Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Samris, UAB
Vieši atsiliepimai rodo nuolatines problemas: vėlavimai, klaidinanti informacija, ignoruojami laiškai ir vilkinamas pinigų grąžinimas. Tai kartojasi per dažnai, kad būtų atsitiktinumas. Pirkėjams patarčiau elgtis labai atsargiai.
Sveiki,
jūsų nurodytu el. paštu taip pat nurodytu telefono numerio nėra pateiktas ir niekada nebuvo pateiktas užsakymas.
Tačiau pakartotinai paliekate neigiamus atsiliepimus skirtingais vardais.
Patikslinti situaciją jūsų nurodytais kontaktais su jumis nėra galimybės.
Apmokėjau užsakymą ORD 151043, 2026‑04‑20, tačiau iki 04‑22 negavau jokios informacijos apie vykdymą, nors parduotuvė nurodo 1-3 d. terminą. Telefonu susisiekti nepavyko. Užsakymo būsena dvi dienas liko „vykdomas“. Tik po mano pretenzijos vakare 21:58 atsirado statusas „paruoštas siuntimui“, o netrukus pats pardavėjas atšaukė užsakymą. Vartotojams rekomenduoju būti atsargiems dėl informacijos trūkumo ir nevykdomų terminų.
Sveiki,
Šią situaciją bei galiojančias teisines sąlygas el. paštu jums išaiškinome jau 6 kartus.
Informuojame, kad užsakymas buvo atšauktas jūsų pageidavimu. Pabrėžiame, kad užsakymas nevėlavo - apie jo būseną jums buvo išsiųsti 3 informaciniai pranešimai.
Mūsų nurodytas pristatymo terminas yra 1-3 d. d. Jūs pareikalavote atšaukti užsakymą praėjus vos 1 d. d. nuo jo vykdymo pradėjimo, todėl užsakymas buvo sustabdytas. Kadangi siunta jau buvo perduota vežėjui, ji gali pasiekti paštomatą.
Jūs pakartotinai reikalaujate grąžinti lėšas skubiai, kol siunta nėra grįžusi atgal.
Ačiū už atsakymą.
Tačiau noriu patikslinti, kad iki 2026‑04‑22 nebuvo pateikta jokios informacijos apie užsakymo vykdymą, o užsakymo būsena dvi dienas išliko „vykdomas“. Tik po mano pretenzijos 2026‑04‑22 vakare 21:58 atsirado statusas „paruoštas siuntimui“, nors tokiu metu sandėliai ir kurjeriai nebedirba. Tai rodo, kad realūs veiksmai nebuvo atliekami iki mano kreipimosi. Užsakymas atšauktas pardavėjo, o ne dėl mano „persigalvojimo“. Mano komentaras pagrįstas faktine užsakymo eiga.
Ištrauką iš jūsų laiško 22 d. 17:13 val.
"REIKALAVIMAS
Vadovaudamasi Lietuvos Respublikos civilinio kodekso 6.363 str. ir Vartotojų teisių apsaugos įstatymu, reikalauju:
1) Nedelsiant atšaukti užsakymą Nr. *** ******
2) Grąžinti visą sumą -**, ** € - į tą pačią sąskaitą, iš kurios buvo atliktas mokėjimas
Pinigų grąžinimą prašau atlikti ne vėliau kaip per 3 darbo dienas nuo šio laiško gavimo."
Kitą ryta po šio laiško užsakymas jau buvo atšauktas ir nurodyta info apie lėšų grąžinimą.
Skubus grąžinimas nebus vykdomas siuntai negrįžus į sandėlį.
Nemeluosiu, prisiskaicius visokiausiu atsiliepimu, labai bijojau is cia uzsisakyti, bet uzsisakius, visiskai negailiu.
Mano uzsakyma suruose ir issiunte per 2 dienas, o atvaziavo iki pastomato per 3. Prekes atkeliavo geros bukles pakavime (ne kaip kai kuriuose atsiliepimuose, kur sako lad apdauzytos/suplesytos), pats uzsakymas (ekrano saugiklis)- geros kokybes ir bukles.
Tikrai rekomenduociau isbandyti ir uzsisakyti- puikios prekes.
Labai nuvilianti patirtis. Prekė nebuvo pristatyta, todėl paprašiau pinigų grąžinimo. Nors pagal LR ir ES vartotojų teisių reikalavimus pinigai turi būti grąžinami per 14 dienų, šis terminas jau yra viršytas. Įmonė siunčia tik formalius atsakymus (perduota buhalterijai, apdorojama), tačiau realių veiksmų nematyti. Susidaro aiškus įspūdis, kad pinigų grąžinimas yra vilkinamas. Atsižvelgiant į kitų klientų atsiliepimus, panašu, kad tai nėra pavienis atvejis. Rekomenduoju gerai pagalvoti prieš perkant iš šios įmonės.
Atšaukus užsakymą pinigus negražina jau kaip 14dienu. Į el laiškus ignoruoja, neatrašo. I skambučius taipogi
Sveiki, atsiprašome už nepatogumus. Jūsų užsakymas buvo atšauktas jūsų prašymu, o lėšos, kaip numatyta pagal LR įstatymus, per 14 d. grąžintos į jūsų nurodytą sąskaitą.
Taip pat 13 d. atsakėme į jūsų laišką, informuodami, kad užsakymas atšauktas ir lėšos bus grąžintos per 14 d. nuo užsakymo atšaukimo.
Tą pačią informaciją jums pateikėme ir pokalbio telefonu metu.
Nerekomenduoju.Neatsiunčia dalies prekių, ką atsiunčia - nekokybiška, pinigus gražinti delsė ir grąžino ne visus.
Sveiki, atsiprašome už nepatogumus. Lėšos grąžintos dviem atskirais grąžinimais: už prekę, kurią nurodėte kaip suteptą, ir už prekę, dėl kurios kitą dieną informavote, jog jos trūko. Lėšos grąžintos per 5 d. d., kaip numatyta pagal LR įstatymus - ne vėliau kaip per 14 d.
Apeikit is toli sita el parduotuve. Pirkau dekliuka lygiai pries savaite, antradieni gaunu el laiska, kad siunta suruosta ir perduota vezejui (siuo atveju DPD). Jokio siuntos kodo neatsiunte, susisiekiu su DPD - jie jokios siuntos fiziskai negavo. Rasau el laiska atgal i Samris, jokio atsakimo jau antra diena. Nerekomenduoju jokiais budais tureti reikalu su sita parduotuve.
Kreipkites i e policija, lai biskuti tvrakos gal įneš????
Tik niekas neprasidėkit su šia įmone. Visų pirma jokio kontakto kai bandai susisiekti. Užsakymas vėluoja, poto paaiškėja, kad kažkur pasimetė. Pasiūlo naujai išsiųsti preke ir po poros dienų gauti, sutinki. Vėl per kryžiaus žygius bandai išgauti siuntos sekimo nr. Galiausiai gauta siunta, bet telefono įdėklas kitos firmos visai nei užsakiau, plius apiplėšyta dėžutė.
Beje patarimas: Spaminkit visais įmanomais kanalais, savininkei į FB, tada sukontaktuoja greitai ir prašykit pinigų grąžinimo.
Praejo 8 dienos, jokios informacijos apie siunta, viskas supildyta taisyklingai. Nerekomenduoju
Sveiki,
viena iš pasirinktų prekių yra užsakomoji: prie prekės nurodytas ilgesnis pristatymo terminas 3-6 darbo dienos.
Deja lietuvoje šeštadieniai ir sekmadieniai, tap pat kalėdos bei kūčios yra ne darbo dienos.
Tad nuo jūsų užsakymo pateikimo buvo tik 3 darbo dienos.
Užsakymas atšauktas lėšos pagrąžintos į sąskaitą sekančią darbo dieną po jūsų pareikalavimo atšaukti ir grąžinti lėšas.
Atsiprašome už nepatogumus.
Nerekomeduoju, praėjo 6 d., jokių žinių apie užsakymą, niekas neatsako į e-laiškus, niekas nekelia telefono ragelio.
atsiprašome už nepatogumus.
Prie jūsų pasirinktos prekės nurodyta jog tai užsakomoji prekė.
Keliose vietose prie prekės, pristatymo skaičiuoklės ir pristatymo sąlygų.
Nurodytas ilegesnis pristatymo terminas nuo 3 iki 6 darbo dienų.
Gavus jūsų laišką jog laukti negalite ir norite užsakymą anuliuoti.
Užsakymas buvo atšauktas ir lėšos pagrąžintos į jūsų sąskaitą.
Esmė ne tame, kad prekė užsakomoji ar pan., esmė tame, kad niekas neatsakė į laišką kai teiravausi, kokioje būsenoje mano užsakymas, tokiu atveju kyla tikrai minčių, jog esi apgautas. Operatyviai atsakinėkite į teiravimosi laiškus ir nebus tokių nesusipratimų.
ORD 115695 Aš pakliuvau, todėl pasidalinsiu patirtim, kad kiti nepakliūtų. Užsakiau prekes, tai tie išminčiai nesugebėjo duoti tikslaus tel. numerio vežėjui, o el. pašto iš viso matomai nedavė, kadangi negavau iš, , Omnivos'' į paštą jokio pranešimo. Žodžiu dingo ir prekės ir pinigai- kol kas laukiu... Pranešė, kad siunta gražinama pardavėjui, o toliau- tyla... Durnas buvau, kad prieš pirkdamas nepaskaičiau laaabai, , puikių" atsiliepimų
Sveiki, Jūs neteisingai nurodėte telefono numerį.
Tai galite pažiūrėti savo užsakymo patvirtinimo laiške.
Etiketes siuntai sistema formuoja automatiškai iš Jūsų nurodytų duomenų.
Dėl blogo numerio siunta grįžta atgal neatsiimta. Ir bus persiųsta su tinkamu numeriu. Jeigu tai jum netinka galite atšaukt užsakyma ir atgauti pinigus.
Sveiki, šiaip tai, , Omniva" visada tam ir dubliuoja pranešimą apie siuntą į el. paštą, kad būtų išvengta klaidų, bet aš ten negavau pranešimo. Reiškia arba Jūsų sistema grybauja ir nenurodė el. pašto, arba jie neatsiuntė pranešimo. O tai jau Jūsų problema. O tel. numerį seniai patikslinau.
Vietoje 1-3 d. d. laukiau prekės dvi savaites, net nepasivargino pranešti, kad prekė vėluoja. Iš Kinijos siuntą gavau greičiau, tai gal ir mano prekės iš ten pat laukė, paskui man persiuntė. :) Dėja kokybė nekokia, teko išmest.
Sveiki,
atsiprašome už nepatogumus. Jeigu prekės kokybė buvo netinkama arba brokuota, susiekite [email protected] nurodykite savo užsakymo numerį ir prekė bus pakeista arba grąžintos sumokėtos lėšos.
Išsiuntimas lėtas, po 5 d.d užsakymas net neišsiųstas.
atsiprašome už nepatogumus.
Prekės paruoštos išsiuntimui kitą dieną po užsakymo. Paštomatas į kurį užsakėte deja neveikė, dėl to paprašėme nurodyti kitą jums tinkamą paštomatą, šiandien patikslinote paštomatą ir šiandien išsiuntėme siuntą.
Pirkau telefono dėklą ir atsiuntė email, kad pristatymas vėluos. Tai man netiko, paprašiau grąžinti pinigus. Parašė, kad pinigai bus grąžinti per 5-14 d.d. Tai buvo 2023.07.25. Dabar 2023.08.17, pinigų vis dar neatgavau ir į email nebeatrašo. Kreipsiuosi į vartotojų teises ir perduosiu policijai apie pinigų pasisavinimą. Niekam nerekomenduoju nieko iš čia pirkti. Tikra š*******o kontora
Man tas pats-nei prekes kitos neatsiunčia, nei pinigu negražina.Ir jau nebeatrašo nieko
Sveiki,
jūs užsakėte apsauginį stikliuką Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus. Parašėte laišką jog jums netinka. Nes visgi reikėjo stikliuko Xiaomi Redmi Note 11 Pro modeliui, o ne pro plus. Kadangi tokios prekės šiam modeliui nebuvo, jūsų užsakymas buvo atšauktas vakar, spalio 17 diena ir informavome jog grąžinimas bus įvykdytas per 5 dienas atsakius į jūsų laišką.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
Milijoninė perdegimo kaina: kodėl vadovo sveikata yra kritinė verslo investicija
Vadovo perdegimas dažnai laikomas asmenine problema, kurią ignoruojant ji gali išaugti į vieną brangiausių verslo rizikų. C lygio vadovo keitimas įmonei gali atsieiti nuo 200 % iki 400 % jo...
Užaugęs kartu su valstybe: kaip vystėsi nepriklausomas Klaipėdos uostas?
Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija šiemet mini 35-erių metų sukaktį. Atkūrus Lietuvos nepriklausomybę Klaipėdos uosto direkcija buvo įsteigta kurti ir vystyti savarankišką, modernų ir...