, nuoma; transporto paslaugos; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas.
      UAB „Bilresta“ nuo 2011 metų veikianti statybos ir susisiekimo komunikacijų įmonė. Per ilgus darbo metus įmonė sukaupė didelę patirtį ir subūrė profesionalią specialistų komandą. Mūsų komandoje dirba šių sričių specilaistai bei inžinieriai: statinio konstruktyvas, statinio apdaila, susisiekimo komunikacijos:...
      Sendvario g. 42, Sendvario sen., Klausmylių vs., LT-91291 Klaipėdos r.
      Veiklos sritys: kelių tiesimas, remontas, tiltai; apželdinimas ir aplinkos tvarkymas; inžineriniai tinklai ir sistemos; statyba; statybos technika, įranga, nuoma; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas.
      UAB „Madaris“ įkurta 2008 metais. UAB “Madaris” suteikta teisė būti ypatingo statinio rangovu, todėl Įmonėje dirba tik patyrę atestuoti specialistai bei mechanizatoriai. Bendrovė atlieka kelių statybos, žemės kasimo, inžinerinių sistemų įrengimo ir aplinkos tvarkymo darbus, kuriuos tiksliai ir greitai padeda...
      Dagilių g. 26, Genaičių k., LT-96164 Klaipėdos r.
      Veiklos sritys: apželdinimas ir aplinkos tvarkymas; daržininkystė, sodininkystė; gėlės ir dekoratyviniai augalai; miškininkystė; miško, sodo, vejos technika.
      UAB „Megaplantas“ priklauso daugiau nei dešimtmetį veikiančiai miesto bei privačių valdų apželdinimo ir želdinių priežiūros įmonių grupei.Mūsų partneriai – didžiausi šimtametes tradicijas puoselėjantys Vokietijos, Belgijos, Olandijos ir kitų Europos šalių medelynai, vietos ir užsienio kraštovaizdžio architektai...