Labai gera įmonė. Pas mane buvo dužęs ekranas, jau maniau, kad reiks ieškot kito kompiuterio, nes remontas truks labai ilgai, tačiau draugė parekomendavo šią įmonę. Nunešiau nešiojamąjį kompiuterį ir man pasakė, "jei pavyks, tai per šiandien sutaisys". Praėjo dvi valandos ir mano kompiuteris su nauju ekranu, dėl ko labai džiaugiuosi.
Su UAB "SOLIDAS" susipažinome pernai tragišku mums momentu, kai mūsų įmonės buhalterinis "kompas" sugedo. Mūsų buhalterė iškart pasirinko tą firmą (ji turi l.gerą intuiciją).Mūsų darbuotojai, kurie vairuoja mašiną, buvo išvykę į komandiruotę ir nebuvo kam nuvežti į SOLIDĄ tą kompiuterį remontui. Tada pas mus atvažiavo pats "SOLIDAS" direktorius, gerb.p.Vytautas, paėmė kompiuterį ir suremontuotą atvežė.Be galo buvome nustebinti ir patenkinti, kad taip greitai ir pigu sutvarkė mūsų problemą. Kompiuteris iki dabar dirba kaip šveicarijos laikrodis! Rekomeduojame visiems, kas dar neturi gero kompiuteristo, butent šią firmą - UAB "SOLIDAS".
Puikus aptarnavimas! Atvykau dėl konsultacijos su sugedusiu kompiuteriu ir darbuotojas patarė, kas geriausia būtų mano konkrečiu atveju- ar parduoti kompiuterį tokį, koks jis yra, ar taisyti. Gavau LABAI išsamią konsultaciją, patarimus, ką kur ir kaip galiu padaryti, ir kaip likti su kuo mažesniu nuostoliu.
Nežinau, kaip šį įmonė taiso kompiuterius, tačiau pas juos bendravimas, profesionalumas, paslaugumas bei savo srities išmanymas- SUPERINIS!
ačiū.
Ačiū labai patenkintiems ir nepatenkintiems klientams, parašiusiems savo atsiliepimu. Žinoma visi sutiks, kad gerus atsiliepimus girdėti visada yra malonu, taip mes žinome, kad tikrai padėjome, o tokių klientų per beveik 10 darbo metų tikrai yra nemažai. Mano manymu blogi atsiliepimai, jei jie yra pagrįsti, irgi yra gerai, nes tik taip sužinome, kas galbūt įmonėje yra ne visiškai gerai, kur dar reikia tobulėti. Neklysta tik tie, kurie nieko nedaro. Beje kitoms įmonėms-konkurentams, mėgstantiems čia parašinėti, patarčiau atidžiau pasižiūrėti į savo įmones ir į paslaugų kokybę kurias jie atlieka.
Tiesa pasakius nelabai suprantu rekvizitai.vz.lt, kurie savo rimtą svetainę yra pavertę anoniminių komentatorių ir sąskaitų suvedinėjimo vieta. Mano manymu, komentarai apie įmones galėtų būti leidžiami tik patvirtinus komentuojamojo tapatybę ir nesinaudojant tarpiniais serveriais.
Iš kitos pusės man malonu, kad kai kurie konkurentai mūsų vis nepamiršta :) Sėkmės visiems darbuose.
nusivyles. pataise ka zedejo bet atgal surinko loptopa tragiskai, varztus susuko i ne butent tiem varztam skirtas vietas, . prie klavieturos per ilgas varztas isuktas tai iskilimas yra, prie monitoriaus taipogi per ilgas varztas isuktas tai plasmasei is kitos puses jis vos nepralindes kiaurai ir garsekalbis vienas nebeveikia. nusivyles labai, del vieno daviau sutaisyt tai kitu bedu pridare.....
Ponui anonimui. Mano manymu, jei klientas ir būtų kažkuo nepatenkintas, tuo labiau kaip teigiate "kad net kažką sugadino (garsekalbis vienas nebeveikia), tokiu atveju pretenzijos reiškiamos tiesiogiai įmonei, kuri jau ir turi arba ištaisyti savo defektus, jei tokie buvo, arba priimti kitą klientui priimtiną sprendimą, o ne rašyti anoniminius pranešimus, kurie visiškai nėra patvirtinti faktais.
P.S. beje žodis "garsekalbis" lietuviškai rašoma "garsiakalbis".
Nieko gero pasakyti negaliu, nunesiau i Solidas kompjuteri su vienu gedimu. Ta gedima istaise. Bet po teisimo atsirado dar du gedimai ;) o darbotojas man sako kad jis nieko ne dare. Atvaziavau kita diena, jau kalbejau su direktoriumi. Ir man buvo pasakyta " jus palikit kompiuteri mes viska padarysim". Dar noreciau pasakyti kad vazinejau i SOLIDAS 4 kartus!!! Na manau jus supratote koks cia bizniukas. Kompiuteri taisiau kitur, valio sutaise!
Pats tikriausiais konkurentų komentaras, he he he :) Kažkas, kažkur, su kažkokjiu gedimu, 4 kartus.. Vienu žodžiu nei vieno fakto :). Tikriausiai gerai SOLIDAS kažkam, "tipo specam" kelią perrėjo :)
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Rimi Lietuva": sporto partnerystės šiandien sprendžia daugiau nei matomumo klausimą
Kol didelė dalis mūsų kasdienybės persikelia į ekranus, sportas išlieka viena iš nedaugelio patirčių, kuri žmones vis dar suveda gyvai. Tai ypač aiškiai matyti Lietuvoje, kur pastarąjį mėnesį...
Lietuvoje pradedamas Ukrainos metalo ieškiklių surinkimas
Vilniuje oficialiai atidaroma metalo detektorių "Trembita" surinkimo linija. Šis projektas, vystomas kartu su pažangių Ukrainos gynybos technologijų gamintoju Active Alliance LLC, atveria kelią...