Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Slaugos namai "Eimanta", VšĮ
Eimantos namų darbuotojom, virejom ir Danutei, pasakyti Ačiū, tai labai paprasta ir nestipru. Už puikią nuoširdžią jautrią priežiūra, esu Širdingai dėkinga. Mama gyveno apie tris metus, jauki aplinka, dideli saulėti kambariai, namai kvepia skaniu naminiu maistu, o kaip kepa pyraga tai nesinori išeiti. Mama visada švari, sušukuota net pakvepinta atneštais kvepaliukais. Elgemasi su seneliais mandagiai, jautriai, slaugės niekada nesusiraukusios, bet kokia pagalba senukas, suteikta su meile. Didelis Širdingas Ačiū
Nuosirdziai dekojame Danutei ir jos visai komandai uz musu mamos prieziura.Ji pateko I pacias geriausias rankas.Visada budavo ispildomi jos norai.Rupinosi nuo pirmos iki pat paskutines sekundes.Visada buvo salia.Ji jautesi kaip namuose.Pragyveno beveik 3 metus pas Danute.Visada buvo priziureta, pamaitinta, laiminga.Dar karta dekoju jums uz jusu didelia sirdi ir atsidavima siam darbui.Dziaugiames, kad butent pas jus mama praleido savo paskutiniuosius gyvenimo metus.Aciu jums
Šiandien noriu padėkoti Eimantos slaugos namų kolektyvui už pagalbą prižiūrėti mano mamytę Irena Marčiauskiene kuri turejo sunkią diagnozę Alzhaimerio ir demsncija, pati tikrai nebūčiau sugebėjusi tai padaryti
Todėl nuoriu pasakyti nuoširdų ačiū nuo visos savo šeimos, dėkojame, slaugos namų direktorei Danutei, ji nuostabus žmogus kuris nuostabiai bendraujantis, pagudžiantis ir palaikantis.
Jeigu kada nors reikėtų artimam žmogui priežiūros, nuoširdžiai rekomenduoju slaugos namus Eimata,
Labai svari ir tvarkinga vieta.
Bet labai nemaloni viena is savininkiu, o tiksliau direktores Danutes motina. Man teko bendraut ir su Danute, kuri yra be galo maloni, idomi ir rupestinga moteris. Pagyvenus motina yra pikta, garsiai rekianti ir nelaiminga mociute. Manau tokioj vietoj kaip slaugos namai jai turetu but uzdrausta bendraut su zmonemis.
Galimybė užfiksuoti patrauklią grąžą 3 metų laikotarpiui
Įmonių obligacijos – tarpinė stotelė tarp indėlių ir akcijų. Šiuo metu platinamos nekilnojamojo turto nuomos ir valdymo bendrovė AB "Agathum" obligacijos – gera proga užfiksuoti 9% grąžą 3 metų...
OWEXX lauko ekranų tinklas: nauji ekranai Vilniuje
Dvipusis lauko ekranas Laisvės prospekto ir Justiniškių gatvės sankryžoje papildo OWEXX lauko ekranų pasiūlą Vilniaus mieste ir suteikia dar vieną reklamos platformą ryškiai, matomai ir...
D. Dundulis: kiekvienas sprendimas dirba efektyvumui, klientams ir darbuotojams
Per beveik tris "Norfos" veiklos dešimtmečius gerokai pasikeitė ir asortimentas, ir pirkėjų pageidaujamų prekių kokybė. "Devyniasdešimtųjų pabaigoje pasiūlius kokybiškiausių ar geresnės kokybės...