Laba diena,
Vakar buvome "Soya" restorane, Vienuolio g. Mus pasitiko maloni padavėja. Paklausė kur norime sėdėti, palydėjo prie staliuko, iškart paklausė gėrimų, kas labai patiko, nes buvo labai karšta. Valgėme karštus sushius. Labai nustebino padavėjos žinios apie sushius. Aptarnavimas buvo greitas, malonus. Mums labai patiko. Ačiū Diana, tikrai buvo smagu.
Dar būtinai sugrįšime.
08.04 apsilankėme Vilniaus Akropolio soya restorane, teko pastovėti eilėje, nes restoranas buvo pilnutėlis ir nebuvo laisvų stalų. Tačiau personalui pasodinus mus prie staliuko viskas vyko labai sklandžiai. Padavėjai buvo labai malonūs ir paslaugūs, tiek priimant užsakymą ir išklausius pageidavimus dėl maisto, tiek viso apsilankymo metu. Labai jautėsi komandinis darbas, nes prie mūsų buvo priėję beveik visi tuo metu salėje dirbę padavėjai ir galiu teigti, jog aptarnavimas šiame restorane yra tikrai aukšto lygio. Likome labai patenkinti tiek maisto kokybe, tiek aptarnavimu. Dėkojame kolektyvui už sklandų pasisedėjimą jūsų restorane ir tikrai dar ne kartą pas jus apsilankysime ir rekomenduosime draugams.
Š.m. birželio 4 dieną, su šeima lankėmės Vilniaus Akropolio restorane Soya. Mus pasitiko iš akių matomos šypsenos (kadangi kaukės dengia likusią veido dalį), kurios iš karto suteikė puikia atmosferą. Prie staliuko mus palydėjo pamainos vadybininkė Agnė, kuri padavė mums dezinfekuotus meniu, bendravo labai mandagiai, patarė ką valgyti pagal kiekvieno skonį. Kelis kartus nuo staliuko indus nurinko padavėja Deimantė, kuri taip pat bendravo maloniai tiek su mumis, tiek su kitais tuo metu buvusiais klientais, vis paklausdama ar skanu, ar kažko netrūksta. Agnės pasiūlytas maistas mūsų skoniams labai tiko, likome patenkinti, bei skaniai pavalgę. Tikrai rekomenduoju šį restoraną kitiems, o ir patys dar ne kartą apsilankysime.
10 balų.
PC BIG, Vilnius
Dažniausiai nerašau atsiliepimų internete, o ypač blogų. Tačiau vakarykštė patirtis buvo labai prasta, negaliu nutylėti. Antradienio vakare per SOYA svetainę uzsisakeme maisto išsinešimui, internetiniame puslapyje gavau patvirtinimą, kad užsakymas pateiktas, ten buvo nurodytas net užsakymo numeris. Taip pat gavau ir SMS žinutę, patvirtinančią, kad viskas atlikta teisingai, užsakymas vykdomas. Už 20 min (kaip ir nurodoma internetiniame puslapyje) atvykome atsiimti maisto.
Už baro stovintis vaikinas daužėsi puodais, į mus dėmesio nekreipė, susitabdeme praeinančia padavėją ir paprasem maisto. Ji tiesiog trūkčiojo pečiais ir kartojo, kad tokio užsakymo negavo. Paaiškinau, kad užsakymas įvykdytas internetu, gautas patvirtinimas SMS žinute, kad viskas gerai. Ji dar kartą patikrino užsakymus, patraukė pečiais, pasakė, kad tokio užsakymo negavo ir nuėjo aptarnauti kitų svečių
Jokio problemos išsiaiškinimo, problemos sprendimo negavome. Ai tiesa! Valgyti irgi negavom, nes...
Su draugais buvome big soya restorane. Buvome vakare, norejome uzsisakyti salotu, ju nebuvo, uzsisakeme vistienos guabao ir ryziu su kiausiniais, ryziai atkeliavo salti, jautesi kad pasene, atnese kola 0, 5 buvo grynas vanduo lygiai taip pat kaip nealkoholinis alus. Aptarnavimas siaubingas, lekstuciu papildomu neatnese. Nealkoholini alu atnese iskart ipylta i stikline, nors turejo atnest skardine ir stikline atskirai. Aptarnavimas bei maistas siaubingas. Likau sokiruota. aptarnavo Ieva M.
Šiandien su draugais apsilankėme Vienuolio g. “Soya”. Užsisakėme patiekalus su jūrų ešeriu. Patiekalai buvo patiekti po 10 min. Džiaugtis buvo per anksti: žuvis tempūroje buvo neiškepusi, atsidavė dumblu. Skrandžius tąso iki šiol. Atidavėme puspilnes lėkštes, išsakėm savo pastabas virtuvei, - padavėja net nesureagavo. Vakaras beviltiškai sugadintas. Belieka tikėtis, kad didesnių pasekmių pusžalė žuvis nesukels...
Maisto kokybė gera, tačiau aptarnavimas niekam tikęs, personalas nesilaiko elementariausių mandagus elgesio taisyklių, jau net nekalbu apie tai kad nekalba valstybinė kalba. Užsakymo išsinešimui laikas nuo žadėtų 5 min. Prailgo iki 20 min. Negana to apgavo ir neidėjo sojos padažo. Gėda! Restoranas taupo ir apgaudinėja klientus!
Viskas buvo tikrai skanu skanu, taciau isejau susinervinusi. Paprasius saskaitos ir pateikus nuolaidu kortele, nuolaida nebuvo pritaikyta, o padavejos paklausus, kodel, ji pasake, kad jai rode kazkokius hieroglifus. Ji nepasistenge kazko paklausti ar patikrinti, kame beda. Paprasius perbraukti kortele dar karta arba paklausus, ar galiu nusipirkti nauja, sulaukiau atsakymo “nebe”. Labiau suerzino ne tai, kad sumokejome pilna kaina, o padavejos poziuris. Veiksmas vyko Vilniaus Akropolyje.
Buvome PC BIG. Apie klientų aptarnavimą galime pasakyti viena - tragedija. Padavėja kelė balsą, paprašius įsigyti mylimiausia kortele. Kortelės paprašius atnešti nebuvo atnešta. Kitos padavėjos paprašius sulaukeme kortelės. Maistas- vištiena žalia, paklausus padavėjos ar vištiena turi būti rožine atsakė taip.Prašeme paprastų ryžių atnešė su kiaušiniais ir buvo visiškai šalti. Labai gaila, kad vadovai netikrina darbuotojų darbo, bendravimo. Visi būna pikti, bet maisto aptarnavimo srityje, tokie žmonės negali dirbti. Daugiau nebesilankysime šiame restorane.
Gruodžio 1d. apsilankėme su vyru Vilniaus Akropolio Soya restorane. Vos tik atėjus į restoraną mus pasitiko, pasipuošusi plačia šypsena, pamainos vadybininkė Agnė. Atsisėdus prie staliuko iškart pasiūlė gėrimų, išklausė mūsų pageidaujamo meniu, pranešė apie maisto gaminimo laiką. Bendravo ypač maloniai. Maistas skanus, jokių nusiskundimų. Rekomenduoju Soya 100%.
Atejome pavalgyti i BIG Soya Vilniuje 10.04 18.30. Nesulauke kol kazkas prieis, nusprendeme iseiti. Prasedejome 20 minuciu. Iseidama pasakiau, kad net nepriejo, o padaveja atsove - neturiu laiko, nors ji visa laika prastovejo prie kasos ir kazka maige, kita vis vale tuscius stalus apsimesdama, kad musu nemato. Taip klientai yra pageidaujami.. Nors lankydavomes pakankmai daznai, bet tai buvo paskutinis kartas
Siandien Atejome ~15.20val pas jus pavalgyti... po musu atejo gretimas staliukas, ju uzsakyma prieme iskart... uzsakyma prieme ~15.40val. padavejos kelis kartus tiesiog praejo pro sali. ir tik po kelinto praejimo paklause ar mes jau uzsisakiusios. buvau su dukra ir iakart pasakiau, kad sultis ir ledus kartu atnestu. pamirso kokios kavos prasiau. atnese sultis, perklause kokia kava ir kai pasitikslinau ar ilgai rrikes laukti ledu, padaveja nustebus pasake, jog mane jog po sushiu ledus atnesti. sulaukem ledu...16.20val nuejau paprasyti saskaitos negavusi sushiu, nes jau vaikas suvalges ledus nebeturejo kantrybes... ir pasirodo tada stebuklingai mano sushiai jau stovejo prie baro isleidime ir lauke man atnesti... paprasiau supakuoti. tai net neatsiprase... jeigu kameras paziuresite, pamatysitr kad laukiau prie kasos, ir padaveja tiesiog atnese, nutrenrenke graza ir nuejo... daugiau pas jus nesilankysiu.
Vakar apsilankiusi soya Vilniaus Akropolyje likau labai nepatenkinta. Aptarnavimas buvo tiesiog tragiškas. Meniu reikėjo laukti 10 minučių kol atnešė. Užsisakiau sriubos ir karštą patiekalą (vištieną) ir taip pat sulčių (kurių laukiau 20 minučių). Vištieną atnešė pirmiau už sriubą po 50 minučių laukimo. Paklausius kur mano sriuba, padavėja nemandagiai pasakė, kad virtuvėje zavalas ir nespėja įpilti sriubos. Galiausiai sriubą gavau po 1 valandos 10 minučių ir visą atšalusią ir labai labai neskanią. Apie karštą patiekalą ta pati nuomonė, labai labai neskanu. O žmonių ir nebuvo tiek ir daug:)
Sveiki, vakar teko apsilankyti restorane Soya akropolyje. Buvau labai nusivylusi. Pasakė, kad reikės laukti 40min, atėjus padavėjai po 1h, sakoma, kad maistas bus po dar 15min. Gavus užsakymą jau nebuvo noro valgyt, taip pat porcija buvo labai sumažinta ir maistas buvo šaltas. Aptarnavimas labai lėtas ir blogas.
Apsilankėmė su draugais Vilniaus akropolio soya restorane ir tikrai rekomenduojame jį visiems. Likom labai nudžiuginti aprarnaujančiu personalu. Padavėjos buvo malonios ir paslaugios. Maisto nereikėjo ilgai laukt, o jei ir būtų reikėja tikrai verta būtų palaukti dėl skonio. Kaina atitinka kokybę. Aplinka jauki ir maloni ramiam pasisedėjimui. Tikrai sugrįšime ne kartą
Siandien norejau uzsisakyti susiu 2uz1 kaina pc big soya, taciau padaveja pasake jog taip negalima, tik vietoje valgant taikosi tokia akcija, supratau. Tuomet paprasiau kad man padaryti vietoje ir paprasysiu issinesti, sake taip irgi nieko neiseis... pamirsau pridurti, buvo labai nemaloni ir nemandagi...
Lankėme SOYA Žirmūnų g. 68A, Vilnius. NEREKOMENDUOJU NEI VIETOJ VALGYTI NEI UŽSISAKYNĖTI Į NAMUS.
Su klientais nesiskaito, kokybė tragiška. Vadovė dangsto personalą. Tikiuosi šį atsiliepimą pamatys atsakingi asmenis:
Atvykome po 18 val, klientų nebuvo daug, atsisėdome lauke, terasoje, deja, joks padavėjas nepriėjo per artimiausias 12-15 min, tada nuėjome į vidų pakviest kąnors iš vidaus, kas galėtų aptarnauti, pamatėme vaizdą, kad padavėjai nėra užimti, sustoję grupelėje "maigo" telefonus ir linksmai juokiasi. Maloniai paprašėme, kad kasnors prieitų, nes ilgai laukiame, buvo atsakyta, kad "tuoj prieis". Laukiame toliau, deja "tuoj" nieks neatėjo. Tada pakartotiani nuėjau, ieškoti administratorės, kad išsiaiškinti, kodėl tokia situacija, vėliau sužinojau, kad tai pamainos viršininkė Božena (jeigu teisingai prisistatė). Ji gindama personalą atsakė, kad : "Jums gi pasakyta buvo, kad tuoj prieis", tada pasakiau, kad taip neturėtų būti, po mano žodžių ji atsakė, kad pati aptarnaus....
Šiandiena apsilankėme vienuolyno g 4, soya restorane.
Su drauge smagiai papietauti. Deja teko nusivilti. Užsisakėme sushi rinkinukus 2x2, antrieji turėjo būti karšti ir be plaukų. Suvalgius šaltus sushi laukėm karštu, bet mūsų užsakymas buvo pamirštas. Staliuką aptarnavo vis kita padavėja. Padavėja atnesus sushi karštus, bededama lėkštę ant stalo, 2 iškrito iš lėkštės. Padavėja paklausė-įdėt jums į lėkštę atgal? Atsakiau kad išnestu nukritusius.kaip ir susitaikėm su padetim, pradėjome valgyti. Suvalgius po 1 sushi imbiere marinuotam drauge pastebėjo plauką. Iškvietė padavėja, ji pakvietė vadove... Vadovė tik leptelėjo viską sutvarkysim! Sutvarkymas toks perdėjo suši į kitą lėkštę... Bet deja mums apetito jau nebuvo. Atsisakėm išvis kažką valgyt. Atėjus padavėja pasakė, kad už karštus sushi galim nemoketi, mes pasakėm kad iš vis nenorim mokėti už tokį maistą ir aptarnavimą.Padavėja atsakė kad čia ne jos kompetencija ir nuėjo kviesti vedėją. Tačiau vadovė net nepasirodė, o padavėjos...
Buvome akropolio soya restorane. Ir labai liudna, kad tokia faina vieta turi tokį prastą aptarnavimą. Atejome prie staliuko, jau dėjomes daiktus, padavėja liepė eiti į laukimo zoną kol staliukas nebus išvalytas. Laikėme 5 minutes. Ateje prie staliuko pajutom smarvę nuo servetėlės kuria plovė staliuką. Paprašėm perplauti jį, padavėja vietoje to, kad tiesiog isvalyti nauja servetele bandė išsiaiškinti, kad servetėlės yra tokios jei nepatinka reikia eiti į kitą vietą. Negana to besirenkant maistą ne is kart, o tik pasirinkus maistą pasakė, kad bus gaminamas daugiau nei valandą... Suprantama, kad darbų yra daug, bet kur profesionalumas ir paprasciausia higiena?
Vakar turėjau labai malonų pasisėdėjimą su draugėmis Vilniaus Big restorane SOYA. Kiek aptarnavimas buvo malonus ir greitas (aptarnavo tamsiaplaukė mergina, deja vardo neprisimenu) tiek virtuvė (valgėm sriubites ir karštus wok patiekalus) tiek sushiai labai nudžiugino. Buvo labai skanu. Tikrai grįšiu ir ne viena kartą.
Likom labai nepatenkinti šiuo restoranu.''SOYA''
Visu pirma tuom, kad artėja i restorana prisėdę prie staliuko sėdėjome 15-20min ir nei viena padavėja nepriėjo pasidomėti ar mes jau išsirinkome...teko patiems eiti ir pasidomėti ar mes būsime priimti.kai usakėme visa usakyma, buvo atnešta tik viena sriuba nors prašėme dviejų porcijų.
Antro patiekalo nuo usakymo laukėme beveik 45minutes...kai jau kantrybės lašas buvo perpildytas..nuėjau susimokėti už puse atnešto usakymo, nes antro supratau jog nesulauksiu..man buvo atsakyta, kad jūsų padavėja kažkur laksto, susimokėjus išėjau.
Mes su šeima likom labai pasipiktinę šio restorano darbuotojais.
Tikrai yra kur tobulėti.
NEREKOMENDUOJU
Apsilankymo diena 2019-05-02
AKROPOLIS - SOYA. Šiand. užėjome tryse pavalgyti. Buvome nustebinti administratorės Nerijos (taip mergina prisistatė) aptarnavimu. Į SOYĄ mes atėjome tryse bet įrankius ir lėkštes gavome dviems asmenims. Kadangi administratorė labai buvo užsiėmusi (virtuvėje su merginomis ir vaikinais kalbėjosi kiek kuri sveria), mes jos negalėjome prisišaukti - aš mėsą valgiau su šaukštu :). Bet tai ne blogiausia - nesulaukus sąskaitos daugiau kaip 30 min., atsistojome ir priėjome prie administratorės paklausti - gal ji mus vaišina? Beje, ji su mumis ir atsisveikino:) Tik vyrui dar karteli užklausius - gal galim susimokėti? Ji pradėjo vardinti personalo skaičių, nors kitom padavėjom su užsakymais ir atsiskaitymais problemų nekylo. Gaila, kad administratorė vietoj to, kad koordinuotų trukdo vyrėjų ir padavėjų darbui.
Šiandien pietavau restorane soya Bige labai nusivyliau atejas i restorana padavejos laukiau ilgai o ir aptarnavimas nekoks. Užsisakiau maisto išsinešimui gua bao vištienos ir ryžiu maisto laukiau neilgai tačiau grįžes namo labai nusivyliau atidares pakeli vištienos ten radau vos tris gabaliukus ir labai nedaug padažo nors parašyta, kad porcija vienam asmeniui. Atidarius ryžius iškart supratau jog jie nėra gaminti šiandien jie buvo kaip košė o kvapas kaip chemijos priemiau sprendima ten daugiau nebesilankysiu nes tai jau nebe 1 ir ne 2 kartas dar seniau ten valge mano draugai jie irgi labai nusivylė nes vištiena vyšnaite jie gavo ne iki galo iškepta ir ji buvo labai glitni todel jie liko nevalgę. Aišku buvo kartu kai ten pavalgiau skaniai, bet niekada negali žinoti kaip gali nutikti.
Nepagailėsiu laiko palikti teigiamą atsiliepimą šiam restoranui, nes matau gerus pokyčius. Kalbu apie Soya šalia Gedimino prospekto. Pirmiausia tai terasa: bet kokiu oru yra joje aptarnaujama, pledų yra pakankamai ir rūkantiems žmonėms patogu joje sėdėti, keičiamos peleninės, vakare yra apšvietimas. Aptarnavimas taip pat labai geras, aptarnavo nauja mergaitė, meniu išmanė ne 100%, tačiau buvo labai maloni ir draugiška, ko klausiau iš meniu greitai sužinojo ir informavo. Suši - tobuli!
Sveiki, pagaliau rankos daejo iki to ko senai norejau padaryti. noriu pasakyti nuosirdu aciu padavejai Karinai is Vilniaus essncio Soyos restorano. Pirma jos darbo diena ji mane aptarnavo, mergaute tikrai labai bijojo, taciau su laiku as maciau kaip ji keiciasi. ir dabar Kiekvienas aptarnavimas suteikia siltas emocijas, kiekvienas priejimas prie manes padaveja su sypsena. labiausiai aciu uz komplimentus kurios ji sako man kai dvejoju del desertu ! aptarnavimas 10/10 maistas 10/10
iki kito karto
Galimybė užfiksuoti patrauklią grąžą 3 metų laikotarpiui
Įmonių obligacijos – tarpinė stotelė tarp indėlių ir akcijų. Šiuo metu platinamos nekilnojamojo turto nuomos ir valdymo bendrovė AB "Agathum" obligacijos – gera proga užfiksuoti 9% grąžą 3 metų...
OWEXX lauko ekranų tinklas: nauji ekranai Vilniuje
Dvipusis lauko ekranas Laisvės prospekto ir Justiniškių gatvės sankryžoje papildo OWEXX lauko ekranų pasiūlą Vilniaus mieste ir suteikia dar vieną reklamos platformą ryškiai, matomai ir...
D. Dundulis: kiekvienas sprendimas dirba efektyvumui, klientams ir darbuotojams
Per beveik tris "Norfos" veiklos dešimtmečius gerokai pasikeitė ir asortimentas, ir pirkėjų pageidaujamų prekių kokybė. "Devyniasdešimtųjų pabaigoje pasiūlius kokybiškiausių ar geresnės kokybės...