Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Sosvan, MB
Geriausia pristatymo patirtis, kokią tik esu turėjas. Turėjau klausimų, paskambinau nurodytu numeriu ir gavau visus reikiamus atsakymus. Visada nerimauju dėl trapių siuntų, nes žinau, kaip kitos įmonės elgiasi su siuntom. Ši paslauga man suteikė ramybę žinant, kad jos buvo pristatytos tą pačią dieną. Visada jaučiuosi taip, lyg kuo ilgiau siunta būtų pristatyta, tuo didesnė tikimybė, kad ji pasimes ar bus pazeista. Jaučiausi daug užtikrinčiau atiduodamas ją sosvan nei bet kam kitam. Ir, žinoma, kaina yra labai, labai priimtina.
Dirbame tam kad sukurti ne tik greitus, saugius, pervežimus, bet ir pajams pakeleivingiems atsakingiems vairuotojams. Iki sekančio karto.
Puiki patirtis su SOSVan. Siunčiau patefoną, labai trapų daiktą, kurį įprastai siunčiant su kurjeriais yra didelė rizika sugadinti. Labai patiko tai, kad nereikėjo pačiam pakuoti siuntos. Siunta pristatyta saugiai, be jokių pažeidimų. Patogu, greita ir patikima paslauga. Tikrai naudosiuosi dar kartą ir rekomenduoju kitiems.
Įmonės savininkas komentuoja iš įmonės profilio, “kaip jam gėda būti Lietuviu ir kaip jis gyvena supuvusioje visuomenėje”. O man gėda, kad toki piliečiai dar LT!
Esu lietuvis ir nesu abejingas Lietuvai. Projektą, kurį nuoširdžiai vystau, kūriau ne kam kitam, o mums - skatinti bendruomeniškumą ir pagalbą vieni kitiems.
Jūsų atsakas tik patvirtino, kad gyvenate kitomis vertybėmis. Vietos po saule užteks visiems, turėti drąsos savo nuomonę reikšti atvirai, vardu, nepakenktų.
Nuoširdžiausia padėka šiai nuostabiai komandai už mano šuniuko pargabenimą iš Lietuvos į Norvegiją. Visas procesas buvo ne tik profesionalus, bet ir kupinas rūpesčio bei šilumos. Tokio malonaus ir žmogiško bendravimo dar neteko patirti, kiekviena detalė buvo suderinta tiksliai, viskas vyko laiku, o apie kelionės eigą buvau nuolat informuota. Jaučiausi visiškai rami, nes žinojau, kad mano augintinis saugiose rankose. Esu be galo dėkinga, tikrai 10/10 ir nuoširdžiausios rekomendacijos! Sėkmės Jums!
Patys geriausi atsiliepimai.Tokio malonaus ir rūpestingo aptarnavimo dar neteko patirt.Ponas Raimondas rūpinosi visu procesu kaip artimiausias giminaitis.Vezejai irgi superiniai.Viskas atvyko iš Vokietijos i Lietuva nesugadinta.Labai liko malonus atsiminimas.Naudosiuos ir ateity.Ačiū Jums vyrukai.Sekmės Jums ir toliau.♥️
Dėkinga sosvan.lt vežėjams, sutikus pervežti nestandartinį krovinį 3, 5 m aukščio gėlę. Skambinta daugumai pervežimais užsiimančiom įmonėm. Jau buvau atsisakius šios minties, kad pavyks pervežti Kaunas -Klaipėda augalą. Paskutinis bandymas nenuvylė, nuvyko apžiūrėti krovinį, įvertino galimybę, tuomet kelių dienų bėgyje išpildė už tikrai prieinamą kainą, labai malonus bendravimas, derinant visas pervežimo detales. ???????????????? 10 balų!
Mano nuomone, labai geras ir tuo labiau įdomus papildomas laiko išnaudojimui ir tuo labiau kad tai padeda uždirbti papildomai pinigų čia tikrai liuks, aš pats isbandziau sosvan pavėžėjo amato ir man tikrai užkabino šitas.
Siūlau visiems kas turi laiko turi auto, tikrai pabandykit bet kokiu atveju išeisit į pliusą.
Rekomenduoju naudotis šios įmonės paslaugomis, nes daiktai vežami saugiai (vežė didžiulę indaują, kiekvieną detalę supakavo i plėvelę, automobilyje prisirišo ir t.t.). Vairuotojai visada paslaugūs, geros nuotaikos, net ir tuomet, kai daiktą reikia nešti iš 5 aukšto (dauguma vežėjų aplamai atsisako daiktus nešti/išnešti iš aukštesnių namų aukštų)…
O ir paslaugos kaina geriausia rinkoje, siuo metu.
Ačiū, , SOSVAN” !
Pats apps nieko nesakau gal ir nieko ir labai patogus bet ne pats vadovas jai nedarysi kaip jam bus patogu is kart užblokuos ir net išpeiks jai ne pagal jo dudelę šoksi
Žinomą kaip iš bendruomenės pašalintas vežėjas neišsilies savo pykčio? Toks elgesys tik dar kartą patvirtino, kad buvo atliktas geras sprendimas. Projektas siekia aukštos pervežimų kokybės ir nuolaidžiaujama nebus.
Esu labai patenkinta šios įmonės operativumu, lankstumu, viskas labai greitai, tvarkingai, pasiūlytas pervežėjas Laimonas, labai greitai, tvarkingai pristatė siunta iš Telšių į Klaipeda????. Vežimas pigiau nei DPD, omniva ar kitos firmos siulytu savo kainas. Susisiekiau su kompanijos savininku, malonus ir paslaugus, atsako į visus klausimus kai yra neaiškumų, padeda pats, tai jeigu jums reikia kažką pervežti registruokitės svetainėje www.sosvan.com
ZREKOMENDUOJU 100%!!! Sekmes!!! Jus geriausi!!! ???? Ir iki kitų kartų????
Gera platforma ir labai gera idėja. Beveik kaip krovinių birža. Kalbant iš vežėjo pusės galima krovinių susirasti abiem kryptim taip sutaupyti ar gal net uždirbti ir tuo pačiu už mažesnę kainą pervežti klientui. Iš klientų pusės irgi viskas patogu pateikiai savo krovinį, salygas ir tiesiog lauki kas apsiims su visom garantijom ir tt.
Nyderlandai nuo liepos 1 d. įveda kelių mokestį sunkvežimiams už nuvažiuotą kilometrą
Nuo š. m. liepos 1 d. Nyderlandai įveda kelių mokestį sunkvežimiams, kurį reikės mokėti už nuvažiuotą kilometrą. Jis Nyderlandų ir užsienio transporto priemonėms bus taikomas beveik visuose šalies...
TECE primena: geriamojo vandens kokybė priklauso ir nuo vamzdynų
Pasak vokiečių vandens inžinerijos kūrėjos ir gamintojos, kompanijos TECE prekybos padalinio Lietuvoje, bendrovės "TECE Baltikum" direktoriaus Regimanto Mikučionio, prastas namo vamzdynas gali...
AB "Agathum" pradeda platinti 2 mln. Eur dydžio ir 9% pajamingumo obligacijų emisiją
Nekilnojamojo turto nuomos ir valdymo bendrovė AB "Agathum" 2026 m. birželio 4 d. pradeda platinti viešą 3 metų trukmės ir 2 mln. Eur vertės obligacijų emisiją, už kurią siūlomos 9% metinės...