Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Saulteka, MB
Pasirinkome „Saulteka“ saulės elektrinės ir kaupiklių montavimui ant čerpinio stogo. Esame labai patenkinti Igno ir jo komandos darbu - nuo pirminių diskusijų bei projektavimo iki efektyvaus ir sklandaus montavimo bei paleidimo. Net ir po paleidimo visi kilę klausimai ar reikalinga pagalba sprendžiami akimirksniu.
Tai tikrai profesionali komanda, kuri stengiasi pasiūlyti klientui geriausią sprendimą be jokio spaudimo. Visa APVA dokumentacija buvo paruošta paraiškai.
Labai rekomenduoju šią įmonę. 10/10
Rekomenduoju „Soulteka“ - patikimi ir profesionalūs partneriai! Esu labai patenkintas jų darbu įrengiant saulės elektrinę ir elektromobilio įkrovimo stotelę. Viskas vyko sklandžiai - aiškūs paaiškinimai, pagalba renkantis, dokumentų tvarkymas, kokybiškas ir savalaikis montavimas. Įranga veikia puikiai, atsakymai į klausimus - greiti. Vertinu atsakingumą, skaidrumą ir aukštą kokybę. Drąsiai rekomenduoju! ⚡????????
Neseniai Saulteka man įrengė saulės elektrinę, labai esu patenkintas šia patirtimi! Visas procesas nuo pradžios iki pabaigos vyko sklandžiai ir profesionaliai. Darbų kokybė - puiki, o įrengimas buvo atliktas daug greičiau, nei tikėjausi. Vadovas Ignas buvo nepaprastai paslaugus ir užtikrino, kad viskas būtų atlikta puikiai. Retai pasitaiko rasti tokį efektyvumo, kokybės ir puikaus klientų aptarnavimo derinį. Labai rekomenduoju visiems, kurie svarsto apie saulės energiją!
Bedravimas ir darbų kokybė aukščiausio lygio. Vadovas Ignas viską labai detaliai paaiškino, sutvarkė visus dokumentus nuo A iki Ž, labai greitai suorganizavo visus darbus. Darbuotojai, kurie montavo, viską atliko nepriekaištingai - visi laidai tvarkingai išvedžioti su atitinkamomis gofromis ir gražiai pritvirtinti, panelės tvarkingai išlygiuotos Tikrai rekomenduoju.
Sveiki. Kreipiausi į Saulteką dėl saulės elektrinės įrengimo ant namo stogo. Namo stogas probleminis, tačiau Saulteka vadovas Ignas greitai ir profesionaliai paaiškino saulės elektrinės įrengimo galimybes. Per labai trumpą laiką padėjo užpildyti ESO paraišką dėl sąlygų bei APVA paraišką dėl paramos ir per kelias dienas įrengė saulės elektrinę, kurią netrukus pajungė į tinklą. Ačiū šiai profesionaliai ir efektyviai veikiančiai komandai už greitą ir puikų darbą.
Galimybė užfiksuoti patrauklią grąžą 3 metų laikotarpiui
Įmonių obligacijos – tarpinė stotelė tarp indėlių ir akcijų. Šiuo metu platinamos nekilnojamojo turto nuomos ir valdymo bendrovė AB "Agathum" obligacijos – gera proga užfiksuoti 9% grąžą 3 metų...
OWEXX lauko ekranų tinklas: nauji ekranai Vilniuje
Dvipusis lauko ekranas Laisvės prospekto ir Justiniškių gatvės sankryžoje papildo OWEXX lauko ekranų pasiūlą Vilniaus mieste ir suteikia dar vieną reklamos platformą ryškiai, matomai ir...
D. Dundulis: kiekvienas sprendimas dirba efektyvumui, klientams ir darbuotojams
Per beveik tris "Norfos" veiklos dešimtmečius gerokai pasikeitė ir asortimentas, ir pirkėjų pageidaujamų prekių kokybė. "Devyniasdešimtųjų pabaigoje pasiūlius kokybiškiausių ar geresnės kokybės...