Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Signeda, UAB

Atsiliepimai apie Signeda, UAB

CAR PARTS FOR EVERY BUMP

6.1

Labai padori įmonė. Man pasitaikė tokia situacija, kad užsakius prekę (galinį žibintą, jis buvo pristatytas labai greit) jis netiko. Parašius jų gražinimo skyrui laišką, ir nusiuntus elektroniniu paštu, buvo paprašyta atsiusti prekę atgal ir pinigai buvo gražinti į sąskaitą. Gražinimo procedūra paprasta.

Žygimantas
      Rimtautas

Aš, jau vos ne mėnesį laukiu kol gražins piningus už gražintą prekę.

Ubagai nesilaiko sandorių tvarkos ir paėmę užstatą bet sulaužę susitarimą negrąžina dvigubai.
      Nepatikima kontora, nerekomenduoju turėt reikalų.

Labai gaila, kad šioje įmonėje dirba žmonės, kuriems nerūpi klientas. Prekės užsakytos 2022- 11-30, pinigai sumokėti visi iškart. Negavus užsakymo ir 2023-01-17 paskambinus pasiteirauti apie užsakymą, pasakė kad tokio užsakymo nėra ir susisieks su manimi vėliau. Po 3 valandų paskambino ir pasakė, kad neturi iš kur užsakyti mano prekių ir grąžins pinigus. Rekomendavo kreiptis į kitą įmonę. Buvo sugaišta pusantro mėnesio per kurį nesugebėjo pranešti, kad negausiu savo prekių. Ko pasekoje patyriau nemažai problemų ir nuostolių.

tn-1-796828.jpg

Parduotuvėj šalia Taikos pr. nei vieno pardavėjo nepavyko įtikinti bent paieškoti reikiamų detalių. Toks įspūdis, kad pakliuvau į kokią blakstienų parduotuvę, kur pardavėjai apie automobilius nieko nežino. :)

Pardavinėja nekokybiškas prekęs.

Signeda, UAB
      Redas

Jei pasitaikė nekokybiška prekė - atlikite grąžinimą. Jei netenkina prekės kokybė - visada kviečiame įsigyti brangesnes, bet kokybiškas originalias dalis, asortimente rasite 17 mln. originalių prekių.

Pirkau dalis savo masinai gavau kitos masinos dalis skambinau i tel rasiau el pasta rasiau per web svetaine jokiu ziniu ignora ipise grazinimo neina padaryti. APEIKIT TOKIUS PITUHUS n***i ISVIS KAIP JE CIA DIRBA AS NESUPRANTU.

UAB Signeda
      Benas

Atsiprašome, jei kilo nepatogumų. Dėl didelio klientų srauto kartais nespėjame atsakyti iš pirmo karto. Tikimės, kad pavyko susisiekti ir grąžinti prekę. Didiname žmonių skaičių klientams aptarnauti, tikimės, kad ateityje informaciją gausite laiku.

Teko lankytis siandien.Atvykta darbo laiku, deja, su atsidarymu gerokai veluota buvo.iejus ir paprasius atsiimtos prekes, teko netrumpai laukti, kol tai buvo padaryta.paklausus ar sie dalykai pas jus nuolatiniai -buvo pasiulyta apsipirkineti kitur.ka ir padarysime ir kotiems patarsime ir nerekomenduosime !!!kosmosas Jusu poziuris i klienta.

Nauji rūko žibintai nepraeina tech apžiūros, nėr spindulio. Ką apie kokybę kalbėti...

2021-08-02 pateikiau ir apmokėjau užsakymą (pirkau rūko žibintus)
      2021-08-09 parašiau pasiteirauti, koks mano užsakymo statusas.
      Gavau automatizuotą laišką, kad jų pašto serveris pilnas (žr prikabintą nuotrauką)
      2021-08-23 signeda psl, per livechat klausiu, kaip sekasi vykdyti mano užsakymą?
      Trumpas atsakymas, kad tokio užsakymo numerio neranda. Iš livechat gavau emailą
      [email protected] bendravau su Arvydu, kuris aiškino, kad mano užsakymą
      atšaukė tiekėjas ir jiems nepavyko su manimi susisiekti. Emailu ko gero nebandė manęs ieškoti.

Pinigų gražinimo per tą laiką taip pat neatliko. Iš kitų komentarų šioje skiltyje susidaro įvaizdis, kad
      nekompetencija nesvetima. Kad ir kaip ten bebūtų antrą kartą kompetencijos lygio netikrinsiu, tiesiog
      palosiu komentarų skiltyje :/

nepirkit jokiu lempu technikinei pereit, tikina kad veikia kaip priklauso bet sureguliuot sviesu neimanoma, nes sviecia debesis jokio spindulio nepagauna!!! ir kaina kosmine palyginus su kokybe :) geros dienos!!!

Susitarėm, kad paimsiu prekes ir busiu prieš 17:30 atvažiuoju iš Jonavos 17:26 h parduotuvė uždaryta kaip suprast kas man išlaidas kelionės gražins ? Pardavėjas stovėjo laukę ir laukė kada bus 17:30 kad galėtų ramiai vykti namo, tai kam rašyti visur kad dirbate iki 17:30h ?

Aptarnavimo lygis 0 balu su -

Dirbau signedos sandelyje, Garliavoj. Nerekomenduoju čia darbintis. Žiauri betvarkė, sandėlys perkrautas iki negalėjimo, ir šitaip jie gyvena jau ilgą laiką. Dirbti tokiom sąlygom sudėtinga, sunku prasisukti tarp tų stalažų, traumos dažnas atvėjis, būna eini padėti, ar paimti prekių, ką nors bejudinant, viskas pradeda krist ant galvos... Vadovam dzin, viskuo kaltinami prekių atrinkėjai ir priėmėjai. Nesistebiu nepatenkintų klientų atsiliepimais apie sulaužytas prekes. Apibendrinant nerekomenduoju nei pirkt prekių iš jų, nei dirbti šitoj š*******o kontoroj. P.s linkėjimai Tadui ir Audriui :D

tn-1-450775.jpg tn-1-450775-240.jpg tn-1-450775-977.jpg
      Su geriausiais linkėjimais nuo Audriaus, Tado ir kitų kolegų!
      Darbuotojas

Ačiū už komentarą, vertiname visas nuomones. Įmonei sėkmingai augant ir plečiantis yra periodų kai būti idealiais yra sudėtinga. Deja, šiuo metu jau buvęs darbuotojas pamiršo paminėti, kad minima situacija yra buvusi vykdant įmonės sandėlio rekonstrukcijos ir plėtros darbus, t.y. statybų metu. Būtent dėl geresnių sąlygų darbuotojams sudarymo ir efektyvesnės įmonės veiklos siekiant patenkinti išaugusius klientų prekių poreikius vadovai ir yra priėmę sprendimą sandėliavimo plotą padidinti 25%. Per artimiausius metus bus statomas ir visiškai naujas sandėlis. Su darbuotojais visada siekiame geranoriško dialogo ir prašome supratingumo. Apie tikrąją situaciją visada mielai galime pasikalbėti su tais, kurie norėtų ir svarstytų prisijungti prie mūsų kolektyvo.

Pirkome bmw posparni, jau paemus i rankas matesi, kad tragiskai padarytas, bet galvojau tiks. Taciau bandant deti matosi kaf taivani darytas net neturint pavizdzio plysiai purstai lenda.... Nunesus pakeisti pasake nieks nesiskundzia parduodam tukstanciais.... Pakeite tipo brangesniu, gerai damokejau taciau ir sitas apgailetinas..... Nenesiau atgal ismeciau.... Tai manau ir kiti zmones nusipirke toki slamsta nenesa atgal del 12euru....
      Nerekomenduoju.....
      Pridedu foto kaip apgailetinai padaryta matosi sveitimo zymes, net ne gamykloje daryta, o taivani garazo salygonis

tn-1-408634.jpg tn-1-408634-869.jpg

Ačiū už komentarą, turime daug ir įvairių klientų su skirtingais poreikiais prekių kokybei. Posparnių ir apsaugų kategorijoje turime bent 4 kokybines linijas, paveikslėliuose pavaizduota - pati prasčiausia, skirta rytų rinkoms. Visiems klientams rekomenduojame rinktis brangesnes, bet kokybiškas prekes iš mūsų asortimento. Kviečiame konsultuotis su vadybininku, kuris drąsiai pasiūlys įsigyti net ir originalias dalis. Visada priimame grąžinimus, jei grąžinama laiku.

Jei jus matote kad tai prasciausia ir skirta rytu rinkai, kam reikejo "ikisti" man kietuviui? Jusu pardavejas man pardave kaip gera ir tikino, kad tikrai geras.
      Ar cia neapgaule?

2020.11.03 po 9 val. Ryte užėjau i parduotuve esančia Vilniuje Lukšio g. Nupirkti automobiliui lempučių, aptarnavimo lygis baisus, vienas is pardaveju veliau prisistates vadovu apsauke kodel cia atsitrenkiau su skuduru ant veido nes jis mat isdezinfikaves viska esas ir mano kauke jam skuduras pasirode, tarp kitko mes tuos skudurus siuvam kuriuos nesioja policijos pareigunai, prašau sakau lempučių automobiliui, tai atsakymas issiimk ir atsinešk, tai ponas sako mes nejieskome pagal koda, pagal automobilio marke, zodziu zodziu nera aptarnavimo lygis nuliui, klijentas š.... s, o tam pardavėjui vadovui kaip jis prisistate vadovu reiktu klijentu aptarnavimo abc kursus aplankyti. Esu mažas klientas bet kojos daugiau nekelsiu ir kitiem nerekomenduočiau.

Atsiprašome, jei jautėtės nemaloniai. Pardavimų procesą ir aptarnavimo kokybę tobuliname ir į šias pastabas jau atsižvelgėme. Tikimės geresnių patirčių ateityje ir lauksime sugrįžtant! Ačiū, kad padedate tobulėti.

Parduotuvėje apsilankiau 2020 m. liepos 15 d. 17:40. Atėjusi į parduotuvę priėjau prie stendo išsirinkti motociklo plastikams reikalingų plastikinių tvirtinimo fiksatorių (turėjau savo pavyzdžius). Išsirinkusi kelis variantus, priėjau prie konsultanto, paprašiau, kad juos parodytų iš arčiau, nes visi kiti nenusikabina nuo stendo, yra tvirtai prilipdyti. Konsultanto pasakymas - eiti ir išsirinkti prie stendo. Nespėjusi atsakyti, kad jau išsirinkau ir man reikia jų, jis jau aptarnavo kitą žmogų (kiek suprantu draugą, nes jis jis nestovėjo bendroje eiljėje), o šalia esantis klientas dar bandė man kažkaip padėti, bandėm prie stendo sulyginti mano turimus su parduotuvėje esančiais fiksatoriais. Priėjau, dar kartą paklausiau ar pagelbės, paįėmęs į rankas tuos fiksatorius paklausė nuo kokios mašinos jie, kai pasakiau, kaad nuo motociklo - padėjo ant prekystalio ir nieko nesakęs "sunyko" į kompiuterį. Dar pamaniau, kad pažiūrės, ką jie turi, o pasirodo, jis dirbo savo darbus, o aš likau...

Žibintus parduoda nesukomplektuotus, ko trūksta "gali užsisakyti kitose parduotuvėse, mes nekalti, tiekėjai kalti". Aprašyme nėra parašyta ko trūksta, parduodant taip pat kukliai nutyli. Savo puslapyje komentarus apie prekes trina.

Sveiki, norėtumėme detaliau sužinoti apie Jūsų atvejį. Jei buvo padaryta klaidų, tai mums padės geriau atlikti savo darbą. Maloniai prašome susisiekite su mumis +37063366969 arba [email protected]

Klientas
      Ignas | Signeda

Issiunciau laiska.

Buvau uzsakes kapota. Po daugiau kaip menesio laukimo kurjeris atveze kapota iki numatytos vietos. Po apziuros buvo pastebeti apgadinimai. Kapoto atsisakiau. Pries tai buvau uzsakes groteliu ir zibinto laikikli, uzsake nuo kitos masinos, dalys netiko. Pries tai buvo uzsakytas kondiskes radiatorius, irgi netiko. 4:0..

Apsilankiau, likau labai patenkintas. Reikalingą detalę turėjo vietoj, kaina krikščioniška, detalės kokybė nenuvylė.

Gerai, labai gerai dirba, nenuvyle, visada kreipsiuos pas juos.
      Sekmes Jums!

Gedimino g. 24A, Garliava, LT-53254 Kauno r.
      Veiklos sritys: automobilių dalys; akumuliatoriai; autokosmetika; automobilių techninė apžiūra; didmeninė prekyba; gamyba; kita veikla; mažmeninė prekyba; padangos, ratlankiai; projektavimas.
      Hardman, UAB - Esame visureigių ir komercinių automobilių perdarymo profesionalai. Montuojame ir prekiaujame tik geriausių gamintojų produktus. ARB, Old Man Emu, LAZER Lamps, RoadRanger, Steeler, EGR, H&R, Warn, Mountain Top, Mehtod Race Wheels, Snoeks, Sortimo, Dhollandia, Metec, VB air suspenssionsSortimo...
      Kirtimų g. 2, LT-02300 Vilnius.
      Veiklos sritys: automobilių šaldymo įranga; automobilių dalys; automobilių techninė apžiūra; autoservisai; šaldymo įrenginiai; šildymas, įrenginiai; sunkvežimių pardavimas, dalys, servisas; vėdinimas, kondicionavimas.
      UAB EVA King jau 26 metus!UAB EVA King nuo 1997m. vieninteli­s oficialus šaldymo įrangos “Thermo King” gamintojo atstovas ir autorizuotas servisas Lietuvoje. Įmonė specializuojasi komercinio transporto, sunkvežimių ir puspriekabių šaldymo įrengimų bei izotermų gamybos ir remonto srityje. Turi padalinius Vilniuje...
      Savanorių pr. 151A, LT-03150 Vilnius.
      Veiklos sritys: autoservisai; akumuliatoriai; automobilių dalys; automobilių techninė apžiūra; padangos, ratlankiai; pagalba kelyje; tepalai, alyvos.
      MELGA autoservisų tinklas teikia automobilių techninės priežiūros ir remonto paslaugas, prekiauja lengvųjų automobilių, sunkvežimių ir motociklų padangomis, ratlankiais, akumuliatoriais, alyva ir kitomis automobilių detalėmis. 14 (jau greitai 16) MELGA autoservisų išsidėstę patogiose vietose didžiuosiuose Lietuvos...
      Minsko pl. 9, LT-02121 Vilnius.
      Veiklos sritys: sunkvežimių pardavimas, dalys, servisas; automobilių dalys; autoservisai.
      UAB „Volvo Lietuva“, atstovaujanti „Volvo Group Trucks“ interesus šalyje, yra atsakinga už „Volvo Trucks“ ir „Renault Trucks“ sunkvežimių pardavimo, serviso paslaugų teikimo ir rinkodaros veiklą.Bendrovė siūlo kompleksinius transporto sprendimus profesionaliems ir reikliems klientams, gabenantiems krovinius...
      Geležinio Vilko g. 53, LT-08217 Vilnius.
      Veiklos sritys: automobilių prekyba; akumuliatoriai; autokosmetika; automobilių dalys; automobilių nuoma; automobilių techninė apžiūra; autoservisai; padangos, ratlankiai; tepalai, alyvos.
      UAB ARX AUTO yra oficialus Škoda atstovas Vilniaus mieste. Jūsų patogumui įmonė turi du prekybos salonus Vilniuje, adresu: Geležinio Vilko g. 53 ir Dubliškių g. 7.Vykdoma veikla ir teikiamos paslaugos:- prekyba naujais Škoda automobiliais;- prekyba naudotais automobiliais;- prekyba originaliomis dalimis ir...