Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę PASSER SIDC, UAB
Nevarkit per sita firma, maciau Olandijoi kokias hatas nuomoja tas Duhas Dirwktorius rasisiu jo varda is mazos raides nes jis yra pidaru p*****s faflis koncinas, jai reikes kita komentara uzdesiu foto tu hatu, uz zmones nelaiko, esu dirbes pas sita zertva aborto lekana tu esi aivarai su savo pidaro balseliu, kam patinka siukslesia giventi ir pwlesesia varikit pas sidc.
Firma ni kakaja postojannije zaderzki s zarplatoi.Vitalij Karpov postojanno delajet vid chto rabotajet a na samom dele palec ob palec ne udarit.Ja 7 mesiacev otrabotal na etoi firme.Postojannije vischeti za kakijeto kursi za kotorije davno oni uze vischetali den'gi.K sozelenija ja ne odin takoj mojemu drugu Vitalij Karpov voobsche schiot pridjavil.Mi tebia beriom na rabotu no za eto ti dolzen nam budesh' zaplatit'.Ne firma a pozorische!
Sveiki. Mano atsiliepimas apie SIDC Kompaniją- ji nėra sąžininga. Neatsiskaito iki galo su savo klientais. Man buvo pareikšta, kad aš padariau vizualaus broko ir nuskaičiavo 32 išdirbtas valandas, kas mano nuomone yra nepgrįstai daug. Net nepateikė, kaip buvo paskaičiuota ši suma. O gavus atlyginimą paaiškėjo, kad vistiek negavau reikiamos sumos kiek buvo išdirbta. Tai jau dvigubas nesąžiningumas. Gyvenimo sąlygos baisios, visur pelėsis, teko gyventi kartu su graužikais, kurie nuolat krebždėjo ir neleido ilsėtis. Darbo sąlygos sudėtingos: įrankių nėra, todėl nespėjama atlikti dienos normos ir yra apkaltinami darbuotojai, kuriems už tai nuskaičiuojamos išdirbtos valandos. Reziumuojant galiu teigti, jeigu negerbi savęs ir kitų SIDC vieta Tau.
Man nesumokėjo už dvi darbo dienas (11 valandų x 2 dienos x 12€/h = 264€ (910lt)). Pareiškė, kad nebuvau tas dienas darbe. Negana to nurašė už sertifikatą "Bureau Veritas" 300€, nors nebuvo sutarta taip. Kiek man teko kalbėti su dirbusiais pas juos, tai beveik visi nukentėjo nuo jų. Daug kas nutyli tiesa, nes gėdinasi, kad buvo apgauti. P.S. Iki 2015 metų to nebūdavo.
Pritariu pirmama rasytojui, su pinigais problema pas sita firma zada viena o moka kita, kontraktai sudini neko gero, jai kam patinka prasineti ir laukti pinigu prasom i sita kontora, aisku yra zimei blogesniu kontoru, o cia tik su finansais problemos del to neverta cia dirbti, esu dirbes cia tai zinau ka rasau.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
Milijoninė perdegimo kaina: kodėl vadovo sveikata yra kritinė verslo investicija
Vadovo perdegimas dažnai laikomas asmenine problema, kurią ignoruojant ji gali išaugti į vieną brangiausių verslo rizikų. C lygio vadovo keitimas įmonei gali atsieiti nuo 200 % iki 400 % jo...
Užaugęs kartu su valstybe: kaip vystėsi nepriklausomas Klaipėdos uostas?
Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija šiemet mini 35-erių metų sukaktį. Atkūrus Lietuvos nepriklausomybę Klaipėdos uosto direkcija buvo įsteigta kurti ir vystyti savarankišką, modernų ir...