Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Siuntų bitė, MB

Atsiliepimai apie Siuntų bitė, MB

Kreditavimo rizika:

6.6

Labai neigiama patirtis su šia įmone. Vėlavo tiek atvykimas į perkraustymą, tiek siuntos pristatymas (vėlavimas - apie savaitę), o komunikacija buvo visiškai neprofesionali - apie pristatymą pranešta likus vos kelioms valandoms. O didžiausią įspūdį paliko darbuotojo elgesys: grubus, nemandagus, vartojo necenzūrinę leksiką. Traukiant kitų asmenų siuntą į šalį ir palausus kur padėti netgi sakė, kad daiktus galima „tiesiog mesti ant žemės“ (kalbama apie kovo mėnesį, kuomet yra atlydis ir žemė pasidengusi šlapiu purvu bei sniegu).
      Siuntos pristatytos prastos būklės, dėžės purvinos, mechaniškai pažeistos, dalis daiktų sugadinta nepataisomai.

Nerekomenduoju.

Naudojausi „Siuntų bite“ jau kelis kartus ir viskas super - greitai, patogiai, kainos normalios. Kurjeriai malonūs, siuntos atkeliauja tvarkingai ir laiku. Tikrai patikima paslauga, rekomenduoju.

Siuntos visalaik atkeliavo, nepazeistos, niekada nieko netruko. Labai smagu jog paiima nuo namu ir pristato i vieta

Rekomenduoju. Vairuotojas labai malonus, viską padėjo pakrauti ir iškrauti. Viskas vyko sklandžiai.

Naudojausi jau kelis kartus, likau patenkintas. Vairuotojai draugiški, bendrauja paprastai ir nuoširdžiai, padeda pakrauti ir iškrauti. Kainos normalios. Viskas sklandžiai.

Puikios paslaugos, puiki kaina, visi darbuotojai buvo mandagūs ir paslaugūs, viskas vyko sklandžiai ir lengvai.

Kas cia per kontora? Kada paims siunta niekada neaisku, komunikacijos 0. Kada siunta bus pristatyta irgi nesakoma, suzinai is vairuotojo dezes bekraunant kad per 9 dienas bus pristatyta…Vairuotojas atsiranda is niekur be jokio perspejimo prie duru. Komunikacija del kainu irgi nebloga, ar svarais ar eurais neaisku, vairuotojas kaip sargybinis skirtuma dar turi ismusinet tarpdury. Kaip galima tokiai imonei savo daiktus patiket? Ir kodel grynais? Ar su VMI dar nesusidraugave?

Nesilaiko susitarimų. 4 dienas vėluoja paimti siuntą

SIUNTŲ BITĖ - Labai puikūs ir sąžiningi vežėjai. Jie mus perkraustė iš UK į Lietuvą. Esame begalo dėkingi Lukui, jis mums organizavo du pervežimus. Pirma karta išsiuntėme viena 'Busiuką' o antrą kartą prieš pat Kalėdas jis sugebėjo mums atsiusti 'fūrą' ir padėjo susisiekti su muitine užpildyti deklaracijas viska paaiškino ir dar atsiuntė du žmones Lietuvoje pasėti išsikrauti. Buvo labai daug streso nes pardavėme namus ir turėjome laiku išvykti ir jis puikiai viska organizavo. Tikrai rekomenduojame Siuntų Bite jūsų siuntinį pervežimui. Puiki kompanija ir puikūs-paslaugūs darbuotojai.❤️????????????

Užsakymų priėmėjos labai neprofesionalios ir blogai informuotos, nesugeba aiškiai pasakyt siuntos pristatymo terminą. Prieš užsakant siuntą pasako vieną pristatymo terminą, jau atidavus siuntą - terminą pavėlina 1-2 dienom, kai paskambini kurjeriui - šis dar pavėlina pristatymo terminą 1-2 dienom!
      Kaip žmonėm suplanuot siuntos atsiėmimą, kai terminas svyruoja plius 3 dienos vėliau?!
      Kurjeriai tiek LT. tiek UK.praneša apie siuntos atvežimą tik prieš 5 minutes!
      Mano atveju: artimiesiems teko keisti savo planus ir pakeisti pristatymo adresą pas draugus tame pačiame mieste UK sms žinute, kurjeris atrašė, kad gavo žinute, bet vistiek paskambino prieš 5 minutes ir vežė siuntą į seną adresą, net nepaklausdamas, ar bus kas priims siuntą?!
      Įmonė neturi sekimo nr., kas apsunkina siuntos atsiėmimo galimybes!
      Įmonė neduoda pinigų paėmimo kasos pajamų čekio, matosi, kad įmonė neskaidri!
      Naudojausi "Siuntų Bitės" paslaugomis du paskutinius kartus, bet daugiau jų paslaugomis nesinaudosiu ir...

Siuntiny pristatė per 5 dienas. Nuo durų iki durų. Mandagus, paslaugus ir informatyvus bendravimas, tiek vairuotoju, tiek užsakymo metu. Tikrai kita siunta bus per šita kompanija. Didelis ačiū.

Bendravimo ir aiškumo stoka. Siuntinys truko atvykti daugiau nei savaite. Apmokestino daugiau nei jų pls buvo nurodyta.
      Pilna daug pigesnių ir patikimesnių vežėjų.

Siunta paimta ir pristatyta sutartu laiku, nuo durų iki durų. Labai mandagūs ir paslaugūs vairuotojai. Highly recommended.

Stebiuosi neatsistebiu kai kuriais atsiliepimais. Dažniausiai dėl nelaiku pristatytų arba pažeistų siuntų.
      Siuntos pristatymo laikas nurodomas apytikris. Vairuotojų darbas tikrai nelengvas. Jie stengiasi mūsų siuntas pristatyti laiku. Bet niekas neapsaugotas nuo automobilio gedimo ar nepalankių oro sąlygų. Jei norite, kad siuntinys pasiektų gavėją konkrečiai šventei, išsiųskite savaitėle anksčiau. Lauktuves Kalėdoms dukrai į Vorčesterį išsiunčiau š.m.gruodžio 7d., siunta jau seniai vietoje ir visi laimingi.
      Dabar dėl pažeistų siuntų. Gerbiamieji, mes patys atsakingi už savo siuntų pakuotes. Susipakuokite siuntinius, ypač maisto produktus, atsakingai. Sudėliokite viską į nedideles kieto kartono dėžutes, stiklainiukus prieš tai dar apvyniokite burbuline plėvele. Dėželes prikraukite pilnai, nepalikite tuščių tarpų. Viską sutalpinkite į didesnes tvirto kartono dėžes, nepalikdami tarpų, o šias - į krepšį. Krepšio tikrai niekas nepastatys dugnu aukštyn. Pati taip visuomet pakuoju,...

Blogi atsiliepimai apie šita kompanija. Neatitinka kainos kurias jie pateikia savo saite.Jau antra karta nusivyliau.

Noriu pranesti visiems lietuvaiciams.Tai tikrai gera firma ir vezejai.Yra daug vezanciu, bet butent man tie kiti parveze sugadintus daiktus.'Siuntu Bite' atveze mano daiktus tokius, kaip supakavau.Tad dar karta naudojuosiu Ju paslaugomis, nes zinau, kad paims ir pristatys siunta nepazeista ir sutartu laiku!

Tik negalvokit duoti siuntiniu pamoka turiu papračiausia prapuolė a*******i

Minsko pl. 9, LT-02121 Vilnius.
      Veiklos sritys: sunkvežimių pardavimas, dalys, servisas; automobilių dalys; autoservisai.
      UAB „Volvo Lietuva“, atstovaujanti „Volvo Group Trucks“ interesus šalyje, yra atsakinga už „Volvo Trucks“ ir „Renault Trucks“ sunkvežimių pardavimo, serviso paslaugų teikimo ir rinkodaros veiklą.Bendrovė siūlo kompleksinius transporto sprendimus profesionaliems ir reikliems klientams, gabenantiems krovinius...
      Perspektyvos g. 10-1, Kaunas.
      Veiklos sritys: sunkvežimių pardavimas, dalys, servisas; automobilių nuoma; automobilių prekyba; autoservisai; tepalai, alyvos; žemės ūkio technika.
      UAB „Adampolis Holding“ yra 2017 m. įkurta įmonė, valdanti ir vystanti prekių ženklą „Adampolis Group“.„Adampolis Group“ apjungia skirtingose transporto ir technikos srityse veikiančias įmones į vieną grupę ir leidžia kryptingai siekti bendrų grupės strateginių tikslų.Įmonių grupę sudaro UAB „Adampolis“, UAB „VL...
      Ateities g. 30B, LT-52163 Kaunas.
      Veiklos sritys: sunkvežimių pardavimas, dalys, servisas; automobilių dalys; automobilių techninė apžiūra; autoservisai; pagalba kelyje.
      "EGLAIDIJA" - SUNKIASVORIO TRANSPORTO IR LENKTYNIŲ PROFESIONALAISpecializuojamės sunkaus transporto remonto ir aptarnavimo srityje. Patirtį kaupiame dalyvaudami tarptautinėse sportinių automobilių lenktynėse. Esame iškovoję ne vieną aukso medalį kelis metus iš eilės lenktynių čempionatuose.Varžybose, kaip ir...
      Daumėnų g. 4, LT-36149 Panevėžys.
      Veiklos sritys: sunkvežimių pardavimas, dalys, servisas; automobilių plovyklos; automobilių techninė apžiūra; autoservisai; pagalba kelyje.
      Sunkvežimių, priekabų ir puspriekabių remonto darbai. Autovežių remontas. Techninė apžiūra. Variklių remontas. Pavarų dėžių remontas. Tachografų patikra. Siunkvežimių plovykla. Tech.pagalba kelyje.DEIGAS GmbHEsame Lietuvos ir Vokietijos įmonė savo veiklą vykdantį Vokietijoje. Mūsų specializacija: sunkvežimių...
      Maironio g. 40-1, Kaunas.
      Veiklos sritys: sunkvežimių pardavimas, dalys, servisas; automobilių dalys; autoservisai; hidraulika, pneumatika; padangos, ratlankiai; transporto paslaugos.
      UAB „Pajūrio transporto servisas“ atlieka krovininių automobilių, puspriekabių (priekabų) techninio aptarnavimo ir remonto darbus. Įmonės darbuotojai yra savo srities profesionalai, turintys ilgametę patirtį šioje srityje todėl galime užtikrinti, kad paslauga bus suteikta operatyviai ir kokybiškai.Pajūrio...