Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Statybų ABC, UAB
Įmonė organizuija statybos ir remonto darbus. Patys darbu brigadu neturi. Samdo tiesiog pagal skelbimus is interneto brigadas. Jeinjos pridaro broko, labiau stovi tų kreivarankiųbdarbininkų pusėje, nei kliento. Klientas pats turi stebėti ar nėrabroko, o tada dar turi įrodinėti kad tai brokas. Pabaigus pagrindinius brangiausius darbus, prisikviesti smulkiems baigiamiesiems darbams (nors sutarta, kad viską pilnai pabaigs) sudėtinga, dar sunkiau sulaukti brokų taisymo. Atvyksta darbų vadovas iš statybų abc pažiūri, palinksi galva, gražiai pakalba, bet realių darbų irvdarbininkų sulaukti sudėtinga, net jei vanduo per stogą laša.
Manau jūs maišote mus su kita įmone. Gaila kad rašyti komentarus galima anonimu ir už melagingus teiginius nesulaukti jokios atsakomybės. Jei vis dėl to jūs turite kažkokių pretenzijų UAB Statybų ABC, tai skambinkite man, įmonės direktoriui, tiesiogiai +37065667612. Nes mes apie jokius jūsų aprašytus brokus nieko nežinome
Bėgti kuo toliau nuo tokių įmonių, sugadinti gaminiai. Už medžiagas, reikalingas darbui, sumoki dvigubai. Padarytus defektus nepataiso, o dar daugiau jų pridaro.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
Milijoninė perdegimo kaina: kodėl vadovo sveikata yra kritinė verslo investicija
Vadovo perdegimas dažnai laikomas asmenine problema, kurią ignoruojant ji gali išaugti į vieną brangiausių verslo rizikų. C lygio vadovo keitimas įmonei gali atsieiti nuo 200 % iki 400 % jo...
Užaugęs kartu su valstybe: kaip vystėsi nepriklausomas Klaipėdos uostas?
Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija šiemet mini 35-erių metų sukaktį. Atkūrus Lietuvos nepriklausomybę Klaipėdos uosto direkcija buvo įsteigta kurti ir vystyti savarankišką, modernų ir...