Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę SolviMeda, UAB
Viskas prasideda nuo komunikacijos - kaip bendrauji, taip ir su tavimi bendrauja. Esu labai dėkinga Solvimedai. Čia dirba pačios geriausios administratorės - tikras įstaigos frontas. Ypač noriu išskirti Viktoriją: visada rami, empatiška, greitai randanti sprendimus ir sukurianti jausmą, kad pacientas čia svarbus.
Gydytojos Ieva Merliūnienė ir Greta Gruzdaitė - aukščiausio lygio profesionalės. Taip pat slaugytojos vertos didžiausių pagyrimų - kraujo ėmimas šioje įstaigoje pats lengviausias, kokį esu patyrusi. Rekomenduoju visiems, vertinantiems kokybę ir žmogišką požiūrį.
Noriu pasidalinti itin teigimais atsiliepimais apie Kėdainių klinika. Viskas puiku nuo registracijos telefonu iki tyrimų atlikimo ir gydytojos konsultacijos. Čia dirba žmonės su supratimu ir empatija, ir itin aukštu aptarnavimo standartu.
Gydytoja Audra Sadaunikienė verta atskiros padėkos už savo žmogiškumą, patarimus ir rimtą ir puikų požiūrį į savo pacientų sveikatą. Visada patars, paskirs gydymą, kuris bus reikalingas, o prireikus siuntimo nepagailės ir nukreips pas reikiamą specialistą. :)
Nuostabus personalas, tik geriausi atsiliepimai, viskas greitai, operatyviai, išsamiai, aplinka jauki, belaukiant gali išgerti kavos, o vaikai pažaisti žaidimų kampelyje. Niekada neteko matyti piktų veidų, visos darbuotojos priema šiltai ir jaukiai.
O daktarė Audra Sadaunikienė ypatingai šiltas žmogus❤️
Administratorės Žiedūnė ir Viktorija labai paslaugios ir mandagios. Sėkmės visiems!
Kėdainių "Solvimeda" registratūroje sutikau labai nemalonią patirtį - administratorė/registratorė bendravo chamiškai, padrikai ir net vaipėsi. Toks elgesys visiškai nedera sveikatos priežiūros įstaigai ir menkina klinikos vardą.
Sveiki, Simona, apgailestaujame, kad turėjote nemalonią patirtį, tam, kad ateityje išvengtume tokių nesusipratimų, prašytume Jūsų situaciją pakomentuoti telefonu +37060012813 arba el paštu [email protected]
Nuoširdžiai atsiprašome visos administracijos vardu.
Labai dėkoju klinikos komandai - gydytojai, slaugytojoms ir administratorei - už greitą ir nuoširdžią pagalbą. Kreipiausi su stipriu nugaros skausmu, kai kitur nebuvau priimta. Čia mane priėmė nedelsiant. Administratorė maloniai ir operatyviai viską sutvarkė, padėjo susiorientuoti, o bendravimas buvo šiltas ir žmogiškas
Visi darbuotojai buvo labai malonūs, profesionalūs ir rūpestingi. Gydytoja skyrė laiko, viską paaiškino. Slaugytojos labai rūpestingos. Klinika - švari, jauki, gražiai įrengta aplinka, kurioje jautiesi saugiai ir ramiai. Džiaugiuosi pasirinkusi šią kliniką - tikrai rekomenduoju.
Fragmentuotas kibernetinis saugumas kuria pavojingas spragas: ką svarbu suprasti organizacijoms
Kibernetinis saugumas pastaruosius keletą metų tampa vis svarbesne tema daugelyje organizacijų. Šį aktualumą lemia tiek geopolitinė situacija, tiek sparčiai besivystančios technologijos, tiek...
Eksperto požiūris: kodėl nealkoholinis "Švyturio Ekstra" laimi medalius?
Nealkoholinis "Švyturio Ekstra" prestižiniame pasauliniame konkurse "World Beer Cup" iškovojo sidabro medalį ir dar kartą buvo pripažintas vienu geriausių savo kategorijoje pasaulyje.
Automobilis išlieka statuso simboliu, tačiau vis dažniau laimi kaina ir patogumas
Automobilis šiandien vis dar dažnai laikomas statuso ir sėkmės simboliu, galimybe parodyti savo pasiekimus ar susikurtą įvaizdį, teigia psichologas Erikas Siudikas. Vis dėlto situacija pamažu...