Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Sodo bitės, UAB
Labai prasta patirtis, ypač su komunikacija. Apie darbų kokybę net nepavyko susidaryti nuomonės, nes iki jų neprieita. Paskambinus pažadėjo atvykti po poros valandų - laukiau sutartu metu, bet nei darbuotojų, nei skambučio, nei jokios žinutės. Taip pat skambučio metu iškart paprašė atsiųsti sklypo nuotraukas per Viber - išsiunčiau, tačiau jokios reakcijos. Kitą dieną parašiau pats - atsakymo nesulaukiau.
Labai nusivyliau. Nors save reklamuoja kaip greitus ir atsakingus specialistus, realybėje ne tik kad neuždirbo, bet ir sugaišino mano laiką. Nerekomenduoju - neapsigaukite
Gerbiamas kliente,
Jus zadėjote atsiusti el. P
paštu savo sklypo nuotraukas, ar galėsime išskarifikuoti veja ant šlaito, nesulaukiame nei nuotrauku, nei skambučio. Viber mūsų įmone nesinaudoja, tai kam siuntėte ir su kuo komunikavote, tai tam ir reiškite pretenzija :) Patikrinome telefono stotele, buvo Jūsų vienas skambutis ir buvo pasiulyta atvažiuoti po poros valandu, bet Jus žadėjote atsiūsti nuotraukas kurios nesulaukėme, kaip ir skambučio del adreso, žinojome, kad Pavilnyje :) Komunikuoti su mumis galite tel.: 063412345 el. pastu [email protected], bet Viber nenaudojame.
Įdomiai, nes komunikuojate tai kitaip ????????
Įmonės darbuotojas, vairuojantis krovininį automobilį, kurio valstybinis numetis MZN 480 yra chamų chamas, kelyje elgiasi nemandagiai, aplinkiniams vairuotojams rodo nepadorius gestus (viršutinis pirštas pakeltas į viršų).Pranešus įmonės vadovei-reakcija neadekvati, tokia pati kaip ir to vairuotojo elgesys.
Gerbiamas Svajunai Navickai,
Vaizdo medžiaga iš vaizdo registratoriaus perduota policijai, tikimes, kad vienu keliu “ereliu” bus gatvėje mažiau. Džiaugiames, kad mūsų vairuotojo deka nebuvo sudaužytas įmonės automobilis. Gražus ir Jūsų laiškeliai įmonei, kaip ir vaizdo įraše matosi puikus Jūsų keiksmažodžiu žodinėlis.
Melagiu imone, be reikalo gaišinanti klientu laika ir nevykdanti pazadu! Susisiekus del paslaugu, praso parasyti laiska! Parasius laiska i ji neatsako! Neatsako ir i dar kelis laiskus! Paskambinus, patvirtina, kad butinai atsakys ir vis tiek neatsako! Nesuprantama kam meluojate ir tik gaišinate žmoniu laika, jeigu paslaugu net nesiteikiate teikti ir i klientu laiskus nereaguojate. Ir nereiketu girtis savo tinklapyje kad teikiate aukstos kokybes paslaugas, nes toks bendravimas su klientais negali buti vertinamas aukstos kokybes paslaugomis!!!
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
Milijoninė perdegimo kaina: kodėl vadovo sveikata yra kritinė verslo investicija
Vadovo perdegimas dažnai laikomas asmenine problema, kurią ignoruojant ji gali išaugti į vieną brangiausių verslo rizikų. C lygio vadovo keitimas įmonei gali atsieiti nuo 200 % iki 400 % jo...
Užaugęs kartu su valstybe: kaip vystėsi nepriklausomas Klaipėdos uostas?
Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija šiemet mini 35-erių metų sukaktį. Atkūrus Lietuvos nepriklausomybę Klaipėdos uosto direkcija buvo įsteigta kurti ir vystyti savarankišką, modernų ir...