Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Scenos Servisas, UAB

Atsiliepimai apie Scenos Servisas, UAB

muzi.lt

Pirkau Yamaha e373, puikus aptarnavimas ir konsultavimas. Linkiu visokeriopos sekmes muzi.lt visam kolektyvui. Dekoju.

Vytautas Gaponovas

Profesionalai, savo srities specialistai bei puikūs žmonės!

10/10 Įmonė, kurią verta rekomenduoti. Įsigytos prekės atitinka lūkesčius. Puikus aptarnavimas, komunikabilus, visas personalas, be jokių išimčių, yra orientuoti į klientą.
      Puiku, patikima, greita ir profesionalu. Prekiu garantija tikrai veikia įspūdingai. Pats didžiausias ir nuoširdžiausias AČIŪ : Vytautas Gaponovas !!!, bei visam nerealiam personalui !!!

Šaunus kolektyvas!

Nuostabi ir patikima įmonė

Pirkau valtorną, operatyviai suorganizavo siuntimą (savaitė, vietoj 4 savaičių). Instrumentas pranoko lūkesčius. Kaina beveik dvigubai mažesnė nei kitur. Ačiū !!!

Muzi.lt Marijampolėje užsisaliau KORG klavšiiniam instrumentui dėklą, bet per mano apsiskaičiavimą jis netiko, paskambinau į parduotuvę ir paklausiau gal turi pagal mano instrumento tikslius išmatavimus dėklą, deja nebuvo, Pardavėjas maloniai pasiūlė grąžinti pinigus arba pagaminti-pasiųti dėklą pagal mano instrumento tikslius matmenis (kas siuva nežinau), sutikau, ir dėklas pranoko mano lūkesčius. Puikiai tinka instrumentui, įsiųtas pakietinimas, -kas apsaugo instrumentą nuo sutrenkimų, patogios kišenės natoms, laidams... Dėklas nebrangus, - kokybė puiki. Labai džiaugiuosi tiek dėklu, tiek maloniu aptarnavimu. Muzi lt nuoširdžiai rūpinasi savo klientais. Ačiū jums !

tn-1-497752.jpg tn-1-497752-215.jpg tn-1-497752-825.jpg

Neries krant. 14, LT-48397 Kaunas.
      Veiklos sritys: video ir audio aparatūra, paslaugos, remontas; automatizavimas, automatika; biuro įranga; didmeninė prekyba; muzikos instrumentai; projektavimas; renginių organizavimas; šviesos sistemos, šviestuvai; technologinė įranga.
      Esame viena didžiausių garso, vaizdo, apšvietimo sprendimų įmonių Baltijos šalyse. Per trisdešimt veiklos metų Audiotonas tapo modernių audiovizualinių ir scenos technologijų diegimo lyderiu rinkoje. Pagrindinis mūsų tikslas – puikiai išmanyti moderniąsias technologijas ir jas platinti, tenkinant kliento poreikius...