Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Solarnovus, MB
Įmonę rekomendavo draugas, todėl nusprendėme kreiptis į Solarnovus ir tikrai nenusivylėme. Ernestas nuo pat pradžių profesionaliai pakonsultavo, atsakė į visus klausimus ir padėjo išsirinkti tinkamiausią sprendimą pagal mūsų poreikius. Visas procesas buvo suorganizuotas labai greitai ir sklandžiai - nuo pasiūlymo iki elektrinės paleidimo. Nebuvo jokių nesklandumų ar bereikalingo streso. Taip pat buvo paruošti visi dokumentai APVA paramai gauti. Malonus bendravimas, operatyvumas ir atsakingas požiūris į klientą. Rekomenduoju 100 %, ateityje taip pat kreipsimės.
Pardavimai 10, organizavimas 6, montavimas 6, elektrikas 10. Organizuojant darbus pastoviai paskambina vakare, kad rytoj gali atvykti, nors buvo prašyta įspėti prieš porą dienų :) Montuota ant seno stogo, aliuminio profiliai sumontuoti kaip bananai, nes stogas nelygus ir per vidurį smeigės per trumpos, kraštus arčiau pritraukti negali, nes nepasieks sujungti laidų. Gavosi dalis modulių perlinkę, bet veikia. Pridavė ESO labai greitai. Šiaip neblogai, bet dar yra kur tobulėti ;)
Ir visai nesvarbu, kad jauna įmonė. Dirba jauni, protingi, veržlūs žmonės. Tiesiog profesionali Ernesto komanda. Nuo sutarties pasirašymo iki projekto pabaigos 5 dienos. (iš jų dvi savaitgalio). Elektrinės ir kaupiklio Įrengimas, dokumentacija, įvyko kosminiu greičiu. Viskas sklandžiai, mandagiai, aiškiai, be jokio streso ar nesklandumų. Drąsiai rekomenduoju.
Esu patenkinta, jog pasirinkau MB soliarnovus.
Dėkoju direktoriui Ernestui už patarimus, įrangos, modulių parinkimą už greitą darbų atlikimo organizavimą bei jų kokybę. Taip pat montuotojams dėkoju - jie geri savo srities žiinovai, darbus atliko greitai, tvarkingai.
Rekomenduoju, norintiems įsirengti saulės elektrinę rinktis tik soliarnovus, nes kaina priimtina, darbų kokybė - nepriekaištinga, su visa atsakomybe tikrai drįstu pasakyti.
Ieškojau tarp daugybės rangovų ir galiausiai taip išėjo, kad po skambučio Ernestas pasakė, kad atsirado laisvas laikas rytoj atvažiuoti ir sumontuoti elektrinę. Tai sutikau. Kiti siūlė terminus net iki 6 savaičių. Prie to pačio montavo ir EV stotelę, tai visi darbai užtruko iki savaitės. Viskas veikia be priekaištų, rekomenduoju.
Įmonė Solarnonus, MB, kuriai vadovauja Enestas Drevinskas verta dėmesio.
Siūlyčiau žmonėms, kurie ruošiasi įsirengti saulės elektrines, rinktis TIK ŠIĄ įmonę:
1. Ernestas labai gerai išmano savo darbą, išklauso užsakovo norus, pataria geriausius variantus.
2. Įrengimo datą suderina, atvyksta laiku.
3. Montuotojai taip pat geri specialistai.
4. Darbai atlikti kokybiškai, darbuotojai mandagūs.
Džiaugiuosi pasirinkusi iš kelių įmonių šią ir dar kartą rekomenduoju pasirinkti Solarnovus ir tikrai nenusivilsite.
Gan ilgai ieškojau, kas galėtų atlikti elektrinės montavimą. Ir labai džiaugiuosi pasirinkęs šią įmonę. Solarnovus pasiūlė geriausią kainą, bei greitai suorganizavo montavimo darbus, kadangi dėl susiklosčios situacijos reikėjo darbus atlikti kuo greičiau, įmonės vadovas Ernestas viską suorganizavo taip, kad darbai būtų atlikti laiku. Taip pat konsultavo visais klausimais iškilusiais proceso metu. Darbai atlikti labai kokybiškai, darbuotojai taip pat labai mandagūs ir išmanantys savo darbą. Džiaugiuosi pasirinkęs šią įmonę ir rekomenduoju!!! 100%
Rinkomės tarp 6 įmonių saulės elektrinės montavimui ir labai džiaugiamės pasirinkę MB SolarNovus. Įmonės vadovas Ernestas puikus savo srities specialistas patariantis tiek ESO sąlygų, tiek APVA paramos gavimo, tiek įrangos parinkimo ir kitais klausimais. Nuo sutarties pasirašymo saulės elektrinė buvo sumontuota vos per pora dienų ir ji iš karto buvo pajungta į tinklą. Darbus atlikę montuotojai tvarkingai išvedžiojo laidus, nepriekaištingai išlygiavo paneles. Puikiai atliktas darbas, rekomenduoju!
Noriu nuoširdžiai padėkoti visai jūsų komandai, montuojant saulės elektrinę. Dėkoju už greitai, kokybiškai ir sklandžiai įvykdytus darbus. Modulių parinkimas buvo atliktas atsižvelgiant į mūsų poreikius, suteiktos profesionalios konsultacijos, parinkta tinkama įranga. Montavimo darbai vyko greitai ir tvarkingai. Ypatingai norėčiau paminėti profesionalumą bei atsakingumą. Nebuvo problemų priduodant elektrinę į ESO tinklą. Ypač dėkoju už pagalbą rengiant ir teikiant dokumentus paramai gauti, kuri buvo sėkmingai gauta.
Tikrai rekomenduosiu jūsų paslaugas visiems, ieškantiems patikimo ir kompetentingo saulės elektrinės montavimo partnerio. Dėkojame dar kartą ir linkime sėkmės jūsų tolimesnėje veikloje.
Pagarbiai, Algimantas
2024-09-04
Kruopščiai rinkomės tarp gausybės saulės elektrinių montuotojų. Bet geriausią kokybės ir kainos santykį atradome Ernesto vadovaujamoje MB "Solarnovus" įmonėje.
Paslauga buvo atlikta profesionaliai ir pagal sutartą terminą.Esame labai patenkinti ir džiaugiamės nuostabiu rezultatu.
Nuoširdžiai dėkojame Ernestui už malonų bendravimą, išsamias konsultacijas ir puikų darbą. Jūs pranokote mūsų lūkesčius.
Rekomenduojame MB Solarnovus!
"Civinity" išplatino didžiausią obligacijų emisiją grupės istorijoje: pritraukė 13,54 mln. Eur; net pusė investicijų sumos – iš mažmeninių investuotojų
Pastatų priežiūros, inžinerinių ir technologinių sprendimų grupė "Civinity" sėkmingai užbaigė viešos obligacijų emisijos siūlymą pagal iki 50 mln. Eur vertės obligacijų programą. Per platinimą...
Darbas, kurį verta "pasimatuoti": atvirų durų dienos įveikia oficialumo barjerus
"Dažnai pagalvoju apie tam tikrą darbą, profesiją ar įmonę, tačiau abejoju, nes nebandžiau, nepažįstu įmonės iš vidaus ir nežinau, ar tai man tiks."
"Surfshark" IT saugumo vadovas: kiekviena aktualija – įrankis atakai
Kibernetinės grėsmės Lietuvoje sparčiai evoliucionuoja ir tampa kasdiene verslo bei visuomenės realybe. Sukčių taikiklyje šiandien esame visi, nepriklausomai nuo įmonės dydžio ar užimamų pareigų...