Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Solitekas LT, UAB

Atsiliepimai apie Solitekas LT, UAB

Saulės elektrinės | Baterijos | EV stotelės

Kreditavimo rizika:
    Saulės elektrinės ir baterijos tiesiai iš gamintojo

7.3

Aukštos kokybės saulės moduliai, rekomenduoju

Labai nuvylė „Solitek“ požiūris į klientą. Jau ne vieną kartą kreipiausi el. paštu dėl man svarbaus klausimo, tačiau jokio atsakymo taip ir nesulaukiau. Toks bendravimas rodo visišką abejingumą klientui po pardavimo. Kai įmonė pristato save kaip patikimą ir profesionalią, tikimasi bent minimalaus grįžtamojo ryšio. Deja, mano patirtis kol kas yra labai neigiama - ignoravimas ir jokios pagalbos. Tikrai nusivyliau aptarnavimo kokybe.

Slenkant sniegui pasislinko ir moduliai, kreipėmės dėl remonto bet per 2 savaites nesugebėjo atsiliepti, panašu kad klientai nerūpi...

Nesirinkite šios diletantų imonės, jeigu nenorite vargo. Kol buvo pardavimo stadija, tai malonūs, 10 skambučių į dieną, o kai atėjo laikas montuoti, tai baisi komunikacija, neatsiliepia telefonu, net tarpusavyje negali info perduot. O montuotojai tai atskira kasta, kuriai atrodo, kad jie geriau žino ką ir kaip pas užsakovą ir objekto savininką daryti. Resiumė, turim sugadintą stogą, reikia keisti difuzinę plevelę, apie 30% čerpių, dalį medienos, žala apie 10000, iš draudimo pavyko gauti tik apie 5000, tai reiškia nuostolis tiesioginis 5000 ir tik apie metus vėliau bus sumontuota saulės elektrinė. Katastrofa, o ne įmonė. jei info bus naudinga, galesiu ir detalesne info pasidalinti.

Nerekomenduoju šios įmonės. Panėlės išlinko. Pasakius, kad yra problema žadėjo susisiekti, bet taip ir nesulaukiu jokių žinių.

Kompetentinga komanda, malonus vadybininkas, greitai sudaryta sutartis bei įrengta elektrinė.

Solitek pasirinkti motyvavo ne tik ilgametė įmonės patirtis, bet ir 30 metų modulių garantija. Visas elektrinės įrengimo procesas nuo pirmos užklausos iki ant stogo stovinčios elektrinės buvo sklandus. Jaučiasi, kad komanda turi ilgametę patirtį. Pačios elektrinės įrengimas užtruko vos ilgiau nei mėnesį. Rekomenduoju!

Viskas gerai, kol gerai. Komunikacijos lygis prieš įsirengiant ir po, skiriasi kaip diena ir naktis.
      p. Darius Kulieša šiai dienai sugebėjo pramušti visus dugnus maitinant pažadais ir tempiant gumą. Tad kaip bebūtų liūdna, šiai dienai smarkiai NEREKOMENDUOJU rinktis šią įmonę.

Jau kuris laikas turime įsirengę saulės elektrinę iš Soliteko. Jokių nusiskundimų, elektrinė veikia be trigdžių.

Nuo pat pirmo skambučio supratau, jog šia įmone galima pasitikėti. Labai žmogiškas elektrinės įrengimo proceso paaiškinimas, pagalba su dokumentais. Jau keletą mėnesių džiaugiamės įrengta ir puikiai funkcionuojančia saulės elektrine.

Tiem, kas supranta apie kokybę, nereikia ir aiškinti, kodėl rinktis SoliTek. Elektrinė jau veikia, darbai atlikti puikiai, po montavimo viskas sutvarkyta :)

Įmonė akivaizdžiai koncentruojasi į laimingą klientą. Vykdant projektavimo darbus klausė mūsų nuomonės, atsižvelgė į pastebėjimus ir pageidavimus

Labai geras darbas. Saulės elektrinė veikia nuo birželio mėnesio. Su problemomis nesusidūrėm, darbai atlikti kruopščiai, sutartu laiku, o elektrinė pagamina net daugiau nei buvo planuota.

Likau patenkintas viskuo - konsultacija, montavimu, produktais. Viskas buvo aiskiai isdeliota, be jokiu netiketu islaidu ar staigmenu. Tikrai galiu rekomenduoti kitiems.

Geras aptarnavimas, kokybiški produktai. 10 kW saulės elektrinę sumontavo laiku bei padėjo susitvarkyti APVA dokumentus. Ačiū visai komandai už pagalbą ir gerą darbą. ????

Gavus ESO sąlygas, kreipėmės į 6 skirtingus montuotojus. Iš esmės visi pasiūlymai panašūs, tačiau dėl ilgametės patirties, 30 metų garantijos bei užtikrinto ir konkretaus vadybininko bendravimo pasirinkome Solitek. Visos dokumentacijos sutvarkymas ėjo kaip per sviestą, gavome plačias saulės modulių pasirinkimo galimybes bei tvarkingai įrengtą saulės elektrinę. Ačiū visai Solitek, ypač montuotojų komandai, už tokį efektyvų ir sklandų darbą

Nei viename žingsnyje neturėjau "Solitekui" jokių pastabų: nuo projekto suderinimo ir iki galutinio įgyvendinimo. Nors šiaip esu pakankamai priekabus :) Šaunuoliai!

Niekaip nesuprantu, kad turint tokį stiprų, visame pasaulyje žinomą ir profesionalų saulės modulių gamintoją Lietuvoje, žmonės vis dar renkasi Kinijoje, naudojant iškastinį kurą, pagamintą produkciją, kuri laiko dvigubai trumpiau nei lietuviški saulės moduliai...

Buvo keli pasirinkimai is kur pirkti saules modulius, bet Solitek paliko geriausia ispudi. Vietine gamyba, geri ivertinimai ir ilga garantija. Darbuotojai paslaugus, viska paaiskino paprastai.

Mano patirtis su Solitek buvo puiki - aukščiausios klasės produktai, montavimo komanda labai tvarkingai įrengė elektrinę, po savęs nepaliko jokios netvarkos.

ačiū Solitek komandai, šauniai dirbo be priekaištų

Tragedija, o ne įmonė. Kuomet reikia paimti pinigus, tai jie švelnūs ir pūkuoti. Kai reikia prisiimti elektrinės įrengimo garantinius įsipareigojimus ir atsakomybę už netinkamai atliktus darbus, tuomet vilkina procesus, neatsakinėja į skambučius. Pirkom saulės modulius, inverterius iš jų manydami, kad tai yra didelė ir atsakinga įmonė. Vedami tokio įsitikinimo, galima sakyti, smarkiai permokėjom. Bet pasirodo dėl šios įmonės patikimumo mes labai labai klydom. Nemaži pinigai išleisti, o garantiniai įsipareigojimai tik popieriuje. Dabar svarstome apie tolimesnius teisinius savo teisių gynimo būdus.

baisi, chamiška komunikacija, tikrai nerekomenduoju. jausmas, kad patekau į 1990 metus.

Pasakysiu tai šitą firmą yra gera tuom tik su savo saulės modulių gaminamas, o kas liečia visą kita bleh... Tai tvarkos nėra kaip sakant jai papuolė į jų pinklės tai ir turėk bėda. Ko didesnę sumą investavęs to jie ir deja. Tai kad būtų aiškiau. istorija tokia prasidėjo bumas turėti pigiau elektra, ieškau firmos, kad būtų tvarkinga, o ne vienkartinė ir ople Solitekas, tai tik reikėjo paskambinti ir eisi suinteresuotas ant savo namo stogo turėti saulės modulius ir t.t. ir žiūrėk jau siunti € kad pastatytų tave netgi I eilę. Ir ką prasideda įdomiausia.atejo laikas bet kaip žiūri į namo stogo saulės modulių nėra ir savo brangų laiką leidi solitieka.ople atvažiavo pavėlavę kaškiek mėnesių Ir per dvi dienas jau patenkintas tūrių 12 kW saulės elektrinė. pajungė inventorius ūžia kaip ir dirba praeina mėnuo, kaip sąskaitą atėjo didelė taip kad saulės elektrinė nėra, ai dar randu kaškokies detalės nepajunktas (paskui kai pradėjau pats domėtis apie hibridinis inventorius tai pasirodo tos tris...

Įsirengėme elektrinę 21kw ant stogo, jokio monitoringo per 2metus, atsitiktinai (neužtekus energijos) nusprendėme pasikonsultuoti su šalia dirbusia kita įmone. Jie be galo nustebo kaip gali neužtekti 21kw. O pasirodo, kad nuo pat pradžių nedirba viena iš keturių sekcijų panelių! Jos net nepajungtos! Trečius metus permokame už elektrą susikrovę įrangos už 20k. Jokio monitoringo ir jokios atsakomybės. Sekretorė užregistravo skambutį ir iki šiol jokio susisiekimo. Apie procesą, kaip Solitek tvarkė dokumentaciją ir kokie anekdotai dėjosi jos procese-yra išlikę el.laiškuose. Šiuo metu laukiame atsakymo ir kas dien skaičiuojame nuostolius. Pagalvokite 100kartų prieš renkantis šią įmonę, o aš pasidalinsiu tęsiniu.

Solitekas LT komanda dirba puikiai. Darbai atlikti laiku. Komunikacija nepriekaištinga. Ačiū. Rekomenduoju.

Šauni komanda, gera komunikacija, nepriekaištingai ir laiku atlikti darbai. Dėkoju. Rekomenduoju

Jeigu tik sugalvociau statytis dar viena elektrine, tik pas juos. Kaip vaistinej. as apakes

Dėkoju už profesionaliai įrengtą elektrinę, bei kantrybę dėl besikeičiančių sąlygų. Malonus bendravimas, visų klausimų atsakymas ir tikslinimas buvo tai, ko reikia tikėtis iš tokios įmonės.

Eglė Paškevičiūtė

Buvo kilusi problema dėl nuotolinio ryšio su saulės elektrine, bet probemą atvykęs Soliteko spacialistas operatyviai pašalino, mandagiai bendravo ir atsakė į visus dėl saulės elektrinės tolimesnio ekploatavimo kilusius klausimus.

Iškilus problemoms atvyko sutartu laiku ir labai operatyviai viską sutvarkė. Ačiū.

Vyrai sumontavo elektrine be priekaistu, aciu

Noriu pasidžiaugti šia įmone, matosi, kad svarbiausia- orientacija į klientą. Man beveik niekuo rūpintis nereikėjo, ieškojo būdų, kad klientas liktų patenkintas, o ne formaliai- pardaviau ir pamiršau.

Du kart pagalvokite prieš pirkdami elektrinę iš Solitek. Įrengė elektrinę, paprašius paplėsti galią ir parduoti tokių pačių modulių ignoruoja, neatsako o paskambinus nurodė, kad praplėtimu rūpinčiausi pats, nors tokių modulių kaip solid blackstar rinkoje rasti neįmanoma. Nesirūpina klientais, svarbus tik pirmasis pardavimas..

Aušra
      Gediminas

Pati kreipiausi dėl plėtimo - tai ir pasiūlymą parengė ir paaiškino kaip tvarkytis su ESO reikės. Aišku kaina plėtimo didoka, bet čia jau mano pasirinkimas ar statyti papildomai ar ne. Mano patirtis su Solitek teigiama.

Su įmone susisiekti neįmanoma, darbo dienos metu skambinome keletą, susisiekti nepavyksta, apie 15 val įsijungia atsakiklis, kad dirba iki 17 val ir šiuo metu pakonsultuoti negali. Likau nesupratęs :)

Viskas būtų neblogai, buvom sutarę įrengti saulės elektrinę pagal gautą paramą. Paprašius įrengti elektrinę ir gauti apmokėjimą per dvi savaites mėnesį, pasakė, kad NETIKI tokiu APVA deklaruojamu laikotarpiu ir, kad greičiausiai apmokėjimą iš APVA gaus tik per 6 mėnesius, todėl pasiūlymas netinka. Paslaugas teikti atsisakė, gaila laiko, nors greitai radau kitą paslaugų teikėją, kuris pasakė, kad dirba nebe pirmą kartą su APVA paramom ir jokių keblumų dėl apmokėjimų nėra buvę.

Hubertas Petružis

Jau keletą metų naudojuosi saulės jėgaine įrengta su SoliTek stiklas-stiklas moduliais. Patikimas produktas, gerai atliktas monttavimas ir servisas. Jokių rūpesčių ir ženkliai sumažėjusi elektros energijos sąskaita.