Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę STATIKADA, UAB

Atsiliepimai apie STATIKADA, UAB

4.8

Greitai ir kokybiškai padėjo susitvaryti matavimus ir dokumentus.

Su Dovile dirbau keletą kartų - darbas atliekamas greitai ir kokybiškai, sklandi komunikacija, visuomet nepagaili laiko patart. Visiškai rekomenduoju

Vertinu 10 balų! Matininkė atvyko į Druskininkus atlikti matavimų, profesionaliai pakonsultavo, gavau daug naudingų patarimų ir po pokalbio viską gerokai aiškiau supratau. Byla buvo parengta žaibiškai greitai ir operatyviai pateikta Registrų centrui. Puikus darbas ir tik patys geriausi atsiliepimai!

Nuoširdžiai dėkoju UAB „Statikadai“ ir Dovilei už puikiai atliktą darbą. Kadastriniai matavimai buvo atlikti profesionaliai, greitai ir su žmogišku požiūriu. Man reikėjo 100% baigtumo, o kitos įmonės tik painiojo su pertekliniais reikalavimais. „Statikada“ viską išaiškino ie sutvarkė paprastai ir profesionaliai, be biurokratinio vilkinimo. Esu labai dėkinga už aiškias konsultacijas ir protingas kainas. Tik patys geriausi atsiliepimai!

Noriu padėkoti Dovilei už pagalbą ir greitai atliktą darbą. Kreipiamės jau ne pirmą ir ne antrą kartą. Drąsiai galima kreiptis dėl menkiausio klausimo. Padeda visais klausimais, pataria net tada jei čia ne jos darbo profilis.
      Ačiū Jums tariu asmeniškai ir įmonės vardu.

Džiaugiuosi, kad namo pridavimas vyko sklandžiai ir profesionaliai. Darbų kokybė ir dėmesys detalėms buvo akivaizdūs, o darbuotojų bendravimas - malonus ir informatyvus. Rekomenduoju šią įmonę visiems, ieškantiems patikimų ir profesionalių paslaugų pridavimų srityje, puikiai pakonsultavo ir atsižvelgiant į mano situaciją pagamino tik būtiniausius dokumentus kurių reikia pridavimui pagal teisės aktų reikalavimus. Ačiū Jums labai ir sėkmės tolimesniuose darbuose.

Dovilės paslaugas užsakome ne pirmą kartą, periodiškai, nuo 2021 metų.
      Darbų atlikimo terminai būdavo įvairūs - ilgesni, trumpesni.
      Paskutinį kartą turėjome nedidelį butuką ir neeilinę situaciją. Pagal susitarimą, Dovilė visus darbus atliko labai greitai - per 2 darbo dienas. LABAI dėl to esame jai dėkingi, nes tiesiog išgelbėjo.
      Mes rašome 10 iš 10, nes visi mūsų užsakyti darbai buvo atlikti sutarto laikotarpio ribose ir be klaidų. Neturime jokių priekaištų. Ir dar kartą norime padėkoti.

labai smagu, kad grįžtate ir pasitikite mumis, labai džiaugiamės kad turime nuostabių klientų ratą- lauksime sugrįžtant.

Gintaras Paškevičius

Ačiū Dovilei už gerai atlikta darbą. Dirbam ne pirmą kartą, darbus atlieka laiku ir kokybiškai.

Dovilė
      Gintaras Paškevičius

Ačiū Jums, Gintarai, kad kreipiatės ir sugrįžtat, mes visada pasirengę padėti. Nuostabu turėti tokius klientus, kurie pasitiki. Malonu girdėti gerus žodžius.

Daug šneka ir nieko nedaro.
      Nepasimaukite, nes po avanso gavimo, kaip suprantu iš kitų komentarų, tada jau mažai šneka ir taip pat nieko nedaro:-)
      Mums prirekomendavo visokių nesąmonių, tipo, ką reikia padaryti dėl sklandaus namo pridavimo.
      Nei viena rekomendacija nepasiteisino.
      Laiku pasirinkome kitą žmogų.
      Labai džiaugiamės, kad mūsų kelionė, namo pridavimo link, su Dovile taip ir pasibaigė neprasidėjusi.

Tragiška kokybė. Matavimai atlikti su klaidomis, dokumentų įregistruoti taip pat nesugeba, visur klaidos. Dingsta, neatsako telefonu. Panašu teks kreiptis į teismą, kad atgauti sumokėtis pinigus..

Apsaugok, Viešpatie, nuo tokios įmonės.
      Dovilė - Melagių melagė. Meluoja per akis, nevykdo įsipareigojimų, žada be jokio atsakomybės jausmo.
      Laiko praradimas. nervų gadinimas ir svetima gėda.
      Neužsakinėkite jokių paslaugų, tikrai pasigailėsite!

pažadukai, ko paprašysi to negausi. Paėmė pinigus ir tik žada arba išvis ragelio nekelia.

Jokiu budu nesusiekite su šita įmone. Bendrauju su Dovile tai nuo gegužės mėnesio nesugeba sutvarkyti dokumentus namo pridavimui. Ragelio nekelia. Jeigu pakelia tai maitina pažadais, kad vau jau ant dienų viskas bus sutvarkyta. Kai skambinu paklaust kur dokumentai tai vis atsiranda kažkokiu priežasčių, tai kažkokie ekspertai atostogauja, tai dar kas nors. Tiesiog tragedija, turėjau banke pratiest namo pridavimo terminą, tai dar klausymas ar sepsių dėl tokio darbuotojo priduot.

Tragedija.
      Sutarėme, kad priduos namą, viską suruoš sutvarkys ir neužtruks ilgiau kaip 3 mėn. Tai garantavo. Bendravau su Dovile. Praėjo jau galima sakyti pusė metų, telefono nekelia, jai pakelia visada tas pats atsakymas, ryt pasakysiu kaip kas pasitikslinsiu su geodezininku. Net tiek laiko praėjus jokio atsakymo, jokio bendravimo. Tampė tampė už nosies ir nieko nepadarė. Poto kai pasakiau kad paslaugų nebereikia, pasakė tai už kadastrinę reikia susimokėti :DD Tai per pusė metų kadastrinę byla sugebėjo padaryti. šaunuoliai. Atsargiai prieš pasirenkant juos.

Avansa ima be kvito, darbų neatlieka, visa laika izgavoja priezasti, kad ne jie kalti., labai užtempia su terminais, paskui kelis kartus mėluoja dėl terminų, vėliau kai išssiaškinį, kad net nepradėjo daryti metą darbą ir atsisako užsakymo, avanso taip ir negarąžino

Ką atskleidžia komentaras...? Komentaras atskleidžia tiesas ne apie tai, ką žmogus komentuoja, bet apie patį komentuotoją... Komentaruose atskleidžiami žmonių vidiniai pasauliai, kas kuo gyvena, kur randasi, ką su savo protu nuveikė, atsiskleidžia jų vertybės...Žmogus savo komentarais apie kažką, pasako viską apie savo pasaulį, parodo, apsinuogina ir pasimato visas jo proto bagažas, ką jis vadina "SAVIMI", bet jo komentaruose absoliučiai TOS TIKROSIOS SAVASTIES nerasta...Pasimato, KO PILNAS JO PROTAS.

Marius
      Statikada

Nemokat dirbt, tai nesipazorinkit iki galo. Visi kalti, bet tik statikada su savo pažadais ir blogų darbų yra nekalta. Teko ir man turėti reikalų su jumis. Neigiami atsiliepimai vis dėl to yra gryna tiesa.

Ima avansą, po to nepadaro darbų, avanso negrąžno, prarasti laikas ir pinigai.
      Kiek paskaičiau atsiliepimus schema tą patį avanso paieminas ir darbų netalieką, vilkiną, o vėliau ieško priežasčių kodėl nereikia atlikti darbo. Labai primena suk**vimą.

Paėmė avansą už du projektus, per 4 mėnesius nei vieno nepadarė, avansą paėmė, susisiekti sudėtinga, su dabais vėluoja, paskui atsisako. prarasti ir pinigai ir laikas, labai neprofesionaliai dirba, tikrai nerekomenduoju. Užduoties -įvykdyti negali arba nemoka. puikus pasirinkimas, kai norisi prasitampyti, prarasti laiką. Mėluoja nuolat, atideda terminus ir nei vieno karto nesilaikė žodžio.

Pirmas (susitikimo) įspūdis - geras. Toliau - nevykdo susitarimų, tel. nekelia. Paima avansą -ieškoti reikia su policija.
      Nepateikia jokių dokumentų, s.f. Užduoties -įvykdyti negali arba nemoka. puikus pasirinkimas, kai norisi problemų.
      Aidas

UAB STATIKADA
      Aidas

Gerb. ponas Aidai,

Norėjome Jums padėti, atsiprašome, kad nepavyko - nelegalios statybos paprastuoju būdu nesitvarko, buvo atlikti darbai tik tie, kuriuos užsakėte (kadastrinių matavimų byla).

Giedrius
      UAB STATIKADA

Su policija ir aš sieksiu avanso grąžinimo, darbų nepadarė užtiesė kadastrinių bylų rengimą, nuolat mėluoja apie terminus.

Labai patenkintas profesionaliu darbu. Konsultavo, bei padėjo prisiduoti namą. Rekomenduoju

Dirba tikri profesonalai, kokybiškai atliktas darbas, bei išsamus paaiškinimas, Super ;) Visiems Jus rekomenduoju, namo pridavimas daugiau nebe galvos skausmas.

Esu labai patenkintas ju darbu. Atsakingai, saziningai dirbanti imone !!!

Esu nustebintas kaip išsimaitina matininkai, kai gauna iki 300€ ant popieriau, o gal ten VOKELIAI VAIKŠTO?
      Įdomu ko VMI ir Sodra jų netikrina?

Irena Brazaitiene

Sveiki, noriu padekoti UAB STATIKADA imones savininkui ir darbuotojams.Paliko labai gera ispudi bendravimas ir isiklausimas i mano poreikius. Pasiulymai ir paslaugos buvo konkrecios, kainos prieinamos ir darbo terminai atitiko pazadus. Drasiai rekomenduoju.

Mūsų įmonė liko nustebusi UAB Statikada specialistais, greitai ir kokybiškai, super, visiškai rekomenduojame kitiems.

Klaipėdos g. 15, LT-35211 Panevėžys.
      Veiklos sritys: geodezija, kartografija; architektai; konsultacijų paslaugos; projektavimas; žemėtvarka.
      UAB Geodezinių matavimų projektai įsikūrė 2015 m. subūrusi ilgametę patirtį turinčius aukštos kvalifikacijos matavimų specialistus. Nuolat keliant darbuotojų kvalifikaciją bei naudojant pažangiausią matavimų bei duomenų apdorojimo įrangą, įmonė siekia analizuoti bei pateisinti Jūsų lūkesčius geodezijos bei...
      K. Griniaus g. 14A, Pagrynių k., LT-99161 Šilutės r.
      Topografiniai ir geodeziniai sprendimaiUAB „Top geo“ teikiamos paslaugos:Žemės sklypų kadastriniai (geodeziniai) matavimai;Topografiniai planai;Sklypo ribų nužymėjimas;Požeminių komunikacijų kontrolinių planų sudarymas;Statybų geodezija;Pastato ašių nužymėjimai;Pastatų pridavimas VSI.ŽEMĖS SKLYPO KADASTRINIAI...
      Laisvės pr. 71B-62, Vilnius.
      Veiklos sritys: geodezija, kartografija; įrankiai; laboratorijos, įranga; matavimo prietaisai; žemėtvarka.
      GPS partneris - Jūsų verslo partneris!NAUJAUSIA ĮRANGA, GERIAUSI PASIŪLYMAIPrekiaujame aukštos kokybės optine, lazerine bei elektronine geodezine matavimo įranga, specializuota programine įranga ir įvairiais geodeziniais priedais. Siūlome SmartNet LT GPS/GNSS tinklo, automatinių monitoringo sistemų įdiegimo...
      Drobės g. 25D, LT-45191 Kaunas.
      Veiklos sritys: statyba; elektros instaliacijos darbai; fasadas, fasado apdaila; geodezija, kartografija; griovimas, gręžimas; inžineriniai tinklai ir sistemos; metalo konstrukcijos, angarai; pastatų administravimas; projektavimas; santechnika; sienos, lubos; šildymas, įrenginiai; šiltinimas, renovacija; statybos technika, įranga, nuoma; stogų dangos, paslaugos; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas; vėdinimas, kondicionavimas.
      Agentus, UAB stato naujus pastatus bei renovuoja ir rekonstruoja senus statinius:Naujų pastatų statyba: visuomeniniai pastatai ir prekybos paskirties pastatai, gyvenamieji pastatai bei įvairūs individualūs pastatai, sandėliavimo paskirties pastatai, biurų statyba visoje Lietuvoje. Pastatų remontas, renovacija...
      Vytauto g. 18, Prekybos centro antras aukštas, LT-65184 Varėna.
      Veiklos sritys: miškininkystė; didmeninė prekyba; geodezija, kartografija; konsultacijų paslaugos; logistikos paslaugos; malkos, kuras šildymui; mediena, jos gaminiai.
      UAB "Dzūkijos miškas" įkurta 2003 m. pradžioje, tapo viena iš stambiausių apvaliosios medienos tiekėjų Lietuvoje. Įmonė valdydama nemažus apvaliosios medienos kiekius yra pajėgi užtikrinti stabilų medienos tiekimą medienos pirkėjams bei palankias kainas ir sąlygas medienos pardavėjams. Bendrovė gerbia ir saugo savo...