Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Artea lizingas, UAB
Klientų aptarnavimas ir komunikacija visiška tragedija.
Po poklabio su konsultantu užpildžius nauja parašką ir atlikus veiksmus kuriuos jis nurodė, paskambinus į KAC sužinai, kad vėl pildyti iš nauko reikia 3 karta. O ir konsultatas kuris siūlo 3 karta pildyti paraišką, turėtu būti išmokytas kas yra kientų aptarnavimas.. Gerai, kad toje pačioje el.parduotuvėje be SBlizingo yr alternatyvų..
Bendravimas tai baisu aisu net skambinti į klientų aptarnavimo centrą kilus kokiems
nors klausimams neverta. Jai tu keli balsą ant klientų tai visai ne dirbkit. buvau taip nemaloniai aptarnauta, kad nusprendžiau ateityje nebeturėti reikalų su tokiomis įmonėmis, kur iškilus problemoms jautiesi kaltas paskambinęs pasiteirauti apie tai.. Neverta su jais turėti reikalų.
kiekvienoj parduotuvej sb lizingas vis kitoks imokos dydis... :) na tiek tos. ale uzsisakiau, sutartis pasirasyta. laukiu sprendimo. 1 diena praejo kol teikesi perziureti kredito istorija. ir vel tylu. antra diena - jokiu ziniu ar duos kredita ar ne..... paskui bus iseigines, vel lauksiu.... Mokilizingas per 20 minuciu viska sutvarko, cia 2 diena ir jokiu ziniu. ir dar galu gale jauciu pareiks kad neduos....
Sukčiu kompanija.
Skaičiuoklė suskaičiuoja 180 EUR procentu nuo 3000 paskolos. Labai normali paslaugos kaina (6 proc)
Sužinoje duomenys (per banko pavedima) duoda pasiūlyma kuriame paslaugos kaina pakyla "tik" iki 560 eur. (18.5 proc)
Dabar dar teks ir emaila siūsti su reikalavimu kad iš jų duomenų bazės pašalintu mano duomenis - pagal istatyma tai privalu jiems padaryti.... bet aš labai abejoju kad jie tai padarys :D
s*****i jie ir afrikoj (kaune) s*****i :D
Klientu aptarnavimas tragiskas, sovietines vertybes:)
Vadybininke isizeide kad pasiteiravau ar jau atsaukta sutartis, parasius emaila is kart seke skambutis su moralu kad o gal va dabar pietauja kolege ir negali atsaukt, niekas greit nesidaro ir panasiai. Jei butu tiesiog atrasius kai viskas butu padaryta butu sutaupius tiek savo tiek mano laika, pagal kokius kriterijus priimami tokie zmones sunku pasakyti, bent logini mastyma reiketu patikrinti, net nekalbu apie klientu aptarnavima.
labadiena!!na pas mane isvis apsurdiska istorija!!paeme mano vyras i lizinga saldituva.na nesusimokejo uz du menesius.taip suprantu klientas privalo moketi kas menesi.bet gyvenime yra visokiu situaciju.pyktibiskai nieks nesielge.mokejosi viskas laiku.bet susirgo vyro tevelis.teko daug pastangu deti i sveikata savo artimo.vyro nebuvo 2 menesius.vakar randu pasto dezuteje, kad reikia pasiimti laiska is pasto.buvau nustebinta, kad mano adresu buvo atsiustas laiskas.nors vyras ir as gyvenam visai kitoje vietoje.mes ir butume net ir nemate, bet per klaida uzvaziavome ir per klaida paziurejau ipasto dezute..na dar cia neviskas kita diena skambinu nuroditu telefonu 837409431 kur buvo nuroditame laiskia.laiskia raso susimoketi iki vasario 13 dienos.na as atsiprasiau is ankst!!kalbu maloniai nieko neizeizdama, paaiskinu visa situacija, kad sunki materialine padieti ir mano vyras siektiek veliua susimokes.ne 13 diena, o po 22/maloniai atsiprasiau!!paprasiau, kad pasizimetu.ir buvau visai...
Ši įstaiga, perduoda skolų išieškotojams, tinkamai neperspėjusi žmogaus apie jo įsipareigojimų nevykdymą. Siunčia tik vieną žinutę telefonu (o juk visko gali būti su telefono numeriu: pamesti, užsiblokuoti ir pan.). Taip pat siunčia registruotus laiškus paštu. Viskas, jokių elektroninių laiškų, jokių skambučių telefonu. Kadangi registruoti laiškai nepasiekė gavėjo, paštas grąžino juos atgal. Jie man tvirtino, kad negrįžo, pasiekė gavėją. Tai ne tiesa, viskas matosi patikrinus registruotos siuntos numeriuką. Tai gi, nesvarbu, kad visą laiką mokate sąžiningai, ir tik per neapdairumą pamiršote paskutinės įmokos. Taip man nutiko, išvykus iš Lietuvos. Būčiau buvusi labai jiems dėkinga, jei būtų su manimi susisiekę tiesiogiai. Bet, matyt, SB lizingui tai paskutinėj vietoj, net neįsigilina, kur tas žmogus ir net nesuvokia, kaip patikrinti, ar grįžo laiškai, teigdami, kad jie neatsako už pašto darbuotojus. Aišku, vienintelis kaltas žmogus - aš, praleidusi vieną įmoką. Tad būkite atsargūs,...
Sveiki siandien skmbinau i sb lizinga bandziau tiesiogiai susitarti del ismokejimo skolos, bet atsiliepe kazkokia operatore ir kaip bezdzione vis kartojo jusu skola perduota anstoliams nieko padeti negalima, nors pries tai tokiu pat budu susitariau swed banku, general financing, kita imone, o su jais neina susitarti nelabai suprantu arba jiems nereikia pinigu, arba jie galvoja as pulsiu antstoliui i glebi ir mokesiu jiems uz ora, ka padarysi jeigu nereikia konkrecios sumos sb lizingui linkiu sekmes nes dovanoju as jiems ta skola.
Bukite budrus, kas esate pasirase su Sb lizingu sutarti. Visai atsitiktinai, pasiteiravau ar jau viska issimokejau, nors pagal mokejimo grafika viska mokejau, pasirodo dar esu skolinga ir kiekviena diena prisiskaiciuoja delspinigai nuo delspinigiu, nes visa suma ismoketa. Paskambinus darbuotojai nemoka paaiskinti, nezino sutarties salygu, apie mandaguma irgi nesneku!!! Pokalbiai irasynejami, butu idomu paklausyt, kokie kompetetingi darbuotojai!
Ir cia dar ne viskas, galiausiai prisiregistravus prie savitarnos, paaiskejo, kad dar skoloj uz 2008 metus!!! Irgi delspinigiai paaiskino, bet negalejo paaiskinti kodel nesusisieke per tiek metu, kontaktiniai duomenys nepasikeite! Ar cia normalu? Jei atsirastu daugiau tokiu zmoniu, parasykit prasau! Gal ir ziniasklaida susidomes. Paskaitykit sutarties bendrosios dalies 14.5 punkta.
Buvo padarytas tiesioginis debetas lizingui grąžinti, perėjus į kitą banką "strigo" mokėjimai. Vietoj to, kad normaliai susisiektų ir išspręstų problemą, atsiuntė paprastu (nesu įsitikinęs, bet manau, kad net neregistruotu) paštu laišką į namus, ir..perdavė CREDITINFO ir pan.įmonėms info, kad esu nemokus..kitaip tariant, pradėjo gadinti mano istoriją. Dėl..~30 EUR..
Tarsi neturėtų el.pašto, tel nr...
Sveiki, norėčiau pasidalinti savo "patirtimi". Prieš savaitę norėjau gauti lizingą iš buvusio Ūkio banko lizingo ir sužinojau, kad kažkodėl negaliu. Pasiteiravus, sužinojau, kad yra neigiama istorija. Kadangi niekaip negalėjau atsiminti, pasiklausiau kada tai buvo, o sužinojus laikotarpį atsiminiau. 2003 m mano draugė paprašė, kad paimčiau lizingą jai savo vardu, nes ji tuomet dar nedirbo. Aišku, pasielgiau kvailai ir paėmiau lizingą telefonui, suma buvo apie 200 Lt (tiksliai net nepamenu). Draugė dingo, lizingo nemokėjo, negalėjau pusę metų jos rasti. Bet kai radau, ji sumokėjo viską, įskaitant bsudas. Praėjo nemažai laiko, tačiau lizingui senaties terminų pasirodo nėra, kai net rimtam nusikaltimui net yra. Lizingas niekada neužmiršta senų klaidų. Va taip būna. ;-).
Esu nusivylysi jusu darbais. Puse metu buvau skolininku sarase, nes darbuotojai nesugebejo laiku uzdaryto sutartiesi, del to sugadino mano reputacija, imant paskola man dabar dideja palukanos. Prasau rinktis tidziau darbuotojus, nes net gi paskambinus po puses metu sako uzdarome sutarti, ir net hitada nesugeba uzdaryti! Siaubas kazkoks... ir dar atsiprasineja matai..
Www.varle.lt vykdoma akcija 10men x xxxLt be palukanu, su ukio banku totali nesamone, buvo paimti trys zmones su skirtingomis pajamomis ir nei vienas negavo tokiu salygu, tai tik reklamine akcija kad pritraukti klientus, geriausias variantas kas pavyko gauti be palukanu bet su lizingo sutarties mokesciu kuris siuo atveju buvo 165lt, tai kokias pajamas turi zmogus tureti, kad gauti be palukanu? turbut seimo narys :)buvo pasiulytos kitos lizingo kompanijos su kuriomis permoka gaunasi 400lt :)
Esame Ūkio banko klientai, įmonė dirbanti pelningai, neturinti didelių įsipareigojimų.Mano asmenine nuomone, Ūkio banko lizingas nepatikimas ir nekonkretus dėl šių priežasčių: 1. Pateiki Ūkio banko lizingui visus reikiamus dokumentus, sutari sąlygas. 2. Lauki dvi savaites sutarčių, galų gale Ūkio banko lizingas bando pakeisti sutartas lizingo sąlygas.Jei Ūkio banko lizingas negerbia tvarkingų klientų, atsisakėme ir atsisakome visų Ūkio banko lizingo siūlomų paslaugų, taip pat ir Ūkio banko.
Galimybė užfiksuoti patrauklią grąžą 3 metų laikotarpiui
Įmonių obligacijos – tarpinė stotelė tarp indėlių ir akcijų. Šiuo metu platinamos nekilnojamojo turto nuomos ir valdymo bendrovė AB "Agathum" obligacijos – gera proga užfiksuoti 9% grąžą 3 metų...
OWEXX lauko ekranų tinklas: nauji ekranai Vilniuje
Dvipusis lauko ekranas Laisvės prospekto ir Justiniškių gatvės sankryžoje papildo OWEXX lauko ekranų pasiūlą Vilniaus mieste ir suteikia dar vieną reklamos platformą ryškiai, matomai ir...
D. Dundulis: kiekvienas sprendimas dirba efektyvumui, klientams ir darbuotojams
Per beveik tris "Norfos" veiklos dešimtmečius gerokai pasikeitė ir asortimentas, ir pirkėjų pageidaujamų prekių kokybė. "Devyniasdešimtųjų pabaigoje pasiūlius kokybiškiausių ar geresnės kokybės...